-
Ο χρήστης Odin#9681 έγραψε:
kalh epityxiaan thes meta to telos tis epeksergasias anefere kapoia apo ta apotelesmata
Σε ευχαριστώ Odin#9681 τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευθούν στην ίδια σελίδα που είναι το ερωτηματολόγιο όπως και οσοι έχουν δώσει το email τους θα σταλούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και της έρευνας.
Πολύ ενδιαφέρον θέμα και γι αυτό συμμετείχα σε αντίθεση με κάτι μλκίες που μου έρχονται με mail από το μεταπτυχιακό μου.
Είδα ξένο πανεπιστήμιο και Έλληνα καθηγητή. Αν επιτρέπεται είσαι σε κολλέγιο ή στην Αγγλία με Έλληνα καθηγητή;
Εννοείται θα θέλαμε να δημοσιεύσεις αποτελέσματα ή αν θέλεις την εργασία σου.
Καλή επιτυχία.Σε ευχαριστώ EDDIE_147 έψαχνα ενα θεμα διαφορετικό απο όλα όσα εχω δει άλλα και να είναι γνωστό σε έμενα μιας και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με τα forums.
Είμαι σε Αγγλικό πανεπιστήμιο που κανει το πρόγραμμα σε συνεργασία με το ΤΕΙ Πειραιά στην Ελλαδα, έχουμε και Αγγλους και Ελληνες καθηγητές άπλα ο supervisor μου είναι Ελληνας.
Στη 2η ενοτητα και στην 3η γραμμή μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμια επιλογή.
Επίσης : 'γυναίκα' και όχι 'γυναικά' στην τελευταία σελίδα
καλή επιτυχία.
Στην 2η ενότητα 3η γραμμή είναι η εκφώνηση μιας σειράς ερωτήσεων γιαυτό δεν έχει επιλογές.
Σε ευχαριστώ για την διόρθωση είχε ξεφύγει αυτό.
Σας ευχαριστώ όλους που βοηθάτε στην συμπλήρωση του!
-
Καλή δουλειά αν και σε μερικά σημεία το συμφωνώ - διαφωνώ αντιστρέφεται και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα (δες την 4η ενότητα). Επιπλέον θέλει το χρόνο του οπότε ένα μήνυμα στην αρχή με το πλήθος των ερωτήσεων το μέσο χρόνο συμπλήρωσης και ένα μετρητή κάτω θα βοηθούσαν.
Για τα περί έκνομων δραστηριοτήτων δεν νομίζω ότι θα σου απαντήσει κανείς ότι συμμετείχε. θυμίζει λίγο τη συμπλήρωση της VISA για Αμερική (Are you a terrorist???).
-
φίλε μου το έκανα κι εγώ .
-
ας θυσιαστεί κι ένα ipod Κι εσύ ρε χρήστο ούτως ή άλλως όλοι οι έκνομοι έχουν iphone
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ας θυσιαστεί κι ένα ipod Κι εσύ ρε χρήστο ούτως ή άλλως όλοι οι έκνομοι έχουν iphoneμπα τώρα τελευταία με κάτι Armani τους έχω δει....
-
καλη επιτυχια !
-
καλη επιτυχια και απο μενα
-
Σας ευχαριστώ όλους που διαθέτετε λίγο από τον χρόνο σας και βοηθάτε στην συμπλήρωση του ερωτηματολογίου!
-
Μ αρεσουν τετοιες ερευνες θελω κι αλλο
-
Οκ και από μένα.
Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου
-
Ελπίζω να βοήθησα,καλή επιτυχία κι απο μένα
-
-
Done..!!
Kαλή επιτυχία..!!!
-
και στους ακαδημαικους τίτλους νομ΄λιζω υπάρχει ένα 'θεματακι'! 3βαθμια εκπαιδεσυη πως χαρακτηριζεται?
-
Συμπλήρωσα και εγώ..Αν και κουράστηκα προς το τέλος..
Έρευνα σχετικά με τις ηλεκτρονικές κοινότητες (forum)