-
Xάλασε και αυτή...
-
Τι; Έβαλαν αλαρμ; Δε ντρέπονται...;
-
-
Ώρες-ώρες απορώ πώς έχω κάνει 10ωρα ταξίδια χωρίς τιμόνι που να ψήνει και καφέ και χωρίς φώτα xenon...
-
Κούκλα η CS αν και περιμένω να δω γυμνό εσωτερικό από επερχόμενη 458 Scuderia.
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ώρες-ώρες απορώ πώς έχω κάνει 10ωρα ταξίδια χωρίς τιμόνι που να ψήνει και καφέ και χωρίς φώτα xenon...Νεάντερταλ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κούκλα η CS αν και περιμένω να δω γυμνό εσωτερικό από επερχόμενη 458 Scuderia.Ώρες-ώρες απορώ πώς έχω κάνει 10ωρα ταξίδια χωρίς τιμόνι που να ψήνει και καφέ και χωρίς φώτα xenon...
Νεάντερταλ...
- κόφτη στις 9.5 Κ
-
Τι; Έβαλαν αλαρμ; Δε ντρέπονται...;cruise control
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι; Έβαλαν αλαρμ; Δε ντρέπονται...;
cruise control
Μην ανησυχείς, αγγλικό αυτοκίνητο είναι. Μέσα σε ένα μήνα το πολύ δεν θα δουλεύει (αν δουλεύει εξ' αρχής δηλαδή).
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ώρες-ώρες απορώ πώς έχω κάνει 10ωρα ταξίδια χωρίς τιμόνι που να ψήνει και καφέ και χωρίς φώτα xenon...Καλά και το πρώτο αυτοκίνητο ήταν το Ford Model T...δε πάει να πει κάτι αυτό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ώρες-ώρες απορώ πώς έχω κάνει 10ωρα ταξίδια χωρίς τιμόνι που να ψήνει και καφέ και χωρίς φώτα xenon...προφανώς και δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν έχουμε τα ίδια κριτήρια για αυτά που μας περιτριγυρίζουν.
Γι'αυτό άλλωστε δεν επιλέγουμε όλοι το ίδιο αμάξι, το ίδιο κινητό, δε σπουδάσαμε όλοι το ίδιο επάγγελμα κοκ.ΥΓ:και προσωπικά χαίρομαι να κάνω παρέα με ανθρώπους διαφορετικούς από εμένα γιατί μου δείχνουν πώς είναι τα πράγματα από μία άλλη σκοπιά.
-
Κούκλα η CS αν και περιμένω να δω γυμνό εσωτερικό από επερχόμενη 458 Scuderia.Ώρες-ώρες απορώ πώς έχω κάνει 10ωρα ταξίδια χωρίς τιμόνι που να ψήνει και καφέ και χωρίς φώτα xenon...
Νεάντερταλ...
Ουγκ!
Καλομαθημένε!
-
Οκ, καποτε ταξιδευαν και με γαιδουρακια....Σιγουρα υπαρχει μια υπερβολη αλλα οταν συνηθισεις σε κατι μετα το θεωρεις απαραιτητο. Εμενα πχ μου λειπει (μεταξυ αλλων ) ο αντιθαμβωτικος καθρεπτης στο Clio...καποιος θα πει σιγα και τι θα παθεις ? Προφανως τιποτα, αλλα προτιμω την ευκολια/ανεση/ασφαλεια μου..ειδικα με τα καγκουροξενον που κυκλοφορουν
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ώρες-ώρες απορώ πώς έχω κάνει 10ωρα ταξίδια χωρίς τιμόνι που να ψήνει και καφέ και χωρίς φώτα xenon...φανταζομαι την ιδια απορια ειχε και ο παππους μου 'Ώρες-ώρες απορώ πώς έχω κάνει 10ωρα ταξίδια χωρίς αλογο που δε θελει σταση καθε 2 ωρες ή χωρις χειροποιητη σελα που να μη κουραζει τα οπισθια'...
ολα τα καλουδια ειναι ευπροσδεκτα καθως κανουν την οδηγηση πιο ευκολη ανετη ασφαλη.
για τους hard core τυπους, υπαρχουν και τα 30ετιας που εκτος των αλλων σε φερουν πιο κοντα στην εκκλησια (ευχελαιο για να δουλεψουν, βυσμα με τα Θεια για να λειτουργησουν πανω απο 10ωρες χωρις προβλημα)
-
Ξέχασες και τα μπινελίκια όταν δε δουλευουν.
Εγώ δεν είπα οτι δεν είναι καλοδεχούμενες κάποιες έξτρα ανέσεις στο ταξίδι, αλλά οτι και χωρίς αυτές δε θα πεθάνω. Δεν το θεωρώ δλδ αδιανόητο να μην έχω κουμπάκια στο τιμόνι και cruise control.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Οκ, καποτε ταξιδευαν και με γαιδουρακια....Σιγουρα υπαρχει μια υπερβολη αλλα οταν συνηθισεις σε κατι μετα το θεωρεις απαραιτητο. Εμενα πχ μου λειπει (μεταξυ αλλων ) ο αντιθαμβωτικος καθρεπτης στο Clio...καποιος θα πει σιγα και τι θα παθεις ? Προφανως τιποτα, αλλα προτιμω την ευκολια/ανεση/ασφαλεια μου..ειδικα με τα καγκουροξενον που κυκλοφορουν -
Dr, εχω ρωτησει επανηλλειμενως, αν ειναι plug and play και απαντηση δεν εχω παρει...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Καντράν
(...)
Επίσης ένα μικρό αρνητικό είναι ότι έβαλαν (πράσινο) φωτάκι στο καντράν για να σου δείχνει ότι πρέπει να πατάς φρένο όταν είσαι σταματημένος, ΑΚΟΜΑ κι αν έχεις το κιβώτιο στο P! Πραγματικά άχρηστη πληροφορία!Το πράσινο λαμπάκι που αναφέρω...φαίνεται εδώ:
ΥΓ:όχι ότι είναι τίποτα φοβερό, αλλά είναι πραγματικά βλακεία.Στο τέλος θα βάζουν λαμπάκι να ανάβει και για να κρατάμε το τιμόνι καθώς οδηγούμε.
βρεεε, μπούφο! είναι για να σου θυμίζει ότι για να αλλάξεις θέση επιλογέα ταχυτήτων θα πρέπει πρώτα να πατήσεις το φρένο...
ενώ παράλληλα ακούγεται από τα ηχεία απαλά και σταθερά η φράση 'εισπνοη ... εκπνοή...'
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Dr, εχω ρωτησει επανηλλειμενως, αν ειναι plug and play και απαντηση δεν εχω παρει...υπάρχει παροχή στον ουρανό για να συνδεθεί ο καθρέφτης? (πες το βύσμα το βρίσκεις-αγοράζεις).
Αν όχι πρέπει να 'τραβήξεις' παροχή για εκεί (όχι ότι είναι κάτι δύσκολο) και μετά να κωδικοποιήσεις/ενημερώσεις τον εγκέφαλο άνεσης γι'αυτό το αξεσουάρ.Το πρόβλημα (δεν ξέρω να ισχύει και στο clio) είναι ότι ο αντιθαμπωτικός καθρέφτης πάει μαζί με αισθητήρα βροχής-φωτός, που σημαίνει ότι το τζάμι εκεί που κολλάει ο αισθητήρας (βροχής-φωτός) είναι διαφορετικό από το 'απλό' παρμπίζ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κι εγώ πλέον υπέρ του μτχ είμαι...απόδειξη το si που μου βγήκε τελικά πολύ καλή ευκαιρία. Σαν καινούριο ήταν και 20Κ φθηνότερο από το τότε καινούριο.Απλά το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεις πάντα αυτό που θες και κυριότερα όπως τα θες με τα έξτρα που θες γιατί είμαστε λίγο τσίπιδες σε τέτοια πράγματα...οπότε το καινούριο μερικές φορές είναι μονόδρομος.
Για μένα δεν είναι θέμα ζελατίνας, αλλά να έχω το αμάξι όπως εγώ το θέλω κι όχι όπως ο άλλος.
Ευτυχώς εγώ ήμουν τυχερός...
ακριβώς, απλά μπορεί κανείς να το παραγγείλει έτσι ακριβώς όπως το θέλει...
βέβαια το μεταχειρισμένο στο ελλάντα είναι και λίγο τυφλό μαμίσι...
-
Νεάντερταλ...
όπως μάθει ο καθένας αλλά σίγουρα όταν έχει άνεση και πολυτέλεια καλομαθαίνεις γρήγορα...
GOLF R - SCIROCCO R