-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε παιδια δε βγαινει ακρη με τα f/l της vw και απο τη στιγμη που ειναι ιδια ουσιαστικα δεν εγινε και κατιΔεν είναι φεισλιφτ. Απλά κάθε εταιρία αλλάζει 'χρονιά' στα μοντέλα σε συγκεκριμένες εβδομάδες. Η VW αλλάζει 'χρονιά' την 21η εβδομάδα του χρόνου. Τέλη Μαίου δλδ. Εμένα π.χ. φτιάχτηκε Ιούνιο 2007 και είναι μοντέλο 2008 (όχι στα λόγια. Με βάση το νούμερο που υποδηλωνει τη χρονιά στον αριθμό πλαισίου (είναι το νούμερο ανάμεσα στις δύο δυάδες γραμμάτων περίπου στη μέση του vin)). Συνήθως οι αλλαγές είναι μικροβελτιώσεις σε κάποια σημεία από το feedback που είχαν τη χρονιά που πέρασε. Άλλωστε το R δεν πρέπει να έχει κλείσει χρόνο, δεν το παίρνει ακόμη για φειλγλυφτ.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
ρε παιδια δε βγαινει ακρη με τα f/l της vw και απο τη στιγμη που ειναι ιδια ουσιαστικα δεν εγινε και κατι
Δεν είναι φεισλιφτ. Απλά κάθε εταιρία αλλάζει 'χρονιά' στα μοντέλα σε συγκεκριμένες εβδομάδες. Η VW αλλάζει 'χρονιά' την 21η εβδομάδα του χρόνου. Τέλη Μαίου δλδ. Εμένα π.χ. φτιάχτηκε Ιούνιο 2007 και είναι μοντέλο 2008 (όχι στα λόγια. Με βάση το νούμερο που υποδηλωνει τη χρονιά στον αριθμό πλαισίου (είναι το νούμερο ανάμεσα στις δύο δυάδες γραμμάτων περίπου στη μέση του vin)). Συνήθως οι αλλαγές είναι μικροβελτιώσεις σε κάποια σημεία από το feedback που είχαν τη χρονιά που πέρασε. Άλλωστε το R δεν πρέπει να έχει κλείσει χρόνο, δεν το παίρνει ακόμη για φειλγλυφτ.
+1
Οι 'εσωτερικες αλλαγες' -απ' οσο γνωριζω μεχρι στιγμης, δεν τιθεται θεμα εξωτερικων αλλαγων/εμφανισης- αφορουν πρωτιστως διαφορετικο ή διαφορετικα ρυθμισμενο ESP, πλεον, πληρως απενεργοποιουμενο, καποιες ΙΣΩΣ διαφορετικες ρυθμισεις στο ηλεκτρικο μοτερακι/setup της κρεμαγιερας, και καποια ενδεχομενη διαφοροποιηση στο τελικο καζανακι της εξατμισης ή/και σε τοποθετηση κλαπετου...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ρε παιδια δε βγαινει ακρη με τα f/l της vw και απο τη στιγμη που ειναι ιδια ουσιαστικα δεν εγινε και κατι
Δεν είναι φεισλιφτ. Απλά κάθε εταιρία αλλάζει 'χρονιά' στα μοντέλα σε συγκεκριμένες εβδομάδες. Η VW αλλάζει 'χρονιά' την 21η εβδομάδα του χρόνου. Τέλη Μαίου δλδ. Εμένα π.χ. φτιάχτηκε Ιούνιο 2007 και είναι μοντέλο 2008 (όχι στα λόγια. Με βάση το νούμερο που υποδηλωνει τη χρονιά στον αριθμό πλαισίου (είναι το νούμερο ανάμεσα στις δύο δυάδες γραμμάτων περίπου στη μέση του vin)). Συνήθως οι αλλαγές είναι μικροβελτιώσεις σε κάποια σημεία από το feedback που είχαν τη χρονιά που πέρασε. Άλλωστε το R δεν πρέπει να έχει κλείσει χρόνο, δεν το παίρνει ακόμη για φειλγλυφτ.
+1
Οι 'εσωτερικες αλλαγες' -απ' οσο γνωριζω μεχρι στιγμης, δεν τιθεται θεμα εξωτερικων αλλαγων/εμφανισης- αφορουν πρωτιστως διαφορετικο ή διαφορετικα ρυθμισμενο ESP, πλεον, πληρως απενεργοποιουμενο, καποιες ΙΣΩΣ διαφορετικες ρυθμισεις στο ηλεκτρικο μοτερακι/setup της κρεμαγιερας, και καποια ενδεχομενη διαφοροποιηση στο τελικο καζανακι της εξατμισης ή/και σε τοποθετηση κλαπετου...
και που τα έμαθες εσυ όλα αυτά? κι αν εγώ έλεγα αρλούμπες?
τίποτα από τα παραπάνω τελικά λένε δεν συνιστά f/l... μόνο το ESP θα αλλάξει ο τρόπος που λειτουργεί όταν πατάς το κουμπί για απενεργοποίηση... ααα, και πίσω φώτα LED.... χωρίς να ξέρουμε ότι θα είναι μόνο στην πινακίδα ή και στα πίσω φωτιστικά σώματα... άντε βγάλε άκρη...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλως το δέχτηκες!Αυτό με την εβδομάδα παραγωγής δεν το κατάλαβα πάντως...
Περιμένουμε εντυπώσεις.
διάβασε τα αποπάνου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε παιδια δε βγαινει ακρη με τα f/l της vw και απο τη στιγμη που ειναι ιδια ουσιαστικα δεν εγινε και κατιδεν είναι f/l κάθε φορά που αλλάζει το έτος παραγωγής...
επίσης, για τους πολύξερους ανήξερους, όλες οι εταιρίες κάνουν αλλαγές μες την διάρκεια παραγωγής ενός μοντέλου τους και δεν είναι μοναδικό προνόμιο της VW... όσο για το f/l είναι κάτι το οποίο πρωτίστως αφορά την εξωτερική σχεδιαση και αρκετές φορές και την εσωτερική... τώρα αν συνοδεύετε και με νέους ή νεοεισαχθέντες κινητήρες ή τεχνικά χαρακτηριστικά ακόμη καλύτερα για τον υποψήφιο αγοραστή...
φίλε κιούση όμως θα αργήσει το άτιμο.... με προετοίμασαν για καμια 15αριά ημέρες...
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@vellerefontis Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο το R σουΤο ίδιο είχα πάθει και εγώ το 2009 όταν το παρέλαβα το δικό μου (5/2009)
Μετά από 2 εβδομάδες αφότου παρέλαβα ξεκίνησε η παραγωγή των MY2009 με κάποιες αλλαγές όπως πχ το τιμόνι του Golf VI και κάποιες έξτρα επιλογές στον εξοπλισμό.ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Καλοτάξιδο vellerefontis. Σε αυτό αναφέρεται ο vellerefontis ή στην ύπαρξη απενεργοποιούμενου esp; Επίσης, αν έχεις κάποιο από τα πρώτα R, γίνεται με κάποιο update να απενεργοποιείται και σε αυτά το esp ή μόνο στα καινούρια μοντέλα;Επίσης όπως είπαν και άλλοι, περιμένουμε εντυπώσεις από πρώτο χέρι vell.
θα απενεργοποιείται το ESP και θα παραμένει απενεργοποιημένο και μετά από παρέμβασή του, δεν θα ενεργοποιείται αυτομάτως όπως τώρα... άρα ο οδηγός θα μπορεί να αγγίζει τα όρια που του θέτει το πάντα πάρων ESP χωρίς να τον τσαντίζει... όμως τα slip angles που αυτό επιτρέπει ΔΕΝ έχουν αλλάξει καθόλου οπότε ο οδηγός του νέου ESP ΔΕΝ θα μπορεί να κάνει μεγαλύτερο drift από ότι ο παλιός... είναι κάτι σαν τα συστήματα των Porsche/ BMW αλλά χωρίς το τελευταίο σκαλοπάτι πλήρους απενεργοποίησης...
όσο για τις εξατμίσεις και τα λοιπά παραφερνάλια δεν προβλέπεται τίποτα επίσημα, από ότι ισχυρίστηκε η VW...
τώρα αν κάποιος ενδιαφέρεται να το εγκαταστήσει και το κατά πόσο αυτό θα είναι εφικτό η αντιπροσωπεία έστρεψε τον δάκτυλο της προς τον αντιπρόσωπο που μου πουλάει το αυτοκίνητο και το τεχνικό του τμήμα... άγνωστον λοιπόν αν θα γίνεται... μπορεί να αλλάζει και με μια απλή ανανέωση του λογισμικού του εγκέφάλου, μπορεί με μια παραμετροποίηση του ABS, μπορεί και τίποτα!
Ειδομεν...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλοτάξιδο Βελ!!!ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
φίλε κιούση όμως θα αργήσει το άτιμο.... με προετοίμασαν για καμια 15αριά ημέρες...
εκτελωνισμους και ιστοριες για αγριους?
τις 15 μερες παντως τις εφαγα κι εγω στη μαπα για αυτοκινητο που ειχαν στην εκθεση και μπορουσα να το πιασω
(πηγαινα συνεχεια να το δω )
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Καλοτάξιδο vellerefontis. Σε αυτό αναφέρεται ο vellerefontis ή στην ύπαρξη απενεργοποιούμενου esp; Επίσης, αν έχεις κάποιο από τα πρώτα R, γίνεται με κάποιο update να απενεργοποιείται και σε αυτά το esp ή μόνο στα καινούρια μοντέλα;
Επίσης όπως είπαν και άλλοι, περιμένουμε εντυπώσεις από πρώτο χέρι vell.
θα απενεργοποιείται το ESP και θα παραμένει απενεργοποιημένο και μετά από παρέμβασή του, δεν θα ενεργοποιείται αυτομάτως όπως τώρα... άρα ο οδηγός θα μπορεί να αγγίζει τα όρια που του θέτει το πάντα πάρων ESP χωρίς να τον τσαντίζει... όμως τα slip angles που αυτό επιτρέπει ΔΕΝ έχουν αλλάξει καθόλου οπότε ο οδηγός του νέου ESP ΔΕΝ θα μπορεί να κάνει μεγαλύτερο drift από ότι ο παλιός... είναι κάτι σαν τα συστήματα των Porsche/ BMW αλλά χωρίς το τελευταίο σκαλοπάτι πλήρους απενεργοποίησης...
όσο για τις εξατμίσεις και τα λοιπά παραφερνάλια δεν προβλέπεται τίποτα επίσημα, από ότι ισχυρίστηκε η VW...
τώρα αν κάποιος ενδιαφέρεται να το εγκαταστήσει και το κατά πόσο αυτό θα είναι εφικτό η αντιπροσωπεία έστρεψε τον δάκτυλο της προς τον αντιπρόσωπο που μου πουλάει το αυτοκίνητο και το τεχνικό του τμήμα... άγνωστον λοιπόν αν θα γίνεται... μπορεί να αλλάζει και με μια απλή ανανέωση του λογισμικού του εγκέφάλου, μπορεί με μια παραμετροποίηση του ABS, μπορεί και τίποτα!
Ειδομεν...
Τελικά ελάχιστες εταιρείες επιτρέπουν πλέον τον ελεύθερο έρωτα...
-
αλεξανδρε, αν δε παρεις φερραρι, δε νομιζω να ικανοποιηθεις εσυ συγκεκριμενα
ανοιξε thread και ζητα οικονομικη βοηθεια
-
Γιώργο το δικό μου το καρούλι μόνο ABS έχει (αυτό ΘΕΛΩ να το έχει). Κατά τα άλλα το μπάζω όπως θέλω... πόρτες, παράθυρα... μέχρι και με κώλο έχω βγει από τον δρόμο όταν μαμακιζόμουν ένα βράδυ με χειρόφρενα σε πάγους...
-
εγω να σου πω την αληθεια ουτε και το abs θα ηθελα να εχει (καποτε ηξερα να φρεναρω πλεον απλα παταω φρενο) , αλλα με τη προυποθεση να ειχα ενα καρο λεφτα στην ακρη να επισκευαζω και να αντικαθιστω τα διαλυμενα αυτοκινητα
αλλα επειδη αυτα τα λεφτα δεν τα εχω καλυτερα ισως που εχουμε ολους αυτους τους ηλεκτρονικους χωροφυλακες..
τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση ειναι αρκετα διακριτικα στη θεση off και στα 2 μου αυτοκινητα
-
Το ABS ακόμα και σε πίστα μου άρεσε! Είναι καλορυθμισμένο βέβαια στο δικό μου... Αλλά ας σταματήσουμε εδώ γιατί ο φίλος μου ο Mirage (edit mod) με κυνηγάει τελευταίως...
-
καλα σιγα το offtopic
οκ ας το σταματησουμε.. απλα αυτο που εγω θελω να σου πω ειναι οτι ωρες ωρες δε με νοιαζει να πηγαινω πιο γρηγορα , αλλα το να οδηγω εγω ο ιδιος και οχι τα διαφορα ηλεκτρονικα συστηματα
στο μελλον αλλωστε αυτοκινητο χωρις ηλεκτρονικα (ακομα και αυτα που τελικα ως σκοπο εχουν τη προστασια σου) δε θα φρεναρει απλα πιο αργα, αλλα θα στριβει πιο αργα κτλ
ηδη δηλαδη αυτο εχει αρχισει να συμβαινει
-
Μπες MSN να τα πούμε λίγο!
-
Καλοτάξιδο vellerefontis. Σε αυτό αναφέρεται ο vellerefontis ή στην ύπαρξη απενεργοποιούμενου esp; Επίσης, αν έχεις κάποιο από τα πρώτα R, γίνεται με κάποιο update να απενεργοποιείται και σε αυτά το esp ή μόνο στα καινούρια μοντέλα;
Επίσης όπως είπαν και άλλοι, περιμένουμε εντυπώσεις από πρώτο χέρι vell.
Ειδομεν...
Τελικά ελάχιστες εταιρείες επιτρέπουν πλέον τον ελεύθερο έρωτα...
Φταίω εγώ μετά που μου αρέσουν τα Renault.
Ελευθερο άγριο sex και το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μετά -
-
Το ABS ακόμα και σε πίστα μου άρεσε! Είναι καλορυθμισμένο βέβαια στο δικό μου... Αλλά ας σταματήσουμε εδώ γιατί ο φίλος μου ο Mirage (edit mod) με κυνηγάει τελευταίως... -
Μη χάνεις το χιουμορ σου Θανάση... η πλάκα είναι ένας από τους λόγους που ανθεί το 4ΤΦ. Αν είχα το παραμικρό πρόβλημα θα σου είχα στείλει PM!!!
GOLF R - SCIROCCO R