-
Καλα ρε οργιο, διπλα στο ζεπελιν ησουν, 200 μετρα απο το ζεπελιν εχει μια καβατζα για φουτσομα, με πολλα αμαξια, και δεν εχεις και φοβο μην στην πεσει κανας ανωμαλος. Εκει πηγαινα για μπαλαμουτι (μιας και ειμαι λιγο χεστης) σεξ στο αμαξι δεν παιζει λογω υψους και διαμετρου....σωματος εννοω
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα ρε οργιο, διπλα στο ζεπελιν ησουν, 200 μετρα απο το ζεπελιν εχει μια καβατζα για φουτσομα, με πολλα αμαξια, και δεν εχεις και φοβο μην στην πεσει κανας ανωμαλος. Εκει πηγαινα για μπαλαμουτι (μιας και ειμαι λιγο χεστης) σεξ στο αμαξι δεν παιζει λογω υψους και διαμετρου....σωματος εννοωκαι λογω χωρου εγω μονο στο 19 τα εκανα αυτα, μετα στα κλιο και c2 ξεχαστηκαν
ειπαμε τα παλια καλα χρονια
γενικα ειχα πολλες καβατζες και υπαρχουν ακομα πολυ ησυχα μερη , αλλα γερασαμε
-
-
Αυτο το Zeppelin και γενικά το Άλσος τι έχει δει με τα μάτια του τόσα χρόνια...
Σόρρυ, το κόβω το offtopic εδώ.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Αυτο το Zeppelin και γενικά το Άλσος τι έχει δει με τα μάτια του τόσα χρόνια...Σόρρυ, το κόβω το offtopic εδώ.
Εμενα μου το ειχε συστησει και ο δασκαλος οδηγησης Τελος
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Καλύτερα άοπλοι; Ποιος θα πήγαινε να καταταγεί στην αστυνομία τότε; Τι επίπεδο υπηρεσιών θα περίμενες τότε;
Παντως στην Αγγλια αοπλους τους εβλεπα 5 χρονια .
Άλλο επίπεδο στην Αγγλία, όντως. Μη ξεχνάς όμως, πως οι Άγγλοι δεν έχουν πρόβλημα με λαθρομετανάστες και σύνορα, όπως έχουμε εμείς στο 'σταυροδρόμι' 3ων ηπείρων.
-
εχουν ομως αρκετους μεταναστες που ειναι φτωχοι και αρκετη εγκληματικοτητα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχουν ομως αρκετους μεταναστες που ειναι φτωχοι και αρκετη εγκληματικοτηταΓια αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει η Armed Unit. Στην Αγγλία η χρήση όπλων είναι περιορισμένη γενικά (μόνο οι μαφιόζοι έχουν...) και έτσι η αστυνόμευση γίνεται εν πολλοίς άοπλα αν και όλοι οι ένστολοι φέρουν αλεξίσφαιρα γιλέκα.
-
Πειτε μου σε ποσα δευτερολεπτα θα ειχε συλληφθει αντιστοιχος Ελληνας φωτογραφος στην Ελλαδα http://www.youtube.com/watch?v=hAUan2DX ... _embedded# και αν θα επεφτε σε καμια ζαρτινιερα .
-
Πειτε μου σε ποσα δευτερολεπτα θα ειχε συλληφθει αντιστοιχος Ελληνας φωτογραφος στην Ελλαδα http://www.youtube.com/watch?v=hAUan2DX ... _embedded# και αν θα επεφτε σε καμια ζαρτινιερα .Εχει γινει ποτε αυτο στην Ελλαδα;Να συλληφθει καποιος επειδη εβγαζε φωτο σε μη απαγορευμενη περιοχη;
Ελληνα φωτογραφο εχουν συλλαβει στην Βρετανία πριν 2 χρονια γιατι παραπονεθηκε η μητερα ενος παιδιου αν θυμαμαι καλα .
-
Δεν το εθεσα σωστα, πειτε μου σε ποσα δευτερολεπτα θα ειχε συλληφθει Ελληνας πολιτης απο Ελληνα αστυνομικο γιατι πεισματικα αρνειται να δωσει τα στοιχεια του.
-
Δεν το εθεσα σωστα, πειτε μου σε ποσα δευτερολεπτα θα ειχε συλληφθει Ελληνας πολιτης απο Ελληνα αστυνομικο γιατι πεισματικα αρνειται να δωσει τα στοιχεια του.Αλλο καταλαβα εγω.
Δεν μου εχει τυχει κατι αντιστοιχο,ελενχος στοιχειων δλδ εκτος απο τροχαια, αλλα αν δεν δωσεις τα στοιχεια σου εχουν δικαιωμα να σε πανε στο ΑΤ για να γινει εξακριβωση.Κανω λαθος;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πουθενά δεν βλέπω να αναφέρεις γυναίκα...
εσυ δε μπορεις να το υποθεσεις δηλαδη? πρεπει να στο εξηγησω αναλυτικα?
Ξέρω γώ. Μπορεί να είχες κανέναν πατρινό μουσαφίρη...
-
Δεν το εθεσα σωστα, πειτε μου σε ποσα δευτερολεπτα θα ειχε συλληφθει Ελληνας πολιτης απο Ελληνα αστυνομικο γιατι πεισματικα αρνειται να δωσει τα στοιχεια του.Αμεσως, καθ'οτι παρανομο το να μην δινεις τα στοιχεια σου σε αστυνομικο που στα ζηταει.
-
Δεν διαφωνω οτι πρεπει να δηλωσεις τα στοιχεια της ταυτοτητας σου, διαφωνω με το χειρισμο της καταστασης απο την Αγγλικη και την Ελληνικη αστυνομια οι μεν διαλακτικοι οι δε καουμποιδες. Οχι, δεν τσουβαλιαζω απλα εχω ζησει παρα πολλες φορες αστυνομικο ελεγχο και στην Αγγλια και στην Ελλαδα και η διαφορα νοοτροπιας ειναι πραγματικα τεραστια.
-
Πειτε μου σε ποσα δευτερολεπτα θα ειχε συλληφθει αντιστοιχος Ελληνας φωτογραφος στην Ελλαδα http://www.youtube.com/watch?v=hAUan2DX ... _embedded# και αν θα επεφτε σε καμια ζαρτινιερα .Στην Ελλάδα υπάρχουν υποχρεωτικές ταυτότητες και κάθε άτομο οφείλει να δίνει τα στοιχεία του σε οποιοδήποτε αστυνομικό του το ζητήσει. Αν αρνηθεί ή αν δεν έχει μαζί του κάποιο αντίστοιχο έγγραφο, ο αστυνομικός μπορεί να τον/την πάει στο πλησιέστερο Α.Τ. για εξακρίβωση στοιχείων. Παλιότερα, ως μέτρο πίεσης, οι αστυνομικοί απειλούσαν ότι θα πάνε για εξακρίβωση και άτομα που είχαν μαζί τους ταυτότητα, αυτό πλέον απαγορεύεται ρητά από τον Κώδικα Δεοντολογίας Αστυνομικών.
Επομένως, ναι στην Ελλάδα θα είχε συλληφθεί, γιατί δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να δώσει τα στοιχεία του.
Στη Μ.Β. δεν υπάρχουν αστυνομικές ταυτότητες για τους πολίτες. Μόλις πρόσφατα έχει ξεκινήσει πιλοτικά η κυβέρνηση ένα αντίστοιχο πρόγραμμα σε ορισμένες περιοχές, είναι προαιρετικό, ελάχιστοι έχουν κάνει τον κόπο να πάρουν αυτές τις εθνικές ταυτότητες, οι οποίες μάλιστα δεν αναγνωρίζονται στη πράξη ως μέσο ταυτοπροσωπίας από τους υπαλλήλους στα αεροδρόμια, λιμάνια κλπ.
Αν οδηγείς εκεί, είσαι υποχρεωμένος να δείξεις το δίπλωμα σου. Αν σε σταματήσουν στο δρόμο όμως, μπορούν να ζητήσουν τα στοιχεία σου, χωρίς όμως να είσαι υποχρεωμένος να συμμορφωθείς.Οι Άγγλοι αστυνομικοί -κατά κανόνα- συμπεριφέρονται με περισσότερο επαγγελματισμό από τους εδώ συναδέρφους τους, όπως φαίνεται και από το βίντεο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις, όπως όταν κάποιος είδε έναν αστυνομικό που οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο και σταμάτησε σε fish & chips για μάσα, του έκανε παρατήρηση για την οδήγηση του, ο αστυνομικός απάντησε περίπου 'police business, fuck off', ο άλλος τον φωτογράφησε και ο αστυνομικός για εκδίκηση τον συνέλαβε για ψευδείς κατηγορίες.
Παρ'όλη τη διαφορά στη συμπεριφορά όμως, υπάρχει κάτι το τρομερά ανησυχητικό. Το ότι θεωρείται 'αντικοινωνική συμπεριφορά' να φωτογραφίζει κάποιος σε δημόσιο χώρο, και ότι οι αστυνομικοί θεωρούν αρκετά σημαντικό να σταματήσουν και να ψάξουν όποιον βλέπουν να κυκλοφορεί με μια φωτογραφική στο χέρι, καταφεύγοντας σε κατάχρηση των αντιτρομοκρατικών νόμων. Όλα αυτά, παρ'όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει και παρ'όλο που ο εκπρόσωπος της αστυνομίας εκεί έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει τίποτα παράνομο στη δημόσια φωτογράφηση. Είναι επιπλέον ειρωνικό το ότι γίνεται αυτό στη χώρα με τις περισσότερες CCTV ανά κάτοικο στο κόσμο...
-
http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_3291.html
Αν είναι όντως αλήθεια... -
Ο χρήστης doule έγραψε:
Αν είναι όντως αλήθεια...Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.
Η πλειοψηφία των αστυνομικών νεαρής ηλικίας είναι άτομα που με την πρώτη ευκαιρία θα χρησιμοποιήσουν την ιδιότητά τους για να κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να είναι υπόλογοι των πράξεών τους.Τόσα χρόνια τους έχουμε δει να κάνουν από απλές οδικές παραβάσεις (παραβαση σηματοδότη, επικίνδυνη οδήγηση, κατάχρηση των φάρων επειδή βιάζονται κλπ.) μέχρι και εγκλήματα κατά της ζωής (ξυλοδαρμοί, δολοφονία Γρηγορόπουλου, συμμετοχή σε κυκλώματα προστασίας και διακίνησης κλπ.).
Και αν τα χοντρά εγκλήματα τα κάνουν οι ελάχιστοι, την νοοτροπία 'είμαι-μπάτσος-γαμάω-και-δέρνω' την κουβαλάνε οι περισσότεροι.
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Αν είναι όντως αλήθεια...Εξαφανίστηκε, κάποιος μια περίληψη;
-
Αν θυμάμαι καλά έλεγε ένας που ήταν στην εθνική και πήγαινε με 110κμ/h, ότι είδε περιπολικό από τον καθρέπτη να τρέχει με αναμμένο φάρο και ενώ τους είχε προσπεράσει άνοιξε το παράθυρο ο συνοδηγός και πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι. Ε προφανώς τρόμαξε ο οδηγός και το ανέφερε για να πει κιόλας και την του αστυνομικού οργάνου...
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4