-
Μπα, δεν έχω καμία τύχη μπροστά του, Ντιριντίνο. Να φανταστείς, αυτός έχει κουμαντάρει τον ίδιο τον Πήγασο, τι να λέμε τώρα...
-
Ο πηγασος ΔΕΝ ειχε ομως τετοιο κωλαρακι. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Ο Πηγασος ΔΕΝ ειχε τετοιο κωλαρακι,αν του παταγας τσαλιμι πεταγε μουτρα δεν ειχε κορυφαιο σασι γιατι αεροδυναμικα η χαιτη εμποδιζε. Εχω και λινκ για ολα αυτα ετσι;Απο εγκυρα εννοειται εντυπα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
οι 'χεράκιδες' που χαίρονται αλλά δεν έχουν χέρια, ασε να λένε ότι θέλουν για το πιο καλοστημμένο χατσμπακ της εποχής, με το πιο γερό σασσί... και το καλύτερο πάτημα λόγο τρελών οπίσθιων... θα το δούμε και στην πράξη, σε αντίθεση με πολλούς που θα συνεχίσουν να φιλοσοφούν...
Μα δε δήλωσε κανείς εδώ μέσα χεράς, όλοι αμπελοφιλόσοφοι είμαστε. Ίσα-ίσα στενοχωριόμαστε που θέλουμε 4μιση ζωές για να φτάσουμε την οδηγική νιρβάνα και το ζεν της συμμετοχικότητας.
Εσύ όμως είσαι χέρι
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
οι 'χεράκιδες' που χαίρονται αλλά δεν έχουν χέρια, ασε να λένε ότι θέλουν για το πιο καλοστημμένο χατσμπακ της εποχής, με το πιο γερό σασσί... και το καλύτερο πάτημα λόγο τρελών οπίσθιων... θα το δούμε και στην πράξη, σε αντίθεση με πολλούς που θα συνεχίσουν να φιλοσοφούν...
Μα δε δήλωσε κανείς εδώ μέσα χεράς, όλοι αμπελοφιλόσοφοι είμαστε. Ίσα-ίσα στενοχωριόμαστε που θέλουμε 4μιση ζωές για να φτάσουμε την οδηγική νιρβάνα και το ζεν της συμμετοχικότητας.
οκ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
με το πιο γερό σασσί... και το καλύτερο πάτημα λόγο τρελών οπίσθιων...
xaxaxaxaxaxaxaxxax Εισαι φοβερος αρχηγε..
Ρε σεις παμε αλλου να παιξουμε δε βαρεθηκατε εδω μεσα;
να πάτε, να πάτε.... επιτέλους!
άλλο ένα νέο, το πλήρωσα το μαμημένο και τώρα περιμένω την επίσημη παραλαβή του για την πρώτη βόλτα.... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπα, δεν έχω καμία τύχη μπροστά του, Ντιριντίνο. Να φανταστείς, αυτός έχει κουμαντάρει τον ίδιο τον Πήγασο, τι να λέμε τώρα...Πλήρης από έπαρση για την δύναμή του, ο Βελλεροφόντης αποφασίζει με το φτερωτό άλογό του να ανέβει στον ουρανό (ή στον Όλυμπο) και να ανακαλύψει την κατοικία των θεών. Τότε ο Δίας, εξοργισμένος από το θράσος του, του έριξε κεραυνό με αποτέλεσμα ο Βελλεροφόντης να πέσει από το άλογό του και να μείνει ανάπηρος, χάνοντας τόσο την βασιλική αρχή όσο και τον Πήγασο (που του «τον πήραν οι θεοί»).
Ο ήρωας εγκαταλείπει την Μικρά Ασία και επιστρέφει στην Ελλάδα όπου περιπλανάται φτωχός και δυστυχισμένος. -
Από S3 σε scirocco φάση μου θυμίζει.
-
Απο ταπεινο κωλο s3 σε θεικο κωλο ψοροκο θυμιζει.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Φταίω εγώ μετά που μου αρέσουν τα Renault.
Ελευθερο άγριο sex και το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μετά...ναι...Μεχρι τα 100km/h περιπου. Αντε 10-20km/h παραπανω...Απο εκει και περα, να χαρω εγω, ποσοι και ποιοι κανουν
'ελευθερο και αγριο sex' οδηγωντας off balance το όποιο αυτοκινητο...
Το σχολιο δεν παει σε εσενα συγκεκριμενα Ορεστη, απλα με την ευκαιρια της αναφορας σου, το σχολιαζω, γιατι στην θεωρια και στα λογια εδω γενικοτερα, το τοπικο ξερει, 'και καλα'...διεκδικει 'ερωτα, χωρις προφυλαξη', στην πραξη ομως, αν δουν καποιοι, ΠΩΣ, και ΠΟΣΟ εξωφρενικα γρηγορα, αλλα παραλληλα ΜΟΝΟ με αντιστοιχα 'χερια' μπορουν να πανε τα συγκεκριμενα Renault (Clio RS, Megane RS κτλ) και φυσικα ολα τα παρομοιας κατηγοριας 'ελευθερα' ηλεκτρονικων, αυτοκινητα, θα τους φυγουν...τα τσίσα...
Ειναι εντελως διαφορετικη η αισθηση, και οι δυναμεις φυσικα που επενεργουν στο αυτοκινητο, οταν επι τουτου, θελουμε
να 'παιξουμε' με τις συμπεριφορες του, (στα 80-100-120km/h) και εντελως διαφορετικα τα πραγματα, οταν το αυτοκινητο
παει στα πραγματικα ορια του σε μια διαδρομη, τα οποια, πολλες φορες, ειναι αρκετα ανωτερα, απο αυτα που πολλοι νομιζουν οτι εχουν, ή μπορουν να φτασουν, με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα.
Σε αυτα, τα ορια του αυτοκινητου, αυτοι οι οποιοι μπορουν με σωστο, και αποτελεσματικο τροπο να φτασουν, και να ξεπερασουν, αντιλαμβανονται και εκτιμουν, τις ατελειωτες ωρες μικρορυθμισεων που εχουν κανει οι εργοστασιακοι δοκιμαστες, σε συνεργασια με τους μηχανικους των αυτοκινητων αυτων, που δοκιμαζουν με τα ηλεκρονικα αυτα συστηματα.
Για το Scirocco R αναμενουμε, παρεπιπτοντως, για τα προαναφερθεντα σχολια, τον τροπο με τον οποιο τελικα
θα λειτουργει το λιγο πιο ελευθερο ESP, μιας και οι τελευταιες επισημες πληροφοριες, λενε (συμφωνα με αυτα που μου ειπωθηκαν και εμενα απο τον vell) oτι ΔΕΝ θα απενεργοποιειται τελικα πληρως, οπως αντιθετως ειχαν αναφερει πηγες του Αγγλικου Autocar.
Kυριακη, κοντη εορτη θα πω και εγω, περιμενοντας μεταξυ αλλων, να δω τι τελικα θα ισχυει, για το R, αλλα και σε τελικη αναλυση, και για το ταπεινο, απλο scirocco, για τα MY2012 μοντελα... -
Ρε Κίκιζα δεν έχουμε δρόμους να πάμε γρηγορότερα από 100-120 μέσα σε στροφή βρε.
Εκτός από την χάλια άσφαλτο υπάρχουν και οι χάροι που κυκλοφορούν
Μόνο Σέρρες κι αν κι εκεί -
Ρε Κίκιζα δεν έχουμε δρόμους να πάμε γρηγορότερα από 100-120 μέσα σε στροφή βρε.
Μόνο Σέρρες κι αν κι εκεί -
Μόνο Σέρρες κι αν κι εκείΣυ ειπας...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μόνο Σέρρες κι αν κι εκείΣυ ειπας...
Ρε Κίκιζα το πρόβλημα μου εμένα ανέκαθεν δεν ηταν το μαύρο αλλά το κόκκινο
Βέβαια κι υπάρχουν.Εδώ σε κάποια σημεία στην Πεντέλη στο δρόμο προς Νέα Μάκρη στρίβει το σκάφος μου με 110 δεν θα στρίβει ένα Megane RS.Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι δεν αντέχει στις περισσότερες περιπτώσεις η άσφαλτος τόσα χιλιόμετρα γιατί πολύ απλά είναι σκατά και κινδυνεύεις να συνεχίσεις όπως έρχεσαι δηλαδή ευθεία
Πάντως την αμαρτία μου να την πω.Πιο σίγουρος αισθάνομαι όταν τρέχω με ESP αν και μου σπάει τα νεύρα παρά με κάποιο πιο παλιό αυτοκίνητο που δεν είχε -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μόνο Σέρρες κι αν κι εκείΚαλά μην κοπανιέσαι Σπύρο
Λάθος διατύπωση -
Μόνο Σέρρες κι αν κι εκείντοινγκκκκκγ
-
τόσο χάλια πια η φρεγάτα σου???
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οι φρεγάτες τρέχουν ρε
Που να πάει με 110 άλογα?Φαντάζεσαι προλαβαίνει να επιταχύνει παραπάνω σε κάποια σημεία
Άμα ήταν δίλιτρο δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα όπως κι αν δεν φόραγε τα σκατολάστιχα που φοράει -
Οι φρεγάτες τρέχουν ρε
Που να πάει με 110 άλογα?Φαντάζεσαι προλαβαίνει να επιταχύνει παραπάνω σε κάποια σημεία
ΆΜ ήταν δίλιτρο δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα όπως κι αν δεν φόραγε τα σκατολάστιχα που φοράειΜια χαρα ειναι , ενταξει με εναν 1800ρι θα ησουν κομπλε (τα διλιτρα ειναι απαγορευμενα στην Ελλαδα). Και με 130 εχουμε μπει σε στροφες
-
Ορίστε κι ένας που έχει κάνει συνοδηγός μου στην συγκεκριμένη διαδρομή
-
GOLF R - SCIROCCO R