-
Ρε σεις κοφτέ τα . Γιώργαρε περιμένουμε νέα και απόψεις σου
-
edit MOD
-
δλδ εδώ ποστάρουμε και φωτό από μαθητριούλες, 'συμμαθήτριές' μας?
Α, ξεχάστηκα! Πολύ τρομπέτας ο φυσικός μας να πούμε. Εγώ ένα παπί θέλω να πάρω αλλά φωνάζει η μάνα μου ρε γμτ! Glx ροζ με άσπρη σέλα με δράκο, sebring, κεφαλή από astrea, εκκεντροφόρο στάδιο ειρήνης κ φιλίας (δλδ 5+) και 130 στη βούτα.
-
edit MOD γιά τους mod δεν έχει...;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
edit MOD γιά τους mod δεν έχει...; -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
δλδ εδώ ποστάρουμε και φωτό από μαθητριούλες, 'συμμαθήτριές' μας?Α, ξεχάστηκα! Πολύ τρομπέτας ο φυσικός μας να πούμε. Εγώ ένα παπί θέλω να πάρω αλλά φωνάζει η μάνα μου ρε γμτ! Glx ροζ με άσπρη σέλα με δράκο, sebring, κεφαλή από astrea, εκκεντροφόρο στάδιο ειρήνης κ φιλίας (δλδ 5+) και 130 στη βούτα.
Τι να το κανεις το glx ρε συ?Θα μου πεις θα σου αρεσει το χρωματακι...Εγω οδηγω απο Ζ και πανω ετσι ειναι οι χεραδες....
-
Που ειναι τα ενδιαφεροντα νεα Γιωργο ; >Ο χρήστης xenos έγραψε:
δλδ εδώ ποστάρουμε και φωτό από μαθητριούλες, 'συμμαθήτριές' μας?
Α, ξεχάστηκα! Πολύ τρομπέτας ο φυσικός μας να πούμε. Εγώ ένα παπί θέλω να πάρω αλλά φωνάζει η μάνα μου ρε γμτ! Glx ροζ με άσπρη σέλα με δράκο, sebring, κεφαλή από astrea, εκκεντροφόρο στάδιο ειρήνης κ φιλίας (δλδ 5+) και 130 στη βούτα.
Μιλαμε ελιωσα
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Τι να το κανεις το glx ρε συ?Θα μου πεις θα σου αρεσει το χρωματακι...Εγω οδηγω απο Ζ και πανω ετσι ειναι οι χεραδες....
να ξύνω κανά φτερό ρε Γιώργο!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
να ξύνω κανά φτερό ρε Γιώργο!
Σ'αρεσει βλεπω σε ειχα παρει χαμπαρι....
Πλακα κανω ετσι...
Να σου πω την αληθεια αν ηθελα καποιο παπι θα αγοραζα το νεο kawasaki το 135 η το yamaha crypton.Το kawasaki το εχω ερωτευτει σε μαυρο με τις χρυσες γραμμες στα πλαγια.Ενω το crypton για το μοτερακι που εχει.
-
Modena Kriss I εδώ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Modena Kriss I εδώΕγω θελω να παρω το kazer.
Eχω βρει ενα με 7 εκατοσταρικο με 50κ χλμ και προσφατο ρεκτιφιε επειδη ο βλακας ο μηχανικος που το ειχε παει ο γνωστος μου για σερβις ειχε ξεχασει να βαλει λαδια!!!! Τι βλημα!!! Τωρα εχει κανει ισα ισα το στρωσιμο αργα(ειναι σαραντα χρονων ανθρωπος αυτος που το εχει).Δικαβαλα κανενα ειναι αριστο και με καινουρια πλαστικα!!!!
-
Τα ΚAZER ήταν είχαν καλύτερο πάτημα απ τα μόντενας, + το δισκόφρενο μπροστα (το οποίο μπήκε στο επόμενο μόντενας), αλλά τα πλαστικά τους ήταν τραγικά
Μιλάμε για τρίξιμο ιταλικού 20ετίαςστο δικό μου, 8 χρονών πλέον, με 50.000 χλμ και βγάλσιμο βάλσιμο ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φορές, ακόμα δεν τρίζουν
-
Τα ΚAZER ήταν είχαν καλύτερο πάτημα απ τα μόντενας, + το δισκόφρενο μπροστα (το οποίο μπήκε στο επόμενο μόντενας), αλλά τα πλαστικά τους ήταν τραγικά
Μιλάμε για τρίξιμο ιταλικού 20ετίαςστο δικό μου, 8 χρονών πλέον, με 50.000 χλμ και βγάλσιμο βάλσιμο ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φορές, ακόμα δεν τρίζουν
Το ξερω.Ο κολλητος μου εχει kazevr.Το αγορασε μεταχειρισμενο με 9κ χιλιομετρα και δεν ειχε το παραμικρο τριξιμο.Μετα τις βολτες μας αρχισε να τριζει σα καροτσι χωρις αναρτησεις που χοροπηδαει.Το προηγουμενο που ειχε ειχε φαει του κοσμου τις τουμπες και το φως μπροστα δεν ετριζε καθολου(το μονο που ειχε μεινει απο τα πλαστικα ξερεις αυτο στο τιμονι).Και πηγαινε εκει το kazer.Το καινουριο καταλυτικο το κοντερ κολλαει στα 80.
-
Σας έφτιαξα με τα παπάκια, ε?
Γιώργο είχα ένα κρύπτον (σκυλί). Του τα άλλαξα όλα επειδή γούσταρα και μετά το πούλησα.
Έχω ένα ΧΤ, του τα άλλαξα τα περισσότερα και τώρα το πουλάω. Άκρη δεν βρίσκω! -
Ποσα το δινεις το xt.. Μου αρεσει πολυ η xt ειναι η αγαπημενη μου μηχανη.Τρελαμενος yamahaκιας!!!Αμα κρινεις απο το Τ το τι του ειχα κανει το ειχα ευχαριστηθει στα κολιδια στα burnout και στους κοφτες.Πραγματικα λυπαμε που δε μπορω να το παρω μια βολτα αλλα αλλη χαρη εχει ενα μηχανακι 10ετιας απο αυτο της 30ατιας.Και πραγματικα ποτε δε γουσταρα τα glx και τα astrea γιατι ειχε πηξει ο τοπος.Παντα ηθελα να δω ενα Τ να πηγαινει τερμα!!Και οταν το ειδα πραγματικα χαρηκα πολυ ξεροντας οτι ειναι 52 και περναγε glx 52.
-
επικό άνοιγμα θρέντέχει να πέσει τρολάρισμα ολλανδέ
-
Ενα σουζουκι 50ρι σκουτερ είχα που άλλαζα τα πιστονια σα τα φανελάκια μου.Ταλαιπωρία σκέτη .
Μια φορα που ανεβήκαμε τρεις δεν μας έβγαζε η ανηφόρα και είχαμε ανάψει λιβάνι στο μάθημα θρησκευτικών και την 'καναμε' ενω ο δασκαλος χτυπαγε την κοκκινησμένη καραφλα του και φώναζε ,,,,,δεν αντεχω άλλο ,,,,,φευγω πάω σπιτι μου!!!!! -
πάντως τα crypton με ένα γραναζωματάκι τα είχαμε για πλάκα γιώργη
(ας ανάψει κάποιος μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του μιράζ )
τάπας είναι, μην αγχώνεστε
-
Αφού δώσω και εγώ τα σέβη μου στον mod mirage να γράψω και κάτι σχολικό σχετικά με τη χώρα στην οποία βρίσκεται.
Δευτέρα Λυκείου πριν από μερικά χρόνια .Ήταν τσικονπέμτπη και είχαμε γαλλικά δεύτερη ώρα και στους δρόμους γύρω από το σχολείο οι γείτονες έψηναν και η μυρωδιά πλανόταν στον αέρα.Που λοιπόν μυαλό για μάθημα εμείς.Χτυπάει το κουδούνι,και μπαίνουμε στην τάξη και περιμένουμε τον καθηγητή (καθηγητής γαλλικών μεγαλωμένος στο Βέλγιο ).Ανοίγει την πόρτα μπαίνει μέσα και μας λέει με σοβαρό ύφος:
Κρύψτε τα βιβλία γιατί θα γράψετε διαγώνισμα. Επιστρέψω σε λίγο να είστε έτοιμοι.
Κόκκαλο όλη η τάξη: όχι ρε μπιπ σήμερα θα μας βάλει διαγώνισμα μπιπ τη France και λοιπά ''γαλλικά'' σχόλια.
Περιμέναμε μέσα στα νεύρα όλοι,έρχεται ο καθηγητής,ανόίγει λιγο την πόρτα και μας ρωτάει:
Είστε έτοιμοι;
Ναι του λέμε βαριεστημένοι εμείς.
Μπαίνει τότε και εκείνος μέσα και μας λέει:
Σιγά μη γράψετε διαγώνισμα σήμερα κορόιδα,έφερα σουβλάκια να φάμε.......
Έγινε πανηγύρι. -
απλά ρισπέκτ
πώς να μη σέβεσαι μετά τέτοιους τυπάδες ρε
Σχολικό topic η αλλιώς schooligan topic