-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τι stun gun μου λέτε και μ@λ@κίες... αυτά είναι για αδερφές...
Α,δηλαδη τα stun guns να τα χρησιμοποιουμε μονο πανω στις αδερφες...
για τους υπολοιπους υπαρχει το παλιο καλο Simson....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έτσι πάνε αυτά. Και στο τέλος κερδίζει ο......χειρότερος.Who Dares Wins...
Αυτός που κερδίζει είναι όποιος είναι μακριά από όπλο είτε το κρατάει αυτός είτε τον σημαδεύουν...
Αν όμως βρεθείς εκεί τότε κερδίζει ο ικανότερος.... δηλαδή ο πιο γρήγορος και εύστοχος.... δηλαδή ο κακός ή όπως είπε πιο πριν ο manosk ο χειρότερος!Skye μερικά από αυτά που λες που δεν στέκουν καλά νομίζω τα λες επίτηδες λίγο τραβηγμένα για να προκαλέσεις αντιδράσεις...
-
Σε αλλο θεμα κατακρινουμε τους 'Κρητικους' που εχουν εμμονη με τα οπλα και εδω λεμε οτι πρεπει ολοι να εχουμε οπλο
-
ναι,διοτι οι Κρητικοι θελουν να'χουν ΟΛΑ τα οπλα,και δε θα μεινει τπτ για μας
-
NAI στην οπλοκατοχή....ΟΧΙ στην οπλοχρησία.
Θέλω να έχω μια ωραιότατη συλλογή από πυροβόλα όπλα, να τα λαδώνω,να τα γυαλίζω και όταν μου την δίνει αφεντικό-πεθερά-γυναίκα και ο οποιοσδήποτε ανίκητος να παίρνω μερικές χιλιάδες σφαίρες και να τις ρίχνω σε ένα πεδίο σκοποβολής.
Μήπως είμαι λίγο Αμερικανάκι?
Υ.Γ έχω ήδη όπλα (Enfield MkIII & Mk IV, cz, περίστροφα Webley) τα οποία είναι συλλεκτικά και υποτίθεται απενεργοποιημένα αλλά με λίγο τρόχισμα γίνονται μια χαρά λειτουργικά. Γιατί να μην μπορώ να τα δοκιμάσω; Ο σκοπός της ύπαρξης τους βέβαια είναι συλλεκτικός-ιστορικός-διακοσμητικός!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ποιος στο απαγόρευσε; Βγάλε άνθρωπέ μου μία άδεια.
What next? Μήπως θες να οδηγάς ό,τι θες από όχημα χωρίς το αντίστοιχο δίπλωμα;
Εγώ θέλω να οδηγάω νταλίκα και να πιλοτάρω ελικόπτερο αλλά το κακό κράτος δε με αφήνει! Είναι αντισυνταγματικό!
http://www.esfk.gr//nomoi/N2168_1993Low ... 20Gans.pdf (λόου φορ γκΆνς όταν μου την δίνει αφεντικό-πεθερά-γυναίκα και ο οποιοσδήποτε ανίκητος να παίρνω μερικές χιλιάδες σφαίρες και να τις ρίχνω σε ένα πεδίο σκοποβολής.
Αυτά είναι γούστα
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
NAI στην οπλοκατοχή....ΟΧΙ στην οπλοχρησία.ΟΧΙ. Να το βράσω το όπλο αν δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω!
-
πλεον ακομα και ανηλικοι μπορουν να βρουν οπλα παρανομα
(και οποιος διαφωνει ειναι εκτος πραγματικοτητας )
εγω προσωπικα δε θελω να ειμαι εκτος νομου, θελω να εχω δικαιωμα να υπερασπιστω τον εαυτο μου αν ποτε βρεθω αντιμετωπος με αποβρασματα..οποιος θελει να εγκληματισει θα το κανει , πρεπει ομως και οι υπολοιποι νομοταγεις πολιτες να μπορουμε να αντιδρασουμε αποτελεσματικα χωρις να περιμενουμε να ερθει η ανικανη ελας..
οποτε φυσικα και ειμαι υπερ της οπλοκατοχης, αλλα με πολυ σοβαρους περιορισμους..
(ψυχολογικα τεστ, ναρκοτεστ και εκπαιδευση..)σιγουρα θα ειχαμε καποιους θανατους απο σαλεμενους , αλλα αυτους δε νομιζω οτι τους λειπει το οπλο για να κανουν οσα κανουν..
αν υπηρχαν οπλα σιγουρα θα ηταν αυτο το χομπι μου , ισως περισσοτερο και απο τα αυτοκινητα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν υπηρχαν οπλα σιγουρα θα ηταν αυτο το χομπι μου , ισως περισσοτερο και απο τα αυτοκινητα
Άντε μετά να μιλήσουν οι Ιταλοί.....
HK 417 ένα βελτιωμένο Μ16 στα 7,62 αντί 5,56 που δεν σπάει δεν κολάει δεν χαλάει παρακαλώ!!!!
-
Εξαντλήθηκαν τα θέματα που προάγουν την αντιπαράθεση ''ακροδεξιών'' - ' κομμουνιστών ' στο Forum και φρόντισε ο Skye να μας τροφοδοτήσει με ένα νέο ' καυτό ' ζήτημα....
Αντί να κουβαλάμε όλοι όπλα, δε θα ήταν προτιμότερο να περιορίσουμε την αναπαραγωγή και διαιώνιση των ανθρωποειδών που κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας ( ουυυυ Φασίστα!!!) ούτως ώστε να καταστήσουμε τη χρήση βίας ξεπερασμένη και χαρακτηριστικό ατόμων με περιορισμένη νοημοσύνη?
Εκτός κι αν υπάρχουν ακόμη κάποιοι ρομαντικοί που πιστεύουν στην ισότητα ανόμοιων ατόμων...
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Εκτός κι αν υπάρχουν ακόμη κάποιοι ρομαντικοί που πιστεύουν στην ισότητα ανόμοιων ατόμων...
+1
-
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Άντε μετά να μιλήσουν οι Ιταλοί.....
HK 417 ένα βελτιωμένο Μ16 στα 7,62 αντί 5,56 που δεν σπάει δεν κολάει δεν χαλάει παρακαλώ!!!!
το τι θα ακουγαμε για τη Beretta και τη ψυχη που κουβαλανε αυτα τα οπλα δε θα χε προηγουμενο!
edit: α ρε στεφ με προλαβες
edit 2: αλλα εβαλες γερμανικο στη φωτο σου? -
Τα Beretta Ιταλικά δεν είναι??
http://en.wikipedia.org/wiki/Beretta
Fabbrica d'Armi Pietro Beretta και δε συμμαζευεται
-
το τι θα ακουγαμε για τη Beretta και τη ψυχη που κουβαλανε αυτα τα οπλα δε θα χε προηγουμενο!
edit: α ρε στεφ με προλαβες
edit 2: αλλα εβαλες γερμανικο?Μούφα είναι τα Beretta!! Έχω κολλητό με μαγαζί όπλων! To Γερμανικό υπάρχει πάντα μέσα στο αμάξι με άσφαιρα για παν ενδεχόμενο!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μούφα είναι τα Beretta!! Έχω κολλητό με μαγαζί όπλων! To Γερμανικό υπάρχει πάντα μέσα στο αμάξι με άσφαιρα για παν ενδεχόμενο!
ο κολλητος σου οδηγει και vag?
αλλη μια ιταλικη μουφα δηλαδη
(κατσε να δει το θεμα ο busso και θα σου πω εγω ) -
Μούφα είναι τα Beretta!! Έχω κολλητό με μαγαζί όπλων! To Γερμανικό υπάρχει πάντα μέσα στο αμάξι με άσφαιρα για παν ενδεχόμενο!
ο κολλητος σου οδηγει και vag?
αλλη μια ιταλικη μουφα δηλαδη
(κατσε να δει το θεμα ο busso και θα σου πω εγω )Ναι! Golf V FSI
Άντε και ένας τομέας που ΜΠΟΡΕΙ να έχετε μια πρωτιά! Στα όπλα ρε?? Και εις ανώτερα!!
H πλήρης ονομασία της Beretta πάει κατά το 'Anonima Lombarda Fabbrica Automobili' γι' αυτό σε ξενίζει??Υπόψιν μου έχει κάτσει σκηνικό στη Λάρισα να με κυνηγάει μεθυσμένος με BMW και όπλο για καμιά ώρα επειδή του έπαιξα τα φώτα να ξεκινήσει στο φανάρι!! Του κράταγε ο συνοδηγός του το χέρι με το όπλο μέσα απτο αμάξι!! Κάναμε μια ώρα κύκλους στους περιφερειακούς της Λάρισας γιατί δεν ήθελα να δει που μένω μην έχουμε τπτ ντράβαλα!! Αλλά δεν φταίει κάνας άλλος...εγώ φταίω που το παιξα μάγκας και τον άρχισα στις παναγίες και δεν τον πήγα καροτσάκι έξω απτην αστυνομία! Και στη Λάρισα δεν έχει μ@λ@κίες με τους μπάτσους! Γεμάτος ο τόπος ΟΠΚΕ και ασφαλίτες λόγω της μαφίας των Τσιγγάνων!!
-
επρεπε να πας εξω απο το τμημα..
εμενα ευτυχως οσες φορες με εχουν κυνηγησει (για να με δειρουν οχι οπλα) τους εχω ξεφυγει περνωντας κοκκινα και κανοντας διαφορα περιεργαΥΓ λες ο φιλος σου να πασχει απο το συνδρομο των γερμανικων που δε χαλανε?
ναι η ονομασια μου φανηκε λιγο Anonima Lombarda Fabbrica Automobili και τα ρεστα
πολυ εφφετζηδες αυτοι οι ιταλοι
-
ναι η ονομασια μου φανηκε λιγο Anonima Lombarda Fabbrica Automobili και τα ρεστα
πολυ εφφετζηδες αυτοι οι ιταλοι
Δηλαδή το Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, τι το εφετζίδικο έχει σε αντιστοιχία;
-
Γενικότερα πάντως στο δρόμο μπορεί κανείς να συναντήσει τα χειρότερα! Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν το όπλο αποτελεί λύση! Για ένα ταρίφα ή έναν οδηγό λεωφορείου που βάζει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι ίσως! Για μας δεν ξέρω...Δεν θέλει πολύ να γυρίσει η 'βίδα' και να έχουμε άλλα!! Και πάντα άσφαιρα μέσα εννοείται!!
Ποτε επιτελους θα νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη;