-
Ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
για να σου αφαιρεσουν τη ζωη, πρεπει να ΕΧΕΙΣ ζωη
elementary my dear watson
This is a knife that cuts both ways
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
.Φυσικα αν μου τα λεγες αυτα κατα προσωπο η αντιδραση μου θα ηταν διαφορετικη.
'σώπαν' που λέει και ο Μπαρμπαγιαννης. και ποια θα ήταν????
-
Πλακα πλακα κανενας λαος δεν ειναι ευχαριστημενος. Οπου υπαρχει ανισοτητα θα υπαρχει και γκρινια. Και στην Γαλλια υπαρχουν πλουσιοι και φτωχοι και στην Ισπανια και παντου. Απλα στις τριτοκοσμικες μπανανιες οπως η Ελλαδα δεν τηρουνται ουτε οι πιο απλοι νομοι και ο καθενας κανει του κεφαλιου του
Η αιτια για την γκρινια ειναι το χρημα. Αυτος που εχει χρημα, εχει σπιτια,αυτοκινητα και δεν εχει αγχος. Ζει μια ανετη ζωη και εχει οσες γυναικες θελει. Αυτος που δεν εχει λεφτα, διαμαρτυρεται για τα παντα και εχει νευρα, αφου δουλευει μια ζωη για να παρει ενα σπιτι και ενα αμαξι. Εχει αγχος να αποπληρωσει τα δανεια που το συστημα των ωθησε να παρει και ζει μια κολαση
Ο πολιτης νομιζει οτι αν βγει το Πασοκ ή η ΝΔ θα γινει πλουσιος. Το πολυ πολυ να γινει δημοσιος υπαλληλος και να ζει καπως πιο ανετα. Απο εκει και περα οποια κυβερνηση και να ερθει τα ιδια σκατα θα ειναι. Ειτε ειναι Πασοκ ,ειτε ΚΚΕ ειτε ΝΔ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
'σώπαν' που λέει και ο Μπαρμπαγιαννης. και ποια θα ήταν????
θα πηγαινα στο κοντινοτερο νετκαφε να σε βρισω μεσω ιντερνετ,και θα βαραγα την οθονη με το πληκτρολογιο... ξερεις εσυ
ψηνεσαι βραδιατικο,ε?
-
9 δις, καθε μερα καποιος θα πεθαινει
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αν αλλαξεις το 'πεθαινει' με το 'κερδισει',ειναι διαφημιση τυχερου παιχνιδιου
-
αν αλλαξεις το 'πεθαινει' με το 'κερδισει',ειναι διαφημιση τυχερου παιχνιδιου
η ζωη του μπατσου ειναι τυχερο παιχνιδι
-
θα πηγαινα στο κοντινοτερο νετκαφε να σε βρισω μεσω ιντερνετ,και θα βαραγα την οθονη με το πληκτρολογιο... ξερεις εσυ
ψηνεσαι βραδιατικο,ε?
aaaa είπα κι εγώ πάντως είναι καλό , κάτι edit [mod] σαν του λόγου σου να ξέρουν τα όρια τους και εσύ από ότι φαίνεται τα ξέρεις.
αντε για νανάκια τώρα γιατί και αύριο θα είσαι πάλι κανά 20ωρο στο ιντερνετ και πρέπει να ξεκουραστείς ...
-
Γιατί πρέπει να βρίζει ο ένας τον άλλο.
Στενοχωριέμαι. Κρίμα -
aaaa είπα κι εγώ πάντως είναι καλό , κάτι edit [mod] σαν του λόγου σου να ξέρουν τα όρια τους και εσύ από ότι φαίνεται τα ξέρεις.αντε για νανάκια τώρα γιατί και αύριο θα είσαι πάλι κανά 20ωρο στο ιντερνετ και πρέπει να ξεκουραστείς
ποια ορια ρε κακομοιρη,επειδη εμαθες να γραφεις 2 μπινελικια πισω απο ενα πληκτρολογιο,ξερεις και τα ορια...τοση ειναι η μαγκια σου
Αλλον τον βαζουν στο κρεβατακι του,καθε βραδυ για υπνο απο τις 2
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Στενοχωριέμαι. Κρίμααστον αστον,κριμα ειναι
Προφανως εχει φετιχ με τις βρισιες και περιμενει καποιον να του τα χωσει,για να κοιμηθει ησυχος.Δε θα χει και πολλες ευκαιριες:ολη μερα δουλεια,μετα η γυναικα ,τα παιδια ενδεχομενως...Του μενουν οι μικρες πρωινες ωρες για να ευχαριστηθει λιγο.
αποψε βεβαια ατυχησε.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Στενοχωριέμαι. ΚρίμαTHIS IS 4TROXOI FORUM. Σχεδον ολα επιτρεπονται απο τους μοντς εκτος απο τις βρισιες στα ιταλικα αυτοκινητα και στα vw. Οποιος πει κατι κακο για ιταλικο αυτοκινητο τον βαζουν στην μαυρη λιστα και τρωει ban. Κατι ξερω εγω που στο λεω
Οι μοντς εχουν μερικους κολλητους εδω μεσα που μπορουν να λενε οτι θελουν ,αλλα στους αλλους πεφτει λογοκρισια και ban
Eγω ημουν μελος σχεδον απο την δημιουργια αυτου του φορουμ ,αλλα δεν εκανα κολιτιλικια με τους μοντς και το πληρωσα
Και όπως βλέπω το πληρώνεις ακόμα με το να αναγκάζεσαι να γράφεις στο 4T-Forum χωρίς κανείς να λογοκρίνει όσα λες παραπάνω, που αν τα είχες πει στα περισσότερα άλλα Forum θα είχες πάει κατευθείαν και οριστικά για ban-ιο.
Πάντως το ό,τι μας κατηγορούν και για Ιταλοφιλία και για Γερμανοφιλία είναι καλό [Mod] -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Οι μοντς εχουν μερικους κολλητους εδω μεσα που μπορουν να λενε οτι θελουν ,αλλα στους αλλους πεφτει λογοκρισια και ban
αυτο δεν το εχω παρατηρησει Εχεις καποιο παραδειγμα?
Αντιθετως πιστευω οτι τα ορια ανοχης στο φορουμ ειναι υψηλα.Σε αλλα φορα που δεν ειναι και αμιγως αυτοκινητιστικα,ετσι και βαλεις π.χ τη λεξη Alfa Romeo σε λαθος προταση εχεις φαει ban χωρις προειδοποιηση .Και φυσικα ουτε πολιτικες κουβεντες γινονται
Εδω μεσα ειναι σαφως δημοκρατικα τα πραγματα.
-
αυτο δεν το εχω παρατηρησει Εχεις καποιο παραδειγμα?
Αντιθετως πιστευω οτι τα ορια ανοχης στο φορουμ ειναι υψηλα.Σε αλλα φορα που δεν ειναι και αμιγως αυτοκινητιστικα,ετσι και βαλεις π.χ τη λεξη Alfa Romeo σε λαθος προταση εχεις φαει ban χωρις προειδοποιηση .Και φυσικα ουτε πολιτικες κουβεντες γινονται
Εδω μεσα ειναι σαφως δημοκρατικα τα πραγματα.
Τον εαυτο μου εχω για παραδειγμα και μερικα ακομα ατομα ,αλλα δεν προκειται να το παιξω δικηγορος για αυτους. Εγω μιλαω για τον εαυτο μου.
Τα ορια ανοχης στο φορουμ ειναι ψηλα εκτος και αν θιξεις συγκεκριμενα θεματα. Δηλαδη μπορει να αφηνουν βρισιες και βρωμικους υπαινιγμους ,αλλα αν θιξεις συγκεκριμενα πραγματα θα μπεις στην μαυρη λιστα ή αν εναντιωθεις σε 1-2 μοντ
-
Welcome to the internet.
Όταν σε ένα φορουμ υπάρχουν τάσεις οπαδισμού ειναι λογικό να είναι πιο sensitive η ομαδα διαχείρισης σε συγκεκριμένα θέματα αν θέλει να αποφευχθουν flame wars. Και φυσικά θα είναι λίγο πιο ελαστική με καποια members εναντι άλλων. Άλλη αντιμετώπιση θα έχει ένα παλιο μέλος που έχει συνεισφέρει στο φορουμ αν ποστάρει γυμνες φωτο και άλλη ενα καινουργιο
-
Το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης θα χορηγηθεί σε 2,5 εκατομμύρια πολίτες, το εισόδημα των οποίων δεν θα υπερβαίνει τα 14.000 ευρώ, εξαιρουμένων των ελεύθερων επαγγελματιών.
Γιατί? Αυτοί αποκλείεται να έχουν ανάγκη?
-
Είναι σεσημασμένοι φοροφυγάδες.
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
http://www.tvxs.gr/v25006Το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης θα χορηγηθεί σε 2,5 εκατομμύρια πολίτες, το εισόδημα των οποίων δεν θα υπερβαίνει τα 14.000 ευρώ, εξαιρουμένων των ελεύθερων επαγγελματιών.
Γιατί? Αυτοί αποκλείεται να έχουν ανάγκη?
βασικά το να δίνεις τέτοιες ελεημοσύνες είναι παραδοχή της αποτυχίας της οικονομικής σου πολιτικής (χωρίς να σημαίνει οτι έχω δίκιο ή οτι σκαμπάζω πολλά απο οικονομικά)
-
218.582.000 ευρώ θα είναι ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2010, 3.887.000 ή -1,75% πιο κάτω σε σχέση με τον τρέχοντα προϋπολογισμό. Επιδίωξη του προϋπολογισμού της Βουλής για το 2010, είναι να συμβάλει στη γενικότερη προσπάθεια επίτευξης του...
...στόχου αντιμετώπισης του δημοσιονομικού προβλήματος.
Η Βουλή δεν έχει έσοδα οπότε απαιτείται δραστική μείωση, κυρίως των ελαστικών δαπανών. Ετσι, σύμφωνα με τον πίνακα των στοιχείων, η μεγαλύτερη περικοπή είναι στην προμήθεια έργων τέχνης και κειμηλίων (-41,75%) και ακολουθούν οι δαπάνες δημοσίων σχέσεων (-17,09%), η διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων (-16,67%), η προμήθεια εξοπλισμού (-15,86%), οι μετακινήσεις υπαλλήλων στο εσωτερικό (-15%), η συντήρηση και επισκευή κτηρίων καθώς και διαφημίσεις (-12,50%), κ.α.
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου