-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δεν εχω καταλαβει ακομη τι κανουν στο θεμα με τις πινακιδες???
Οκ γραφουν τις νεες που ειδαν?αλλα σε τι ειναι ωραιο αυτο?
ειλικρινα θελω καποιος να μου το εξηγησειείχα ρωτήσει κάποτε ... άκρη δεν έβγαλα.
εγω παλι βαριεμαι να διαβαζω μεγαλες απαντησεις .....σχεδον μια σελιδα !!
+οο
-
Ειναι πολλα αυτα που δεν διαβαζω .
Οποτε αντιστροφα, διαβαζω Αντιλογο, Ανακοινωσεις και Μελλοντικα. Οταν βρισκω χρονο (που δεν..) μπαινω λιγο στο Περι αυτοκινησης.Βεβαια χανω αρκετα, οπως το θεμα με την κβαντομηχανη του αντονις_μπιμ αλλα μου το επισημαναν αλλοι
Για τα σεντονια +1, εκτος κι αν ειναι καμια αναλυση στις ταξηνομησεις ή κανα μεγαλο ποστ του Τασου
απλα για να γνωριζω σε ποια επιπεδα φτανει σημερα η ανοησια -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ειλικρινα θελω καποιος να μου το εξηγησει+1000 Τους ειχα πει να μου εξηγησουν κιολας
Τελικα ποια ηταν η απαντηση?
Η μαγκια θα ηταν να γραφουν αριθμους πλαισιου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν εχω μπει ποτε η εξαιρετικα σπανια στα:- Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
- WRC
- F1
- Ελληνικοι Αγωνες
- Ακροπολις
- ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ
- Εκτος Δρομου
Μοτοσυκλετα - Αγγελιες
Και σε μερικα απο τα παραπανω παιζει πολυ σαβουρα, οπαδισμος κλπ....
Αφού δεν έχεις μπει πως το ξέρεις ρε φίλε;
Τα ίδια και για'μενα πλην αγγελίες που μπαίνω που και που έτσι για να δω αν παίζει καμια καλή αγγελία καθώς και ιστορικα/κλασσικα
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ειλικρινα θελω καποιος να μου το εξηγησειέλα ντε!!! απ΄τα πιο άκυρα θέματα. Είχα δει το πρώτο ποστ και τον άλλον τον εννοχλούσε πώς ήταν το 0 στις πινακίδες..δουλειά δεν είχε ο διάολος..
-
Βασικά μου φαίνεται υπερβολή η θεματική ενότητα του ράλλυ ακρόπολις. Δεν λέω είναι αγώνας που πραγματικά κοσμεί το ΠΠΡ αλλά είναι από τα λίγα θέματα που θα χωρούσαν τόσο ταιριαστά σε δύο ενότητες ελληνικοί αγώνες WRC (δυστυχώς όχι για του χρόνου )
Εγώ γουστάρω να χαζεύω πινακίδες άσχετα που δεν μπαίνω στο αντίστοιχω θέμα λόγω έλλειψης χρόνου. Άλλο να λές στον άλλον 'που πας βρε μ@λ@κ@, το στοπ δεν το βλέπεις' και άλλο να λες 'που πας @@ αγρινιώτη, πήρες πριν ένα μήνα το τζίπ και όποιο στοπ δεις το περνάς'. Επιπλέον η πινακίδα είναι το μοναδικό κοινό στοιχείο ντιζάιν μετάξύ μίας γκαγιάρντο και ενός μπένυ οπότε γιατί να μην είναι σημαντική η αισθητική της?
Μοτο/ αγώνες/ 4Χ4/ ιστορικά δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ ενώ στις εκδηλώσεις μπαίνω μόνο και μόνο ελπίζοντας να δω το θαυμτουργό πόστ που θα αναγγέλει το άνοιγμα στα Μέγαρα σε τιμές που δεν θα είναι κοροιδία. Μελλόντικά μοντέλα μπαίνω μόνο από συνήθεια είναι αλήθεια...
-
Τεχνικά θέματα - βελτιώσεις. Τα βαριέμαιιιιι....
(Με εξαίρεση το θέμα περί εξοικονόμησης ενέργειας... Ίσως το πιο αστείο θέμα του forum! )
-
... εγώ θα προτιμούσα ( ξέρω ... αλλά θέλω καιρό να το γράψω ) μια υποενότητα μέσα στον Αντίλογο με αποκλειστικό θέμα την μουσική ( παρουσιάσεις δίσκων , συναυλίες , μουσικά οργανα , βιντεο κλιπ , μουσικές σκηνές , είδη μουσικής , μουσική κινηματογράφου , μουσικά προγράμματα , μουσικός τύπος , μουσικά site Djs ... , )
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... εγώ θα προτιμούσα ( ξέρω ... αλλά θέλω καιρό να το γράψω ) μια υποενότητα μέσα στον Αντίλογο με αποκλειστικό θέμα την μουσική ( παρουσιάσεις δίσκων , συναυλίες , μουσικά οργανα , βιντεο κλιπ , μουσικές σκηνές , είδη μουσικής , μουσική κινηματογράφου , μουσικά προγράμματα , μουσικός τύπος , μουσικά site Djs ... , )+100,000,000
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... εγώ θα προτιμούσα ( ξέρω ... αλλά θέλω καιρό να το γράψω ) μια υποενότητα μέσα στον Αντίλογο με αποκλειστικό θέμα την μουσική ( παρουσιάσεις δίσκων , συναυλίες , μουσικά οργανα , βιντεο κλιπ , μουσικές σκηνές , είδη μουσικής , μουσική κινηματογράφου , μουσικά προγράμματα , μουσικός τύπος , μουσικά site Djs ... , )Yπαρχουν αρκετα θεματα για μουσικη στον αντιλογο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Yπαρχουν αρκετα θεματα για μουσικη στον αντιλογο.Συν τοις άλλοις, ίσως να ήταν καλύτερα να πας σε κανένα πιο εξειδικευμένο φόρουμ.
Μία γρήγορη αναζήτηση στο Google έφερε αυτό:
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=172596 -
μα σε αυτό που γράφω τώρα.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ειλικρινα θελω καποιος να μου το εξηγησειτο ιδιο αναρωτιεμαι και εγω.....τα ΖΑ επισης ειναι κατι που μου προκαλει αδιαφορια
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
μα σε αυτό που γράφω τώρα.Οσον αφορα το θεμα για τις πινακιδες εγω το εχω διαβασει γιατι απο εκει βλεπεις τα αρχικα απο διαφορες πολεις βεβαια τελευταια αυτο δεν ισχυει γιατι πολλες φορες βλεπω πινακιδες απο αλλη περιοχη αλλα ο ιδιοκτητης δεν εχει σχεση με αυτην .....
Επισης το ελληνικοι αγωνες το διαβαζω καμμια φορα γιατι εχει γελιο οταν τσακωνονται
Α επισης θελω να γραψουν οι mod ποιο θεμα δεν τους νοιαζει για να τρολαρουμε εκει
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Α επισης θελω να γραψουν οι mod ποιο θεμα δεν τους νοιαζει για να τρολαρουμε εκει
-
-
Μου είναι παντελώς αδιάφορα τα παρακάτω :
- Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις
- Ολα τα περί αγώνων (WRC, F1, Ελληνικοί Αγώνες, Ακρόπολις)
- Pub - σουβλατζίδικο (τί θεματολογία έχει άραγε ; )
- Μοτοσυκλέτα
- Περί εκκλησίας
- Λιακόπουλος (τί γίνεται εκεί ρε παιδιά
- Ρολόγια, πινακίδες, ντιβανοκασέλες κλπ
και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα
-
Δε με ενδαφέρουν οι θεματικές ενότητες WRC, F1, Ελληνικοί Αγώνες και Ράλλυ Ακρόπολις. Επίσης, δεν παρακολουθώ θέματα με αθλητικό περιεχόμενο και θέματα για supercars. Σπάνια μπαίνω σε θέματα για αυτοκίνητα που δεν είναι του άμεσου ή έμμεσου ενδιαφέροντός μου (πχ Citroen C5, αν υπάρχει βασικά τέτοιο θέμα... ) ενώ τακτικά παρακολουθώ τη θεματική ενότητα των μελλοντικών μοντέλων, τα θέματα που αναφέρονται στα ιταλικά αυτοκίνητα, όπως και τα σχετικά θέματα στα Κλασσικά και Ιστορικά Μοντέλα.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Μου είναι παντελώς αδιάφορα τα παρακάτω :
6) Λιακόπουλος (τί γίνεται εκεί ρε παιδιάΔιασταυρώνουμε μανανγκάλ με λα τσούπα κάμπρα!
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
)3) Pub - σουβλατζίδικο (τί θεματολογία έχει άραγε ; )Χάνεις την καλλίτερη. Ασχολούμαστε κατά κύριο λόγο με τον κοτοπάσχο και το μπρίκι του. Θα χαρούμε να συμμετάσχεις και εσύ στην χαρά μας
ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ FORUM ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!