Dec 23, 2009, 9:57 AM

Ο χρήστης prisma έγραψε:
Αν κ εχω επιστρεψει το αυτοκινητο (πριν απο 2 εβδομαδες και......) τα χρηματα δεν εχουν επιστραφει ακομα!
Το ποσο που ειναι να επιστραφει αφορα κατα 70% το ποσο της προκαταβολης που πηρε στο χερι ο Παζαροπουλος.....Δηλαδη καμια ενδιαμεση συναλλαγη με τραπεζα. Βεβαια και για αυτο το ποσο, προσπαθησε να με πεισει με ακαταλαβιστικα επιχειρηματα πως υπαρχει καθυστερηση στη πιστωση απο την Εμπορικη (2 εβδομαδες εχουν πνιγει κ αυτοι να βρουν τον αριθμο λογαριασμου για την αρχικη συναλλαγη με τον εμπορο!!!!!). Οταν του ειπα πως με αυτα που κανουν και γιατι δεν εχω παρει τουλαχιστον ακομα αυτο το 70% του ποσου (ας παρω το ποσο που αναλογει στις δοσεις αργοτερα), θα μπορουσαν καλλιστα να κλεισουν να ησυχασουμε, θυμωσε λεγοντας πως αυτος δε μου μιλησε ασχημα κ με ανεχεται που μιλαει μαζι μου.
Αμ κυριοι (???) εγω σας ανεχομαι εδω κ καιρο και ταλαιπωρουμε. Τελικα δε καταλαβα γιατι εχουν χασει τον μπουσουλα......αλλα ας φροντισουν τουλαχιστον να μας σεβαστουν εστω τελευταια στιγμη κ πολυ περισσοτερο τα χρηματα μας
Παζαροπουλε.......

Αυτοί είναι οι πωλητές στην Ελλάδα (που πουλάνε από καφέ μέχρι αυτοκίνητα και υπηρεσίες), οι οποίοι νομίζουν ότι μας κάνουν χάρη που μας εξυπηρετούν (και που τους δίνουμε δουλειά). Αλλά όσο δεν υπάρχουν εναλλακτικές στον κλάδο και πρόβατα-πελάτες (και είναι δυστυχώς πολλοί) θα τα ανεχόμαστε