-
να λες κακως που δε κοιταξανε και τα ιστορικα σου λαστιχα, για αυτοφορο ησουν...
διορθωση...
ωπ, συγνωμη, αυτο δεν ειναι η lancia με τα ξυλινα λαστιχα και τα φρενα που κανουν τετ-α-κε. Με συγχωρεις.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Απαράδεκτα επιεικείς οι αστυνομικοί.
το ξερεις οτι με αυτην την συμπεριφορα που μου εδειξαν αισθανομαι την υποχρεωση να περασω ΚΤΕΟ ταμαξι;
Αν σου γράφαν και τα 400Ε που είναι το πρόστιμο για το ΚΤΕΟ να δεις τη υποχρέωση θα αισθανόσουν.
Την ίδια ώρα θα πήγαινες να το περάσεις. -
italakias εισαι ειδωλο!!!
πες μας τι του ειπες και δε σε γραψε, πρεπει ναναι φοβερη ατακα!!
δυστυχως πολυς κοσμος δεν περναει κτεο τα αμαξια του και θα πρεπει να βρεθουν μηχανισμοι ωστε να υπαρχει τυπικος καλος ελεγχος σε ολα τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν
-
Μηπως ηταν ο Φερεντινος και σου εκανε πλακα;
-
θα δειξει
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Απαράδεκτα επιεικείς οι αστυνομικοί.θα έπρεπε να του τσιμπήσουν πινακίδες αν πήγαιναν με το γράμμα του νόμου (αν θυμάμαι καλά).
Προτίμησαν να τον κάνουν να σκεφτεί ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να πέσει 'κλήση' από τη στιγμή που δεν έχει περάσει κτέο.Βέβαια δεν αρκεί να έχεις 'σφραγίδα'-αυτοκόλλητο στην πίσω πινακίδα για να μη σε 'γράψουν'.
Το 'Σφραγιδάκι' δεν αποδεικνύει τίποτα.πρέπει να έχεις το χαρτί από το κτεο μαζί σου.
είναι το ίδιο όπως το σήμα τελών κυκλοφορίας που κολλάμε πάνω στο αμάξι.Το αυτοκόλλητο πρακτικά δε λέει τίποτα.Η απόδειξη πληρωμής είναι το 'αποδεικτικό στοιχείο' και αυτό πρέπει να έχουμε μαζί μας αν μας σταματήσουν. -
Επιτρέπεται σε αστυνομικούς να διενεργούν ελέγχους σε ιδιωτικό χώρο; Επίσης, το πάρκινγκ σούπερμαρκετ λογίζεται ως ιδιωτικός χώρος ή δημόσιος;
-
Ιδιωτικος χωρος με δημοσια κυκλοφορια οχηματων, οσον αφορα τις τροχονομικες διαταξεις+ελεγχους.
Φυσικα μπορουν να κανουν ελεγχο ειτε τροχονομικο ειτε κανονικο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:ysterical: italakias εισαι ειδωλο!!!πες μας τι του ειπες και δε σε γραψε, πρεπει ναναι φοβερη ατακα!!
δυστυχως πολυς κοσμος δεν περναει κτεο τα αμαξια του και θα πρεπει να βρεθουν μηχανισμοι ωστε να υπαρχει τυπικος καλος ελεγχος σε ολα τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν
Δεν χρειάστηκε να του πει τίποτα. Έχει το avatar κολλημένο στο παρμπρίζ
Αποδείξεις δεν κόβουμε, ΚΤΕΟ δεν περνάμε, (αναίτια) επιείκια δείχνουμε, όλα ΟΚ και κατά διαόλου πάμε...
-
ιταλακια εισαι κωλοφαρδος
πηγαινε περασε το να σαι ησυχος με τους παπαρες
-
Εμένα με σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο, μου ζήτησαν καρτα καυσαερίων αλλά είχε λήξει (απ΄το Φλεβάρη). Τους είπα ότι είμαι στο εξωτερικό και ότι ήρα πριν μερικές μέρες και δεν το κοίταξα, κακώς βέβαια (είπα την αλήθεια). Μου είπε να βγάλω την κάρτα (αλλιώς 200 γιούρο φάιν), με χαιρέτησαν και την έκανα. Το ΚΤΕΟ το καλοκαιράκι μιας και είναι 4 ετών αυτοκίνητο (δεν τα έχει κλείσει ακόμα).
-
Απαράδεκτα επιεικείς οι αστυνομικοί.
το ξερεις οτι με αυτην την συμπεριφορα που μου εδειξαν αισθανομαι την υποχρεωση να περασω ΚΤΕΟ ταμαξι;
Και να μην σου έδειχναν αυτή τη συμπεριφορά την ίδια υποχρέωση θα ένοιωθες αφού θα σε είχε τσούξει η τσέπη σου...
Ίδιο αποτέλεσμα, άλλος δρόμος... -
το τι θα εκανα αν μου εβαζαν προστιμο δεν το ξερει κανεις,ουτε κι εγω δεν ξερω με σιγουρια.
πως το ξερετε εσεις;
το να νομιζετε οτι ολοι σκεφτονται και πραττουν συμφωνα με την δικη σας σκεψη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος.
δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.απορω πως μιλατε με τοση σιγουρια.
-
το τι θα εκανα αν μου εβαζαν προστιμο δεν το ξερει κανεις,ουτε κι εγω δεν ξερω με σιγουρια.
πως το ξερετε εσεις;
το να νομιζετε οτι ολοι σκεφτονται και πραττουν συμφωνα με την δικη σας σκεψη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος.
δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.απορω πως μιλατε με τοση σιγουρια.
Τελικα θα το πας για κτεο;
-
αισθανομαι την υποχρεωση να το παω.
-
-
Mission acomplished.
-
Read between the lines.
Και εγώ αισθάνομαι την... υποχρέωση να ανακυκλώνω τα σκουπίδια μου, δεν το κάνω όμως.
Αν δεν πέσει τσουχτερό πρόστιμο, ο Έλληνας (και όχι μόνο ) δεν σκαμπάζει.
Thumbs down για τους αστυνομικούς που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, ιδιαίτερα σε παραβάσεις ουσίας.
-
μια χαρα εκαναν την δουλεια τους οι αστυνομικοι.
αλλωστε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ολες αυτες οι κλησεις που δινονται ειναι ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και δεν εχουν σκοπο να συμμορφωσουν τον ελληνα οδηγο προς το καλυτερο.εαν ολοι οι οδηγοι ειχαμε την καταλληλη παιδεια ,και σαυτο δεν φταινε οι οδηγοι αλλα το κρατος,δεν θα υπηρχαν παρανομοι οδηγοι αρα δεν θα υπηρχαν κλησεις οι οποιες ξαναλεω ειναι εισπρακτικες.
η αντιληψη περναω ΚΤΕΟ ,δεν περναω με κοκκινο ,δεν υπερβαινω το οριο ταχυτητας κτλ επειδη φοβαμαι το προστιμο δεν βοηθαει στο να μειωθουν οι αριθμοι των νεκρων .
ειναι υποκριτικο και βλακεια να πιστευει καποιος οτι μια κληση θα κανει τον οδηγο καλυτερο αφου οι κλησεις υπαρχουν και καλα να συμορφωσουν τον οδηγοδεν ειμαι ο πολυ καλος οδηγος ,ουτε και ο νομιμος αλλα εγραψα πριν οτι η συμπεριφορα των αστυνομικων με εκανε να υποχρεωθω να περασω ΚΤΕΟ.
αν αυριο με πιασουν και περασω με κοκκινο και δεν με γραψουν,τιμωρησουν,παλι θα αισθανθω την υποχρεωση να μην ξαναπερασω με κοκκινο.απλα πραγματα ,οποιος θελει τα καταλαβαινει ,οποιος δεν θελει γινεται μπατσος και βγαινει στους δρομους και κυνηγαει με το περιστροφο τους αλλους οδηγους.
-
Βρε italakia τι φοβάσαι; εδώ περνούν ΚΤΕΟ χρέπια και χρέπια . Πρόσφατα πέρασε και το matiz με 250,000 χλμ και μανίσιο καταλύτη
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4