-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μη μου συγχύζεσαι... all is well... εννοείται ότι δεν είναι σοβαρή πηγή αλλά έχει γέλιο η όλη προσπάθεια...
σιγα μη συγχυστω
ΥΓ ευχαριστω για το μηνυμα σου
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Φρεσκο video απο **Best Motoring **με το Scirocco R σε μετρηση 400μ μαζι με Golf R,
και σε 'μαχη' με ανταγωνισμο κατω απο 300ps :
....
http://www.youtube.com/watch?v=XZObYoEjQvo
Tsukuba Battle under 300psΑυτό το ατιμο Lancer συνεχίζει να έχει σεμιναριακό στρίψιμο.
Κάποια περισσότερα αλογάκια θά'ταν ευπρόσδεκτα, να αντισταθμισουν το παραπάνω βάρος και τις τριβές/απώλειες της 4κίνησης και θα είχε πάρει εύκολα κεφάλι και στον αγώνα (πέρα από τα +2 δεύτερα από τον δεύτερο στο time attack ).
Πολύ καλό και το Σιρόκο, το οποίο έχει τη δύναμη, να 'ανοίγει' στις ευθείες (300 άλογα είναι αυτά), ενώ περνά αξιοπρεπέστατα τη δύναμη του, εντός στροφής. Καλό!
-
Τα scirocco R - Golf R στην Ιαπωνια βγαζουν λιγοτερα αλογα απο οτι στην ευρωπη , συγκεκριμενα 256 αντι 265.
Τουλαχιστον το Best motoring σου δειχνει πως ακριβως κανει τις μετρησεις , βαζει ολα τα αυτοκινητα μαζι στην πιστα και ξεχωριστα για time attack και εχει καμερες ακομα και στα πενταλ των αυτοκινητων για να βλεπεις ακριβως τις κινησεις των οδηγων.
Ουτε φυσικα υποστηριζουν τα Ιαπωνεζικα οπως φανηκε(και φαινεται) καθαροτατα.
Και φυσικα με οδηγους που εχουν πειρα σε αγωνες.
Για πειτε μου μια πιο αξιοπιστη πηγη. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τα scirocco R - Golf R στην Ιαπωνια βγαζουν λιγοτερα αλογα απο οτι στην ευρωπη , συγκεκριμενα 256 αντι 265.
...Αυτό δεν το ήξερα.
Παρ'όλ'αυτά, ποιός μπορεί να είναι βέβαιος για την πραγματική ισχύ του?
Εδώ, εγχώρια περιοδικά το μετράνε στα ...300.
Δε νομίζω να αλλάζει κάτι στο γιαπωνέζικο Σιρόκο, αρκεί να δει κανείς, ότι στη μεγάλη ευθεία της Tsukuba ,δειλά δειλά ξεμακραίνει από το Evo10 των 300 ίππων. Οπότε... -
Τα scirocco R - Golf R στην Ιαπωνια βγαζουν λιγοτερα αλογα απο οτι στην ευρωπη , συγκεκριμενα 256 αντι 265.Τουλαχιστον το Best motoring σου δειχνει πως ακριβως κανει τις μετρησεις , βαζει ολα τα αυτοκινητα μαζι στην πιστα και ξεχωριστα για time attack και εχει καμερες ακομα και στα πενταλ των αυτοκινητων για να βλεπεις ακριβως τις κινησεις των οδηγων.
Για πειτε μου μια πιο αξιοπιστη πηγη.δεκτα ολα αυτα, αλλα εχουμε επισης δει μερικες φορες να γινονται 'περιεργα' λαθη στη πιστα, ακομη και στη τελευταια στροφη...
εντελως τυχαια δε, αυτα τα λαθη ευνοουν συγκεκριμενα αυτοκινητα.
-
Σπύρο, μπορείς να παραθέσεις κάποιο τέτοιο περιστατικό στο ΒΜ, που σου έρχεται πρόσφατα στο μυαλό?
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Σπύρο, μπορείς να παραθέσεις κάποιο τέτοιο περιστατικό στο ΒΜ, που σου έρχεται πρόσφατα στο μυαλό?οχι, ειναι πιο παλια βιντεο
-
Τα scirocco R - Golf R στην Ιαπωνια βγαζουν λιγοτερα αλογα απο οτι στην ευρωπη , συγκεκριμενα 256 αντι 265.Τουλαχιστον το Best motoring σου δειχνει πως ακριβως κανει τις μετρησεις , βαζει ολα τα αυτοκινητα μαζι στην πιστα και ξεχωριστα για time attack και εχει καμερες ακομα και στα πενταλ των αυτοκινητων για να βλεπεις ακριβως τις κινησεις των οδηγων.
Για πειτε μου μια πιο αξιοπιστη πηγη.και η ονομασιτκή διαφορά τους στην Ευρώπη δεν φαίνεται στην Ιαπωνία? Δηλαδή το Golf R βγάζει 272 εδώ και το R 265... εκεί είναι ίδια???
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Τουλαχιστον το Best motoring σου δειχνει πως ακριβως κανει τις μετρησεις , βαζει ολα τα αυτοκινητα μαζι στην πιστα και ξεχωριστα για time attack και εχει καμερες ακομα και στα πενταλ των αυτοκινητων για να βλεπεις ακριβως τις κινησεις των οδηγων.
Για πειτε μου μια πιο αξιοπιστη πηγη.και η ονομασιτκή διαφορά τους στην Ευρώπη δεν φαίνεται στην Ιαπωνία? Δηλαδή το Golf R βγάζει 272 εδώ και το R 265... εκεί είναι ίδια???
256 και τα 2.
Επίσης, τις ίδιες ροπές που σημαίνει 33.7kgm/2400~5200rpmhttp://www.volkswagen.co.jp/cars/golf/specs.html
Σε σχέση με το γερμανικό site 272hp κ 35kgm/2500-5000rpm
http://www.volkswagen.de/vwcms/master_p ... l.0.9.html
Το καλό με το BM είναι οτι παίρνει το αμάξι ως έχει και χωρίς την παραμικρή αλλαγή, το τεστάρει
και το ξεζουμίζει.
Ακόμα θυμάμαι την τραγική επιλογή της Toyota στα λάστιχα του Mark X των 320 ίππων που το έκανε στις
εξόδους των στροφών ιδιαίτερα tail happy και τον συμπαθή Hattori να αποκτά μερικές λευκές τρίχες παραπάνω.
Μα Yokohama Db σε τέτοιο αυτοκίνητοΛογικά υπάρχουν και τα αντίστοιχα σχόλια αλλά μόνο στο BMI τα καταλαβαίνουμε.
-
...θεωριες συνομωσιας, και κυνηγι μαγισσων τα 'περιεργα' λαθη...
Απλα οτι δεν μας αρεσει ή δειχνει εντυπωσιακα περιεργο, σημαινει αυτοματως
οτι ειναι στημενο.
Καταρχας περα απο τις μετρησεις με οργανα και διαδικασιες 400m κλπ, τα διαφορα
battles που γινονται, αφου 'τοποθετηθουν' στις κατατακτηριες δοκιμες συμφωνα με
την δικαιη κατανομη τους ως προς τα κιλα/ιππο, ειναι εμφανες οτι συμπεριλαμβανουν
μεγαλη ποικιλια οδηγων αγωνων οι οποιοι ετσι κι αλλιως εχουν διαφορετικο
επιπεδο ικανοτητων μεταξυ τους, και επιπλεον αν και κινουνται σε προσωπικους ρυθμους
ανω του μεσου ορου, εντουτοις πιο πολυ δειχνουν να προσπαθουν σε επιπεδο διασκεδασης
(με οτι συνεπαγεται σε ευκολοτερα λαθη-κακη στρατηγικη προφυλαξης ελαστικων/φρενων)
παρα σε ρυθμους αγωνα. Λαμαβανοντας ολα αυτα υποψιν, ειναι φυσικο καποιες φορες, τα
αποτελεσματα να ειχαν πιθανοτατη διαφοροποιηση αν πχ ΟΛΟΙ οι οδηγοι ειχαν ακριβως τις ιδιες δυνατοτητες αλλα και αντιμετωπιζαν με την υστατη σοβαροτητα και αυτοσυγκεντρωση
τις εκαστοτε δυνατοτητες του αυτοκινητου που δοκιμαζαν... -
Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη. Για μένα το ΒΜ είναι σαν το TG. Διασκεδαστικό αλλά όχι αξιόπιστο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη. Για μένα το ΒΜ είναι σαν το TG. Διασκεδαστικό αλλά όχι αξιόπιστο.Και ποιο είναι αξιόπιστο τελικά;;;
-
οι περιπου 1.000.000 δοκιμαστες της πολυθρονας
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οι περιπου 1.000.000 δοκιμαστες της πολυθρονας -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οι περιπου 1.000.000 δοκιμαστες της πολυθροναςενα απο τα πιο ουσιαστικα comments ever εδω μεσα
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη. Για μένα το ΒΜ είναι σαν το TG. Διασκεδαστικό αλλά όχι αξιόπιστο.
Και ποιο είναι αξιόπιστο τελικά;;;
Τεστ σοβαρών περιοδικών (Sport Auto, Road and Track, Quattroruote), με τον ίδιο οδηγό πίσω από το τιμόνι και αμέτρητες μετρήσεις. Το να βάζεις πέντε αυτοκίνητα με πέντε διαφορετικούς οδηγούς σε μία πίστα δεν λέει πολλά για τα ίδια τα αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και ποιο είναι αξιόπιστο τελικά;;;
Τεστ σοβαρών περιοδικών (Sport Auto, Road and Track, Quattroruote), με τον ίδιο οδηγό πίσω από το τιμόνι και αμέτρητες μετρήσεις. Το να βάζεις πέντε αυτοκίνητα με πέντε διαφορετικούς οδηγούς σε μία πίστα δεν λέει πολλά για τα ίδια τα αυτοκίνητα...
+1
Απο την πλευρα μου θα προσθεσω και το Αγγλικο evo περισσοτερο για την ευστοχη μεταδοση των αισθησεων-συναισθηματων που αποκομμιζουν, αλλα και τα ονειρικα group tests που κατα καιρους πραγματοποιουν σε ποικιλια συνθηκων, δρομων και απο ανθρωπους που αγαπουν και γνωριζουν πραγματικα την εννοια της γρηγορης οδηγησης, και της συμμετοχικοτητας σε αυτην.
-
πάντως τα σχόλια είναι περισσότερο θετικά για τα δυο ξαδελφάκια παρά μόνο ένα αρνητικό... το ότι πρέπει να γυρίσεις την έντασή τους στο 11 για να γίνουν R κι ότι μέχρι εκείνο το επίπεδο δεν είναι, αυτό που θα λέγαμε, αγωνιστικά δρόμου...
εγώ πάντως θα γούσταρα ένα Scirocco R remaped up to 350!
-
φιλε τα 2 ξαδελφακια στις δοκιμες σε πιστες μας ριχνουν στανταρ ξυλο, ειδικα το τσιροτο..
μπορουμε να κλεψουμε τιποτα απο το στησιμο τους? καμια αναρτηση πχ
(εγω οχι εσυ, εσυ εχεις τα δικα σου)
ή μηπως κατι τετοιο δε θα ειναι απαραιτητα αποτελεσματικο?
(δεν εχω δει αν οι χρονοι που κοιτουσα ειναι με dsg, αν και ενας εμπειρος δοκιμαστης δεν καταλαβαινει απο dsg και γρηγορες αλλαγες , καρφωνει τις ταχυτητες και γινεται καλυτερο απο dsg )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φιλε τα 2 ξαδελφακια στις δοκιμες σε πιστες μας ριχνουν στανταρ ξυλο, ειδικα το τσιροτο..μπορουμε να κλεψουμε τιποτα απο το στησιμο τους? καμια αναρτηση πχ
(εγω οχι εσυ, εσυ εχεις τα δικα σου)
ή μηπως κατι τετοιο δε θα ειναι απαραιτητα αποτελεσματικο?
(δεν εχω δει αν οι χρονοι που κοιτουσα ειναι με dsg, αν και ενας εμπειρος δοκιμαστης δεν καταλαβαινει απο dsg και γρηγορες αλλαγες , καρφωνει τις ταχυτητες και γινεται καλυτερο απο dsg )
πως είναι δυνατόν το Golf R να είνα πιο γρήγορο αφού είναι το ίδιο πράγμα???
GOLF R - SCIROCCO R