-
τι λέτε?
-
τι λέτε?
-
τι λέτε?
-
Megane 1.4T
-
Aυτο που λεω ειναι οτι γεμισαμε τουρμπατα!!!
Οποιο αμαξι αμαξι και να παρεις ενα ειναι σιγουρο: οτι θα το ευχαριστηθεις με τετοια ροπη που εχουν, οποτε περνα μια βολτα απο τις αντιπροσωπειες και ρωτα γιατι εδω το πιο πιθανο ειναι να ξεσπασει πολεμος...
-
Το astra είναι νέο μοντέλο με ωραία εμφάνιση και souper εσωτερικό το λεον είναι 4 ετών πια με ότι αυτό συνεπάγεται σε εμφάνιση το εσωτερικό του δεν μου αρέσει καθόλου αλλά έχει καλύτερη ανάρτηση πίσω από astra με λίγο πιο σπορτίφ συμπεριφορά στο δρόμο.
-
ASTRA από Μάρτη λένε οπότε ας κλειδωθεί παρακαλω!
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Aυτο που λεω ειναι οτι γεμισαμε τουρμπατα!!!Οποιο αμαξι αμαξι και να παρεις ενα ειναι σιγουρο: οτι θα το ευχαριστηθεις με τετοια ροπη που εχουν, οποτε περνα μια βολτα απο τις αντιπροσωπειες και ρωτα γιατι εδω το πιο πιθανο ειναι να ξεσπασει πολεμος...
+1000
-
Το leon εμφανισιακά μου άρεσε πάντα, πάτωμα, ανάρτηση και κινητήρας του golf με extra την sportif συμπεριφορά.
Από την άλλη το νέο Astra φαίνεται αρκετά όμορφο (στα πρότυπα του Insigna) αλλά είναι και αρκετά μακρύ. Στον κινητήρα φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά (δύναμη και οικονομία - CO2 κάτω από 140 gr με χειροκίνητο κιβώτιο!) Από απτή ποιότητα στο παλιό Astra που έχω μπει ήταν πολύ καλή, οπότε φαντάζομαι στο καινούργιο θα είναι ακόμη καλύτερη και εκεί θα είναι μάλλον ένα τομέας που θα είναι πιο μπροστά από το leon.
Εγώ από τα δυο θα διάλεγα μάλλον το leon, αλλά και το Astra ενδεχομένως να χαρακτηριστεί value for money (οι τιμές που βγαίνει είναι νομίζω πολύ καλές). -
Astra απο εμενα.Κατι αλλο ομως ποσα αλογα βγαζει το astra?
-
140 oνομαστικά, πιο πολλά από το leon.
-
1,4 100 ps
1,6 115 ps
1,4t 140 ps
1,6t 180 ps
βενζίνη πάντα. -
Hmmmm δε ξερω τι να πω.Αν θελεις περιμενε να βγει και το καινουριο focus.Πιστευω αξιζει τον κοπο το μοτερακι που θα βγαλει θα ειναι ενα 1.6 με 150 αλογα και ενα με 180.Αν θες εγω εχω ακουσει πως αρχες του 2010 θα βγει το νεο focus.
-
Είμαι πολύ πρόσφατος κάτοχος Leon και σου προτείνω να πάρεις Astra. Ή τουλάχιστον αν το πάρεις να μην το πάρεις κόκκινο. Μη γίνουμε πολλοί
Πέρα από την πλάκα, από τη μία έχεις ένα σαφώς εντυπωσιακότερο αμάξι στο μάτι που χρησιμοποιεί όμως 'κλασσικές' τεχνολογικές λύσεις (έμμεσος ψεκασμός, ημιάκαμπτος πίσω κλπ) και από την άλλη ένα αυτοκίνητο που το εσωτερικό του είναι σαφώς πιο λυτό και αν θέλεις άσχημο, το οποίο αν και 4 χρόνια στην αγορά, χρησιμοποιεί πιο σύγχρονες λύσεις. Η δύναμη του μοτέρ δεν πρέπει να αποτελέσει κριτήριο μιας και τα 2 είναι πολύ σβέλτα. Δες και το Megane (το οποίο θεωρώ ότι είναι καλύτερη εκτέλεση των ίδιων υλικών με το Astra) και αν δεν καίγεσαι περίμενε να δεις και το νέο Focus που θα κλείσει τον κύκλο των μικρομεσαίων νέας γενιάς. Κρίνοντας με βάση το τι ήταν το τωρινό Focus όταν βγήκε πριν 5 χρόνια σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό, θεωρώ πως το νέο θα είναι η καλύτερη πρόταση το Καλοκαίρι του 2010. -
Ψάχνω για δευτερο αυτοκίνητο για Αθήνα, βρωμοδουλιες και για νησάκια. Να έχει χωρους και να παίρνει καρότσι και αμά λάχει να κάνω και ένα normal ταξίδι αν δεν πάρω τα θηριάκια.
stop loss τα 18,000 και να είναι 1.4.
Εχει λίγο ψιλό κατώφλι φόρτωσης, αλλά νομίζω δεν πειράζει.
Είχε ωραία καθίσματα μου άρεσαν.... με χάλασε λίγο αυτή η ασημί φλούδα στην κοσνόλα, έχω αρχίσει να ψήνομαι. Ασπρο βγαίνει 17,300! Με Xenon θέλει 3 μήνες λέω να μην περιμένω.
Μου είπε ο τύπος βάζουμε και εμείς εδώ. Του είπα φίλε εγώ γέρω ότι τα σωστά εφώτα είναι από το εργοστάσιο.
λόγω μακρυών κολώνων μπροστά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επηρεάζεται σημαντικά η πλευρική ορατότηα -
αληθευει οτι το 1.4 το turbo θα ειναι διαθεσιμο μετα τον μαρτιο;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
αληθευει οτι το 1.4 το turbo θα ειναι διαθεσιμο μετα τον μαρτιο;Μου είπε ο πωλητης ότι Ιανουάριο θα εξυπηρετήσουν τους ιδιώτες και όσοι θέλουν leasing θα περιμένουν
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ψάχνω για δευτερο αυτοκίνητο για Αθήνα, βρωμοδουλιες και για νησάκια. Να έχει χωρους και να παίρνει καρότσι και αμά λάχει να κάνω και ένα normal ταξίδι αν δεν πάρω τα θηριάκια.
stop loss τα 18,000 και να είναι 1.4.Επαναλαμβάνω ότι το Astra το έβγαλαν λίγο μακρύ 4,42m, δηλαδή 11cm μεγαλύτερο από το leon, 15cm από το megane και 25cm από το golf! Εμένα ήδη τα 3,3m μου φαίνονται υπερβολικά! Εντωμεταξύ η πλάκα είναι ότι λόγω σχεδιασμού (έντονες κλίσεις κλπ.), αλλά και συστημάτων που τα φορτώνουν δεν κερδίζουν σε χώρους!
Το leon πάντως από πορτμπαγκαζ έχει το μικρότερο στην κατηγορία (340lt) με βάση τις προδιαγραφές του. -
Για τη δουλειά που το χρειάζεσαι είναι ό,τι πρέπει. Η κατανάλωσή του στην καθημερινότητα μου (Κηφισός σε ώρα αιχμής καθημερινά) είναι γύρω στα 8lt/100km, η δύναμή του αρκετή, προς μεγάλη μου έκπληξη προς το παρόν απουσία τριγμών και αν μπορώ να πω κάτι σαν μειονέκτημα για τέτοια χρήση, είναι η σφιχτή του ανάρτηση. Κι εγώ έχω το απλό Sport με τις 16άρες (όχι 17άρες όπως το Sport Up) και το σφιχτό set-up αναρτήσεων (όπως το Sport UP). Τα sport καθίσματα είναι όντως εξαιρετικά ενώ τα φώτα πορείας είναι επαρκέστατα και ας μην είναι ξένον. Η ασημί φλύδα είναι όντως λίγο άσχημη (εμένα είναι όλο μαύρο αλλά με απλό air condition ). Θα σου πρότεινα να πας στην έκδοση Style να γλύτωνες από τη σφιχτή ανάρτηση και τις 17άρες αλλά δεν έρχεται ετοιμοπαράδοτη με ESP, και υποθέτω ότι γι' αυτό πας στην Sport UP .
-
για αυτο που θελεις πολλα δινεις ...και με 15,000 ανετα τα κανεις ολα αυτα
-
Οντως μπορεις να δωσεις λιγοτερα λεφτα να παρεις ενα αμαξι κατωτερης κατηγοριας.Εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα fiesta παντος η καποιο clio tce.
leon tsi 1.4 sport up vs new astra 1.4T 5d