-
την καλύτερη λύση διάλεξες.
-
Ώστε δέχονται να επιστραφεί το αυτοκίνητο;!
Βρε μήπως ήταν κανένας από εμάς και σου έκανε πλάκα;;;!! -
Οντως πολυ περιεργο...Δε το περιμενα.
-
Μήπως διαβάζουν forum και θέλουν να σβήσεις το topic?
-
Ποιος καημένος θα το αγοράσει ως 'καινούριο' μετά;
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Ποιος καημένος θα το αγοράσει ως 'καινούριο' μετά;μεταχειρισμενο το πηρε ο φιλος, μεταχειρισμενο θα το παρει και ο αλλος.που ειναι το προβλημα?
-
Ναι και μενα μου φανηκε περιεργο που προτειναν να το επιστρεψω ως εναλλακτικη! Αν διαβασαν το τοπικ? Δε ξερω αλλα καλο θα ειναι να γνωριζουν ορισμενοι πως δε ζουμε στη δεκαετια του 60 και να αλλαξουν συμπεριφορες. Αλλιως....
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Ποιος καημένος θα το αγοράσει ως 'καινούριο' μετά;
μεταχειρισμενο το πηρε ο φιλος, μεταχειρισμενο θα το παρει και ο αλλος.που ειναι το προβλημα?
Δεν πρόσεξες ότι έβαλα το καινούριο σε ' ', εννοόυσα ότι θα πωληθεί στον ανυποψιαστο ως σε 'κατάσταση καινούριου/αγρατζούνιστο/απροβλημάτιστο' και τα κλασσικά που λένε....
-
Αν κ εχω επιστρεψει το αυτοκινητο (πριν απο 2 εβδομαδες και......) τα χρηματα δεν εχουν επιστραφει ακομα!
Το ποσο που ειναι να επιστραφει αφορα κατα 70% το ποσο της προκαταβολης που πηρε στο χερι ο Παζαροπουλος.....Δηλαδη καμια ενδιαμεση συναλλαγη με τραπεζα. Βεβαια και για αυτο το ποσο, προσπαθησε να με πεισει με ακαταλαβιστικα επιχειρηματα πως υπαρχει καθυστερηση στη πιστωση απο την Εμπορικη (2 εβδομαδες εχουν πνιγει κ αυτοι να βρουν τον αριθμο λογαριασμου για την αρχικη συναλλαγη με τον εμπορο!!!!!). Οταν του ειπα πως με αυτα που κανουν και γιατι δεν εχω παρει τουλαχιστον ακομα αυτο το 70% του ποσου (ας παρω το ποσο που αναλογει στις δοσεις αργοτερα), θα μπορουσαν καλλιστα να κλεισουν να ησυχασουμε, θυμωσε λεγοντας πως αυτος δε μου μιλησε ασχημα κ με ανεχεται που μιλαει μαζι μου.
Αμ κυριοι (???) εγω σας ανεχομαι εδω κ καιρο και ταλαιπωρουμε. Τελικα δε καταλαβα γιατι εχουν χασει τον μπουσουλα......αλλα ας φροντισουν τουλαχιστον να μας σεβαστουν εστω τελευταια στιγμη κ πολυ περισσοτερο τα χρηματα μας
Παζαροπουλε....... -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Αν κ εχω επιστρεψει το αυτοκινητο (πριν απο 2 εβδομαδες και......) τα χρηματα δεν εχουν επιστραφει ακομα!
Το ποσο που ειναι να επιστραφει αφορα κατα 70% το ποσο της προκαταβολης που πηρε στο χερι ο Παζαροπουλος.....Δηλαδη καμια ενδιαμεση συναλλαγη με τραπεζα. Βεβαια και για αυτο το ποσο, προσπαθησε να με πεισει με ακαταλαβιστικα επιχειρηματα πως υπαρχει καθυστερηση στη πιστωση απο την Εμπορικη (2 εβδομαδες εχουν πνιγει κ αυτοι να βρουν τον αριθμο λογαριασμου για την αρχικη συναλλαγη με τον εμπορο!!!!!). Οταν του ειπα πως με αυτα που κανουν και γιατι δεν εχω παρει τουλαχιστον ακομα αυτο το 70% του ποσου (ας παρω το ποσο που αναλογει στις δοσεις αργοτερα), θα μπορουσαν καλλιστα να κλεισουν να ησυχασουμε, θυμωσε λεγοντας πως αυτος δε μου μιλησε ασχημα κ με ανεχεται που μιλαει μαζι μου.
Αμ κυριοι (???) εγω σας ανεχομαι εδω κ καιρο και ταλαιπωρουμε. Τελικα δε καταλαβα γιατι εχουν χασει τον μπουσουλα......αλλα ας φροντισουν τουλαχιστον να μας σεβαστουν εστω τελευταια στιγμη κ πολυ περισσοτερο τα χρηματα μας
Παζαροπουλε.......Αυτοί είναι οι πωλητές στην Ελλάδα (που πουλάνε από καφέ μέχρι αυτοκίνητα και υπηρεσίες), οι οποίοι νομίζουν ότι μας κάνουν χάρη που μας εξυπηρετούν (και που τους δίνουμε δουλειά). Αλλά όσο δεν υπάρχουν εναλλακτικές στον κλάδο και πρόβατα-πελάτες (και είναι δυστυχώς πολλοί) θα τα ανεχόμαστε
-
Μπας και ετοιμάζονται για... κανονιοβολισμό;;
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Κι εμένα όταν έψαχνα μτχ. πριν τρία χρόνια που φάνηκαν ανοργάνωτοι για μεγάλη εταιρία. Τιμές στο άσχετο, έλλειψη πληροφόρησης για το αυτοκίνητο που ήθελες, δεν έβρισκες κάποιον προϊστάμενο να το παζαρέψεις και γενικώς προς το αδιάφορο. Προφανώς αδιαφόρησα και εγώ...να παζαρεψεις?εγω μονο μουντζα που δεν εφαγα οταν τολμησα να ρωτησω για καλυτερη τιμη σ ενα σκαθαρι...
ασε που 99 τοις εκατο πουλαει(οπως ολοι οι δικτυωμενοι)πολυ ακριβοτερα Θεσσαλονικη απ οτι Αθηνα... -
Στις 16-12-09 έγραψε.....
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Μπας και ετοιμάζονται για... κανονιοβολισμό;;Λες...;;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Στις 16-12-09 έγραψε.....Μπας και ετοιμάζονται για... κανονιοβολισμό;;
Λες...;;;
-
Ο ίδιος δεν έχει και την Fiat/Alfa Romeo κάπου στη Πειραιώς στην Αθήνα?
Αν δεν έχει πρόβλημα με την FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS όπως έχει με την Kosmocar, θα μπορούσε αντί να δώσει Polo/Golf/Passat/Tiguan να παραδώσει GPunto Evo/Bravo/AR 159/Sedici κλπ και να είναι 'όλοι'... ... ευχαριστημένοι! -
o παζαροπουλος ειναι ετοιμος να βαρεσει κανονι. περι τους 250 μεταξυ αυτων και γνωστος μου που εχει παραγγηλει passat απο το νοεβριο παρακαλω και ενω το αυτοκινητο εχει εξοφληθει και εχει φτασει ελλαδα δεν του εχει παραδωθει ακομα εφευρισκοντας αστειες δικαιολογιες. εδω ομως ξεκιναει και η κοροιδια της kosmocar οπου απευθυνονται οι απελπισμενοι πελατες του παζαροπουλου φοβουμενοι μην χασουνε τα χρηματα τους. τους στελνει ξανα στον παζαροπουλο να βγαλουν την ακρη μονοι τους σφυριζοντας αδιαφορα. κυκλοι της αγορας αναφερουν πως θελει να εξαγορασει το δικτυο της παζαροπουλος σε εξευτελιστικη τιμη για αυτο χρησιμοποιει τον απλο κοσμο που εχει δωσει τα λεφτα του στον παζαροπουλο χρησιμοποιοντας τον σαν μοχλο πιεσης ωστε να υποκυψει πιο ευκολα
-
Διαβαζα στη Free Sunday πως εχει χρεη 38 εκατ. Ευρω.
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Διαβαζα στη Free Sunday πως εχει χρεη 38 εκατ. Ευρω.Στις τράπεζες. Και άλλα 6εκατ στη Kosmocar.
-
Η Kosmocar έβγαλε καμια επίσημη ανακοίνωση?
Pazaropoulos? Ποτε ξανα!