-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Νέα από το μέτωπο...
Το αμάξι σήμερα σηκώθηκε και επιθεωρήθηκε διεξοδικά. Η εκτίμηση έδειξε ότι είναι πραγματικά καινούργιο και έπεσαν οι υπογραφές, αύριο βγαίνει και η κανονική ασφάλεια και το παραλαμβάνει. Αν και δεν το στροφάραμε καθόλου δείχνει να έχει πολύ δύναμη. Στρώσιμο και επανέρχομαι με περισσότερες εντυπώσεις!
Υ.Γ. Τα φρένα είναι άγκυρες!Ελπίζω να μην το σηκώσατε μόνο, να μπήκε και υπολογιστής πάνω να δει το ιστορικό του, να βάλατε στο κεντρικό σύστημα της VW πινακίδες και πλαίσιο να δείτε ανταλλακτικά που ζήτησε στο παρελθόν...
σε κάθε περίπτωση, με υγεία και χαρά για βόλτες!
άντε να μας έρθετε και σε καμία συνάντηση να ανταλλάξουμε εμπειρίες...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεν ειχα μπει ποτε μου σε Scirroco και σημερα μπηκα στο R του Vellerefonti...
Πολυ ωραιο αυτοκινητο
Μου αρεσαν πολυ η οθονη στο ταμπλο, το μπλε χρωμα, τα xenon, τα led, ο ασπρος μπλε χρωματισμος του καντραν, τα καθισματα, ο εξωτερικος σχεδιασμος και αλλα...Ο δε κινητηρας σε συνδυασμο με το Dsg,** αν κρινω απο το γεγονος οτι το αυτοκινητο γεμιζε συνεχεια τον καθρευτη μου **:superman: , πιστευω θα ειναι τρομερος...
γκάζι πάτησες?
ΥΓ:πλάκα κάνω προφανώς.
όχι βέβαια... αυτό του είπα κι εγώ... με γλυκό γκαζάκι από σταμάτημα και πέφταμε πάνω του... φορτώνοντας ταχύτητες και ταχύτητα...
-
ρώτησα για το κατά πόσο μπορεί να τοποθετηθεί η ενεργή ανάρτηση πάνω του και με τι κόστος και βλέπουμε...
αααα! όταν πατάω το κουμπάκι για απενεργοποίηση του ESP λέει ότι απενεργοποιείτε! γιατί δεν το κάνει ενώ το λέει?
-
Τσεκαρίστηκε διεξοδικά και με διαγνωστικό, όλα καλά. Ερώτηση, το αμάξι έχει πάνω από ένα χρόνο εγγύηση ακόμα. Μπορεί να κάνει την επέκταση τώρα για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο...;
send from a galaxy far far away
-
Τσεκαρίστηκε διεξοδικά και με διαγνωστικό, όλα καλά. Ερώτηση, το αμάξι έχει πάνω από ένα χρόνο εγγύηση ακόμα. Μπορεί να κάνει την επέκταση τώρα για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο...;send from a galaxy far far away
εννοείται! να την κάνει... θα κάνω κι εγώ μελλοντικά...
-
Προφανως να κανει επεκταση!
Vel, μηπως δεν απενεργοποιειται πληρως το ESP;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Προφανως να κανει επεκταση!Vel, μηπως δεν απενεργοποιειται πληρως το ESP;
μωρέ ναι, σύμφωνοι αλλά τότε γιατί το λέει?
-
Για να παραμυθιάζεται ο οδηγός του.
-
Μήπως βγαίνει μέχρι τα 50 μόνο για να ξεκινάς σε χιόνι όπως τα περισσότερα?
-
Νέα από το μέτωπο...
Το αμάξι σήμερα σηκώθηκε και επιθεωρήθηκε διεξοδικά. Η εκτίμηση έδειξε ότι είναι πραγματικά καινούργιο και έπεσαν οι υπογραφές, αύριο βγαίνει και η κανονική ασφάλεια και το παραλαμβάνει. Αν και δεν το στροφάραμε καθόλου δείχνει να έχει πολύ δύναμη. Στρώσιμο και επανέρχομαι με περισσότερες εντυπώσεις!
Υ.Γ. Τα φρένα είναι άγκυρες!
[img=http://img194.imageshack.us/img194/7299/dsc01030qg.jpg]send from a galaxy far far away
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και με πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!!!
Πιστεύω ότι ήταν από τα καλύτερα deals που μπορεί να κάνει κανείς αυτή τη στιγμή και με αυτά τα λεφτά διαθέσιμα!
Εργοστασιακά extra ξέρεις?
-
Εχεις ενεργο ESP. Πατας το κουμπι, σου λεει οτι απενεργοποιειται (μερικως εστω) αρα δουλευει μονο σε εξτριμ καταστασεις. Αρα γιατι λες οτι δεν απενεργοποιειται;
Μηπως ενεργοποιειται αυτοματα 100% πανω απο μια ταχυτητα;
-
Δεν ξέρω τι από δαύτα έχει από στάνταρ πάντως έχει 18άρια, αυτόματα φώτα-καθαριστήρες, ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη και οροφή γυάλινη. Μεγάλη ξενέρα η έλειψη cruise control,θα μπει άμεσα.
-
Δεν ξέρω τι από δαύτα έχει από στάνταρ πάντως έχει 18άρια, αυτόματα φώτα-καθαριστήρες, ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη και οροφή γυάλινη. Μεγάλη ξενέρα η έλειψη cruise control,θα μπει άμεσα.send from a galaxy far far away
μόνο η οροφή είναι extra... όλα τα άλλα, ακόμη και τα θερμαινόμενα καθίσματα είναι βασικός εξοπλισμός...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εχεις ενεργο ESP. Πατας το κουμπι, σου λεει οτι απενεργοποιειται (μερικως εστω) αρα δουλευει μονο σε εξτριμ καταστασεις. Αρα γιατι λες οτι δεν απενεργοποιειται;Μηπως ενεργοποιειται αυτοματα 100% πανω απο μια ταχυτητα;
δεν γράφει μερικώς, γράφει σε άπταιστα γερμανικά ότι απενεργοποιήθηκε το σύστημα ευστάθειας του αυτοκινήτου και ότι η ασφάλεια μετακίνησης έχει περιοριστεί...
έχουν γράψει κάμποσοι εδώ μέσα ότι γνωρίζουν το πως λειτουργεί, θέλω να έρθουν πάλι να μου εξηγήσουν γιατί πρόσφατα πληροφορήθηκα κάτι για το δικό μου επίσημα και θέλω να δω πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας που το έχει οδηγήσει...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Εχεις ενεργο ESP. Πατας το κουμπι, σου λεει οτι απενεργοποιειται (μερικως εστω) αρα δουλευει μονο σε εξτριμ καταστασεις. Αρα γιατι λες οτι δεν απενεργοποιειται;
Μηπως ενεργοποιειται αυτοματα 100% πανω απο μια ταχυτητα;
δεν γράφει μερικώς, γράφει σε άπταιστα γερμανικά ότι απενεργοποιήθηκε το σύστημα ευστάθειας του αυτοκινήτου και ότι η ασφάλεια μετακίνησης έχει περιοριστεί...
**
έχουν γράψει κάμποσοι εδώ μέσα ότι γνωρίζουν το πως λειτουργεί, θέλω να έρθουν πάλι να μου εξηγήσουν γιατί πρόσφατα πληροφορήθηκα κάτι για το δικό μου επίσημα και θέλω να δω πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας που το έχει οδηγήσει...**σου είχαν πει/είχες διαβάσει εδώ ότι απενεργοποιείται πλήρως ενώ δεν γίνεται?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ρώτησα για το κατά πόσο μπορεί να τοποθετηθεί η ενεργή ανάρτηση πάνω του και με τι κόστος και βλέπουμε...αααα! όταν πατάω το κουμπάκι για απενεργοποίηση του ESP λέει ότι απενεργοποιείτε! γιατί δεν το κάνει ενώ το λέει?
δεν κλείνει τελείως;
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
ρώτησα για το κατά πόσο μπορεί να τοποθετηθεί η ενεργή ανάρτηση πάνω του και με τι κόστος και βλέπουμε...
αααα! όταν πατάω το κουμπάκι για απενεργοποίηση του ESP λέει ότι απενεργοποιείτε! γιατί δεν το κάνει ενώ το λέει?
δεν κλείνει τελείως;
αμα κλεισει πώς θα χει ηλεκτρομπλοκε?
(το οποιο ειναι esp και ας το βαφτιζει ο καθενας οπως θελει )απλα θα το κανει λιγοτερο παρεμβατικο, οσο εχεις 'μπλοκε' εχεις και ηλεκτρονικα ,τελος
επισης μην ξεχναμε οτι κι εκει που βγαινει, ξαναμπαινει αν θελησει
αλλα αφου ετσι σχεδιαστηκε το αυτοκινητο και αφου ετσι ειναι γρηγορο δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα..
χωρις ηλεκτρονικα θα σπιναρε ολη την ωρα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(...)
χωρις ηλεκτρονικα θα σπιναρε ολη την ωραυπερβολικός είσαι.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν κλείνει τελείως;
αμα κλεισει πώς θα χει ηλεκτρομπλοκε?
Μην τα λες σε εμένα. Εγω το ξέρω γιατί το ζώ.
Αλλοι ειναι αυτοί που επέμεναν οτι το xds μενει και με το esp off.Αν το είχαν κάνει αυτό στο R πάντως δε θα μου έκανε έκπληψη (esp off αλλά xds on).
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(...)
χωρις ηλεκτρονικα θα σπιναρε ολη την ωραυπερβολικός είσαι.
υπερβολικος δεν ειμαι.. το antispin μπαινει για πλακα και σε τετρακινητο, σπιναρισμα (εστω και μικρουλι) υπαρχει και σε τετρακινητο οταν σβηνουν τα ηλεκτρονικα
ξαναλεω δεν ειναι τυχαιο οτι μεχρι τωρα (εποχη ηλεκτρομπλοκε) το vag σε αντιθεση με αλλους ΔΕΝ εβγαζε δικινητες εκδοσεις με 250+ αλογα
βεβαια οσο οδηγεις στρωτα δεν εχεις θεμα, επισης δεν ξερω ποσο σε εμποδιζει να παιζεις το ηλεκτρομπλοκε του vag , αλλα που χω δει σε αφηνουν μεχρι καποιο επιπεδο (πχ αλφα) , για τα συγκεκριμενα δεν εχω αποψη
αλλα ακομα και αυτα που σε αφηνουν, στην ουσια και παλι εχεις το esp (ηλεκτρομπλοκε οπως θες πες το ) να κανει αυτο τα κουμαντα του
λιγοτερο παρεμβατικο esp ειναι το xds (το οποιο επικεντρωνεται περισσοτερο στη σπορ οδηγηση απο οτι στην ασφαλεια, σε αντιθεση με τα παλιοτερα , ή αντικειμενικα κακα -βλεπε psa- esp που δε σε αφηναν να κλασεις και με το παραμικρο σου εκοβαν γκαζι και σε φρεναραν ) και η αποψη μου πανω σε αυτο δεν αλλαζει
απο την αλλη σε σχεση με μια μηχανικη λυση (4κινηση) γλιτωνεις παρα πολυ βαρος και απο τη στιγμη που δεν επηρεαζονται οι επιδοσεις (αντιθετως) , mission accomplished.
οσο για το μηχανικο μπλοκε μαλλον περα απο το κοστος , θα εκανε και πιο αγριο το χαρακτηρα του αυτοκινητου , κατι το οποιο δε νομιζω οτι επιθυμουσαν
GOLF R - SCIROCCO R