-
Εκτός απο το-καθιερωμένο πλέον-ράλλυσπρίντ Δωδώνης, θέλουμε να σφυγμομετρήσουμε τις απόψεις σας για τις υπόλοιπες διοργανώσεις της λέσχης στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου για το νέο αγωνιστικό έτος.
Ευχαριστούμε!
-
Εκτός απο το-καθιερωμένο πλέον-ράλλυσπρίντ Δωδώνης, θέλουμε να σφυγμομετρήσουμε τις απόψεις σας για τις υπόλοιπες διοργανώσεις της λέσχης στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου για το νέο αγωνιστικό έτος.
Ευχαριστούμε!
-
Ευχαριστούμε!
-
Λαϊκή απαίτηση για ασφάλτινο ράλλυ ή έστω καμιά ανάβαση (και με Ιταλούς μέσα ) !!!!
-
ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΧΟΜΑΤΙΝΟ ΣΠΡΙΝΤ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΙΑ
-
.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΗΓΕΣ ΑΩΟΥ,ΔΕΜΑΤΙ,ΚΑΣΤΑΝΩΝΑ,ΔΙΚΟΡΦΟ ΚΑΙ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΙ !!!
-
Άσφαλτο προς Ζαγοροχώρια πλευρά....
-
για να πώ την πικρή μου αλήθεια, έχουμε πολυ καλά χώματα (όχι πως στερούμαστε ασφάλτου βέβαια) για να τα αφήσουμε ανεκμετάλλευτα!
απο την άλλη 2 ασφάλτινα event θα ηταν too much.
Υπάρχει επίσης ονειρική ανάβαση (scala di paramithia ιταλιστί φίλε Σπύρο_) που σε φιλικό επίπεδο για αρχή θα ήταν άκρως εποικοδομητικός ως θεσμός.
Ή μήπως να μετατρέψουμε το σπρίντ σε ραλλύ; -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
για να πώ την πικρή μου αλήθεια, έχουμε πολυ καλά χώματα (όχι πως στερούμαστε ασφάλτου βέβαια) για να τα αφήσουμε ανεκμετάλλευτα!...ΕΜ ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ !!!
-
ναι η Παραμυθιά είναι έτοιμος αγωνιστικός στίβος και είναι κρίμα να πάει χαμένη. και μιας και έχετε πληρώματα αναβασιάρικα που τρέχουν πανελλήνιο, θα πρέπει να το δείτε σοβαρά.
και ένα χωμάτινο σπριντ καλά θα ήταν.. άμα βγάλετε ένα χώμα εσείς, ένα η Χαλκιδική (μακάρι να είναι και σε ιστορική ειδική) και βγει και κάνα autocross, βγάζουμε και.. κύπελλο (μη χάσουμε κάνα τσιγκάκι ε)καλά άσε, εμένα ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου από τη βόμβα προχθές, ότι η Καστανιά μπορεί να δωθεί ελεύθερα για ανάβαση ότι ώρα το θελήσει η λέσχη από εδώ μεριά...
-
ΕΛΑΦΟΤΟΠΟΣ-ΛΙΜΝΗ-ΒΕΛΛΑ-ΠΟΓΩΓΙΑΝΗ-ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΗ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.
-
και προς Κατσανοχώρια έχει ωραίους δρόμους
Ασφάλτινο rally δαγκωτό για να είμαστε και στο κλίμα -
Ο χρήστης glf έγραψε:
καλά άσε, εμένα ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου από τη βόμβα προχθές, ότι η Καστανιά μπορεί να δωθεί ελεύθερα για ανάβαση ότι ώρα το θελήσει η λέσχη από εδώ μεριά...
Αμάν αμάν αμάν
-
Ψηφίζω ασφάλτινο ράλλυ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
Αναβίωση του παλιού καλού Ηπειρωτικού, με Δωδώνη μέσα, και θα ζήσουμε στιγμές δεκαετίας 80 (από μέσα όμως αυτή τη φορά!)
-
Ασφάλτινο αλλα κ χωμάτινο RALLY πιστευω οτι μπορουν και τα δυο εξισου καλα και θα ειναι πορωση οπως ηταν κ το φετινο sprint!!!! Συνεχιστε την καλη δουλεια!!!!
-
Αγαπητοί φίλοι της ΕΛΕΤΑ
΄Εχω τιμήσει την όλη σας, τα βουνά σας αλλά και την πίστα σας (εκεί κάτω ππισω από το Πανεπιστήμιο) από το 1981.
Αν πω αυτό που θέλω, σίγουρα είναι να ξανατρέξω εκεί πάνω. Σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χώμα ή άσφαλτο, ανατολικά, ή δυτικά της πόλης κ.λ.π..
Το στοιχείο όμως που κάνει επιτακτική την διοργάνωση αγώνα ραλλύ στα Γιάννενα είναι το θέμα της περιφερειακής ανάπτυξης των αγώνων στη χώρα μας λαμβανομένων υπόψη των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην κάθε περιοχή.
Μπορούμε π.χ. να αρχίζουμε νωρίτερα την προκήρυξη από την Κρήτη, να αξιοποιήσουμε τις χαμηλές θερμοκρασίες των περιοχών με κάποιο υψόμετρο , όπως στην προκειμένη περίπτωση τα Γιάννενα, το καλοκαίρι και να κλείνουμε πάλι με περιοχές που κρατάνε μέχρι αργά καλοκαρίες. Κατ΄αυτόν τον τρόπο οιο αγώνες αναπτύσονται τοπικά και χρονικά.
Και όλα αυτά βεβαίως λαμβανομένων υπόψη και των ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής και πόλης, της κάθε λέσχης και των μελών οδηγών, την παρουσία της λέσχης σε τοπικό επίπεδο κ.λ.π.Οι σκέψεις αυτές δεν έρχονται σε αντίθεση με την επιχειρούμενη δημοσκόπηση της λέσχης, η οποία σαν ενέργεια είναι θετική. Απλά παραμερίζω το θέλω μου και ψάχνω το πρέπει με γνώμονα την ανάπτυξη.
ΧαιρετώΜΠΕΚΑΣ
-
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι της ΕΛΕΤΑ΄Εχω τιμήσει την όλη σας, τα βουνά σας αλλά και την πίστα σας (εκεί κάτω ππισω από το Πανεπιστήμιο) από το 1981.
Αν πω αυτό που θέλω, σίγουρα είναι να ξανατρέξω εκεί πάνω. Σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χώμα ή άσφαλτο, ανατολικά, ή δυτικά της πόλης κ.λ.π..
Το στοιχείο όμως που κάνει επιτακτική την διοργάνωση αγώνα ραλλύ στα Γιάννενα είναι το θέμα της περιφερειακής ανάπτυξης των αγώνων στη χώρα μας λαμβανομένων υπόψη των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην κάθε περιοχή.
Μπορούμε π.χ. να αρχίζουμε νωρίτερα την προκήρυξη από την Κρήτη, να αξιοποιήσουμε τις χαμηλές θερμοκρασίες των περιοχών με κάποιο υψόμετρο , όπως στην προκειμένη περίπτωση τα Γιάννενα, το καλοκαίρι και να κλείνουμε πάλι με περιοχές που κρατάνε μέχρι αργά καλοκαρίες. Κατ΄αυτόν τον τρόπο οιο αγώνες αναπτύσονται τοπικά και χρονικά.
Και όλα αυτά βεβαίως λαμβανομένων υπόψη και των ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής και πόλης, της κάθε λέσχης και των μελών οδηγών, την παρουσία της λέσχης σε τοπικό επίπεδο κ.λ.π.Οι σκέψεις αυτές δεν έρχονται σε αντίθεση με την επιχειρούμενη δημοσκόπηση της λέσχης, η οποία σαν ενέργεια είναι θετική. Απλά παραμερίζω το θέλω μου και ψάχνω το πρέπει με γνώμονα την ανάπτυξη.
ΧαιρετώΜΠΕΚΑΣ
μακαρι να κανουν και στον αοκρητης κατι αναλογο εν οψη 2010.
πιστευω οτι θα το κανουν.εφτιαξαν και το site. -
Δεν αρκεί να το θέλουν στην Κρήτη. Πρέπει και η αρχή του σπόρ να αποδεσμευτεί από τις όποιες υποσχέσεις της προς διάφορους εκλεκτούς της παρέας. Νομίζω ότι είναι δύσκολο.
Εδώ αγωνιζόμενος συνεργάστηκε με λέσχη και σχεδίασε αγώνα. Είχε τη δύναμη να αρνηθεί τον εαυτό του και να προτείνει αντικειμενικά με γνώμονα την ασφάλεια, την προαγωγή του συναγωνισμού και το θέαμα; Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες μου, όχι.
ΜΠΕΚΑΣ -
Ο κοπος και η προσπαθεια των ανθρωπων της ΕΛΕΤΑ απο οτι φαινεται εκτιμηθηκαν σωστα απο την ΕΘΕΑ και απο τους αγωνιζομενους,ετσι στο προγραμμα του 2010 βλεπουμε δυο αγωνες.
Ενα ασφαλτινο σπριντ που μετραει στο ασφαλτινο κυπελλο σπριντ και μετα απο πολλα χρονια θα διοργανωσει και ενα χωματινο αγωνα που θα μετραει στο κυπελλο χωματινων ραλυ!!! -
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.εκτος απροοπτου στο χωματινο κοντα σας ,οπως πιστευω και παρα πολλοι ακομα παρολο την κριση καλη επιτυχια!!
ΕΛΕΤΑ 2010