-
οταν το μετραγες, ειδες την μαυριλα που εβγαινε απο την εξατμιση?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οταν το μετραγες, ειδες την μαυριλα που εβγαινε απο την εξατμιση?ΚΑΜΙΑ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ
ΒΑΖΩ ΠEΤΡΕΛΑΙΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.
ΠΕΡΙΤTΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ASX
Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ SUPERFLOW. -
Ο χρήστης ASXTURBO έγραψε:
.
ΠΕΡΙΤTΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ASXΓια πε..
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
.
ΠΕΡΙΤTΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ASXΓια πε..
Range Rover sport, BMW X5, VW Tuareg, Porsche Cayenne (όχι το S).
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
.
-
Range Rover sport, BMW X5, VW Tuareg, Porsche Cayenne (όχι το S).[/quote]
[/quote]Μάλλον θα ακυρώσω τη παραγγελία.
Δεν μπορω να οδηγήσω ένα τόσο γρήγορο αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
.
ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ,ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΣΑ ΑΥΤΑ ,ΕΝΝΟΥΣΑ FERRARI 458,VEYRON...ΚΤΛ.
-
ωραία!!θα το στήνουμε και στα φαναρια!!!Yeah!!!!μήπως να αρχισουμε να τραβαμε και βιντεο??
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
ωραία!!θα το στήνουμε και στα φαναρια!!!Yeah!!!!μήπως να αρχισουμε να τραβαμε και βιντεο??Κανονικά οι κατέχοντες έπρεπε ήδη να εχουν ανεβάσει βιντεο και φωτογραφιες απο το asx σε διάφορες πόζες
Απαράδεκτο... -
λέτε ε????
-
Οδηγησα σημερα το test drive(diesel)του Σαρακακη(Θεσνικη).Ωραιο ειναι το ατιμο.
Απιστευτη ροπη απο χαμηλα,μεστο τραβηγμα,καθολου κροταλισμα κ γρηγορες επιταχυνσεις.
Απολυτη ησυχια στο εσωτερικο κ μονο κατι κοπανηματακια απο την πισω αναρτηση σε βαρβατες εγκαρσιες ανωμαλιες χαλουσαν την οδηγικη μου νιρβανα!
Μολις παρω αποφαση να διωξω το κολτακι ξερω τι θα παω να κλεισω. -
Γεια χαρά σε όλους,
ενδιαφέρομαι και εγώ για το ASX 1.8 DiD 2WD αλλά ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση γιατί με προβληματίζουν 2-3 πράγματα. Καταρχήν δεν είμαι 100% σίγουρος τι θα γίνει με την πετρελαιοκίνηση (μένω στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, μπορώ να το δικαιολογήσω, δεν μπαίνω συχνά μέσα στην πόλη γιατί για την δουλειά μου πάω από τον περιφερειακό αλλά όσο νά ναι που και που θα την κάνω την βόλτα μου και μπορεί ξαφνικά να αρχίσουν να γράφουν).
Το δεύτερο που με απασχολεί ακόμα πιο πολύ είναι ότι ο εισαγωγέας με περιορίζει σε μία συγκεκριμένη έκδοση, την INVITE ενώ εγώ θέλω την INTENSE PANORAMA. Μέχρι τώρα είχα μία χελωνίτσα και ένα 206 και τα 2 με ηλιοροφή, οπότε το έχω το κόλλημα μου με τις ηλιοροφές. Επίσης θεωρώ πως το bluetooth με χειριστήριο στο τιμόνι είναι πλέον απαραίτητο αξεσουάρ στο αυτοκίνητο (αν και υπάρχουν και άλλες λύσεις απλά εγώ θα το ήθελα από την μάνα του) και θεωρώ έλλειψη το ότι δεν υπάρχει στην έκδοση INVITE.
Το τρίτο που με απασχολεί είναι από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα ο Σαρακάκης με ότι αυτό συνεπάγεται (εξυπηρέτηση-αναμονη-σέρβις κλπ).Λέτε κάποια στιγμή να εισάγουν και το INTENSE PANORAMA σε πετρέλαιο?
-
έκανε κανείς σέρβις από αυτούς που το έχουν ήδη πάρει?
στα πόσα χιλιόμετρα? 15000? κόστος? -
Το panorama το εφερνε, αλλά ο ακατανομαστος το έκοψε και δεν ξερω αν το επαναφέρει (δεν τον νοιάζει και πολύ)
Όσο για το σερβισ είναι στα 15000 με κόστος 240 ευρω να θυμάμαι καλά.
-
εγω δεν εκανα servise αλλα εκανα αναβάθμιση στον εγκέφαλο του ASX...και αφορα περισ'οτερο την λειτουργία του φίτρου σωματιδίων...
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
εγω δεν εκανα servise αλλα εκανα αναβάθμιση στον εγκέφαλο του ASX...και αφορα περισ'οτερο την λειτουργία του φίτρου σωματιδίων...Στο πρότειναν αυτοί να το κάνεις; Ποια είναι η διαφορά με το φίλτρο τώρα;
-
μου ειπαν να την κανω...διαφορα δεν καταλαβα με το φιλτρο
-
οπότε από ότι κατάλαβα το σέρβις είναι τσιμπημένο. Νόμιζα ότι λόγω πετρελαίου δεν θα χρειάζεται τόσο συχνά σέρβις (έστω στα 20000χιλ)
-
Ο χρήστης cubapete έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους,
ενδιαφέρομαι και εγώ για το ASX 1.8 DiD 2WD αλλά ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση γιατί με προβληματίζουν 2-3 πράγματα. Καταρχήν δεν είμαι 100% σίγουρος τι θα γίνει με την πετρελαιοκίνηση (μένω στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, μπορώ να το δικαιολογήσω, δεν μπαίνω συχνά μέσα στην πόλη γιατί για την δουλειά μου πάω από τον περιφερειακό αλλά όσο νά ναι που και που θα την κάνω την βόλτα μου και μπορεί ξαφνικά να αρχίσουν να γράφουν).
Το δεύτερο που με απασχολεί ακόμα πιο πολύ είναι ότι ο εισαγωγέας με περιορίζει σε μία συγκεκριμένη έκδοση, την INVITE ενώ εγώ θέλω την INTENSE PANORAMA. Μέχρι τώρα είχα μία χελωνίτσα και ένα 206 και τα 2 με ηλιοροφή, οπότε το έχω το κόλλημα μου με τις ηλιοροφές. Επίσης θεωρώ πως το bluetooth με χειριστήριο στο τιμόνι είναι πλέον απαραίτητο αξεσουάρ στο αυτοκίνητο (αν και υπάρχουν και άλλες λύσεις απλά εγώ θα το ήθελα από την μάνα του) και θεωρώ έλλειψη το ότι δεν υπάρχει στην έκδοση INVITE.
Το τρίτο που με απασχολεί είναι από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα ο Σαρακάκης με ότι αυτό συνεπάγεται (εξυπηρέτηση-αναμονη-σέρβις κλπ).Λέτε κάποια στιγμή να εισάγουν και το INTENSE PANORAMA σε πετρέλαιο?
φιλε για ξυπνιος μου ακουγεσαι , μην καθεσαι και περιμενεις τι θα καπνισει του σαρακακη να κανει (και του καθε σαρακακη)
εγω του ριξα ενα μεγαλο Χ και πηγα πηρα c max (1.6 150 Hp 25 κιλα ροπη) το εκανα οπως ηθελα με ηλιοροφη πανοραμα , σαλονι δερμα κι η πλουσια εκδοση εχει της παναγιας τα ματια επανω , αθορυβο κι απαιχτο
πως είπατεεε? αντε γειααααααααα
κι η Ford σε λίγο θα βάζει αέριο μέσα στην αντιπροσωπεία , θα του χώσω κι αέριο
κι αν θες να μην προλαβαινουν να δουν τι τα πέρασε τα asx που θα συναντας (με τα 150 θα τρωνε και λιγη σκονη χεχε) παιρνεις και τα 182 αλογάκια με την ίδια κατανάλωση ε? -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
μην καθεσαι και περιμενεις τι θα καπνισει του σαρακακη να κανει (και του καθε σαρακακη)Πές τα ρε συ nikbib. Βρίσκει και τα κάνει. Και γω στην αρχή έλεγα τα παραλένε σε αυτα τα forums (πχ πολλά εχουν γραφτεί και σε αυτό το topic αν το διαβάσει όλο κανείς και με λίγο google βρίσκεις πολλά περισότερα) , μεχρι που άρχισα να ρωτάω συναδέλφους και άλλους γνωστούς που βρήκα με εμπειρίες (και όχι απλά φήμες ή καποια topic που έχουν διαβάσει κάπου) και όλοι να έχουν να πουν μια ιστορία μικρής ή μεγάλης ταλαιπωρίας. Ναι, η τέλεια αντιπροσωπεία δεν υπάρχει, αλλά αυτά που θα ακούσεις για τον ακατονόμαστο ...απλά δεν υπάρχουν.
Βλέποντας και το sales τους απλά λάκισα.
Κρίμα γιατι και το ASX και ο 1.8 diesel ειναι μια καλή πρόταση σήμερα.
Mitsubishi ASX Crossover