-
325i θα βγει?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
325i θα βγει?Εχει αντικατασταθει απο τη 328i.
Δεν εχει νοημα νομιζω.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
325i θα βγει?
Εχει αντικατασταθει απο τη 328i.
Δεν εχει νοημα νομιζω.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Ειδα οτι βγηκε 125i για αυτο το λεω.Με 215 ιππους.
Παντα υπηρχε Νικο μια ενδιαμεση εκδοση αναμεσα σε 320 & 328 -330. -
Στη 3άρα απ'ότι έχω καταλάβει έχουν βάλει ενδιάμεσα σε παλιά 325i/330i τη 328i.
Οπότε δε νομίζω να βγάλουν και 325i στα 215hp γιατί είναι κοντά στη 320i.
Η 1 δεν έχει 120i, αλλά 125i μετά την 118i.
-
Βρε ασε το μπρίκι την 320ι και χώσε λεφτά στην m135i. Όποτε θες εχεις επιτάχυνση και κράτημα M3 και όποτε δεν θες , πας χαλαρά με 7 λίτρα μεση κατανάλωση
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στη 3άρα απ'ότι έχω καταλάβει έχουν βάλει ενδιάμεσα σε παλιά 325i/330i τη 328i.Οπότε δε νομίζω να βγάλουν και 325i στα 215hp γιατί είναι κοντά στη 320i.
Ναι το ξερω,απλα σκεφτηκα αφου υπαρχει το μοτερ μηπως εμπαινε...Τωρα αυτος ο κινητηρας ποια τουρμπινα να φοραει?Αυτου με τα 184 ή με τα 245
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Βρε ασε το μπρίκι την 320ι και χώσε λεφτά στην m135i. Όποτε θες εχεις επιτάχυνση και κράτημα M3 και όποτε δεν θες , πας χαλαρά με 7 λίτρα μεση κατανάλωσηΗ Μ135i είναι λίιιιιγο ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ όμως
Στη 3άρα απ'ότι έχω καταλάβει έχουν βάλει ενδιάμεσα σε παλιά 325i/330i τη 328i.
Οπότε δε νομίζω να βγάλουν και 325i στα 215hp γιατί είναι κοντά στη 320i.
Ναι το ξερω,απλα σκεφτηκα αφου υπαρχει το μοτερ μηπως εμπαινε...Τωρα αυτος ο κινητηρας ποια τουρμπινα να φοραει?Αυτου με τα 184 ή με τα 245
Ίδια τουρμπίνα φοράνε όλα. Της 320i, 125i και 328i. Μόνο η χαρτογράφιση αλλάζει.
Έτσι μου έχει πει ο πωλητής.
-
Ναι Ε?Καπου ειχα διαβασει οτι η 328i φοραει αλλη...
Τωρα για να πουμε και την αληθεια ο πωλητης δεν ειναι και η πιο αξιοπιστη πηγη... -
Ναι Ε?Καπου ειχα διαβασει οτι η 328i φοραει αλλη...
Τωρα για να πουμε και την αληθεια ο πωλητης δεν ειναι και η πιο αξιοπιστη πηγη...Λοιπόν το έψαξα λίγο.
Τα 320i που πάνε στη Κίνα φοράνε την ίδια ακριβώς τουρμπίνα, ίδιο p/n δηλαδή. Τα υπόλοιπα 320i έχουν άλλο p/n, αλλά αμφιβάλω αν είναι άλλη, μικρότερη τουρμπίνα.
Εδώ της 320i: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=50
Και της 328i: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=50 -
Μα αφου εχουν αλλο part number ,πώς γινετε να ειναι το ιδιο ανταλλακτικο.
Εγω θυμηθηκα οτι το διαβασα στους 4Τ οτι φορανε αλλες τουρμπινες. -
Εγω θυμηθηκα οτι το διαβασα στους 4Τ οτι φορανε αλλες τουρμπινες.Μωρέ ναι...άλλο ανταλλακτικό, λογικά σημαίνει άλλη τουρμπίνα...αλλά γιατί στη Κίνα είναι ίδια? Συνήθως τα Αμερικάνικα έχουν άλλο spec λόγω emissions.
Μήπως είναι ίδιο μέγεθος τουρμπίνας, απλά άλλο p/n για Ευρώπη?
Δε ξέρω...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγω θυμηθηκα οτι το διαβασα στους 4Τ οτι φορανε αλλες τουρμπινες.Μωρέ ναι...άλλο ανταλλακτικό, λογικά σημαίνει άλλη τουρμπίνα...αλλά γιατί στη Κίνα είναι ίδια? Συνήθως τα Αμερικάνικα έχουν άλλο spec λόγω emissions.
Μήπως είναι ίδιο μέγεθος τουρμπίνας, απλά άλλο p/n για Ευρώπη?
Δε ξέρω...
Άλλος προμηθευτής;
-
Εγω θυμηθηκα οτι το διαβασα στους 4Τ οτι φορανε αλλες τουρμπινες.λογικά θα ξέρει ο κίκιζας που έχει πάρε δώσε με την σνιτσελ ...
-
Τα βαζω και εδω :Ετοιμη η F32!Ελπιζω να εχουν αλλαξει λιγο τη μουρη!
-
Σου ήρθε και σένα το μέιλ?
Άνοιξα θέμα στα μελλοντικά μοντέλα...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Υπερβολές.
Το εσωτερικό της 3άρας είναι πανέμορφο.
Οι ρίγες αλλάζουν χωρίς κόστος κατά τη παραγγελία και η θέση της (στάνταρ) οθόνης, πολύ καλή.
Όχι, εσύ υπερβάλλεις Νίκο. Έχεις διαφορετική αίσθηση του τι σημαίνει πανέμορφο.
Το συγκεκριμένο ταμπλό είναι kitsch. Είναι παραφορτωμένο με αποκορύφωμα την εγκάρσια παρδαλή γραμμή. Το τιμόνι είναι μια χοντροκομμένη γκουμούτσα και η τηλεόραση έχει από πίσω ανασηκωμένο το σεμεδάκι της γιαγιάς. Τι σχέση έχει αυτό το ταμπλό με τα κλασσικά και λιτά ταμπλό της BMW, δεν καταλαβαίνω.
Είναι ένα ταμπλό χωρίς ταυτότητα. Και το αποδεικνύουν οι εξοπλιστικές εκδόσεις της μάρκας. Τι είναι τελικά η 3άρα? Luxury car ή sports car? Ρητορική η ερώτηση!Γούστα είναι αυτά Γιάννη. Το βρίσκω πολύ πιο όμορφο από το απλό, τετράγωνο και βαρετό του Α4 αν και τα συγκεκριμένα της 3άρας που έβαλα είναι όντως χάλια λόγω της κόκκινης ρίγας.
Η εγκάρσια γραμμή/ρίγα αν δε σου αρέσει την αλλάζεις με μαύρη γυαλιστερή και δένει απίστευτα όμορφα με το αλουμίνιο.
Από πλευράς εργονομίας δε, όλα είναι εκεί που πρέπει να είναι χωρίς πολλούς και πολύπλοκους διακόπτες και κουμπάκια τα οποία χαλάνε και την αισθητική.
Επίσης, υποθέτω ότι την έχεις δει από κοντά κι έχεις μπει μέσα. Έχεις δει λοιπόν πόσο χάνει από τις φωτό, όπως κι οι περισσότερες BMW (εσύ το έχεις πει αυτό άλλωστε ).
Επίσης, δεν είναι καθόλου χωρίς ταυτότητα. Το ταμπλό του είναι κεκλιμένο προς τον οδηγό κατά τον ίδιο τρόπο που ήταν της Ε46 και δεν ήταν της Ε90/91/92/93 που είχαν κατακριθεί για αυτό. Τέλος, όλα τα βασικά μέρη του είναι στο ίδιο σημείο που βρίσκονται παραδοσιακά σε όλες τις 3άρες τα τελευταία χρόνια. Βασικά μέρη εννοώ τα όργανα στα ταμπλό (αριστερά ταχύμετρο, δεξιά στροφόμετρο και στις δυο άκρες αριστερά δείκτης καυσίμου και δεξιά θερμοκρασίας λαδιού), RCD, αεραγωγοί, κλιματισμός και διακόπτες (φώτων κλπ).
Στη ερώτησή σου ως προς το τι είναι τελικά η 3άρα. Δεν είναι καθόλου ρητορική η ερώτηση. Η Ε90 είχε κατακριθεί από τους πιο softcore ότι ήταν σκληρή και ελάχιστα πατραμετροποιήσιμη. Την F30 την έκαναν πολύ πιο μαλακή και πιο άνετη. Το τι θέλει να είναι λοιπόν, το αποφασίζει ο οδηγός. Θέλει να είναι sport ή με M-Pack? Μοντέρνα ή luxurious? Οι εκδόσεις της BMW (γνωρίζεις πολύ καλά) ότι μεταμορφώνουν το αυτοκίνητο και το φέρνουν στα μέτρα του κάθε οδηγού ανάλογα με τις ανάγκες και τα γούστα του.
Για το τέλος, σου βάζω τρία εντελώς διαφορετικά εσωτερικά της 3άρας. Τα δυο τελευταία είναι M-Pack. Κοίτα πόσο διαφορετικά είναι μεταξύ τους και πως στα δυο πρώτα η ρίγα φαίνεται όμορφη και στο τελευταίο πως 'εξαφανίζεται' γιατί είναι μαύρη γυαλιστερή:
-
Εμένα πάλι μου αρέσει αυτό με την κόκκινη ρίγα.
Απλά θα ήθελα το τιμόνι που έχουν τα 2 τελευταία με κόκκινη ραφή. -
Σε γενικες γραμμες, συμφωνω με τον Νικο, παραθετοντας και την δικη μου 'επιλογη' εσωτερικου, συν εξτρα μαυρη εσωτερικη επενδυση οροφης (και Pillar αντι των ανοιχτων γκρι εδω...)
Πραγματι, εχοντας δει απο κοντα το εσωτερικο της, οι φωτογραφιες αδικουν το αποτελεσμα.
Η εργονομια, ευκολια χειρισμου σε οτιδηποτε υπαρχει για τις αναγκες του οδηγου ειναι κορυφαια.
Εξαιρετικη επισης η γενικοτερη ποιοτητα, και τρομερα σε στηριξη τα -εξτρα- σπορ καθισματα που
προσφερονται στο sportline πακετο, οπως ακριβως στην φωτο. Τελος ο συνδυασμος αλουμινιου με μαυρη λωριδα,
και γκρι λεπτομερειες στα τυπου μπακετ καθισματα, που βλεπει κανεις, ειναι αρκετα διακριτικα ΙΜΗΟ, και καθολου κιτς...
Η μοναδικη μου 'γκρινια' εγκειται στην καπως απλα-προχειρα 'βυσματωμενη' σε μια μικρη διαμορφωση-κενο, δεξια απο τα οργανα του ταμπλω, oθονη τυπου 'i-phone στο πλαι'. Θα προτιμουσα να προεκτεινεται το ταμπλω των οργανων και να ενσωματωνει την οθονη, οπως πχ συμβαινει με την τελευταια 5αρα...Στα της φωτο, το συγκεκριμενο 'sportline' πακετο στην 3αρα που περιλαμβανει σπορ καθισματα, κοκκινες ραφες στο τιμονι, συν 17αρες ζαντες αλουμινιου, προβολακια ομιχλης, επιπλεον sport+ επιλογη στα ηλεκτρονικα συστηματα ευσταθειας και καποιες εξωτερικες λεπτομερειες σε μαυρη λακαρισμενη επιφανεια, κοστιζει 1,900ευρω αν θυμαμαι καλα, και παροτι τσιμπημενη τιμη, (ουσιαστικα πληρωνεις και την 17αρα αλουμινιου, σε σχεση με την βασικη εκδοση που εχει σιδερενιες 16αρες...) θεωρω οτι αξιζει στην προκειμενη περιπτωση...
-
Αναλυτικες τιμες για1600 170 αλογα που εχουν;;;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αναλυτικες τιμες για1600 170 αλογα που εχουν;;;Από 32Κ μου είχαν πει, αλλά επειδή είναι efficient dynamics έκδοση δεν παίρνει ζάντα πάνω από 17'.
BMW 3-Series 2012 - F30/F32