-
ε λοιπόν είμαστε κάτι τρελοί με VW, BMW, Audi, και σας προσκαλούμε σε μια ωραία κυριακάτικη διαδρομή με τερματισμό σε ταβερνείο. Η διαδρομή έχει επιλεχθεί:
Η διαδρομή μας θα ξεκινήσει από την διασταύρωση που βρίσκεται επί της συνέχειας της Κηφισίας(στο ύψος της Εκάλης) για Νέα Μάκρη(προς Αγιο Πέτρο) ή για Λίμνη Μαραθώνα...
Εμείς θα πάμε προς Μαραθώνα! Θα περάσουμε την Ανοιξη και στην διασταύρωση του Αγίου Στεφάνου θα κάνουμε δεξιά προς την Λίμνη...
έχει κάτι στροφούλες...
μετά θα περάσουμε την Λίμνη και θα κάνουμε δεξιά στον Μαραθώνα από όπου και θα πάρουμε κατεύθυνση προς Νέα Μάκρη.
έχει κάτι μεγάλες ευθείες...
Πριν τη Νέα Μάκρη έχει διασταύρωση για Διόνυσο και τον Άγιο Πέτρο. Ανεβαίνοντας τον Διόνυσο, φτάνοντας Άγιο Πέτρο (με το γνωστό καφέ με θέα όλη την παραλιακή ζώνη της βορειοανατολικής Αττικής) κάνουμε brake για να μην burn τα κάρα μας...
Άμα λάχει ανασυντασσόμαστε πιο πολεμικά και φεύγουμε ζευγαράκια από δώθε και στο εξής... Τι θέλω να πω, αυτό το κομμάτι είναι και το πιο πωρωτικό οπότε από το να πηγαίνουμε τραινάκι, μοιραζόμαστε σε ζεύγη αυτοκινήτων αφήνοντας έτσι χρόνο στους επόμενους.
Πια μας μένει το τελευταίο πόδι της διαδρομής μας (κι έχουμε είδη πεινάσει, ιδρώσει και κάψει μπόλικη super bleifrei)...
έχει κάτι στροφούλες, ανηφορούλες, κατηφορούλες, καλή άσφαλτο και ωραία θέα (για να θυμίζει στον οδηγό ότι αν αφαιρεθεί θα τον βρει ο γκρεμός! ή το βουνό στην καλύτερη)
Περνώντας την Παλιά Πεντέλη και τις διάφορες λιχουδιές της φτάνουμε Νέα Πεντέλη και στο ταβερνείο που σας έλεγα...
ουφ. κουράστηκα! αλλά το περιμένω ωσάν τρελός!
όποιος θέλει να δηλώσει εδώ συμμετοχή, οι πρώτες δέκα περίπου θέσεις είναι ήδη κατειλημμένες από το προηγούμενο event...
χωράνε περίπου άλλοι 15...
παρακαλώ όπως απαντήσετε ΟΛΟΙ (παλιοί και νέοι) αναγράφοντας μόνο το μοντέλο αυτοκινήτου που θα οδηγείτε μέχρι την επόμενη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου αφού η συνάντηση θα λάβει χώρα την Κυριακή 8 Νοεμβρίου..
αν επιθυμείτε ανωνυμία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το π.μ. μου...
Περιμένω...
-
ε λοιπόν είμαστε κάτι τρελοί με VW, BMW, Audi, και σας προσκαλούμε σε μια ωραία κυριακάτικη διαδρομή με τερματισμό σε ταβερνείο. Η διαδρομή έχει επιλεχθεί:
Η διαδρομή μας θα ξεκινήσει από την διασταύρωση που βρίσκεται επί της συνέχειας της Κηφισίας(στο ύψος της Εκάλης) για Νέα Μάκρη(προς Αγιο Πέτρο) ή για Λίμνη Μαραθώνα...
Εμείς θα πάμε προς Μαραθώνα! Θα περάσουμε την Ανοιξη και στην διασταύρωση του Αγίου Στεφάνου θα κάνουμε δεξιά προς την Λίμνη...
έχει κάτι στροφούλες...
μετά θα περάσουμε την Λίμνη και θα κάνουμε δεξιά στον Μαραθώνα από όπου και θα πάρουμε κατεύθυνση προς Νέα Μάκρη.
Πριν τη Νέα Μάκρη έχει διασταύρωση για Διόνυσο και τον Άγιο Πέτρο. Ανεβαίνοντας τον Διόνυσο, φτάνοντας Άγιο Πέτρο (με το γνωστό καφέ με θέα όλη την παραλιακή ζώνη της βορειοανατολικής Αττικής) κάνουμε brake για να μην burn τα κάρα μας...
Άμα λάχει ανασυντασσόμαστε πιο πολεμικά και φεύγουμε ζευγαράκια από δώθε και στο εξής... Τι θέλω να πω, αυτό το κομμάτι είναι και το πιο πωρωτικό οπότε από το να πηγαίνουμε τραινάκι, μοιραζόμαστε σε ζεύγη αυτοκινήτων αφήνοντας έτσι χρόνο στους επόμενους.
Πια μας μένει το τελευταίο πόδι της διαδρομής μας (κι έχουμε είδη πεινάσει, ιδρώσει και κάψει μπόλικη super bleifrei)...
έχει κάτι στροφούλες, ανηφορούλες, κατηφορούλες, καλή άσφαλτο και ωραία θέα (για να θυμίζει στον οδηγό ότι αν αφαιρεθεί θα τον βρει ο γκρεμός! ή το βουνό στην καλύτερη)
Περνώντας την Παλιά Πεντέλη και τις διάφορες λιχουδιές της φτάνουμε Νέα Πεντέλη και στο ταβερνείο που σας έλεγα...
όποιος θέλει να δηλώσει εδώ συμμετοχή, οι πρώτες δέκα περίπου θέσεις είναι ήδη κατειλημμένες από το προηγούμενο event...
παρακαλώ όπως απαντήσετε ΟΛΟΙ (παλιοί και νέοι) αναγράφοντας μόνο το μοντέλο αυτοκινήτου που θα οδηγείτε μέχρι την επόμενη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου αφού η συνάντηση θα λάβει χώρα την Κυριακή 8 Νοεμβρίου..
Περιμένω...
-
έχει κάτι στροφούλες...
Περιμένω...
-
Όπου γάμος και χαρά...η Βασίλω πρώτη...ΜΕΣΑ!!
Αυτοκίνητο: BMW 320si
Όνομα: Νίκος -
Η διαδρομή: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=106090684608053405862.000476e8b03f01e0dab60
Όνομα: Νίκος Αυτοκίνητο: BMW 320si
Διονύσης Corolla -
Παρων:
Γρηγορης με Vectra.Edit: Νικο, μπραβο, εκανες καλη κινηση.
(Ημουν σχεδον σιγουρος, για την τελικη επιλογη... ) -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όπου γάμος και χαρά...η Βασίλω πρώτη...ΜΕΣΑ!!Αυτοκίνητο: BMW 320si
Όνομα: ΝίκοςΝίκο...άλλαξες αμάξι? (έχασα επεισόδια ρε γαμώτο? )
βάλε κι εμένα παρών!!!
Τώρα που έφτιαξε και το DSG, νομίζω ότι πρέπει να του (ξανα)κάνω ένα τεστ (και καλά ).Η διαδρομή πρέπει να είναι εξαιρετική ( ) αν και δεν έχω πάει ποτέ προς τα εκεί.
-
Κυριάκος με Tempra...
...αν σας φαίνεται πολύ αργό θα έρθω με το Νίκο.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Όπου γάμος και χαρά...η Βασίλω πρώτη...ΜΕΣΑ!!
Αυτοκίνητο: BMW 320si
Όνομα: ΝίκοςΝίκο...άλλαξες αμάξι? (έχασα επεισόδια ρε γαμώτο? )
βάλε κι εμένα παρών!!!
Τώρα που έφτιαξε και το DSG, νομίζω ότι πρέπει να του (ξανα)κάνω ένα τεστ (και καλά ).Η διαδρομή πρέπει να είναι εξαιρετική ( ) αν και δεν έχω πάει ποτέ προς τα εκεί.
Ναι...δες το BMW Forum
-
Τι, θα έχουμε ανωριμότητες στη διαδρομή; Αν είναι έτσι, θα σας βρω κατευθείαν στο τραπέζι
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
...αν σας φαίνεται πολύ αργό θα έρθω με το Νίκο.Τώρα που πήρε οικογενειακό... όλοι με το Νίκο θα έρθουμε
-
Δημήτρης με το γνωστό ξενέρωτο golf
-
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μιλάμε για μια διαδρομή 45 km σε μια μέρα που έχει και αρκετή κίνηση και που στα περισσότερα σημεία πάς τρενάκι γιατί όλο και κάποιον σχετικά αργό θα πετύχεις...!!!! Πού το ωραίο;;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μιλάμε για μια διαδρομή 45 km σε μια μέρα που έχει και αρκετή κίνηση και που στα περισσότερα σημεία πάς τρενάκι γιατί όλο και κάποιον σχετικά αργό θα πετύχεις...!!!! Πού το ωραίο;;Η παρέα, η κουβέντα και το φαγητό αν δε κάτσει και η βόλτα λόγω backmarkers
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μιλάμε για μια διαδρομή 45 km σε μια μέρα που έχει και αρκετή κίνηση και που στα περισσότερα σημεία πάς τρενάκι γιατί όλο και κάποιον σχετικά αργό θα πετύχεις...!!!! Πού το ωραίο;;
Η παρέα, η κουβέντα και το φαγητό αν δε κάτσει και η βόλτα λόγω backmarkers
Καλα Νίκο δεν τα αμφισβητώ τα άλλα, μόνο για διαδρομή και κίνηση έχω ενδιασμούς! Καλή βόλτα εύχομαι και άν τα καταφέρω ίσως κάνω join
-
Πολύ ωραία διαδρομή πραγματικά ευχάριστη (και μόλις συνειδητοποιώ ότι έχω χρόνια να την κάνω) αν δεν έχει κίνηση. Για το λόγο αυτό λέω ότι θα ήταν καλύτερα αν αντί να γίνει μεσημεριανή η βόλτα να ήταν πρωινή με κατάληξη σε αργό και μεγάλο πρωινό (με αυγά, ομελέτες, λουκάνικα, κλπ κλπ).
Ίσως καλό θα ήταν να υπήρχαν και μερικά PMR (walkie talkies) για καλύτερο συντονισμό της πομπής!
Αν είμαι Αθήνα τότε, που περιμένω να είμαι, είτε πρωί είτε μεσημέρι ενδιαφέρομαι.
Χρεώνετε αυτοκίνητα ή και άτομα (ερχόμαστε μόνοι ή παίρνουμε και γυναίκες;);
Θα είμαι με BMW 520i Ε39, αυτόματη.... και αντιλαμβάνομαι ότι θα είμαι στους αργούς της παρέας... οπισθοφυλακή!
Θα αναπληρώσω στο 'τσίμπημα' που θα ακολουθήσει... -
Άρα έχουμε:
Βελ με S3
Νίκος με την νέα BMW 320si
Διονύσης με Corolla (ΑΚΑ ιστιοπλοϊκό)
Γρηγορης με Vectra
Ο κάβουρας (Γιώργος;) με Α3
Κυριάκος με Tempra
Δημήτρης με Gti7 άτομα σίγουρα προς το παρόν
-
παιδια για την αλλη κυριακη ειναι???
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παιδια για την αλλη κυριακη ειναι???για την μεθεπόμενη... 8 του επόμενου μηνός.
-
...Kαλα το ειπε, οχι για αυτη που μας ερχεται, αλλα για την επομενη.
-
Οχι ρε παιδια Δυστυχως δεν μπορω να ερθω γιατι θα παω σε εναν συγγενικο μου γαμο που θα ακολουθησει και τραπεζι...μετα το γαμο καπακι πρεπει να ξεκινησω για Χαλκιδα μιας και εχω μαθημα Δευτερα 8 το πρωι,τωρα αν υπαρχει μια μικρη περιπτωση να ερθω ειναι στο ενδιαμεσο μετα το τραπεζι(αν τελειωσει νωρις) οπως παω Χαλκιδα,αλλα χλωμο το κοβω
Χαλκίδα με πίτα! (πρώηνΔΔΔ-Π)