-
Ο χρήστης polteris έγραψε:
Υπαρχει καποιος ιδιοκτητης του ASX που να μπορει να μου πει κατα ποσο ειναι σταθερο η οχι σε ταχυτητες ανω των 120χλμ??
Νομιζω πως το αμαξι υστερει σε αυτον τον τομεα εκτοσ κι αν το δικο μου εχει καποιο προβλημα!!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!TO AYTOKINHTO ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ 20....ΧΛΜ
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
-
Αν ήσουν συνηθισμένος σε μικρομεσαίο/μεσαίο, είναι λογικό να υστερεί ένα SUV...
-
Λογική η διαφορά από τα μικρομεσαία. (Αντίθετα με μένα που μετά από μικρό ... ανακάλυψα την Αμερική!)
Είναι ψηλο και θεωρείτε από τα μαλακά σε ανάρτηση corssover.
Από εκεί και πέρα ακόμα και ο αέρας στα λάστιχα επιρρεάζει την συμπεριφορά του. Δες μήπως κάτι παίζει με τις ρόδες.
Τα 120 χλμ δεν δικαιολογούν παραξενη συμπεριφορά σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Ισως αν έδινες κάποια στοιχεία επιπλέον! -
Υπαρχει καποιος ιδιοκτητης του ASX που να μπορει να μου πει κατα ποσο ειναι σταθερο η οχι σε ταχυτητες ανω των 120χλμ??
Νομιζω πως το αμαξι υστερει σε αυτον τον τομεα εκτοσ κι αν το δικο μου εχει καποιο προβλημα!!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!Αν θες, πες μας ποιο μοντέλο Asx έχεις και τι εννοείς σταθερό ή όχι
-
http://www.mitsubishi-motors.bg/models/Model.aspx?pn=price&mid=1
Τιμές του asx στη γειτονιά μας.Είναι ολοφάνερο ότι φταίει το γιεν για τις αυξήσεις
(Τιμές σε λέβα, μετατροπή σε ευρώ διαίρεση με το 1,97). -
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
http://www.mitsubishi-motors.bg/models/Model.aspx?pn=price&mid=1
Τιμές του asx στη γειτονιά μας.Είναι ολοφάνερο ότι φταίει το γιεν για τις αυξήσεις
(Τιμές σε λέβα, μετατροπή σε ευρώ διαίρεση με το 1,97).Τι Φ.Π.Α εχει στη Βουλγαρια??
Δεν ειναι μονο θεμα εισαγωγεα!! -
20% http://el.wikipedia.org/wiki/ΦΠΑ
Τέτοιες διαφορες δεν δικαιολογουνται από το 3% επιπλέον που έχουμε εμείς. -
20% http://el.wikipedia.org/wiki/ΦΠΑ
Τέτοιες διαφορες δεν δικαιολογουνται από το 3% επιπλέον που έχουμε εμείς.Πηρα το μοντελο invite 1.8 d 4x4 απο το βουλγαρικο καταλογο.Η τιμη του ειναι 25883 ευρω.Αν προσθεσεις 3% που ειναι η διαφορα μας στο Φ.Π.Α παει στα 26659!
Το ιδιο μοντελο στην Ελλαδα εχει 28890 - 2100 (αποσυρση) = 26790!!!!!
Δεν νομιζω οτι ειναι και τεραστια διαφορα 131 ευρω!!!!!!!!! -
Εγω που δεν έχω να αποσύρω όμως θα δώσω 28890-26659=2231 εύρω επιπλέον.Αυτή για μένα είναι μεγάλη διαφορά!Μη βάζεις την απόσυρση, μιλάμε για τιμές τιμοκαταλόγου!
-
Δεν νομιζω οτι ειναι και τεραστια διαφορα 131 ευρω!!!!!!!!!Τί σχέση έχει η απόσυρση με την τιμή καταλόγου?????
-
Δεν νομιζω οτι ειναι και τεραστια διαφορα 131 ευρω!!!!!!!!!
και πουλας κι ενα οικοπεδακι στη λουτσα και τσουπ νατο βρε στα ιδια λευτα ειναι!!!! αντε που ολο λετε οτι μας φεσωνουν παλιοχαρακτηρες!!!! -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Δεν νομιζω οτι ειναι και τεραστια διαφορα 131 ευρω!!!!!!!!!
και πουλας κι ενα οικοπεδακι στη λουτσα και τσουπ νατο βρε στα ιδια λευτα ειναι!!!! αντε που ολο λετε οτι μας φεσωνουν παλιοχαρακτηρες!!!!Ρε παιδια να ρωτησω κατι????
Μονο στα mitsubishi υπαρχει αυτη η διαφορα με της αλλες χωρες???
Την αποσυρση την ανεφερα γιατι ειναι εκπτωση απο τελοι ταξινομησεις!! -
Το θεμα κυριοι δεν ειναι μονο τα 1.000 ή 2.000 euro παραπανω στην Ελλαδα. Ειναι και οτι ο Σαρακακης δεν σου δινει καμια επιλογη για επιπλεον αξεσουαρ ή για επιλογη πακετων εξοπλισμου. Δεν γνωριζω αν στη Βουλγαρια ή σε άλλες χωρες γινεται κατι τετοιο. π.χ. το INTENSE panorama 1.8 diesel 4x4 που ο Σαρακακης ΔΕΝ το εισαγει (ΓΙΑΤΙ???), σε αλλες χωρες εισαγεται? Υπόψιν στο Qashqai μπορει κανεις να επιλεξει μεταξυ 4 τετοιων πακετων. Παραγγειλα το ASX 1.8D 4X4. Ημουν μεταξυ αυτου και του Qashqai και επελεξα το πρωτο γιατι ειναι 1.8 και οχι 2.0, ειναι πιο οικονομικο στα καυσιμα, πιο οικονομικο στα τελη κυκλ. καινουριο στους δρομους (το Qashqai εχει κυκλοφορισει παρα πολυ), πιο νεανικο, νομιζω. Για το δευτερο ακουσα καποια παραπονα απο κατοχους του, οπως θορυβος στις ταχ. πανω απο 100χλμ/h και μηχανολογικα προβληματακια (δεν ξερω τι ακριβως). Μην μου πει κανεις για αλλο αυτοκ., τα ειδα ολα. YETI: δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα, TIGYAN: οχι για 1400cc να δωσω 31000euro και βενζινη turbo και να συμπληρωνω και λαδακια καθε τρεις και λιγο. Αυτο δεν ξερω αν ισχυει οντως αλλα ετσι εχω ακουσει για τα TSI.
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!
Λοιπον!! Το μοντελο ειναι το ASX 1.6 intense!
Μετα τα 110-120χλμ αρχιζει και κουναει η μουρη του αυτοκινητου καπως περιεργα!!
Μιλαω για μια 'ομαλη' ανωμαλια!!
σαν να πηγαινει να γλιστρισει απο τον δρομο!!
Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως!!! -
Μετα τα 110-120χλμ αρχιζει και κουναει η μουρη του αυτοκινητου καπως περιεργα!!Ετσι όπως το λες καταλαβαίνω ότι τρέμει η μούρη του σαν να είναι στραβές οι ρόδες ή κάτι τέτοιο.
Όπως και να έχει σίγουρα μια επίσκεψη σε συνεργείο ίσως είναι απαραίτητη. Εχει να κάνει με την συμπεριφορά του σε ταχύτητες που η αποσταθεροποιηση του αυτοκινητου μπορεί να είναι επικίνδυνη. -
Πάλι κακός θα γίνω ρε παιδιά.Στην Ιταλία το 1.8 D 4X4 INVITE είναι πάλι φθηνότερο στα 25950 ΜΕ το φόρο.
http://www.mitsubishi-auto.it/versions.aspx?pmid=93, ή έχουμε πολλούς φόρους ή μας κωλοπιάνουν κανονικά οι εισαγωγείς ή και τα δύο! -
ή έχουμε πολλούς φόρους ή μας κωλοπιάνουν κανονικά οι εισαγωγείς ή και τα δύο!Wellcome to the real world...
-
που να δείτε και στα ανταλλακτικά!!!
παιδιά ο άνθρωπος δεν έχει stock!!!!!
είπα να παραγγείλω κάποια φίλτρα, και δεν έχει φίλτρο πετρελαίου!!!!! !! -
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ,ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ..................................
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. -
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
που να δείτε και στα ανταλλακτικά!!!
παιδιά ο άνθρωπος δεν έχει stock!!!!!
είπα να παραγγείλω κάποια φίλτρα, και δεν έχει φίλτρο πετρελαίου!!!!! !!Συναντησες πρόβλημα με το φίλτρο στο αμάξι ή το κανεις προληπτικά;
Mitsubishi ASX Crossover