-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Τελικά. ο Κυριάκος είναι παιδί της Ντόρας, ναι ή όχι; Ας απαντήσει κάποιος!Αστικός μύθος ή όχι, η αλήθεια είναι ότι του φέρνει λιγάκι...
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η μόνη πιθανότητα να μη βγει η Μπακογιάννη είναι να υπάρξουν τελικά μόνο 2 υποψήφιοι οπότε η Καραμανλική πλειοψηφία να σαρώσει.
Η μόνη πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι να πει ο Αβραμόπουλος 'στηρίζω Σαμαρά'.
Σιγά μην το κάνει.Γιατι να μην το πει,αν παρει τα καταλληλα ανταλλαγματα.
Βασικα εαν παρει κανα φραγκο,γιατι απο την μερια του Μητσοτακη να παρει λεφτα δεν παιζειΟ Αβραμόπουλος αυτήν την στιγμή βιώνει την κορύφωση της πολιτικής του καριέρας. Για αυτό έζησε τη ζωή του ο άνθρωπος. Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση το να αποσυρθεί, ακόμα και αν είναι βέβαιο το ότι δε θα κερδίσει.
Βλέπεις, για κάποιους ανθρώπους, κάποια πράγματα δεν εξαγοράζονται.
-
Άσχετο.
Κοίταγα προηγουμένως στο χαζοκούτι την Ντόρα Μπακογιάννη, κατά κόσμο Θοδώρα Μητσοτάκη , και παρατήρησα τα εξής:A. Την βλέπω συνεχώς να φοράει παντελόνια, ποτέ φούστα ή ντε πιες ταγιέρ
Β. Προτιμά συνεχώς το μαύρο χρώμα, ίσως γιατί αυτό το χρώμα αδυνατίζει?
Γ. Δεν θυμάμαι να την έχω δει να κρατάει γυναικεία τσάντα στον ώμο ή τσαντάκι στο χέρι, έστω ένα unisex δερμάτινο χαρτοφύλακα. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Γ. Δεν θυμάμαι να την έχω δει να κρατάει γυναικεία τσάντα στον ώμο ή τσαντάκι στο χέρι, έστω ένα unisex δερμάτινο χαρτοφύλακα.
Συνηθως κρατάει ρόπαλο με καρφιά
Οταν γυριζε παντως τους εφοπλιστες ως νταβατζοεισπρακτορας, κρατουσε βαλιτσα -
Γεια σου Νομάρχα μου! Ρε παιδιά, οι άλλοι δεν φτουράνε μία, τα πάντα όλα λέμε!
-
Ο χρόνος θα δείξει αν στην επίσκεψη Αβραμόπουλου στον Μητσοτάκη σερβιρίστηκε κασέρι
-
http://www.youtube.com/watch?v=gcdWlQrk ... re=related
-
Αποχώρησε η Singular Logic
Η εταιρεία Singular Logic ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ηλεκτρονική σύνδεση των εκλογικών κέντρων της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διαδικασία ανάδειξης νέου ηγέτη του κόμματος. Όπως ανακοινώθηκε από την Singular Logic, η εταιρεία αρνήθηκε να αναλάβει τη μηχανοργάνωση των εκλογικών καταλόγων της ΝΔ και την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας αφού δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί οι κανόνες της από την ηγεσία του κόμματος.
«Η εταιρεία μας έχει αποσυρθεί ύστερα από προσεκτική μελέτη και αξιολόγηση όλων των παραμέτρων διεξαγωγής που της ετέθησαν» αναφέρει λιτά η ανακοίνωση της Singular Logic αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι δεν θέλησε να ρισκάρει την αξιοπιστία της συμμετέχοντας σε μια διαδικασία που δεν έχει αξιόπιστες παραμέτρους.
«Η ΝΔ αποφασίζει ακόμη εν κενώ και δεν έχει αντιληφθεί πως ορισμένες επιλογές της μπορεί να αποδειχθούν προβληματικές» σχολίασε στην εφημερίδα το «Βήμα» στέλεχος της εταιρείας.
-
[/κουτσομπολίστικο mode aka θάψιμο γιωργάκη on]
Αληθεύει αυτό που άκουσα σήμερα, ότι ο υπουργός εξωτερικών της τουρκίας ήρθε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με Ντόρα, την οποία και θεωρεί ώς την καλύτερη λύση για τη ΝΔ?αν έγινε κι αυτό, να δώ πού θα βρείτε αποκούμπι οι λάτρεις της πατρίδας
[/κουτσομπολίστικο mode aka θάψιμο γιωργάκη oφ]
-
Τώρα ξέρεις!
-
Μα το πρόβλημα αυτό είναι, είτε είσαι Ν.Δ., ΚΚΕ ή κάτι ανάμεσα, ακόμα και αν ξέρεις ότι αυτοί που ψηφίζεις είναι καραγκιόζηδες, αυτούς θα ξαναψηφίσεις, άρα;;; Γι΄αυτό και χαρακτηρίζονται υποκειμενικοί στην κρίση τους, διότι έχουν μονόπλευρη αντίληψη των πραγμάτων.
Α, και τα 'δεν μπορώ να πάω εκεί γιατί είναι αντίθετο στην ιδεολογία μου-την... ποιά;;; -', είναι αστείο επιχείρημα. Αν νομίζεις ότι κάποιος άλλος είναι καλύτερος, τον ψηφίζεις, αλλιώς λέγεσαι υποκριτής.
-
Φανταζομαι οτι ΚΚΕ και ΝΔ τα επελεξες σαν εντελως τυχαια παραδειγματα,ασχετα μεταξυ τους...Μην τυχον κανουμε και παγκαλειους συνειρμους
-
Αποσύρθηκε ο Αβραμόπουλος.
Μαλλον θα πρέπει πλέον να θεωρήσουμε βέβαιη την νίκη της Ντόρας. -
αντε να στηριξει σαμαρα, μπας και γλιτωσουμε απο τα βαμπιρ των καρπαθιων.
ετσι και στηριξει τη δρακουμελα ομως (για ολα τον εχω ικανο τον κυριο τιποτα), τη ΝΔ τη βλεπω για 20-25% στις επομενες εκλογες... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αποσύρθηκε ο Αβραμόπουλος.
Μαλλον θα πρέπει πλέον να θεωρήσουμε βέβαιη την νίκη της Ντόρας.Εγώ πάντως θα περίμενα πολύ μεγαλύτερη μετακίνηση των Αβραμοπουλικών προς Σαμαρά μερια... (ως εν δυνάμει εκφραστές του Καραμανλισμού και οι 2)
-
Ο χρήστης OutOfTheBox έγραψε:
αντε να στηριξει σαμαρα, μπας και γλιτωσουμε απο τα βαμπιρ των καρπαθιων.
ετσι και στηριξει τη δρακουμελα ομως (για ολα τον εχω ικανο τον κυριο τιποτα), τη ΝΔ τη βλεπω για 20-25% στις επομενες εκλογες...Bρε τι μου θυμιζει, τι μου θυμζει
Α! Το βρηκα
Τους πανηγυριζοντες ΝΔαιους οταν βγηκε ο πρωηνΓιωργακης το 2007!!!
Που δηλωναν περιχαρεις οτι το ΠΑΣΟΚ θα παρει στις επομενες εκλογες 20-25% -
δεν ειναι το ιδιο...
στους κεντροδεξιους το μητσοτακεικο βγαζει κατι το ασχημο...
προσωπικα δεν μου αρεσει η Ντορα καθολου...
Σαμαρα ΜΟΝΟ.
-
Η Ντορα ειναι αντιπαθης και μισητη σε πολλους....αλλα πιστευω τα ΜΜΕ θα κανουν την δουλεια τους οπως παντα και θα την καμαρωσει ο επιτιμος στην πρωθυπουργικη καρεκλα...ισως σε μια εκλογικη μαχη θριλερ, αλλα ειναι γεγονος οτι ο ΓΑΠ κινδυνευει να χασει την παραδοσιακη δευτερη σερι τετραετια που συνηθως προσφερεται απλοχερα απο τον λαο...σηκωσε ψηλα τον πηχυ και μαλλον θα περασει απο κατω!
-
αυτο νομιζω αποκλειεται. το πασοκ δεν ειναι νδ. ξερει να μενει στην εξουσια. ο επομενος αρχηγος της νδ ουσιαστικα θα ειναι διαχειριστης της αντιπολιτευσης για 8 χρονακια. οποτε ο κομης μητσοτακουλας θα φτασει τα 99 για να δει το τεκνο του πρωθυπουργο. 99 δεν ειναι πολλα για δρακουλα. μια χαρα νεοτατος θα ειναι.
ΝΔ-εκλογή αρχηγού