-
Πεδίο δόξης λαμπρό για τους τον Γιώργο και λοιπούς ανηλικους που ακόμα δεν αποφοίτησαν από την υποχρεωτική εκπαίδευση
Γιώργο γράψε εδώ ότι γουστάρεις και άσε τα υπόλοιπα topic ήσυχα -
Πεδίο δόξης λαμπρό για τους τον Γιώργο και λοιπούς ανηλικους που ακόμα δεν αποφοίτησαν από την υποχρεωτική εκπαίδευση
Εδω μπορουμε να συζηταμε για τα προβληματα που εχουμε στα σχολεια μας???
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εδω μπορουμε να συζηταμε για τα προβληματα που εχουμε στα σχολεια μας???Και το post στην pub με το 'μηχανάκι ξέρω γω εντάξει' εδώ θα το έκανα αν ήμουν εσύ.
-
Που ειναι το γυμνασιοπαιδο???
-
Σήμερα ο μαθηματικος μας εβαλε τεστ και δεν ηξερα τις ταυτοτιτες και πηρα 7. Του ειπα οτι δεν προλαβα να διαβασω γιατι ειχαμε καλεσμενους σπιτι και αρχισε να φωναζει, αλλα εγω εκεινη την ωρα επαιρνα ματι τις συμμαθητριες με τα μινι και τα τατουαζ που εχουν.
Θελω και εγω να γινω καθηγητης μπας και μπορω να τις καλυβονω με ανταλλαγμα βαθμοι, εχω ακουσει οτι γινεται συνεχεια εδω περα.
-
Δε ξερει τσι ταυτοτητες!!
Εμεις κανουμε καταληψη....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιώργο γράψε εδώ ότι γουστάρεις και άσε τα υπόλοιπα topic ήσυχαΈχετε τα σέβη μου αγαπητέ διά την πρωτοβουλίαν σας
-
**mirage **
-
Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο
καθόσουνα στο διπλανό θρανίο
κι όταν μου έδινες το βιβλίο
μου 'λεγες σ΄ αγαπώΣτης γειτονιάς το κοντινό παρκάκι
έπαιζες πάντα σαν μικρό παιδάκι
κι όταν φιλιόμασταν στο παγκάκι
μου 'λεγες σ' αγαπώΜα τώρα αγάπη μου πέρασαν χρόνια
δεν ήταν παρά μόνο μια εικόνα
που έχει μείνει μες την καρδιά μου
να μου λέει σ΄ αγαπώΜα κάποια μέρα θα 'ρθεις πάλι πίσω
τα δυο γλυκά σου χείλη να φιλήσω
κι όταν αγάπη μου σε ρωτήσω
θα μου πεις σ' αγαπώΚαι η αγάπη μας θα ζήσει αιώνια
δεν θα τη σβήσουνε ποτέ τα χρόνια
κι όταν γεράσουμε πια ακόμα
θα μου λες σ ΄αγαπώΑχ βρε mirage τι μου έκανες.... Θυμήθηκα την πρώτη μου αγάπη!
-
επικό άνοιγμα θρέντ
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σήμερα ο μαθηματικος μας εβαλε τεστ και δεν ηξερα τις ταυτοτιτες και πηρα 7. Του ειπα οτι δεν προλαβα να διαβασω γιατι ειχαμε καλεσμενους σπιτι και αρχισε να φωναζει, αλλα εγω εκεινη την ωρα επαιρνα ματι τις συμμαθητριες με τα μινι και τα τατουαζ που εχουν.Θελω και εγω να γινω καθηγητης μπας και μπορω να τις καλυβονω με ανταλλαγμα βαθμοι, εχω ακουσει οτι γινεται συνεχεια εδω περα.
εσείς πάτερ καλά θα κάνετε να πα΄τε για καμιά εξομολόγηση στα σχολεία, εκεί να δείτε αμαρτίες
-
Αυτά είναι!!!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σήμερα ο μαθηματικος μας εβαλε τεστ και δεν ηξερα τις ταυτοτιτες και πηρα 7. Του ειπα οτι δεν προλαβα να διαβασω γιατι ειχαμε καλεσμενους σπιτι και αρχισε να φωναζει, αλλα εγω εκεινη την ωρα επαιρνα ματι τις συμμαθητριες με τα μινι και τα τατουαζ που εχουν.
Θελω και εγω να γινω καθηγητης μπας και μπορω να τις καλυβονω με ανταλλαγμα βαθμοι, εχω ακουσει οτι γινεται συνεχεια εδω περα.
εσείς πάτερ καλά θα κάνετε να πα΄τε για καμιά εξομολόγηση στα σχολεία, εκεί να δείτε αμαρτίες
Kάτι πήρε το αυτί μου το καλοκαίρι από κοριτσοπαρέα 16-17 σε διπλανό τραπέζι ενώ ήμουν με την δικιά μου. Αυτά που λέγανε μεταξύ τους (φωναχτά) εγώ δεν τα λέω με τους φίλους μου σε στιγμές επικής καφρίλας.
-
έχουμε το γιώργη, θα μας τα μεταφέρει χαρτί και καλαμάρι
(αν κι εγώ έχω την αδερφή και μαθαίνω από πρώτο χέρι )
-
Εγώ και το σχολείο!!!!Όποιος άνοιξε αυτό το τόπικ είναι θεός!!!
Η σχέση μου με το σχολείο ήταν μακριά.....είμαι από τους ''προνομιούχους''που έχουν δώσει 3 φορές πανελλήνιες!!Οπότε το θέμα με ''αγγίζει'' άμεσα!!! -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Εγώ και το σχολείο!!!!Όποιος άνοιξε αυτό το τόπικ είναι θεός!!!Μήπως πρέπει να μου πάρετε μετρα για το λατρευτικό άγαλμα που θα μου στήσετε, και να φωνάξετε κάποιον διάσημο αρχιτέκτονα για να σχεδιάσει τον ναό που θα το στεγάσει...
Λέω μήπως.... -
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Pas mal
Σχολικό topic η αλλιώς schooligan topic