-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Mε SE Arc, SE X10 και iphone παντως καναμε αναζητηση αλλα δεν το εβρισκε το αυτοκινητο. Οταν λες πατας το ακουστικο? Οταν παταω το ακουστικο κανει mute το ραδιοφωνο, θελει παρατεταμενο πατημα?μια χαρά δουλεύει, αν υπάρχει, το μπλε δόντι, με όλα τα προηγμένα κινητά... έχω δοκιμάσεια αρκετά i-phone και άλλες εταιρίες...
δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια για σύνδεση, αρκεί να έχετε ενεργοποιημένο το στερεοφωνικό σύστημα και όλες τις σχετικές επιλογές από το κινητό σας, δηλαδή αν είναι φανερό σε όλους, σε πάνω από μια συσκευές, όλη την ώρα κλπ...
με το που ανοίξει κινητήρας και επιλέξετε το τηλέφωνο από τα κομβία γύρω από την οθόνη του στερεοφωνικού συγκροτήματος, θα μπορείτε να κάνετε σύνδεση με όσα τηλέφωνα βρεί το αυτοκίνητο με ενεργό μπλε δόντι σε αναμονή, επίσης, μπορείτε να το κάνετε με κλειστό το στερεοφωνικό από το μενού της οθόνης πληροφορήσης του οδηγού, δηλαδή μέσα στον πινακα οργάνων, η μικρή παραλληλόγραμμη οθόνη, όπου με τα χειριστήρια(δεξί χέρι, αριστερά/ δεξιά βελάκι αφού είναι κυκλική η απεικόνιση των επιλογών) του τιμονιού επιλέξετε το τηλέφωνο και μετά την σύνδεση με κινητό, οπότε και το αυτοκίνητο πάλι θα αρχίσει να ψάχνει για άλλα τηλέφωνα...
προσέξτε τις επιλογές του κινητού σας γιατί αυτές καθορίζουν κατουσίαν την ευκολία ή μη της σύνδεσης... Επίσης το bluetooth είναι extra εξοπλισμός και θα πρέπει να το είχε παραγγέιλει κάποιος για να υπάρχει...
-
Είναι επειδή ήταν η τσάμπα 100άρα του προηγούμενου μέσα, πιστεύω μόλις φουλάρει από την τσέπη θα κοπεί το γκάζωμα φανάρι-φανάρι...send from a galaxy far far away
δεν θα εμπιστευόμουν την βενζίνη του προηγούμενου, ή πολύ πιθανόν του πωλητή, η οπόια μπορεί να είναι ό,τι νάναι... θα την έκαιγα όσο το δυνατόν συντομότερα για να βάλω βενζίνη εκεί που θέλω εγώ...
καλοτάξιδο, και προσοχή στο γκάζι...
-
έχω νέα...
αφορούν τις αναποφευκτες φθορές που έχει υποστεί το αυτοκίνητο, μόλις δύο μηνών...
έχω γδάρει επιφανειακά και θέλει μεγενθυτικό φακό για να το δεί κάποιος, τον δεξί καθρέπτη...
έχει φάει ένας συγγενής την μπροστινή αριστερή ζάντα,
έχει φάει κτύπημα στον μπροστά προφυλακτήρα... μάλλον από μηχανάκι που πάρκαρε άδοξα,
έχει ένα βαθούλωμα στο δεξί μπροστά φτερό από συμφορουμίτη ο οποίος διάλεξε να εναποθέσει τον κ@λο του πάνω στο δεξί μπροστά φτερό!
το τελευταίο δεν υπάρχει πια! όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει γιατί οι άνθρωποι στο pdr+ είναι θεοί!
-
Ποιος είναι αυτός ο συμφορουμίτης που εναποθέτει τον κ#λο του πάνω σε φτερά αμαξιών?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ποιος είναι αυτός ο συμφορουμίτης που εναποθέτει τον κ#λο του πάνω σε φτερά αμαξιών?ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...
τώρα πλέρωσα τα σαράντα ευρώ μου και μου το'φεραν στα ίσια του!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Ποιος είναι αυτός ο συμφορουμίτης που εναποθέτει τον κ#λο του πάνω σε φτερά αμαξιών?
ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...
Μια χαρά τότε
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...
Μια χαρά τότε
όλα καλά...
αν ρίξουμε δε και μια ξυλιά στον κ@λο του ευγενούς συμφορουμίτη για να μάθει να μην το κάνει τότε όλα τέλεια!
-
-
Οκ είμαι μαλάκας! Υπάρχει λέει το μπλε δόντι αλλά θέλει κάποιον αντάπτορα για να λειτουργήσει που έχει 160€,τσάμπα το πάλευα,δεν είναι στάνταρ όπως πίστευα βλέποντας τα κουμπιά με το ακουστικό...
Η βενζίνη ήταν όντως καλή, εμείς την είχαμε βάλει με λεφτά του μαντρά όταν το πήγαμε για έλεγχο.
Τώρα να ταν κι άλλη βέβαια αφού κάηκε προ πολλού.
send from a galaxy far far away -
έχω νέα...αφορούν τις αναποφευκτες φθορές που έχει υποστεί το αυτοκίνητο, μόλις δύο μηνών...
έχω γδάρει επιφανειακά και θέλει μεγενθυτικό φακό για να το δεί κάποιος, τον δεξί καθρέπτη...
έχει φάει κτύπημα στον μπροστά προφυλακτήρα... μάλλον από μηχανάκι που πάρκαρε άδοξα,
έχει ένα βαθούλωμα στο δεξί μπροστά φτερό από συμφορουμίτη ο οποίος διάλεξε να εναποθέσει τον κ@λο του πάνω στο δεξί μπροστά φτερό!
το τελευταίο δεν υπάρχει πια! όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει γιατί οι άνθρωποι στο pdr+ είναι θεοί!
αυτούς τους 2 πρέπει να τους περιποιηθείς..
Περιμένω ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις με...smsΟκ είμαι μαλάκας! Υπάρχει λέει το μπλε δόντι αλλά θέλει κάποιον αντάπτορα για να λειτουργήσει που έχει 160€,τσάμπα το πάλευα,δεν είναι στάνταρ όπως πίστευα βλέποντας τα κουμπιά με το ακουστικό...
Η βενζίνη ήταν όντως καλή, εμείς την είχαμε βάλει με λεφτά του μαντρά όταν το πήγαμε για έλεγχο.
Τώρα να ταν κι άλλη βέβαια αφού κάηκε προ πολλού.
send from a galaxy far far awayέλεος...τρελή 'γυφτιά'. (αν και τώρα που το έμαθες, δίνεις 160€ και τελειώνεις! - μια χαρά αν σκεφτείς ότι στο Α3 κάνει τα...διπλα )
-
Mε SE Arc, SE X10 και iphone παντως καναμε αναζητηση αλλα δεν το εβρισκε το αυτοκινητο. Οταν λες πατας το ακουστικο? Οταν παταω το ακουστικο κανει mute το ραδιοφωνο, θελει παρατεταμενο πατημα?με iphone δοκιμασες?
-
Δεν με προσέχεις όταν μιλάω και με πληγώνεις...
send from a galaxy far far away
-
ναι δε διαβασα παρακατω..
(και ειμαι τιγκα στη καφεινη αυτη τη στιγμη , δε σκεφτομαι λογικα )εγω παντως αρχικα νομιζα οτι δεν τα βλεπε, επειδη δεν ειχατε βαλει να ειναι ορατο το bluetooth (τι χαζη μαλακια αυτη του android btw... πρεπει με καθε νεα συσκευη να μπαινεις και να το κανεις ορατο )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:whistlink:
ναι δε διαβασα παρακατω..
(και ειμαι τιγκα στη καφεινη αυτη τη στιγμη , δε σκεφτομαι λογικα )εγω παντως αρχικα νομιζα οτι δεν τα βλεπε, επειδη δεν ειχατε βαλει να ειναι ορατο το bluetooth (τι χαζη μαλακια αυτη του android btw... πρεπει με καθε νεα συσκευη να μπαινεις και να το κανεις ορατο )
καλά κάνουν.-
Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να κάνεις αν συνδεθείς με ένα κινητό τηλέφωνο μέσω bluetooth (φυσικά με τα κατάλληλα 'εργαλεία').
-
Για πες...
-
έχω νέα...αφορούν τις αναποφευκτες φθορές που έχει υποστεί το αυτοκίνητο, μόλις δύο μηνών...
Δε ξέρω που το παρκάρεις, αλλά στη θέση σου θα το περνούσα με το Ceramic Coat της Williams και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο.
Ένα χρόνο τώρα το έχω περάσει στη BMW και τα σπάει. Δεν παθαίνει τίποτα από μικρογρατζουνιές με νύχια, δεν καταλαβαίνει τίποτα από κουτσουλιές και ρετσίνι και προστατεύει το βερνίκι.
Τώρα που είναι καινούριο αξίζει. Κάντο τώρα όσο είναι καιρός.
Αν θες να το κάνεις, πες μου να σε στείλω σε δικό μου άνθρωπο...εκεί που το πέρασα κι εγώ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για πες...
πήγα εκεί, στπο άσχετο, περνόντας από το κατάστημά τους, και τους δείχνω την 'ζημιά', αμέσως, ευγενικά και όχι με πολλά λόγια, βάζω το αυτοκίνητο μέσα στο συνεργείο τους κι ενώ είχα πιάσει την πάρλα με έναν εκεί που είχε ένα δίλιτρο ψιρόκο, νάτος ο τεχνίτης, μου λέει έτοιμο! πάω να κοιτάξω, πουθενά η γραμμή βαθουλοματιά!
ρωτάω πόσο, μου λέει, εεε, τι να σου πάρω τώρα, ούτε καν ασχολήθηκα ώρα, δώσε μου 30-40 κι είμαστε εντάξει...
τέλος καλό όλα καλά... ελπίζω να μην αλλά θα ξαναπάω...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ceramic Coat της Williamsπου?
-
μόλις είδα καθώς περνούσα από το Ψυχικό, ένα ολόμαυρο, με μαύρες ζάντες, μάυρα όλα, μέσα έξω, Golf R... πολύ καθαρό, πολύ κακό, πολύ 'κρυμμένο' για R
-
Ceramic Coat της Williams
που?
Στη Πεύκη.
Θα σου στείλω ΡΜ.
Επίσης κάνει το νερό να γλιστράει και να φεύγει εντελώς από το αυτοκίνητο, έτσι φεύγει με τεράστια ευκολία η σκόνη αλλά και το νερό της βροχής:
Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις κι εδώ: www.attwilliamscarcare.com/trade.pdf
GOLF R - SCIROCCO R