-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και γραφω γιατι ενδιαφερομαι για το ασχ.
το εχει δοκιμασει κανεις?ισχυουν τα περι της καταναλωσης?ειμαι ετοιμος να παρω μια octavia 5 160hp αλλα μετακομισα και οι δρομοι εδω εχουν αρκετες λακουβες και μπορει να πηγαινω και καμια βολτα στο βουνο.αξιζει λετε?εκει μεχρι 25000 μπορω να διαθεσωPeugeot 3008
Μακραν η χειροτερη παπαριά !
Γιατί το λες αυτό?
-
Γιατι ειναι ενας αχταρμας , δεν ανηκει σε καμια συγκεκριμενη κατηγορια ( suv-hatchback-πολυμορφικο κ.λ.π) και δεν καταφερνει να κανει κατι καλυτερα απο τους ανταγωνιστες του .
Την εξωτερικη εμφανιση την αφηνω απ'εξω ......περι ορεξεως αν και εγω το θεωρω τραγικο εμφανισιακα , μου θυμιζει φαλαινα
Ειναι βαρυ , ογκωδες , δεν ειναι ευελικτο , δεν ειναι σπορ, δεν εχει σοβαρες εκτος δρομου δυνατοτητες , δεν ειναι πιο ευρυχωρο απο τους ανταγωνιστες του , ουτε ειναι ιδιαιτερα πιο γρηγορο.
Μοναδικη εξαιρεση το πολυ ομορφο εσωτερικο του -
βασικα εχω τρελαθει με τον κινητηρα του ο οποιος και αποδιδει και ειναι οικονομικος.εχετε κανενα σιτε με μετρησεις τεστ?τελικα το επιβαλλεται το τζιποειδες γιατι θα πηγαινω σε βουνα χωματοδρομους.απλα δεν ξερω αν ειναι αναγκαια τα 3000 ακομα για την τετρακινηση δεν θα πηγαινω μεσα σε π[οταμια και τετοια και εχω ακουσει οτι ειναι ικανοποιητικες οι επιδωσεις του 4*2.τι λετε?
-
Τι λέει το DRIVE
Ήταν καιρός η Mitsubishi να εκμεταλευτεί τις τεράστιες δυνατότητές της σε κατασκευή τέτοιου είδους οχημάτων και να μην αφήνει τη Nissan να αλωνίζει. Το ASX αναμφίβολα είναι ένα μεσαίο crossover με μοντέρνα εμφάνιση, πού καλή οδική συμπεριφορά και εγνωσμένη αξιοπιστία. Κρίμα που δεν μπορούμε όλοι να χαρούμε και τον εκπληκτικό 1.8 diesel
Τεχνολογία
1.798 cc, 4κύλινδρος σε σειρά, 2 ΕΕΚ, 16v, με μεταβλητό χρονισμό και βύθισμα των βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής και turbo 150 PS/5.000 rpm, 30,6 kgm/2.000 - -3.000 rpm
Επιδόσεις
0-100 km/h 11,3”, τελική ταχύτητα 198 km/h
Μέση κατανάλωση
9,55 lt/100 km
Τιμές DRIVEυπαρχει περιπτωση να ειναι αυτη η καταναλωση???????
-
Αν είναι δοκιμή του Drive τότε ναι.Αν είναι η κατανάλωση που ανακοινώνει η εταιρεία όχι.Θα είναι 2 λίτρα + η πραγματική.Πάρα πολλά εξαρτώνται από το πόδι του οδηγού όμως...
Λογικά για να λένε 11,3 στα 0 100 θα λέει για τον 1.600 με τους 117 ίππους.Εσύ για ποιόν κινητήρα ενδιαφέρεσαι?
-
Γιατι ειναι ενας αχταρμας , δεν ανηκει σε καμια συγκεκριμενη κατηγορια ( suv-hatchback-πολυμορφικο κ.λ.π) και δεν καταφερνει να κανει κατι καλυτερα απο τους ανταγωνιστες του .
Την εξωτερικη εμφανιση την αφηνω απ'εξω ......περι ορεξεως αν και εγω το θεωρω τραγικο εμφανισιακα , μου θυμιζει φαλαινα
Ειναι βαρυ , ογκωδες , δεν ειναι ευελικτο , δεν ειναι σπορ, δεν εχει σοβαρες εκτος δρομου δυνατοτητες , δεν ειναι πιο ευρυχωρο απο τους ανταγωνιστες του , ουτε ειναι ιδιαιτερα πιο γρηγορο.
Μοναδικη εξαιρεση το πολυ ομορφο εσωτερικο τουΤο έχεις οδηγήσει ή όλα αυτά προέκυψαν από στατικό test drive;
-
Μοναδικη εξαιρεση το πολυ ομορφο εσωτερικο τουΝομίζω πως όλα αυτά είναι ο όρος 'crossover'. Προσφορά λίγο απ' όλα σε ανάγκες και κάτι απ' όλες τις κατηγορίες.
Το 3008 δεν το θεωρώ χειρότερο απο ένα δικίνητο QQ ή ένα αντίστοιχο ASX αλλά ίσως και καλύτερο λόγω πιο σύγχρονης τεχνολογίας. Για το τελευταίο δε (ASX), έχω και κάποιες 'ενστάσεις' με το SUV look σε δικίνητο (κάτι σε 2κίνητα τωρινα Sportage και RAV4 ... που δείχνουν κάτι που δεν είναι πλέον αλλά παρέχουν την εικόνα και τις πιο ανετες δυνατότητες προσβασης σε φρεάτια/λακούβες/'κρατήρες' στους δρόμους και σε πεζοδρόμια του κέντρου), το χαμηλώτερο αμαξωμα σαν 4κίνητο απο ότι σαν 2κίνητο, για όλα της αγοράς ... ακριβότερα για το λίγο ύψος παραπάνω απο τα συμβατικά μικρομεσαία. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για το τελευταίο δε (ASX), έχω και κάποιες 'ενστάσεις' με το SUV look σε δικίνητο (κάτι σε 2κίνητα τωρινα Sportage και RAV4 ... που δείχνουν κάτι που δεν είναι πλέον αλλά παρέχουν την εικόνα και τις πιο ανετες δυνατότητες προσβασης σε φρεάτια/λακούβες/'κρατήρες' στους δρόμους και σε πεζοδρόμια του κέντρου), το χαμηλώτερο αμαξωμα σαν 4κίνητο απο ότι σαν 2κίνητο, για όλα της αγοράς ... ακριβότερα για το λίγο ύψος παραπάνω απο τα συμβατικά μικρομεσαία.Λίγο off topic και χωρίς παρεξήγηση αλλά ο τρόπος γραφής των παραπάνω μου θύμισε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=HoePGRDnnpY
Κατα τα άλλα συμφωνώ.
-
Κάτσε να το διορθώσω λίγο, διότι και εγώ κάπως ... τα έχασα!!!
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για το τελευταίο (ASX), έχω και κάποιες 'ενστάσεις'.- Με το SUV look σε δικίνητο (Σαν τα 2κίνητα τωρινα Sportage και RAV4 ... που δείχνουν κάτι που δεν είναι πλέον, παρέχοντας μόνο την εικόνα και τις πιο ανετες δυνατότητες προσβασης σε φρεάτια/λακούβες/'κρατήρες' στους δρόμους και σε πεζοδρόμια του κέντρου).
- Το χαμηλώτερο αμαξωμα σαν 4κίνητο απο το 2κίνητο.
Ολα δε τα μικρομεσαία crossover της αγοράς είναι αδικαιολόγητα ακριβότερα για το λίγο ύψος παραπάνω απο τα συμβατικά μικρομεσαία που διαθέτουν ενώ σε άλλα πιο ουσιώδη θέματα μπορεί και να υστερούν.
Σαν να διορθώθηκε λίγο!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μοναδικη εξαιρεση το πολυ ομορφο εσωτερικο τουΤο έχεις οδηγήσει ή όλα αυτά προέκυψαν από στατικό test drive;
οχι φιλε μου απο αυτα που εχω διαβασει και δει σε reviews
-
OK μπορεί να μην σου αρέσει, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να βρώ ένα review που να γράφει όλα όσα του προσάπτεις πόσο δε μάλιστα με τόσο απόλυτο τρόπο.
Τέσπα το θέμα μας δεν είναι το 3008 αλλά μάλλον αναφέρθηκε ως ανταγωνιστής του ASX, το οποίο σύντομα θα αποκτήσει και δίδυμα γαλλικά αδερφάκια , και γι αυτό σχολιάζω.
Υ.Γ. Και ένα αγγλικό review
http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Peugeot-3008-16-THP-2009-CAR-review/ -
Η ασχήμια του 3008 είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα του πλανήτη, τέτοια παρουσία είχε να εμφανιστεί από την Κρητιδική περίοδο. Πάω στοίχημα ότι ακόμα και μερικοί δεινόσαυροι θα του έριχναν χυλόπιτα και δεν θα ζευγάρωναν μαζί του Στο Jurassic Park αν πήγαιναν με αυτό στο πάρκο αντί για τα Land Rover στη νυχτερινή σκηνή με τη βροχή, παίζει να είχε τρομάξει ο τυρανόσαυρος μόλις του έπαιζε τα φώτα ο Πεζόσαυρος Τρισχιλιοκτώδοντας. Για τα βελοσιραπτόρια δε το συζητάω καν, θα την έβλεπαν γαλοπούλες κρύβοντας το κεφάλι τους σε μερμκυγκοφωλιές. Αν δε το ποντίζαμε στη θάλασσα της καινοζωικής περιόδου ίσως κανένα γιγάντιο καλαμάρι να το υιοθετούσε σαν αυγό του. Ώρες ώρες σκέφτομαι πως αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω πίσω στο χρόνο μερικά εκατομμύρια χρόνια θα ήθελα να οδηγώ ένα 3008 με δεμένη μια ουρά στον κοτσαδόρο ανάμεσα σε ένα κοπάδι τρικεράτοπες. Πιστεύω θα με καλωσόριζαν στην αγέλη τους.
Σε κάθε περίπτωση αποτελεί ένα γερό όπλο της ανθρωπότητας για να τρομάξει τους εξωγήινους σε περίπτωση επίθεσης με motherships. Θα εκτοξεύσουμε το 3008 σε τροχιά, θα το δουν και θα κλάσουν γεωστατικές μπάμιες.Bonus pic
την έβγαλαν ερευνητές μερικά χιλιόμετρα έξω απ το Λοχ Νες. Αρχικά κυκλοφόρησε η φήμη πως πρόκειται για άλλη μια φωτογραφία της Νέλης που εξελίχθηκε και περπάτησε στη στεριά, τελικά ένα εργοστάσιο από τη Γαλλία με την επωνυμία Peugeot ανέλαβε την ευθύνη. Εκκρεμούν πρόστιμα για τον τρόμο που σκόρπισε στους κατοίκους της περιοχής. -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
..την έβγαλαν ερευνητές μερικά χιλιόμετρα έξω απ το Λοχ Νες. Αρχικά κυκλοφόρησε η φήμη πως πρόκειται για άλλη μια φωτογραφία της Νέλης που εξελίχθηκε και περπάτησε στη στεριά..
της Νέσσυ
-
Νομίζω τα παραλέτε. Δεν είναι και τόσο άσχημο. Μάλιστα σε πρόσοψη νομίζω ότι είναι το μόνο σύγχρονο Peugeot που είναι όμορφο.
Και για να είμαστε και εντός θέματος, η μάσκα που είναι πανέμορφη στο Lancer Evo δεν σημαίνει απόλυτα ότι παραμένει πανέμορφη σε όλη την γκάμα της Mitsubishi! Σε λίγο και στα επαγγελματικά της θα την βάλει ... όπως Transporter στο Germany!
-
για τον 1.8 πετρελαιο ενδιαφερομαι.απλα δεν ξερω ποσο μεγαλη διαφορα θα εχει η 42 σε σχεση με την 44 εκδοση και σε επιδωσεις οικονομια αλλα και σε εκτος δρομου ικανοτητες.ξερετε κανα αξιοπιστο review να δω καταναλωσεις πραγματικες.στα δικα μας λενε οτι στα εκτος δρομου δεν εχει μεγαλες διαφορες και λιγο καλυτερα στα αλλα η 4*2.Τα ανταλακτηκα ειναι τοσο ακριβα?
-
-
το ix35 ειναι σιγουρα πολυ πιο ωραιο και πολυ πιο...αφαντο!!!
-
Και προτιμας το Hyundai απο το ASX? Ουτε καν! Οσο για τον ολοφρεσκο turbodiesel της Mitsubishi...δεν σηκωνω κουβεντα. Απολυτη δυναμη και οικονομια.
-
Ο χρήστης Shelby έγραψε:
Και προτιμας το Hyundai απο το ASX?Δεν έχουν τίποτα κοινό για να συγκριθούν, άλλοι κυβισμοί, άλλες ιπποδυνάμεις, άλλες επιλογές σε 2-4κινητες εκδόσεις.
Ο 1,8 diesel ιδιαίτερα καλός αλλά για την επαρχία και ένα ερωτηματικό ως προς το ελληνικό aftersales της εταιρίας. Δυο λόγοι που σίγουρα περιορίζουν το target group του. -
Πήγα και είδα στον Σαρακάκη το 1.8 4Χ4.
Όμορφο, μέτρια 'γιαπωνέζικη' ποιότητα ανοίγματος πόρτας, καλοί χώροι, όμορφο και ποιοτικό εσωτερικό και καλό value for money σαν diesel και με καλό εξοπλισμό.
Όμως διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το 1.6 έχει απόσταση από το έδαφος 19,5 cm ενώ το 1.8 έχει
μόλις 17cmΟπότε οι εκτός δρόμου αναζητήσεις περιορίζονται εντός βατού χωματόδρομου!
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω
Mitsubishi ASX Crossover