-
οντως
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Τί να λέμε τώρα για την επικοινωνιακή τους τακτική...
Εδώ κέρδισαν πέρυσι το WTCC και δεν το πήρε πρέφα κανείς.ισως ντραπηκαν διοτι ετρεχαν με diesel
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
οχι,και οχιLatin χορο ψαχνουμε,ξαναδοκιμαστε
cha cha cha, rumba, samba, salsa, mambo, danza, merengue, tumba, bachata, cumbia, bolero, tango, Argentine tango, chacarera, gato, escondido and zamba, morenada, kullawada, llamerada, caporales, tinku, cumbia.
http://en.wikipedia.org/wiki/Latin_dance
Εναλλακτικά ... αμέτρητες οι ισπανικές πόλεις!
http://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_citiesΣτο μόνο πράγμα που δεν θα έχουν πρόβλημα είναι στα ονόματα!
-
[quote='provocatoras']Άντε για να ανοίξει το θέμα...
Οι παρακάτω εικόνες ίσως και να δίνουν μια αρχική *αίσθηση *για την κατεύθυνση στην οποία μπορεί να κινηθεί η εμφάνιση του León IIΙ και όπως είναι αυτονόητο δεν απεικονίζουν απαραίτητα την τελική μορφή του.
Το σχέδιο που παρουσιάζεται στις εικόνες αυτές προκύπτει από μια μακέτα που έχει κάνει την εμφάνισή της σε φωτογραφία μέσα από το κέντρο σχεδίασης (η οποία φωτογραφία διατίθεται σε επίσημο δικτυακό τόπο της SEAT) και σύμφωνα με φήμες ενδέχεται να σχετίζεται με το León III (αν και τα φώτα πίσω προσωπικά μου φέρνουν λίγο σε Πεζώ).
Τη συγκεκριμένη φωτό πάντως δεν την απέσυρε η SEAT απ' την ιστοσελίδα της παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε (και σε αντίθεση με το βίντεο που πήρε πίσω σε αντίστοιχη περίπτωση η VW για φημολογία σχετικά με το Golf VII...), άρα μπορεί και να μην έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα ή μπορεί και να έχει. Η φημολογία πάντως καλά κρατά...ελπιζω να μην εχει καμια σχεση τελικα γιατι μου μοιαζει σαν Lancia Delta που Σεατιζει!!!
(χωρις παρεξηγηση φιλοι Ιταλακηδες... και γω το πουντο εχω τωρα ) -
Που εντοπιζεις το προβλημα?Στη Lancia ή στο σεατισμα(sic)?
-
Που εντοπιζεις το προβλημα?Στη Lancia ή στο σεατισμα(sic)?το σεατισμα δεν ειναι προβλημα για μενα, αντιθετως ειμαι φαν, ασχετα αν προσωρινα οδηγω το πουντο (εχω ακομα το παλιο μου ιμπιζα).
το οτι μου θυμισε εντονα τη δελτα δε μου αρεσε (οχι οτι ειναι ασχημη η δελτα απλα τη θεωρω ιδιαιτερη). -
Παραείναι νωρίς για άνοιγμα θέματος Leon 3 εκτός κι αν θέλετε να καταλήξει σαν την Alfa 149-Milano και να σέρνεται για καμιά τριετία....
Είπαμε Leon 3 to 2012. Πάρτε το σημερινό, είναι πολύ καλό τουτού.
-
Η Μιλανο εχει το δικο της topic
-
[quote='Night Rider'][quote='provocatoras']Άντε για να ανοίξει το θέμα...
Οι παρακάτω εικόνες ίσως και να δίνουν μια αρχική *αίσθηση *για την κατεύθυνση στην οποία μπορεί να κινηθεί η εμφάνιση του León IIΙ και όπως είναι αυτονόητο δεν απεικονίζουν απαραίτητα την τελική μορφή του.
τι είναι αυτό η seat εκδοχη της z3 coupe;
-
:offtopicviii: Η Μιλανο εχει το δικο της topicΠου το ειδες το off topic ???
για το λεον λεγαμε. -
:offtopicviii: Η Μιλανο εχει το δικο της topicΚαι το τοπικ της μιλανο ειναι κατα 80% οφφ τοπικ.. Μπορει αν θυμαμαι καλα (ισως οχι βεβαια) να εχεις βαλει κι εσυ το χερακι σου.. Οποτε γιατι να μην εχει κι αυτο κανα 2-3 οφφ;Στο πηγαδι κατουρησε το θεματακι;
-
-
Τελικά ίσως δεν είναι και τόσο νωρίς το θέμα όσο νόμιζα...
Το ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρουσιαστεί μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο από σήμερα (τέλη 2010/αρχές 2011) και πιθανόν να έχει το 3θυρο αμάξωμα, έστω κι αν το αυτοκίνητο που θα περάσει στην παραγωγή θα είναι πρώτα το 5θυρο και μετά το SC...
-
Στο καινούριο autobild αναφέρει πως η σέατ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο σχετικά με την ανάπτυξη ενός κουπέ μοντελου. Το συγκεκριμμένο κουπέ λένε ότι θα πατάει στο σιροκο, και ότι μέχρι το 2011 θα βρίσκεται στις εκθέσεις.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Στο καινούριο autobild αναφέρει πως η σέατ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο σχετικά με την ανάπτυξη ενός κουπέ μοντελου. Το συγκεκριμμένο κουπέ λένε ότι θα πατάει στο σιροκο, και ότι μέχρι το 2011 θα βρίσκεται στις εκθέσεις.Σε παραπάνω ποστ υπάρχει λινκ για έναν manager της Seat που επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ήδη και έτοιμο σχέδιο. Φαντάζομαι θα είναι καλή 'περίπτωση' για τους φυσιολογικούς και 'χαράς ευαγγέλια' για μελλοντικούς κάγκουρες!
-
Δεν πιστευω οτι το αντι-Scirocco της Seat θα βασιζεται σε παλαιοτερη πλατφορμα απο αυτην του 5θ Leon mMkIII.Εκτος κι αν το μοντελο που περιγραφετε θα ειναι το διδυμακι του roadster της VW
-
Δεν πιστευω οτι το αντι-Scirocco της Seat θα βασιζεται σε παλαιοτερη πλατφορμα απο αυτην του 5θ Leon mMkIII.Εκτος κι αν το μοντελο που περιγραφετε θα ειναι το διδυμακι του roadster της VWΑν θα βασιστεί στην καινουρια πλατφόρμα, τότε λογικά θα είναι και καλυτερο απο το scirocco και φθηνότερο. Κάτι τέτοιο δε νομίζω ότι θα επιτρέψει η vw να γίνει...Πιο λογική ακούγεται η δημιουργία ενόν κουπέ με βάση το scirocco αλλά φθηνότερο, όπως δηλαδη τα leon και golf.
-
To Golf 6 και το Scirocco ομως βασιζονται στα ιδια μηχανικα μερη,οποτε δε βλεπω το λογο να μη γινει το ιδιο και με τη Seat.Δεν υπαρχει νοημα το coupe να βασιστει σε παλιοτερη πλατφορμα απο το hatch.To πιθανοτερο ειναι να εμφανιστουν παραλληλα σαν Leon και Leon SC.Eξαλλου ποιος καταναλωτης δινει τοση βαση ωστε να ψαχνει και τις γενιες της καθε πλατφορμας.
-
To Golf 6 και το Scirocco ομως βασιζονται στα ιδια μηχανικα μερη.Τα οποία βασιζονται στο golf v. To συγκεκριμένο προτότυπο είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο, οπότε λογικά δε θα λέγεται leon coupe, αλλά θα είναι ανεξάρτητο μοντέλο και λογικά θα βασίζεται στην υπάρχουσα πλατφόρμα. Το leon 3 θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα.
-
Έχω την εντύπωση ότι ... ούτε η ίδια η VAG δεν την απασχολεί η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει ... (ιδίως αν πρόκειται κάτι που δεν έχει σήμα VW -ίσως και Audi). Σε μια ίδια πλατφόρμα (και όχι μόνο) έχουμε δει απο πολυμορφικό έως σπορ και SUV, οπότε(?)!
SEAT León Mk3 (2013-2020)