-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τελος, μη ξεχνας οτι το νανο δε προσφερει καμια εγγυηση, ενω η williams εχει 5 χρονια.Προφανως λοιπον και ΔΕΝ ειναι το ιδιο.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Νίκο ηρέμησε, πλήρωσες ένα σορό λεφτά, σε πιστεύουμε ότι το έψαξες, πιστεύουμε ότι είναι διαφορετικό, αλλά ένα απλό χειμικό προιόν είναι το οποίο επενεργέι πάνω στην λάκα της βαφής του αυτοκινήτου και κάνει 'bond' με αυτή δυνατά, με αποτέλεσμα να μπορούν να δώσουν 5 χρόνια εγγύηση και να κρατάει αρκετά προστατευμένο το αυτοκίνητο...
Δύο πράγματα δεν ξεκαθαρίζουν οι τύποι,
το ένα: πως βγάινει αποτελεσματικά αφού χρειάζεται να γίνει χημική αντίδραση με τη λάκα(βερνίκι) του χρώματος άρα και γίνεται μέρος της οπότε όταν αφαιρείται, βγαίνει κι ένα μέρος της...
το δυο: πως δεν χάνεις την εγγύηση της βαφής σου αφού επενεργεί χημικά πάνω της...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Κωνσταντίνε στα είπα και από κοντά χθές...
Καλά -γρήγορα- χιλιόμετρα με το R.Τα σχόλια από την οδήγηση του τα κρατάω για εμένα...
main points
το αμάξι μπορεί να πάει πάρα πολύ γρήγορα
στρίβει με τον μπροστά άξονα
διαχειρίζεται άψογα τη δύναμή τουκαλή συνέχεια
Τα αμάξια στήνονται από πίσω προς τα εμπρός και σε μεγάλο βαθμό το πίσω μέρος καθορίζει το πως στρίβει το εμπρός. Εξαρτάται από τη φιλοσοφία του καθενός κατασκευαστή και το σκοπό του. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτου μετάδοσης κίνησης.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Τελος, μη ξεχνας οτι το νανο δε προσφερει καμια εγγυηση, ενω η williams εχει 5 χρονια.
Προφανως λοιπον και ΔΕΝ ειναι το ιδιο.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Νίκο ηρέμησε, πλήρωσες ένα σορό λεφτά, σε πιστεύουμε ότι το έψαξες, πιστεύουμε ότι είναι διαφορετικό, αλλά ένα απλό χειμικό προιόν είναι το οποίο επενεργέι πάνω στην λάκα της βαφής του αυτοκινήτου και κάνει 'bond' με αυτή δυνατά, με αποτέλεσμα να μπορούν να δώσουν 5 χρόνια εγγύηση και να κρατάει αρκετά προστατευμένο το αυτοκίνητο...
Δύο πράγματα δεν ξεκαθαρίζουν οι τύποι,
το ένα: πως βγάινει αποτελεσματικά αφού χρειάζεται να γίνει χημική αντίδραση με τη λάκα(βερνίκι) του χρώματος άρα και γίνεται μέρος της οπότε όταν αφαιρείται, βγαίνει κι ένα μέρος της...
το δυο: πως δεν χάνεις την εγγύηση της βαφής σου αφού επενεργεί χημικά πάνω της...
Ήρεμος είμαι ...απολύτως. μη το βάλει κανείς, ποσώς με ενδιαφέρει ...εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος.
Για το ένα που λες, δε ξέρω. Δεν είμαι χημικός. Όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε και το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από καλό στο αυτοκίνητό μου.
Στο δυο, η περιποίηση γίνεται στο βερνίκι και ΟΧΙ στη βαφή. Συνεπώς δεν έχει καμιά σχέση με τη βαφή του αυτοκινήτου σου. Το βερνίκι πρακτικά προστατεύει.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Καλά -γρήγορα- χιλιόμετρα με το R.Τα σχόλια από την οδήγηση του τα κρατάω για εμένα...
main points
Τα αμάξια στήνονται από πίσω προς τα εμπρός και σε μεγάλο βαθμό το πίσω μέρος καθορίζει το πως στρίβει το εμπρός. Εξαρτάται από τη φιλοσοφία του καθενός κατασκευαστή και το σκοπό του. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτου μετάδοσης κίνησης.
δεν καταλαβαινω ποιό ειναι το point αυτου που γράφεις
διαφωνείς;
ενα rallye στρίβει με τον πίσω άξονα παρόλο που ειναι μπροστοκίνητο
-
δεν καταλαβαινω ποιό ειναι το point αυτου που γράφεις αλλά δεν αναιρει αυτό που ανέφερα
ενα rallye στρίβει με τον πίσω άξονα παρόλο που ειναι μπροστοκίνητο
Ότι και το R με τον πίσω άξονα στρίβει όπως και όλα. Το πως είναι θέμα στησίματος.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
main points
ναι, είναι ατυχής η παρατήρηση του φίλου, πράγματι, και αυτό έχει βιδωθεί από τον πίσω άξονα και με αυτόν καταφέρνει να στρίβει το μπροστά τόσο καλά...
-
Ίσως ήθελε να εννοήσει ότι ο εμπρός άξονας είναι πολύ σταθερός, το οποίο είναι και πραγματικότητα νομίζω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...Δύο πράγματα δεν ξεκαθαρίζουν οι τύποι,
...Για το ένα που λες, δε ξέρω. Δεν είμαι χημικός. Όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε και το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από καλό στο αυτοκίνητό μου.
Στο δυο, η περιποίηση γίνεται στο βερνίκι και ΟΧΙ στη βαφή. Συνεπώς δεν έχει καμιά σχέση με τη βαφή του αυτοκινήτου σου. Το βερνίκι πρακτικά προστατεύει.
Νίκο, υπάρχει περίπτωση, επειδή πλήρωσες τόσα λεφτά, να είσαι λίγο πιο θετικός για το προιόν από ότι του αξίζει μιας και δεν κατάλαβες την σημαντικότητα των επιχειρημάτων μου?
το βερνίκι είναι αλληλένδετο με την ζωή του χρώματος, όπως και η πρώτη στρώση, το primer που λέμε... αν κάποιος επηρεάσει χημικά την σταθερότητα του ενός εκ των δύο ή και των δύο, στην περίπτωσή μας του επιστρώματος σε μια βαφή, τότε έχει πάρει μεγάλο ρίσκο...
είναι απλό αυτό που λέω, και αυτά που ρωτώ?>
πως βγαίνει χωρίς να [πληγώνει] βγάζει και χρώμα?
πως εγγυούνται για κάτι που είναι σίγουρο ότι αλλάζει την συνολική βαφή του αυτοκινήτου και άρα, βάση των όρων και προυποθέσεων συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου, δεν καλύπτεται από την εργοστασιακή εγγύηση?δεν είναι τυχαίο ότι το διάστημα της εγγύησης είναι πολύ μεγάλο για μια τόσο 'απλή' φαινομενικά κατεργασία... υπάρχουν και αρνητικοί λόγοι σε αυτό... μήπως όταν με το κακό αρχίζει να ξεφτίζει το υπερ-βερνίκι (γιατί περί αυτού πρόκειται τώρα που το έψαξα στο ιντερνετ διεξοδικά) θα είναι πολύ δύσκολο να κάνεις full paint restoration και θα πρέπει να το ξύσεις με υαλόχαρτο μέχρι το primer για να το βάψεις ξανά?
θέτω κάποια λογικά επιχειρήματα και από το δικό τους site δεν έχω βρεί καμία επιβεβαίωση επιστημονικά για το αντίθετο των όσων λέω... μάλιστα ο τύπος στο μαγαζί, όταν τον ρώτησα πως γβαίνει, μου είπε με ξυσιμο, όπως κι άμα βάψεις το αυτοκίνητο...
αρκετά όμως
από κοντά αν θες... ή σε άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ίσως ήθελε να εννοήσει ότι ο εμπρός άξονας είναι πολύ σταθερός, το οποίο είναι και πραγματικότητα νομίζω.είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι έχει τόσο σταθερό εμπρόσθιο άξονα... με τόση δύναμη υπό πίεση. Πότε θα σε ξαναδούμε ρε Προφ?!?
-
Παιδί, δουλειά, τρεξίματα έχουν περιορίσει δραματικά τον ελεύθερο χρόνο. Είμαι συντονισμένος όμως και κάποια στιγμή πιστεύω θα τα πούμε, να δω και από κοντά το μηχάνημα.
-
main points
ναι, είναι ατυχής η παρατήρηση του φίλου, πράγματι, και αυτό έχει βιδωθεί από τον πίσω άξονα και με αυτόν καταφέρνει να στρίβει το μπροστά τόσο καλά...
Ατυχης δεν ειναι καθόλου.
Επειδή πίσω ειναι βιδωμένο κάνει οτι προστάζει το εμπρός μέρος.
Από υποστοφή λόγω γκαζιού μέχρι απότομο turn in λόγω πρόσφυσης.
Αρα το αμάξι κάνει οτι του λέει/επιβάλει ο εμπρος άξονας.Ξαναλέω για να καταλάβετε τι εννοώ οτι ένα rallye μπορεί να στρίβει και με τον πίσω άξονα.
-
5 λεπτά μιλησα στο τηλέφωνο, ενω έγραφα την απάντηση και βλέπω 2-3 νεα post
O prof κατάλαβε τι λέω.
-
Νομίζω ότι είναι προφανέστατο αυτό που εννοείς (είχα 106).
Αν θέλει όμως ο κάτοχος, αφού έχει κάνει ήδη κάποια χλμ, ας μας γράψει τις εντυπώσεις του - σύγκριση σε σχέση με το s3 και κυρίως που νομίζει ότι μειονεκτεί το R.
-
main points
Αρα το αμάξι κάνει οτι του λέει/επιβάλει ο εμπρος άξονας.Ξαναλέω για να καταλάβετε τι εννοώ οτι ένα rallye μπορεί να στρίβει και με τον πίσω άξονα.
δεν έχω οδηγήσει το r , αλλά το 160αρη συμπεριφέρεται όπως αναφέρει ο dimgster... το πίσω μέρος μένει τρομερά ακλονητο στον δρόμο και η κατεύθυνση χαράσεται αποκλειστικά με το μπροστινό... δεν θέλει πλασάρισμα του πίσω μέρους
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Νομίζω ότι είναι προφανέστατο αυτό που εννοείς (είχα 106).Αν θέλει όμως ο κάτοχος, αφού έχει κάνει ήδη κάποια χλμ, ας μας γράψει τις εντυπώσεις του - σύγκριση σε σχέση με το s3 και κυρίως που νομίζει ότι μειονεκτεί το R.
έχω κάνει τέσσερα χιλιάρικα... αλλά ακόμη δεν αισθάνομαι ότι μονομιάς μπορώ να γράψω υπέρ/ κατά του ενός έναντι του άλλου πέραν της προφανούς υπεροχής της ποιότητας υλικών του S3 αλλά σε καμία περίπτωση στην συναρμογή η οποία δεν υστερεί καθόλου...
για [περισσότερα] σχόλια αργότερα... προς το παρόν είμαι πολυ χαρούμενος
-
δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά τέλος πάντων, ψιλοβαριέμαι τώρα...
ξαναδιάβασε αυτό που λέει ο Busso...
-
δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά τέλος πάντων, ψιλοβαριέμαι τώρα...
ξαναδιάβασε αυτό που λέει ο Busso...
Αυτο που λέει ο Busso ειναι άσχετο με αυτο που έγραψα εγω.
Δεν ανέλυσα από που προκύπτει αυτη η συμπεριφορά. Μίλησα για το αποτέλεσμα του στησίματος. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν έχω οδηγήσει το r , αλλά το 160αρη συμπεριφέρεται όπως αναφέρει ο dimgster... το πίσω μέρος μένει τρομερά ακλονητο στον δρόμο και η κατεύθυνση χαράσεται αποκλειστικά με το μπροστινό... δεν θέλει πλασάρισμα του πίσω μέρουςεπειδή έχω οδηγήσει το 160 αρκετά περισσότερο από R σου λέω οτι το R ειναι αισθητά πιο απρόθυμο στο πλασάρισμα
-
δεν έχω οδηγήσει το r , αλλά το 160αρη συμπεριφέρεται όπως αναφέρει ο dimgster... το πίσω μέρος μένει τρομερά ακλονητο στον δρόμο και η κατεύθυνση χαράσεται αποκλειστικά με το μπροστινό... δεν θέλει πλασάρισμα του πίσω μέρους
επειδή έχω οδηγήσει το 160 αρκετά περισσότερο από R σου λέω οτι το R ειναι αισθητά πιο απρόθυμο στο πλασάρισμα
Θες να πεις οτι η πολυδιαφημισμένη... συμμετοχικότητά του πήγε περίπατο?
-
οι διαπιστωσεις σας ειναι φοβερες
vag υποστροφικο, μα πού ακουστηκε?
vag με δυνατοτερο κινητηρα, ακομα πιο υποστροφικο? αποκλειεται..
ναι ωραια δεν ειναι συμμετοχικο και στριβει μονο του, ανακαλυψατε το τροχο
Ξαναλέω για να καταλάβετε τι εννοώ οτι ένα rallye μπορεί να στρίβει και με τον πίσω άξονα.
αυτο λεγεται νευρικο και επικιδυνο
ακομα και οι psa-ιτες εχουν κατα κανονα εγκαταλειψει (ευτυχως για μενα ) αυτη τη λογικη και φτιαχνουν ομορφα(?) υποστροφικα αμαξακια που δε φευγει με τιποτα η ουρα τους
(αμα φυγει βεβαια γινεται χαμος στα κοντα μεταξονια , αλλα τεσπα )ΥΓ χιουμοριστικα τα γραφω αυτα, μην ερθω μετα και δω κανενα αρπαγμενο
παρολα αυτα θα συμφωνησω με αυτο (και θα επιμεινω) που πιστευω οτι εχει στο νου του ο vellerefontis , οτι καλυτερο ειναι ενα αυτοκινητο που φαινεται υποστροφικο (αλλα δεν ειναι απαραιτητα) και μπορεις να το γυρνας με λιγη παραπανω προσπαθεια, αλλα οταν θες εσυ, παρα ενα που κανει τα δικα του και ειναι τελικα νευρικο
καποιοι φτιαχνουν ετσι τα αυτοκινητα τους για να μην τρομαζει ο κοσμος και να ειναι φιλικα , υπαρχουν και πιο hardcore επιλογες για οσους θελουν κατι πιο νευρικο (ή συμμετοχικο για καποιους, οχι απαραιτητα το ιδιο πραγμα) , αν και τελικα αυτες οι επιλογες ολο και μειωνονται
GOLF R - SCIROCCO R