-
delete
-
Δεν είπα ότι ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αυτό, αλλά σε γενικές γραμμές ισχύει. Ξέρω ότι έχεις επαγγελματική σχέση με την αστυνομία. Οπότε θα γνωρίζεις την αντιπαράθεση μεταξύ αστυφυλάκων και ειδικών φρουρών. Οι πρώτοι λένε τους δεύτερους καουμπόηδες και οι δεύτεροι τους πρώτους χαρτογιακάδες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είπα ότι ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αυτό, αλλά σε γενικές γραμμές ισχύει. Ξέρω ότι έχεις επαγγελματική σχέση με την αστυνομία. Οπότε θα γνωρίζεις την αντιπαράθεση μεταξύ αστυφυλάκων και ειδικών φρουρών. Οι πρώτοι λένε τους δεύτερους καουμπόηδες και οι δεύτεροι τους πρώτους χαρτογιακάδες.και οι γίνονται και από τις δυο πλευρές.
-
Δεν διαφωνώ καθόλου.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
MP5 και UPS χορηγεί η υπηρεσία. Καλός μου φίλος (πρώην συνάδελφος κι αυτός που πήγε στην αστυνομία) πήρε ένα Walter (την είδε James Bond... ). Το MP5 εν τω μεταξύ είναι σαν μικρογραφία του G3 (Heckler&Koch είναι άλλωστε και τα δύο). Αυτό που εννοούσα όμως είναι ότι οι περισσότεροι ειδικοί φρουροί έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και για αυτό είναι πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι με τα όπλα από τους αστυφύλακες.
δεν εχει νοημα η εκπαιδευση του πεζικου(αφου το 90% ειναι απο το πεζικο)εφοσον δεν ξερουν το οπλο..
ειχαν φιλαρακι που εφυγε απο εκαμ για να παει εκει και βριζει θεους και δαιμονες που το εκανε
(και εγω ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα εαν τελικα δεν με πανε εξω που που με προτειναν θα την κανω και εγω για εκει να πυροβολαω μπεκατσες)για να πυροβολας μπεκάτσες πρέπει να υπάρχουν μπεκάτσες.
κομμάτι δύσκολο
γύρνα το σε πινακίδες και κουτάκια μπύρας.η σαλαμινα ειναι το δικο μου σκοπευτηριο
-
δεν μαρτυράς το προσωπικό σου πεδίο βολής.
-
δεν μαρτυράς το προσωπικό σου πεδίο βολής.δεν ειναι μονο δικο μου θα σου πω και μια γενικη μερια
(στο αιαντιο πας πανω στην λεω.ελεθευριας την περνεις πανω πανω οταν δεις ενα δεντρο στην μεση του δρομο περνεις τον δρομο προς το βουνο το αφηνεις εκει και περνεις πορεια στην βδ κορυφη)
(εκει εχουν παει κατα καιρους ουκ λοκ διοτι προσφερει αυτο που δεν εχουν ολα τα φταγμενα σκοπευτηρια εδαφος και βλαστηση) -
-
Αντρέα, ό,τι όπλο έχει ο καθενας. Εγώ πάντως δεν λυπάμαι τα ACP 0.45.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είναι κριμα κι'αδικο,να ξοδευεις μια περιουσια σε φυσιγγια των 0,38' ,οταν για το παραπάνω αποτελεσμα αρκούνε 5-6 βολες απο λειόκανο 12αρι
(σε τι αποσταση τις εριξες ρε συ,και ειχες τοσο ανοιχτο γκρούπ; )
25 μέτρα
ναι όντως δίνεις μια περιουσία για τα 0,38 είναι πανάκριβα τα γαμ@@@να
την άλλη φορά την χραπα-χρουπα μαζί -
Σκόρπισε το θάνατο σε καφετέρια
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010, 13:40Με σφαίρες έλυσαν τις οικονομικές τους διαφορές ένας ιδιοκτήτης καφετέριας και τέσσερα ακόμη άτομα στην Ερέτρια της Εύβοιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του ιδιοκτήτη πυροβόλησε και σκότωσε τρία από τα τέσσερα άτομα που είχαν οικονομικές διαφορές με τον γιο του και στην συνέχεια κατάφερε να διαφύγει.
Οι τέσσερις άνδρες, ανάμεσά τους και ένας δικηγόρος, ξεκίνησαν σήμερα το πρωί από την Αθήνα για να βρουν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Όταν έφτασαν εκεί συνομίλησαν αρκετή ώρα μαζί του. Ξαφνικά, περίπου στη 13:00 το μεσημέρι, ο 60χρονος πατέρας του καταστηματάρχη τους πλησίασε με ένα όπλο.
Ο 60χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τους τρεις από τους τέσσερις άνδρες.
Ο τέταρτος, λίγη ώρα νωρίτερα είχε σηκωθεί από το τραπέζι που κάθονταν για να μιλήσει στο κινητό του.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του 60χρονου ο οποίος κατάφερε να διαφύγει.
Πρώτη καταχώρηση με έκτακτη ανάρτηση: Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010, 13:29
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010, 14:01 -
rednecks.....
ελληνας νομοταγης πολιτης,ειχε το οπλο για να προφυλλασεται απο τους τσαμπουκαδες ανατολικοευρωπαιων -
δεν πιστεύω να κατασταλάξουμε κάπου με την κουβέντα και να βγάλουμε μια άκρη
σήμερα το καντήλι έβραζε, ήταν η τελευταία βολή τον σεπτεμβρη ξανά.Uploaded with ImageShack.us
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ...;;; 15 χρόνια είχα να δω το μέρος και το γνωρισα ΑΜΕΣΩΣ, χωρίς να διαβάσω περι τινος πρόκειται...!! Μου σηκώθηκε η τρίχα φίλε μου...!! Τί μου θυμισες τώρα...;; Εβραζε ε..;; Και τον Αυγουστο που πηγαίναμε τρέχοντας για βολές, ζεστούλα είχε!
MP5 και UPS χορηγεί η υπηρεσία. Καλός μου φίλος (πρώην συνάδελφος κι αυτός που πήγε στην αστυνομία) πήρε ένα Walter (την είδε James Bond... ). Το MP5 εν τω μεταξύ είναι σαν μικρογραφία του G3 (Heckler&Koch είναι άλλωστε και τα δύο). Αυτό που εννοούσα όμως είναι ότι οι περισσότεροι ειδικοί φρουροί έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και για αυτό είναι πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι με τα όπλα από τους αστυφύλακες.
USP έχουν, οχι UPS...
Συμφωνώ σ΄αυτό που λες για τους Ειδικούς Φρουρούς και τους Αστυφύλακες κι εν γένει ισχυει..Εξαίρεση αποτελούν Αστυφύλακες που φροντίζουν να εξασκούνται σε σκοπευτήρια.
Κατα τ΄αλλα, ακόμα ενα τραγικό παράδειγμα στην Ερέτρια, του πόσο επικινδυνα είναι τα όπλα στα χέρια του καθενός....Οικονομικές διαφορές και καθαρισε τρεις...!!
-
Ναι, φυσικά USP (Universal Self-loading Pistol) ήθελα να γράψω, τυπογραφικό λάθος.
-
χαίρομαι που σου ξύπνησα αναμνήσεις.
και όσο για αυτούς που λύνουν τα διάφορα προβλήματα τους με τα όπλα θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τι κερδίζουν.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ...;;; 15 χρόνια είχα να δω το μέρος και το γνωρισα ΑΜΕΣΩΣ, χωρίς να διαβάσω περι τινος πρόκειται...!! Μου σηκώθηκε η τρίχα φίλε μου...!! Τί μου θυμισες τώρα...;; Εβραζε ε..;; Και τον Αυγουστο που πηγαίναμε τρέχοντας για βολές, ζεστούλα είχε!Έτσι είναι αυτά. Μέχρι κάποια ηλικία σου σηκώνεται. Μετά σου σηκώνεται μόνο η τρίχα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ...;;; 15 χρόνια είχα να δω το μέρος και το γνωρισα ΑΜΕΣΩΣ, χωρίς να διαβάσω περι τινος πρόκειται...!! Μου σηκώθηκε η τρίχα φίλε μου...!! Τί μου θυμισες τώρα...;; Εβραζε ε..;; Και τον Αυγουστο που πηγαίναμε τρέχοντας για βολές, ζεστούλα είχε!
Έτσι είναι αυτά. Μέχρι κάποια ηλικία σου σηκώνεται. Μετά σου σηκώνεται μόνο η τρίχα.
-
Για να το λέει... κάτι θα ξέρει... ε;
-
...και όσο για αυτούς που λύνουν τα διάφορα προβλήματα τους με τα όπλα θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τι κερδίζουν.Μα, απλά, λύνουν τα προβλήματά τους, αυτό κερδίζουν!
-
Οπως και να΄χει πάντως,και οσο καταδικασταια (ηθικα) κι'αν ειναι η χρηση ενος όπλου απέναντι σε καποιον ανθρωπο,υπάρχουνε πάντα στιγμες που θα δικαιολογούνε πέρα-για-πέρα τη χρηση τους
Ποτε επιτελους θα νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη;