-
Θα μπορουσε να κανει και κυβερνηση συνεργασιας..... ωστε να την 'κανει μεν' με ψηλα πηδηματακια αλλα να μην παει σε εκιλογες.... που καιοι δυο θα βγουν χαμενοι σε ποσοστα.... και οι ξενεοι ισως την δουν με καλλυτερο ματι απο αν βγουν μετα απο εκλογες με λιγωτερες εδρες.....
μεγαλη μκακακια θα ειναι παντως.... παλι εκλογες....
-
Εκλογές θεωρώ πολύ χλωμό να γίνουν. Αυτό που κάνει είναι ουσιαστικά να στέλνει σύρμα σε όλο τον πασοκολαό που έχει ή νομίζει ότι έχει λαμβάνειν ότι if u motherfuckers embarass me μπορεί (...) να γίνουν εκλογές και -δεδομένου ότι ο μόνος που δεν θέλει να με φτύσει είναι η mother μου- είναι πιθανό να πάμε σε συγκυβέρνηση και τότε bye bye super deal...
-
Η κυβέρνηση συνεργασίας κατ' εμέ είναι μονόδρομος. Το θέμα είναι ότι μάλλον η εκλογή Σαμαρά του έχει χαλάσει τα σχέδια του ΓΑΠ που δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος για seconda voce καθώς θέλει να παραμείνει η πρώτη φωνή στην άρια.
Η ΝΔ από την άλλη θα ήθελε να είναι αυτή ο ηγετικός πυλώνας μίας κυβέρνησης συνεργασίας.
Οι μικροί βέβαια υποψιάζονται ότι η συμμετοχή τους σε μία κυβέρνηση συνεργασίας υπό αυτές τις συνθήκες θα τους στείλει μία και καλή στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας καθώς δεν μπορεί από τη μία να λες κουταμάρες ως πολιτικό λόγο και μετά να εφαρμόζεις πιστά την πολιτική των δύο μεγάλων κομμάτων. Τώρα πόσοι θα πέσουν στη λούμπα άγνωστο. Το ΛΑΟΣ μάλλον είναι μέσα στο κόλπο όπως και η Ντόρα και κάποια από τις Ν--->οο συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Το γιατί δεν θέλει κατ' εμέ ιδιαίτερη εξήγηση. Δώστε και στα παιδιά για λίγο την κουτάλα ώστε τώρα να μαζέψουν κάτι και αυτή πριν αδειάσει τελείως η μαρμίτα.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Θα μπορουσε να κανει και κυβερνηση συνεργασιας..... ωστε να την 'κανει μεν' με ψηλα πηδηματακια αλλα να μην παει σε εκιλογες.... που καιοι δυο θα βγουν χαμενοι σε ποσοστα.... και οι ξενεοι ισως την δουν με καλλυτερο ματι απο αν βγουν μετα απο εκλογες με λιγωτερες εδρες.....μεγαλη μκακακια θα ειναι παντως.... παλι εκλογες....
εφυες σχεδιο: 2 ανικανοι= 1 ικανος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα μπορουσε να κανει και κυβερνηση συνεργασιας..... ωστε να την 'κανει μεν' με ψηλα πηδηματακια αλλα να μην παει σε εκιλογες.... που καιοι δυο θα βγουν χαμενοι σε ποσοστα.... και οι ξενεοι ισως την δουν με καλλυτερο ματι απο αν βγουν μετα απο εκλογες με λιγωτερες εδρες.....
μεγαλη μκακακια θα ειναι παντως.... παλι εκλογες....
εφυες σχεδιο: 2 ανικανοι= 1 ικανος
Αναλόγως την πράξη:
1 ανίκανος + 1 ανίκανος = 1 ικανός (;)
1 ανίκανος * 1 ανίκανος = κλάφτα χαράλαμπε -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
1 ανίκανος * 1 ανίκανος = κλάφτα χαράλαμπε
αξίωμα:
-
Η κυβερνηση συντομα θα κληθει να παρει πολυ δυσαρεστες αποφασεις,αυτο μαλλον οδηγει στο...
*Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, και μάλιστα προσδιόρισε την χρονική περίοδο που είναι το πιο πιθανό σενάριο.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πιστεύει ότι αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός απλά μπλόφαρε προκειμένου να μαζέψει και να ενώσει τους βουλευτές του όμως υπογραμμίζει ότι τα πράγματα στην οικονομία της χώρας θα δυσκολέψουν αρκετά από το Φεβρουάριο μέχρι το Πάσχα και έτσι λύση διεξόδου θα αναζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στις εκλογές μέχρι τα τέλη Μαρτίου.*
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η κυβερνηση συντομα θα κληθει να παρει πολυ δυσαρεστες αποφασεις,αυτο μαλλον οδηγει στο...*Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, και μάλιστα προσδιόρισε την χρονική περίοδο που είναι το πιο πιθανό σενάριο.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πιστεύει ότι αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός απλά μπλόφαρε προκειμένου να μαζέψει και να ενώσει τους βουλευτές του όμως υπογραμμίζει ότι τα πράγματα στην οικονομία της χώρας θα δυσκολέψουν αρκετά από το Φεβρουάριο μέχρι το Πάσχα και έτσι λύση διεξόδου θα αναζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στις εκλογές μέχρι τα τέλη Μαρτίου.*
Μαρτη θα κυρηξουμε πτωχευση
-
Πώς πάει ο απολογισμός...??? Τί λεει το 'σχεδιο 100 ημερών εξόδου απο την κρίση' του ΠΑΣΟΚ..???
-
viewtopic.php?p=1792843#p1792843
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Παραμονές εκλογών είχα τον εξής σύντομο διάλογο εδώ στο forum περί ΠΑΣΟΚ*QsisVTS έγραψε :
τουλαχιστον δε θα μας ταραξουν στα τεκμηρια και τις εκτακτες εισφορες για αυτα που ηδη εχουμε
koutsan έγραψε :
Θα βελάξεις φοβάμαι από τους φόρους (μάλλον ο μπαμπας σου δηλ.)
QsisVTS έγραψε :
καλα αυτο θα το δουμε *
Πως πάμε από όραση ;
Ξανά για εμπέδωση
-
Εγώ δεν βλέπω υψηλούς φόρους, σε σχέση με άλλα δυτικά κράτη.
Λεφτά δεν βλέπω. Δηλαδή, ας βγάζαμε 50.000+ το χρόνο κι ας είχαμε 20-30% φορολογία. Άμα βγάζει κάποιος κάτω από 15.000 ή λιγότερα, η φορολογία θα τον τσούξει ή οι λογαριασμοί και η αδυναμία κάλυψης οικογενειακών αναγκών;
Χώρια που η μαυρίλα θα πολλαπλασιαστεί (μαύρη εργασία, μαύρες αμοιβές, μαύρα λαδώματα, μαύροι εργάτες...).Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν ενοχλούν οι φόροι, ειδικά οι ΕΜΜΕΣΟΙ, αλλά ο Έλληνας πλέον έχει σοβαρότερα προβλήματα από το κακό κράτος που του κλέβει το εισόδημα. Ποιο εισόδημα...;
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1792843#p1792843Παραμονές εκλογών είχα τον εξής σύντομο διάλογο εδώ στο forum περί ΠΑΣΟΚ
*QsisVTS έγραψε :
τουλαχιστον δε θα μας ταραξουν στα τεκμηρια και τις εκτακτες εισφορες για αυτα που ηδη εχουμε
koutsan έγραψε :
QsisVTS έγραψε :
καλα αυτο θα το δουμε *
Πως πάμε από όραση ;
Ξανά για εμπέδωση
είναι η κατάλληλη εποχή να αγοράσεις ένα σπίτι για επένδυση
σχετικό άσχετο, άρχισε να κινείται το θέμα της φορολόγησης των σουπερπλούσιων και στην ολλανδία.
Ελλάδα τπτ?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή για τη χώρα είναι IMO ο ικανότερος από όσους έχουμε. Και το λέω αυτό ενώ ψήφισα τους άλλους. Ωστόσο αν κάνει κάτι που φαίνεται πως κάνει και βάλει σε τάξη όχι 10 αλλά έστω 2 - 3 πράγματα στις επόμενες εκλογές θα τον ψηφίσω με τα 1000. Μου είναι συμπαθής και σαν άνθρωπος.Τρελό εύρημα.
Χωρίς κανένα fixed. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ δεν βλέπω υψηλούς φόρους, σε σχέση με άλλα δυτικά κράτη.Λεφτά δεν βλέπω. Δηλαδή, ας βγάζαμε 50.000+ το χρόνο κι ας είχαμε 20-30% φορολογία. Άμα βγάζει κάποιος κάτω από 15.000 ή λιγότερα, η φορολογία θα τον τσούξει ή οι λογαριασμοί και η αδυναμία κάλυψης οικογενειακών αναγκών;
Χώρια που η μαυρίλα θα πολλαπλασιαστεί (μαύρη εργασία, μαύρες αμοιβές, μαύρα λαδώματα, μαύροι εργάτες...).Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν ενοχλούν οι φόροι, ειδικά οι ΕΜΜΕΣΟΙ, αλλά ο Έλληνας πλέον έχει σοβαρότερα προβλήματα από το κακό κράτος που του κλέβει το εισόδημα. Ποιο εισόδημα...;
Τις έκτακτες εισφορές κλπ κλπ τις έχεις μετρήσει ; (ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ = τερατούργημα, αυτός που εργάζεται τώρα αυτή τη στιγμή δεν ξέρει πως και πόσο θα φορολογηθεί αύριο. Βγάζει κάποια λεφτά αλλά δεν ξέρει πόσα από αυτά θα του τα ζητήσει το κράτος.Το κράτος δηλ. μπορεί να του πει - αφού τα βγάλει πρώτα βεβαίως - 'ξέρεις θα σου χώσω μια έκτακτη εισφορά ακόμα 5%, γιατί έτσι και στο αυτοκίνητό σου και και... Δεν την είχες προβλέψει στον προϋπολογισμό σου , ε αυτά συμβαίνουν να είσαι και ευχαριστημένος που δεν πάω και 2-3 χρόνια πιο πίσω.
Τέλος επιτηδευμάτος (ΚΑΙ ανδρομικό βλ. πάνω) χωρίς κλιμάκωση = κεφαλικός φόρος
Ο δικηγοράκος των 700 ευρώ το μήνα θα πληρώσει το ίδιο με τον ΚούγιαΤις εκπτώσεις από τις φοροαπαλλαγές που χάθηκαν (τόκους δανείων κλπ) τις έχεις μετρήσει ;
Τη μείωση του αφορολόγητου την έχεις μετρήσει ;
Τα τεκμήρια (τα οποία αλλάζουν όπως οι υαλοκαθαριστήρες θέση στο παρμπρίζ) ;
Προχείρως μιας και το ανέφερες, ΕΕ των 15.000 ευρώ θα πληρώσει 150 ευρώ έκτακτη εισφορά, 300 ευρώ τέλος επιτηδεύματος αναδρομικά για πέρυσι και 500 για φέτος!, 400 ευρώ από την κάθοδο του αφορολογήτου από τα 12 στα 8.000 ευρώ.
Πως σου φαίνεται ; Καλά είναι ; -
Kαλά, αν μπει στη διαδικασία κανείς να ψάξει (κάπως ετσι βρηκα κι εγω το παρών και το επανέφερα), θα βρει πολλά μαργαριτάρια απο όλους μας σχεδόν...!
*QsisVTS έγραψε :
koutsan έγραψε :
QsisVTS έγραψε :
καλα αυτο θα το δουμε *
Πως πάμε από όραση ;
-
θα ήθελα να μου πεις πόσα θα πληρώσει ένας άνθρωπος με 15.000 ή 40.000 εισόδημα σε άμεση φορολογία, μαζί με εισφορές, χαράτσια κλπ. Όχι τίποτα άλλο, αλλά σαν να μου φαίνεται ότι μιλάμε για κάτω από 10%. Πόσο έξω πέφτω;
Ο δικηγοράκος των 700 ευρώ το μήνα θα πληρώσει το ίδιο με τον Κούγια
Τώρα κατάλαβα γιατί σε τσούζει.
(μιλάμε για παλιότερο χαρακτηρισμό από άλλον, έτσι; δεν τον επαναλαμβάνω, προς αποφυγή παρεξήγησης) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ δεν βλέπω υψηλούς φόρους, σε σχέση με άλλα δυτικά κράτη.Λεφτά δεν βλέπω. Δηλαδή, ας βγάζαμε 50.000+ το χρόνο κι ας είχαμε 20-30% φορολογία. Άμα βγάζει κάποιος κάτω από 15.000 ή λιγότερα, η φορολογία θα τον τσούξει ή οι λογαριασμοί και η αδυναμία κάλυψης οικογενειακών αναγκών;
Πάντως, δεν θα βρεις κράτος (δυτικό ή μη) που να αναπτύχθηκε με φορολογικό σύστημα μη ανταγωνιστικό την εποχή της ανάπτυξής του.
Πρώτα αναπτύσσεσαι, μετά επιβάλεις φόρους. Πάντως, αυτό που κάνεις σίγουρα, είναι σταθερό φορολογικό σύστημα, δηλαδή να ξέρεις τι θα πληρώσεις. Κάτι που στην Ελλάδα δεν συμβαίνει, κι είναι σοβαρός λόγος που όχι μόνο δεν γίνονται επενδύσεις, αλλά φεύγουν και οι υπάρχουσες (τροχάδην)! -
Αυτός (βάζω ΕΕ) με τα 15.000 θα πληρώσει περίπου το 11% του εισοδήματός του και αυτός με τα 40 περίπου το 25% του εισοδήματός του.
Αυτά χωρίς να βάλω μέσα τυχόν τεκμήρια και τέλη αυτοκινήτου και έκτακτες εισφορές 2λιτρου αυτοκινήτου κλπ κλπΑτιμούτσικο τα βλέπεις όλα. Μα φυσικά Μάνο μου θα μου τσακίσει τα πλευρά το 500ρικο και δε σταματάω να κλαίω. Έχω το ΦΜΑΠ και χάνω στο ΧΑΑ όσα βγάζει η γυναίκα μου σε 2 χρόνια περίπου αλλά αυτό το 500ρικο ήταν που με γονάτισε και είπα να σου κλαφτώ λίγο
Σου διαφεύγει επίσης ότι χθες μπορώ να πάω να κλείσω τα βιβλία μου χωρίς καμία συνέπεια (καθότι έχω 0 πελάτες) και να πάρουν τα @@ μου αλλά δεν το έχω κάνει.
Και μπορώ να κάνω πολλά ακόμα και το ελληνικό κράτος να πάρει τα @@ μου εις το τετράγωνο αλλά δεν τα έχω κάνει και πληρώνω ήσυχα ήσυχα.
Ικανοποιημένος εξυπνίδη ; (χωρίς παρεξήγηση φυσικά ) -
καλά που έβαλα το 'χωρίς παρεξήγηση' δηλαδή
τζάμπα έγραψες τις 5 σειρές.
-
μια και η συζήτηση αφορά τα τεκμήρια. Υπό άλλες συνθήκες τα 500 ευρώ ίσως να μην ενοχλούσαν τόσο. Αλλά σήμερα που ο μέρος ΕΕ αντιμετωπιζει μείωση της δραστηριότητας του κατά 30% ακόμα και τα 100 ευρώ είναι πολλά. Στη συνέχεια το χαράτσι έρχεται κ από το μεγαλύτερο κακοπληρωτή με χρόνους της τάξης του 1 έτους κατά μέσο όρο για την αποπληρωμή και αν. Σε πολλές περιπτώσεις δε, δεν αποπληρώνει πότε ένα έργο γιατί τελείωσαν τα κονδύλια κ πολύς κόσμος μετατρέπεται σε εθνικό χορηγό κ ευεργέτη του κράτους. Κάτω από τις συνθήκες αυτές κανείς δεν ξεκινά μια δραστηριότητα. Η δε συνεργασία με το Δημόσιο αφορά κ μόνο αυτούς που με αλλά μέσα έχουν πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας κ έχουν διασφαλίσει τα λεφτά τους. Έτσι κράτος δυτικού τύπου δεν φτιάχνεται όμως κ ότι κ να λέμε δεν έχει σημασία. Αν δεν αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ κράτους κ επιχειρήσεων απλά θα πέφτουμε πιο κάτω κ θα δίδεται κ η ευκαιρία σε κάποιους να έχουν κ ηθικό αποκούμπι για τις ανομίες τους.
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου