-
Μιας και ολοι κραυγαζουν οτι στις 30 Νοεμβριου οποιος και να βγει θα ειναι ολοι ενωμενοι,για βρητε μου κανα ωραιο ονομα για το κομμα της Ντορας και ενα αλλο για το κομμα του Σαμαρα.
-
η Ντορα θα εγκαταλειψει τη πολιτικη αν εκλεγει ο Σαμαρας
-
Αυτο είναι απειλή ή υπόσχεση;
-
οπως το παρει ο καθενας σε 15 μερες θα δουμε, αν κ πιστευω η ντορα θα εκλεγει ανετα
-
Με πήραν στο κινητό και με ζήτησαν με το όνομά μου!
Για μια εκδήλωση όπου θα μιλήσει η Ντόρα.- Συγνώμη, πού βρήκατε το τλφ μου;
- Δεν γνωρίζω, απλώς ενημερώνουμε για την εκδήλωση.
- Παρακαλώ να μην τηλεφωνήσετε ξανά, δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει.
- Μας συγχωρείτε.
Πού διάβολο βρίσκουν τέτοια στοιχεία; Απαράδεκτο.
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
οπως το παρει ο καθενας σε 15 μερες θα δουμε, αν κ πιστευω η ντορα θα εκλεγει ανεταΑν συμβεί όντως με δυσκολία θα το πιστέψω. Έχει ξεχάσει ο κόσμος ότι μιλάμε για ΓΥΝΑΙΚΑ; Θέλουμε όντως γυναίκα στην πρωθυπουργία του κράτους; Αυτή είναι δουλειά για άντρες! Να πάει το Ντοράκι να πλύνει κανά πιάτο καλύτερα.
-
Σώβρακο.
Ούτε στρατό δεν έχει πάει. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- Μας συγχωρείτε.
Παλιές αμαρτιες
-
Δεν το σκέφθηκα!
Τότε που με είχε φακελώσει η Δεξιά επειδή ήμουν στην ΚΝΕ!
-
Και είχα αρχίσει να ανησυχώ.... Ο 'Ζορό' δεν με έιχε τιμήσει με τηλεφώνημα.... Έστω ένα ποταπο sms...
Διαψέυσθηκα, και ζητώ ταπεινά συγνώμη...Μυνήματα ΚΑΙ από τον Νομάρχη της καρδιάς μας. Τον Μακεδονομάχο. Τον υπέρμαχο της τιμιότητας. κλπ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και είχα αρχίσει να ανησυχώ.... Ο 'Ζορό' δεν με έιχε τιμήσει με τηλεφώνημα.... Έστω ένα ποταπο sms...
Διαψέυσθηκα, και ζητώ ταπεινά συγνώμη...Μυνήματα ΚΑΙ από τον Νομάρχη της καρδιάς μας. Τον Μακεδονομάχο. Τον υπέρμαχο της τιμιότητας. κλπ
πρέπει κάθε φορά να σου ζητάμε να το παραθέσεις??
τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
- Μας συγχωρείτε.
Παλιές αμαρτιες
Και φρέσκιες μπορω να σου πω
-
πρέπει κάθε φορά να σου ζητάμε να το παραθέσεις??
τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται'Αύριο Παρασκευή 20/11/09 και ώρα 20.00 στο βελλίδειο μιλάει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Χρέος όλων μας να είμαστε εκεί. Δείξε τη δύναμή σου. Το αξίζει.'
Παρόμοιο με το χθεσινό της Ντόρας που θα μιλήσει σε κάποιο περίπτερο της έκθεσης...
-
Ο χρήστης Ζορό έγραψε:
'Αύριο Παρασκευή 20/11/09 και ώρα 20.00 στο βελλίδειο μιλάει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Χρέος όλων μας να είμαστε εκεί. Δείξε τη δύναμή σου. Το αξίζει.'
δε πιστεύω να μην πας
-
- Μας συγχωρείτε.
Παλιές αμαρτιες
Που το περίεργο ;
Έμαθα ότι διαβάζουν διάφοροι επίσημοι το forum και μάλιστα ενσωματώνουν σε νόμους απόψεις εγκρίτων συμφορουμιστών και θα άφηναν τον manosk ανενόχλητο με τόση προσφορά στη δεξά ;
Το μόνο περίεργο είναι που δεν τον πήραν πιο νωρίς να θέσει η υποψηφιότητα για το κόμμα. Μα με τόσο έργο στο ενεργητικό του, έχει η Ντόρα και ο Σαμαράς 20.500 posts τέτοιας ποιότητος ; -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
- Μας συγχωρείτε.
Παλιές αμαρτιες
Που το περίεργο ;
**Έμαθα ότι διαβάζουν διάφοροι επίσημοι το forum και μάλιστα ενσωματώνουν σε νόμους απόψεις εγκρίτων συμφουρομιστών ** και θα άφηναν τον manosk ανενόχλητο με τόση προσφορά στη δεξά ;
Το μόνο περίεργο είναι που δεν τον πήραν πιο νωρίς να θέσει η υποψηφιότητα για το κόμμα. Μα με τόσο έργο στο ενεργητικό του, έχει η Ντόρα και ο Σαμαράς 20.500 posts τέτοιας ποιότητος ;φευ γιάννη μου, άλλο φόρουμ διαβάζουν, πού να σταθεί το 4τφ στο ύψος των περιστάσεων
ο μάνος είναι υπερκομματικός
-
'Αύριο Παρασκευή 20/11/09 και ώρα 20.00 στο βελλίδειο μιλάει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Χρέος όλων μας να είμαστε εκεί. Δείξε τη δύναμή σου. Το αξίζει.'
δε πιστεύω να μην πας
έχω δουλειές....
-
-
Τη μεγαλύτερη υπηρεσία στη δεξιά την προσφέρουν ο koutsan και μερικοί ακόμα.
Τέτοια τεράστια μαχητικότητα υπέρ της ατομικής πρωτοβουλίας και του ατομικού έναντι του γενικότερου συμφέροντος δεν τη φαντάστηκε ούτε η Θάτσερ.
Άσε την προβοκάτσια-σκιάχτρο εις βάρος των αριστερών ιδεωδών.Δυστυχώς ο 'σύντροφος' koutsan έκανε λάθος στην παραγγελία της ταμπέλας, ειδάλλως ο δεξιός χώρος θα είχε επιτυχώς βρει το δρόμο για να τον εντάξει στο ενεργό δυναμικό του.
-
δε πιστεύω να μην πας
To ποιον του Ψωμιάδη το ξέρουμε.
Πες μου τώρα ότι οι άλλοι θα κάνουν καλύτερη δουλειά και τους προτιμάς για αρχηγούς αντιπολίτευσης ή μελλοντικούς πρωθυπουργούς.Όσο άθλιος και να είναι ο Ψωμιάδης, νομίζω ότι είναι καλύτερος από τους άλλους.
ΝΔ-εκλογή αρχηγού