-
Η νέα μάσκα της Mitsubishi μου αρέσει πολύ στο Lancer, την βρίσκω αποδεκτή στο ASX, κάνει άθλιο το Colt f/l και αθλιότερο, ασχημότερο και άκυρο το Outlander f/l!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λοιπον απο προχθες εχω πετυχει 2 στους δρομους το ενα μαλιστα σε φοβερο γαλαζιο
Οποτε νομιζω οτι μπορει να μεταφερθει στους κατασκευαστεςΗρθε και κυκλοφορεί χωρίς καν να ανακοινώσουν τιμές?
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της 9/6/10 της εισαγωγικής αυτά που θα έρθουν πρώτα θα είναι τα 1,8 diesel και απο Σεπτέμβριο το βενζινοκίνητο.
http://www.mitsubishi-motors.gr/news.cfmπρόκειται για τα εκθεσιακά , που έχουν βγει για test drive στα περιοδικά
-
στο επισημο site υπαρχει η δυνατοτητα διαμορφωσης του αυτοκινητου και με τιμες
http://www.mitsubishi-car-configurator. ... Model.aspx
-
Τιμές
ASX 1.6 2WD Inform
19.690 €
ASX 1.6 2WD Invite
21.820 €
ASX 1.6 2WD Intense
23.340 €
ASX 1.6 2WD Intense Panorama
24.060 €
ASX 1.8 Di-D 2WD Inform
22.760 €
ASX 1.8 Di-D 2WD Invite
24.860 €
ASX 1.8 Di-D 2WD Intense Panorama
27.160 €
ASX 1.8 Di-D 4WD Invite
27.390 €
ASX 1.8 Di-D 4WD Intense Panorama
30.190 € -
Οι τιμές του στα πλαίσια του QQ.
Τα 'φώτα ημέρας' ΔΕΝ είναι lifestyle αισθητική προσθήκη αλλά έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης!
Στον εξοπλισμό ... απο την δευτερη έκδοση! -
Συμφωνία έχουν κάνει όλοι να βγάζουν τα SUVλάκια και τα κροσοβεράκια τους πάνω από 20.000euro...
Νο Problem ... Λεφτά υπάρχουν ...
-
Το ειδα απο κοντα το diesel 4x4 σε εκθεση ποιοτικα μου φανηκε καλυτερο σε σχεση με το qashqai που ειχα.Στην εμφανιση με χαλαει λιγο το πισω μερος.Μου φανηκε ποιο χαμηλο απο το qq αν δεν κανω λαθος 17cm το ντηζελ και 19cm ή βενζινη 20cm το qq .Τεχνλογια start and stop στο φαναρι.Ερωτηση off topic ειναι γνωστο οτι η μεγαλυτεη φθορα στον κινητηρα ειναι κατα το ξεκινημα τι θα γινει με τις διαδοχικες επανεκινησεις στα φαναρια της αθηνας μετα απο ποσα χιλιομετρα λεμε τωρα θα παραδωσει πνευμα?Αν θυμαμαι καλα αυτο απενεργοποιείτε στο ASX .Παντως ο κινητηρας ντηζελ ειναι φοβερος 1.8 150 ιπποι χαμηλη καταναλωση τεχνολογια...αλλα και ο 1.6 στα χαρτια εχει χαμηλη καταναλωση.Ετοιμαστειτε το φθινοπωρο για ντηζελ....
-
Που θα κατασκευάζεται ?
-
Ιαπωνία
-
Κατευθείαν λοιπόν έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα από το Q.Q..Αυτό μετράει πολύ , κυρίως ψυχολογικά , για αυτούς οι οποίοι έχουν τον παράγοντα αξιοπιστία ως τον Νο 1..
Το μόνο που με χαλάει είναι το φτωχό εσωτερικό του... -
Ερωτηση off topic ειναι γνωστο οτι η μεγαλυτεη φθορα στον κινητηρα ειναι κατα το ξεκινημα τι θα γινει με τις διαδοχικες επανεκινησεις στα φαναρια της αθηνας μετα απο ποσα χιλιομετρα λεμε τωρα θα παραδωσει πνευμα?
Ώπα... υπάρχει θέμα εδώ? Πράγματι λέμε ότι η περισσότερη φθορά είναι στην εκκίνηση.
-
Δεν υπάρχει θέμα γιατί το σύστημα είναι φτιαγμένο για κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα χωρίς να φθείρεται. Δεν έχει καμιά σχέση με μια κλασσική μίζα. Επίσης δεν λειτουργεί πάντα. Για παράδειγμα με AC το οποίο δεν έχει κατεβάσει αρκετά την θερμοκρασία δεν θα σβήσει κλπ.
Επίσης η παραγωγή του ASX θα μεταφερθεί μελλοντίκα στο εργοστάσιο στην Ολλανδία οπου θα φτιάχνεται με τα PSA αδελφάκια του και τον μεγαλύτερο αδερφό του. -
Για τη φθορά στο εσωτερικό του κινητήρα μιλάμε όπου και υπάρχει λίπανση. Η μίζα είναι εξωτερικό εξάρτημα, και στις περιπτώσεις των σταρτ/στοπ αρκούντως διαφορετική και ενισχυμένη.
Παρεμπιμπτόντως σε Μπεμβέ 1 που ξέρω, η εταιρεία δίνει το ίδιο λιπαντικό είτε έχει το σύστημα είτε όχι. -
Όταν το μοτέρ είναι κρύο το σύστημα δεν λειτουργεί. Στο Colt 1.1 που είχα για λίγες μέρες στην Πορτογαλία υπάρχει λαμπάκι που σου δείχνει πως το μοτέρ είναι κρύο. Όταν σβήσει τότε ενεργοποιείται. Επίσης όσοι δεν το γουστάρουν μπορούν να ζητήσουν Αμερικάνικη ρύθμιση στην αντιπροσωπεία, δλδ το σύστημα να είναι by default απενεργοποιημένο.
Οι εντυπώσεις μου πάντως απο την χρήση του τόσο σε Πόρτο όσο και σε Λισαβώνα με αρκετή κίνηση και 35αρια είναι θετικές. Όταν ο αέρας του AC ζεσταινόταν απλά το αμάξι δεν έσβηνε. Βέβαια η εκκίνηση του μοτέρ δεν ήταν και πολύ γλυκία και γινόταν αισθητή, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τρικύλινδρο μοτέρ, ενώ γενικά υπάρχει αυτό το παράπονο από οδηγούς diesel. Θεωρητικά όλα αυτά εξαλείφονται στο νέο start stop της PSA αλλά εγώ αν δεν το οδηγήσω δεν πιστεύω τπτ -
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=5388
test από το cityauto, γενικό σχόλιο: ενδιαφέρον αλλά ακριβό.
-
Tελικα αν θες 4κινητο πρεπει να παρεις μονο diesel ,μεγιστη , και οι τιμες ξεφευγουν αρκετα στο diesel
2WD
ASX 1.6 2WD Inform 19.690 €
ASX 1.6 2WD Invite 21.820 €
ASX 1.6 2WD Intense 23.340 €
ASX 1.6 2WD Intense Panorama 24.060 €4WD&Diesel
ASX 1.8 Di-D 2WD Inform 22.760 €
ASX 1.8 Di-D 2WD Invite 24.860 €
ASX 1.8 Di-D 2WD Intense Panorama 27.160 €
ASX 1.8 Di-D 4WD Invite 27.390 €
ASX 1.8 Di-D 4WD Intense Panorama 30.190 € -
Τα ασεξουαρ οπως ειχε πει μια φορα ενας αστυνομος αλλα γερμανικα καποια το ομορφαίνουν αρκετα θα ελεγα. http://www.mitsubishi-motors.de/picture ... ospekt.pdf Και τιμουλες σε μερικα απο αυτα στο βιντεο εδώ
Youtube Video -
Πάντως από αντιπρόσωπο σε αντιπρόσωπο έχει μεγάλες διαφορές, ιδίως σε ότι έχει να κάνει με το επιτόκιο της χρηματοδότησης. Εγώ βρήκα από 5,9 εως 7,5
Ειμαι έτοιμος για το πετρέλαιο, μαζί με έναν ακόμη φίλο. Μπας και κάνουμε καμιά μεγαλύτερη αγορά, να μας κάνουν καλύτερη τιμή? -
to 5,9 που το βρηκες αν επιτρεπεται?αν μπορεις στειλε μου pm
-
Πήγα και το είδα από κοντά στην έκθεση..
Παιδιά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!
Το είχε σε μαύρο , πολύ όμορφο , μέτριο το εσωτερικό , αλλά καλά συναρμολογημένο , άνετοι χώροι , πολλά extra στην μεσαία έκδοση..
Πλέον το Q.Q απέκτησε αντίπαλο και κατά τα Χριστούγεννα θα το σκεφτώ πολύ πολύ...
Έκανα αίτηση για test drive και με το που έρθει το Σεπτέμβρη ο κινητήρας στην Ελλάδα , θα το δοκιμάσω..Υ.Γ
Και το πιο σημαντικό..... 100 % Made in Japan
Mitsubishi ASX Crossover