-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
0-100 10.8 SEC MIT ASX 1.8 DI-D 4x2
TO 4κινητο καπου στα 11-11.5 απ οτι γραφουν στο νετ
Με 4η 100ρίζει το ASX??
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
Ποια giulietta 1.6 D έχει αντίστοιχες επιδόσεις με το asx 1.8 d 4x4; Εισάγεται στην Ελλάδα;
Η giulietta 1.6JTD !
Αντίστοιχες επιδόσεις μπορείς να πεις ότι έχουν αφού η giulietta με 105 (μόνο??) ίππους έχει τα 0-100 σε11,3 δευτ, ενώ το ΑSX έχει 0-100 σε 10'' . Και ρόπη το ASX 30.6 ενώ η Giulietta έχει ροπή 32.5 . Και τιμές από 23.300 έως 24.600 χιλ.
Ανάλογα τί θες εσύ και τί σου αρέσει στο μάτι. Άλλη φιλοσοφια το ένα αυτοκίνητο κι άλλη το άλλο νομίζω.[/quote]0-100 10.8 SEC MIT ASX 1.8 DI-D 4x2
TO 4κινητο καπου στα 11-11.5 απ οτι γραφουν στο νετ
Τί να σου πω, αυτά γράφει στο Autobuild..
http://www.youtube.com/watch?v=eKjsChffeoY&playnext=1&list=PLF6476664F49ECF86[/quote]
-
φιλαρακι γεια και απο εμενα.ειμαι καινουργιος στο φορουμ και τωρα ειδα την ερωτηση σου.αν δεν εχεις παρει καποιο αυτοκινητο σου συστηνω ASX.το εχω παρει εδω και ενα μηνα....ειναι καταπληκτικο και η καταναλωση οπως τα λενε.60 λιτρα 1100χλμ με ταχυτητες μεχρι 120-130 ......το εστρωνα.δηλαδη 4,8-5,6 και μικτα πολη -εξοχη 6.0
-
τιμη με αποσυρση 24000 ειχε πριν κανενα μηνα.κατι ακουστηκε για αυξηση τιμολογιων ....1500 ευρω πανω.ο χρονος αναμονης ειναι 4-5 μηνες!!!!!!!!εχει λιγο θορυβο μεσα αλλα ειναι και απο τους καθρεπτες που ειναι μεγαλοι,οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω.τωρα για προβληματα δεν ακουσα γιατι ειναι και καινουργιο το αυτοκινητο,μακαρι να μην βγαλει σοβαρα προβληματα.
-
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Σου έυχομε καλοτάξιδο κ με πολλά χιλιόμετρα!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης lefteris asx έγραψε:
τιμη με αποσυρση 24000 ειχε πριν κανενα μηνα.κατι ακουστηκε **για αυξηση τιμολογιων ....1500 ευρω **πανω.ο χρονος αναμονης ειναι 4-5 μηνες!!!!!!!!**εχει λιγο θορυβο μεσα **αλλα ειναι και απο τους καθρεπτες που ειναι μεγαλοι,οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω.τωρα για προβληματα δεν ακουσα γιατι ειναι και καινουργιο το αυτοκινητο,μακαρι να μην βγαλει σοβαρα προβληματα.χαχαχαχαα διαβαζεις αυτα που γραφεις? μαρεσεις παντως γιατι δεν εισαι τυπος ''εγω εχω το καλυτερο αυτοκινητο'' , λες και τα κατα , σωστος!!!
-
Υπάρχει αυτοκίνητο το οποίο δεν έχει αρνητικά;;;;;; Γιατί να μην τα γράψει
-
Ρε παίδες εκτός απο τα κεντρικά του Σαρακακη στη Λ.Αθηνών πού αλλού θα μπορούσα να πάω να δω το ASX ;Εντός Αττικης βέβαια. Υπάρχει περίπτωση να έχω καμία καλύτερη προσφορά όσον αφορά τα δωρα;
Έχω ψηθει στα σοβαρά τελικά.. Για το 1.8 d 4WD. -
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
Ρε παίδες εκτός απο τα κεντρικά του Σαρακακη στη Λ.Αθηνών πού αλλού θα μπορούσα να πάω να δω το ASX ;Εντός Αττικης βέβαια. Υπάρχει περίπτωση να έχω καμία καλύτερη προσφορά όσον αφορά τα δωρα;
Έχω ψηθει στα σοβαρά τελικά.. Για το 1.8 d 4WD.Δες Παπρας Α.Ε.
Παλιά είχα το Sportage και το πήγαινα για σερβις στον Πάπρα στη Θηβων και ήταν πολυ εξυπηρετικοι. Πίεσε τους για δώρα αλλά δεν νομίζω να βρεισ διαφορές γιατί είναι καινούριο αμάξι. Καλή τύχη -
το προβλημα δεν ειν το καινουριο αμαξι , το προβλημα ειν ο ακατανομαστος , ολοι ειναι ημιθεοι και βαλε. Κι αν σου βρουν το αμαξι ακριβως που θες με το χρωμα που θες (!) και σε λιγοτερο απο 3 μήνες (!) θα είσαι πολύ τυχερός (κι αυτο θα είναι και το δώρο) τι άλλο να ζητήσει κανείς ?
υ.γ. αν σου πω τι δωρα πηρα εγω στην ford για το ολοκαινουριο c max II θα αρχισετε να κανετε κωλοτουμπες ολοι μαζι εδω χεχε -
Θα πάρω ένα αμάξι με σκοπό να το κρατήσω πολλά χρόνια...
Οπότε θέλω να το γουστάρω και να μ'αρέσει. Τα ford ούτε να τα βλέπω.... (από εμφάνιση πάντα...) Το c-max μου μοιάζει ένα στέισον λίγο ψηλότερο από τα άλλα με φουσκωμένο κώλο. Εγώ θέλω τύπου suv, crossover, τζιπ... πες το όπως θες, και με 4WD.
Πρώτα βάζω το γούστο μου και μετά όλα τα άλλα.
Άλλωστε δεν πήρες και το υπέρτατο αμάξι του κόσμου στην υπέρτατη ευκαιρία..... Σε όλα τα ποστ σου το αναφέρεις ξανά και ξανά λες και δεν υπάρχει τίποτα άλλο μετά απ'αυτό.
Άλλωστε η ερωτησή μου είναι άλλη, όχι ποιό αμάξι μου προτεινετε!!
Σεβαστή η γνώμη σου και πολύ καλή η επιλογή σου...αλλά έλεοςΦιλικά πάντα και χωρίς διάθεση να σε προσβάλω...
-
υπερτατο αυτοκινητο δεν υπαρχει και το c max μπορεις να το πεις σχεδιαστικα αδιαφορο , μαζι σου. Εχω toyota ζαχαρωνα asx mitsubishi και κατεληξα σε ford , δεν κολαω σε μαρκες.
απλα λεω οτι πρεπει να μας σεβονται σαν πελατες , αν κανω καποιο λαθος διορθωσέ με , την κοροιδία του ακατανόμαστου δεν την μπορω.
καλη επιτυχια σου ευχομαι σε οτι κι αν παρεις. -
καλα την εκδοση με πανοραμα και ξενον τις κατηργησαν εντελως?εμ βεβαια αφου τσιμπησαν οι αλλες εκδοσεις τιμουλα,που να τις κρατησουν... με πανοραμα ειδα ενα γαλαζιο στον δρομο,μου αρεσε πολυ.αλλα την απλη εκδοση στο ιδιο χρωμα,δεν μου πολυγεμιζει το ματι.
-
Λοιπόν, πήγα σήμερα στον Πάπρα στη Θηβών. Πραγματικά πολύ εξυπηρετικός ο άνθρωπος εκεί
1.8 diesel 4wd έκδοση invite λευκό χρώμα, με απόσυρση (2.100 όφελος) και 600 ευρώ έκπτωση ή 600 ευρώ σε αξεσουάρ. Ή και τα δύο σε συνδυασμό.
Τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι 26.640 ( τα 600 ευρώ σε έκπτωση).Άλλωστε όλα τα εξτρα εκτός από την οροφή μπαίνουν και μετά όποτε θες.
Ψήνομαι πολύ !!!
-
Έκπτωση 600€; Δεν είχα ακούσει τέτοιο ποσό μέχρι τώρα.
Παράδοση πότε σου είπε; -
Εάν παραγγείλω τώρα μου είπε τέλος Ιουλίου. Γενικά τρεις μήνες περίπου.
600ευρώ έκπτωση ή δώρα.
Στο Σαρακάκη που είχα πάει πριν από καιρό δεν θυμάμαι να μου είπαν κάτι τέτοιο πάντως... -
Παίδες, μήπως το έχει αγοράσει κανείς με το εργοστασιακό Navi? (για εντυπώσεις κλπ)
-
Ο χρήστης georgeCM έγραψε:
Παίδες, μήπως το έχει αγοράσει κανείς με το εργοστασιακό Navi? (για εντυπώσεις κλπ)πως να το αγορασει,αφου ελλαδα δεν ερχεται η εκδοση... εκτος αν εννοεις για κανεναν του εξωτερικου
-
Με μια ματιά που έριξα στο ΝΕΤ βρήκα το γνήσιο gps με την οθόνη και όλη τη βάση μαζί, και μάλιστα σε κάποιο σάιτ έδιναν δώρο και την κάμερα οπισθοπορειας,με 500€ περίπου. Ίσως και λιγότερο!
Ολα αυτά θα δουλέψουν στην έκδοση invite χωρις πρόβλημα και πατεντες;
Η mitsu πόσο τα έχει αυτά σαν αξεσουάρ έξτρα; -
Δεν ρίχνεις σε ποιο site το είδες? Ελλάδα ή εξωτερικό?
Με τα χρήματα που λες δεν μου φαίνεται για το γνήσιο. Αυτό το δίνει ο ακατανόμαστος σαν extra στην 'προνομιακή' τιμή των 3.800€ (τρέξτε να προλάβετε!!!). Βέβαια το σύστημα της Rockford Fosgate θεωρείται ένα από τα κορυφαία της κατηγορίας (http://en.wikinoticia.com/entertainment ... em-factory) αλλά με τέτοια τιμή....Και να φανταστείτε ότι στην Ιταλία το δίνουν 2.300€ και οι Ιταλοί από ότι είδα σε ένα σχετικό forum έχουν φρικάρει και ψάχνονται για εναλλακτικό. Κάτι διάβασα για ένα Kenwood, αλλά το ψάχνω ακόμα...
Mitsubishi ASX Crossover