-
φίλε nikbib η πλάκα είναι ότι το σκέφτομαι και αυτό. Πριν ένα μήνα το πήρε ο κολητός μου το C-MAX και είναι χεσμένος. Αμαξάρα. Απλά φοβήθηκε να βάλει ηλιοροφή γιατί από ότι ρωτήσαμε δεν έχει σκίαστρο και επειδή έχει μωρό δεν ήξερε τι θερμοκρασίες θα ανεβάζει το καλοκαίρι. Για πες την γνώμη σου για την ηλιοροφή. Λέει? όντως δεν έχει σκίαστρο και έχει μόνο κάτι σαν κουρτίνα?
Η αλήθεια είναι ότι πρώτη επιλογή είχα το ASX πετρέλαιο αλλά δεν αποκλείεται να το γυρίσω. Στην σκέψη είμαι. ήθελα να δω και άλλα νέα μοντέλα αλλά τα βλέπω όλα να αργούνε και δεν είμαι να περιμένω και πολύ. Ήδη έβγαλε προβλήματα το 206 που έχω. Και θα βγάλει και άλλα γιατί έκλεισε 10ετία -
Φίλε μου από τη στιγμή που δεν θέλεις τετρακίνηση ποιος ο λόγος να πάρεις το asx. Υπάρχουν πολύ καλές επιλογές και το c-max είναι μία από αυτές. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν τα συν και τα πλην. Τέλειο δεν υπάρχει.
-
Καλημέρα σε όλους!!!
Φίλε Ηλία, κόλλησα με το ASX γιατί είναι όμορφο και με κέρδισε στο test drive. Ο πετρελαιοκινητήρας είναι διαμάντι. Αν δεν είχε όλα αυτά τα 'προβληματάκια' που είπα πιο πάνω, θα το είχα κλείσει σίγουρα.
Προς το παρόν ακόμα ψάχνομαι. Τo C-MAX όντως είναι φοβερή επιλογή. Ύπάρχει στην σκέψη. Το μόνο που λίγο κολάω είναι ότι η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη από ότι στο ASX πετρέλαιο. Αλλά όπως είπες πρέπει να ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά -
και πάνω που έγραφα εδώ, με πήρανε τηλέφωνο από την MITSUBISHI. Είχα στείλει e-mail πριν μερικές μέρες και είχα ρωτήσει αν υπάρχει περίπτωση να έρθει το αυτοκίνητο σε 1.8 πετρέλαιο με οροφή.
Μου είπε ορθά κοφτά ότι δεν έρχεται αυτό το αυτοκίνητο και ότι δεν πρόκειται να έρθει. Θέμα εργοστασίου λέει και όχι θέμα εισαγωγικής γιατί τον ρώτησα. Πως είναι δυνατόν να είναι θέμα εργοστασίου και να κυκλοφορεί σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης (δεν είμαι σίγουρος για αυτό αλλά το διάβασα εδώ) του είπα και μου απάντησε 'Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί σε άλλες χώρες....' Ότι να ναι δηλαδή. -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους,
ενδιαφέρομαι και εγώ για το ASX 1.8 DiD 2WD αλλά ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση γιατί με προβληματίζουν 2-3 πράγματα. Καταρχήν δεν είμαι 100% σίγουρος τι θα γίνει με την πετρελαιοκίνηση (μένω στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, μπορώ να το δικαιολογήσω, δεν μπαίνω συχνά μέσα στην πόλη γιατί για την δουλειά μου πάω από τον περιφερειακό αλλά όσο νά ναι που και που θα την κάνω την βόλτα μου και μπορεί ξαφνικά να αρχίσουν να γράφουν).
Το δεύτερο που με απασχολεί ακόμα πιο πολύ είναι ότι ο εισαγωγέας με περιορίζει σε μία συγκεκριμένη έκδοση, την INVITE ενώ εγώ θέλω την INTENSE PANORAMA. Μέχρι τώρα είχα μία χελωνίτσα και ένα 206 και τα 2 με ηλιοροφή, οπότε το έχω το κόλλημα μου με τις ηλιοροφές. Επίσης θεωρώ πως το bluetooth με χειριστήριο στο τιμόνι είναι πλέον απαραίτητο αξεσουάρ στο αυτοκίνητο (αν και υπάρχουν και άλλες λύσεις απλά εγώ θα το ήθελα από την μάνα του) και θεωρώ έλλειψη το ότι δεν υπάρχει στην έκδοση INVITE.
Το τρίτο που με απασχολεί είναι από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα ο Σαρακάκης με ότι αυτό συνεπάγεται (εξυπηρέτηση-αναμονη-σέρβις κλπ).Λέτε κάποια στιγμή να εισάγουν και το INTENSE PANORAMA σε πετρέλαιο?
φιλε για ξυπνιος μου ακουγεσαι , μην καθεσαι και περιμενεις τι θα καπνισει του σαρακακη να κανει (και του καθε σαρακακη)
εγω του ριξα ενα μεγαλο Χ και πηγα πηρα c max (1.6 150 Hp 25 κιλα ροπη) το εκανα οπως ηθελα με ηλιοροφη πανοραμα , σαλονι δερμα κι η πλουσια εκδοση εχει της παναγιας τα ματια επανω , αθορυβο κι απαιχτο
πως είπατεεε? αντε γειααααααααα
κι η Ford σε λίγο θα βάζει αέριο μέσα στην αντιπροσωπεία , θα του χώσω κι αέριο
κι αν θες να μην προλαβαινουν να δουν τι τα πέρασε τα asx που θα συναντας (με τα 150 θα τρωνε και λιγη σκονη χεχε) παιρνεις και τα 182 αλογάκια με την ίδια κατανάλωση ε?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ C MAX, ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ SCIROCCO ΣΤΗΝ ΠΑΘΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ.........
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ SCIROCCO KAI NA ΤΡΩΣ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ME ΠΑΛΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 6.0L/100KM -
Σκέφτηκες ότι μπορεί να μην ήθελε να σε περάσει;
-
ΧΑ ΧΑ ωραίος!!! ο κινητήρας του είναι φοβερός δεν το συζητάμε.
Το άλλο που με χαλάει λίγο είναι ότι στο τηλέφωνο μου είπε κάτι για 4-5 μήνες παράδοση στο πετρέλαιο.
Γμτο πολύ μπερδεμένος είμαι ακόμα και το κακό είναι ότι δεν έχει και πολλά μοντέλα να δω. Τα μόνα που παίζουν είναι το ASX και το C-MAX. Το Quasqai έχει γίνει πολύ σούπα και δεν έχει τον κινητήρα των άλλων 2. Το IX35 αργεί πολύ και το SPORTAGE από ότι ακούω είναι τεράστιο -
Ο χρήστης ASXTURBO έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ C MAX, ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ SCIROCCO ΣΤΗΝ ΠΑΘΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ.........
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ SCIROCCO KAI NA ΤΡΩΣ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ME ΠΑΛΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 6.0L/100KMΠόσο δύσκολο μπορεί να ναι να μίνες μπροστά (ούτε καν να περάσεις) από αυτοκίνητο 40 άλογα κάτω? (κάπου στα 160 δεν παίζεις με το πρόγραμμα?) Είναι να καυχιέσαι που πέρασες πιο αδύναμο και πιο φτηνό αυτοκίνητο?
-
Πάντως είναι μεγαλύτερο από κοντά από ότι φανταζόμουν. Και είναι συμπαθητικο όχημα και σαφώς ανότερο του ix35 κατά τηγνώμη μου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σκέφτηκες ότι μπορεί να μην ήθελε να σε περάσει;OXI,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ C MAX, ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ SCIROCCO ΣΤΗΝ ΠΑΘΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ.........
ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 6.0L/100KMΠόσο δύσκολο μπορεί να ναι μίνες μπροστά (ούτε καν να περάσεις) από αυτοκίνητο 40 άλογα κάτω? (κάπου στα 160 δεν παίζεις με το πρόγραμμα?) Είναι να καυχιέσαι που πέρασες πιο αδύναμο και πιο φτηνό αυτοκίνητο?
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΑ 160 HP?
PS.TO ASX EINAI MAMA 160HP,ΕΓΩ EIMAI 172HP,35 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΡΕΠΡΙΖ ΤΟΥ ASX KAI ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙΤΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΦΕΥΓΕ. -
Φίλε ASXTURBO , φαντάζομαι ότι δεν είναι αυτή **η χρήση **, που αποζητάς από το όχημα της επιλογής σου.
Χρόνια πολλά.
-
OXI,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ
Εδώ δεν μπορούσε το range rover το sport είπαμε, στο scirocco θα κολλήσουμε.
-
ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 6.0L/100KMΠόσο δύσκολο μπορεί να ναι μίνες μπροστά (ούτε καν να περάσεις) από αυτοκίνητο 40 άλογα κάτω? (κάπου στα 160 δεν παίζεις με το πρόγραμμα?) Είναι να καυχιέσαι που πέρασες πιο αδύναμο και πιο φτηνό αυτοκίνητο?
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΑ 160 HP?
PS.TO ASX EINAI MAMA 160HP,ΕΓΩ EIMAI 172HP,35 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΡΕΠΡΙΖ ΤΟΥ ASX KAI ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΤΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΦΕΥΓΕ.Sorry φίλε μου αλλά σε περίπτωση που ήταν το 160 απλά συνέβη αυτό που είπε ο Δίας..
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Φίλε ASXTURBO , φαντάζομαι ότι δεν είναι αυτή **η χρήση **, που αποζητάς από το όχημα της επιλογής σου.Χρόνια πολλά.
Xρονια πολλα και σε σενα φιλε.
Φυσικα και δεν ειναι για αυτη την χρηση.Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι αντιδρουν στην εστιαση της δυναμης αυτου του εκπληκτικου κινητηρα.
Τωρα το οτι κολλανε ορισμενοι που κανουμε χιουμορ τι να πω οποιος εχει την μυγα..........PS.Για την χρηση που λες υπαρχει αλλο συλλεκτικο πλεον οχημα σε αλλη κατηγορια με πολυ δυναμικα χαρακτηριστικα.
SCIROCCO 1.4 122HP-1244KG/122HP=10.17, 20.4 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗ
SCIROCCO 1.4 160HP-1272KG/160HP=7.95 24.5 KIΛA ΡΟΠΗ,
ASX 1.8 172HP-1400KG/172HP=8.13, 35 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗ
ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ........
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ? -
Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις μόνο με κεφαλαία. Είναι κουραστικό και δείχνει πως φωνάζεις. mod
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις μόνο με κεφαλαία. Είναι κουραστικό και δείχνει πως φωνάζεις. modΟΚ.Το διορθωσα ηδη.
-
Στο μυαλό του μέσα ήσουν; Πολύς κόσμος βρίσκει κάποιον που πηγαίνει σχετικά σβέλτα και πηγαίνει πίσω του για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον για να βλέπει από πριν την διαδρομη (αν δεν την ξέρει) ή να του ανοίγουν δρόμο, διώχνοντας τους πιο αργούς από την αριστερή και δεύτερον για να τρώει ο μπροστινός την κλήση όταν περάσουν από μπλόκο.
Τώρα αν εσύ οδηγώντας ένα ASX νομίζεις ότι καβάλησες Ferrari... τι να πω...
-
Aυτοί η Μητσαίοι, όλοι ίδιοι είναι, κοντράκηδες... E kyr80;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στο μυαλό του μέσα ήσουν; Πολύς κόσμος βρίσκει κάποιον που πηγαίνει σχετικά σβέλτα και πηγαίνει πίσω του για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον για να βλέπει από πριν την διαδρομη (αν δεν την ξέρει) ή να του ανοίγουν δρόμο, διώχνοντας τους πιο αργούς από την αριστερή και δεύτερον για να τρώει ο μπροστινός την κλήση όταν περάσουν από μπλόκο.
Τώρα αν εσύ οδηγώντας ένα ASX νομίζεις ότι καβάλησες Ferrari... τι να πω...
SCIROCCO 1.4 122HP-1244KG/122HP=10.17, 20.4 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗ
SCIROCCO 1.4 160HP-1272KG/160HP=7.95 24.5 KIΛA ΡΟΠΗ,
ASX 1.8 172HP-1400KG/172HP=8.13, 35 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗ
ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ........
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ?
Nομιζω οτι ειναι απλα μαθηματικα,επισης δεν ειναι καλο να ειρωνευεσαι,που ξερεις μπορει να εχω καβαλησει και ferrari.
Τι εχεις να σχολιασεις στα δεδομενα που εδωσα?Ποια ειναι η αποψη σου?χωρις ειρωνια...
Mitsubishi ASX Crossover