-
Το ότι μπορεί να αυξήθηκε η εργοστασιακή τιμή σου πέρασε ως ενδεχόμενο από το μυαλό...;
-
Όλοι οι αντιπρόσωποι που επικοινώνησα, ακόμα από τον Ιανουάριο, έλεγαν ότι τα αυτοκίνητα που θα εκτελωνιστούν από τις 1 Μαρτίου και μετά, έλεγαν για αυτήν την αύξηση. Αλλά έλεγαν για 800 € max, όχι για 1500 που λέει ο φίλος.
-
το θεμα είναι ότι 1500 ευρώ είναι πολλά για αύξηση τιμής σε αυτή την κατηγορία....δηλαδή τι περιμένει να πουλήσει?? με 31600 αρχική????πανε καλά????Τον Σαρακακη δεν τον ενδιαφέρουν αυτά...τι τον νοιάζει??...άλλωστε δεν από τα αυτοκινητα....από τα λεωφορεία-φορτηγά,μηχανήματα κ.τ.λ. βγαζει κερδος....τελίκα είμουν πολύ τυχερος που το πήρα πριν λιγες μερες!!!!
-
Το πιο φρόνιμο και συμφέρον για τους υποψήφιους αγοραστές εφόσον είναι αποφασισμένοι για το ASX είναι πλέον να βολευτούν με τα ετοιμοπαραδοτα ή στοκαρισμένα σε όποιες εκδόσεις/χρώματα/εξοπλισμούς αν υπάρχουν. Με μια τέτοια αύξηση φαντάζομαι πως 'εξαφανίζεται' και το ώφελος της απόσυρσης.
-
Πράγματι, με αύξηση στα 1500 ευρώ, το όφελος της απόσυρσης είναι 600 €.
Μήπως γνωρίζει κανείς το τετρακίνητο invite τι αύξηση πήρε και που βρίσκεται η τιμή του σε σχέση με την αρχική (27390);Edit
Μόλις πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και μου είπαν και για το invite 1500 € αύξηση. Οπότε με την απόσυρση βγαίνει γύρω στα 28000 €. Πολύ άσχημη τροπή και είχα την ευκαιρία να το πάρω πριν την αύξηση, αλλά λόγω ενός προσωπικού προβλήματος δεν μπόρεσα... -
Ρε παιδια ψυχραιμια!!!!
Η τιμη του καταλογου ειναι 27390 +1500 (που λετε οτι ειναι η αυξηση) μας κανει 28890 - 2100 (αποσυρση) 26790 οχι 28000 που λεει ο φιλος!!
Αν και δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη η αυξηση!! -
Είναι σίγουρη η αύξηση? Το μάθατε από αντιπροσωπεία?
Ξενερωμα... -
Εγω εχω παραγγειλει το 1.8 d 4x4 invite με αυξηση 800 ευρω.Οσο ξεραμε.
Δεν με πηρε τηλεφωνο κανεις απο την αντιπροσωπεια να μου πει για καποια αλλαγη.
Θα το τσεκαρω και αυριο που θα παρω τηλεφωνο. -
Οκ, 26790, βάλε και τέλη κυκλοφορίας, τι άλλα έξοδα θέλει και αν πάρεις και μεταλλικό, πήγε σίγουρα 27500.
Εγώ πήρα σε αντιπροσωπεία (της Κοζάνης συγκεκριμένα) και μου είπε για τα 1500 €. Και όταν τον ρώτησα ότι τον Ιανουάριο μου είχαν πει ότι η μέγιστη αύξηση θα ήταν 800 ευρώ, μου είπε ότι ενημερώθηκαν αυτές τις μέρες ότι θα είναι τελικά 1500 ευρώ η αύξηση.
nik13, πες αν θέλεις πότε το παρήγγειλες και σου είπαν για 800 ευρώ αύξηση. Πόσο σου είπαν τελική τιμή; Θα το αγοράσεις με απόσυρση; Και τέλος, ενημέρωσε μας σε περίπτωση που επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία για το ό,τι σου πούνε. -
Τα 1500 ευρώ που γράφεται αφορά τα Diesel μοντέλα μόνο ή όλη τη γκάμα του ASX?
-
Η τιμη που εκλεισα εγω ειναι 27390 (τιμη καταλογου)+ 450 (μεταλικο χρωμα)+ 800 (αυξηση) =28640 - 2100 (αποσυρση)=26540 (τελικη τιμη) + 745 (τελοι κυκλοφορια κ.λ.π).Μιλαμε για την εκδοση 1,8 d 4Χ4 invite.
2/2/2011 εγινε η παραγγελια.
Αυριο θα παρω τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια για να δω αν εχει αλλαξει κατι! -
Σου το είχα γράψει και την άλλη φορά. Τα 745 € μου φαίνονται πολλά για τέλη κυκλοφορίας και λοιπά έξοδα. Ίσως παίζει ρόλο το ότι βρίσκεσαι στην Κρήτη. Πάντως, σου εύχομαι να μην έχεις κάποια επιπλέον αύξηση στην τελική τιμή.
-
Καλό μήνα.
Πήρα το Σαρακάκη τηλέφωνο και μου ειπε πηρε αύξηση αλλά όχι 1500 ευρώ επιπλέον. 800 ευρώ η αύξηση που ξέραμε και άλλα 700 ευρώ τώρα για αυτοκίνητα με ημερομηνία παράδοσης από τον Απρίλιο και μετά.Αύξηση πηραν μόνο τα diesel
-
άλλα 700 ευρώ τώρα για αυτοκίνητα με ημερομηνία παράδοσης από τον Απρίλιο και μετά.
Αύξηση πηραν μόνο τα diesel
τι παιχνίδια παίζονται!! δηλαδη πως πήραν αύξηση μόνο τα diesel????? αυτο είναι κουφό από όλες τις πλευρές!!!
η γραμμή παραγωγής είναι η ίδια, το εργοστάσιο είναι το ίδιο στην Ιαπωνία, το μόνο που αλλάζει στην τελική φάση είναι η τοποθέτηση του κινητήρα.... Θα μας τρελάνει α σαρακάκης!!!! Το Γιεν εντωμεταξύ έχει πέσει... τι παιχνίδια είναι αυτά?????? -
Μην τους κατηγορείτε! Πόσο πιο ξεκάθαρα μπορούν να μας το πουν ότι δεν μας θέλουν για πελάτες;
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Μην τους κατηγορείτε! Πόσο πιο ξεκάθαρα μπορούν να μας το πουν ότι δεν μας θέλουν για πελάτες;Ας μας πουν τι πελάτεσ θέλουν ομως
Τελικά η αύξηση θα είναι σε όλα τα ASX. Απλά τα βενζινοκίνητα που είναι ετοιμοπαράδοτα δεν θα έχουν την επιβαρυνση τώρα,σε αντίθεση με τα diesel που είναι κατά παραγγελία.
Κατά 99,9% είναι η τελική τιμή πλέον, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. Για αυτή την αύξηση τους είχαν στείλει ενημέρωση από τον Οκτώβριο χωρίς να προσδιορίσουνε το ποσό. -
Δεν ξέρω... εγώ πλέον αμφιταλαντεύομαι. Θα κοιτάξω ξανά να κοιτάω και άλλα αυτοκίνητα.
-
Παιδια εγω σημερα μιλησα με την αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι δεν εχουν κατι σιγουρο ακομα!
Μπορει και να φτασει η αυξηση τα 1500 ευρω!!
Το εχω παραγγειλει ενα μηνα τωρα αλλα τους ειπα οτι θα ακυρωσω την παραγγελια!!
Μην μας περνανε και για μ......ες!!! -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Παιδια εγω σημερα μιλησα με την αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι δεν εχουν κατι σιγουρο ακομα!
Μην μας περνανε και για μ......ες!!!Ακυρωσετο και πηγενε να παρης το duster!!! θα σου μεινουν και euro!
-
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Μην μας περνανε και για μ......ες!!!Τα 1500 στο συνολο θα εννοούσαν (800 + 700 τωρα). Σαρακάκης είναι αυτός .
Οι αντιπροσωπείεσ στην επαρχία δεν φταίνε. Και αυτοί δεν ξέρουν πως να το πούνε στο πελάτη για να μη τον χάσουν.
Εγώ σήμερα μίλησα μαζί τους και τους είπα ότι είναι εκβιαστικό αυτό. Αν δηλαδή ξυπνησει αυριο ο Σαρακάκης και πει άλλα 500 'εργοστασιακή αύξηση', πρέπει εμείς να το καταπιούμε; Εγω το ξεκαθάρισα ότι αν το γιουροκοντερ γράψει 29000+ θα κοιτάξω αλλού και μου ειπαν ότι δίκιο έχω και ότι μπορώ να πάρω και τη προκαταβολή πίσω, αλλά σύμφωνα με αυτούς δεν θα πάρει άλλη αύξηση . Τουλαχιστον όχι τώρα που να επηρεάζει τη δικιά μου παραγγελία
Mitsubishi ASX Crossover