-
Ρε παιδι μου και εσυ .........τα ξενοδοχεια ημιπαραμονης .... δεν τα εχεις ακουσει ποτε?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε ανθρωπε με δουλευεις? Εγω δεν τα εγραψα πρωτος ολα αυτα (βασικα 2ος, μετα τον Λαππα)?ΑΛΛΑ ολα αυτα βαρυνουν εκεινους κ ειναι δικο τους προβλημα. Φυσικα κ μπορει να μου πει που θα σταματησω (οταν μου κανει σημα), ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να μου πει που ΔΕΝ θα σταματησω. Φυσικα κ ΔΕΝ μπορει να μου πει τιποτα κ να μου κανει μανουρα επειδη επελεξα, σε δημοσιο χωρο, να κατσω κ να περιμενω τον φιλο μου που εκεινος αναγκασε να μην συνεχισει το ταξιδι μαζι μου. Τελος.
Ρε άνθρωπε (όπως λες κι εσύ), τα έγραψες μεν, δεν καταλαβαίνεις δε ότι, ακριβώς λόγω αυτών που έγραψες, ΔΕΝ πρέπει να σταματήσεις κοντά και ο αστυνομικός θα έχει κάθε λόγο να σου την πει.-
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Ρε παιδι μου και εσυ .........τα ξενοδοχεια ημιπαραμονης .... δεν τα εχεις ακουσει ποτε?+1
Να γίνετε και διάσημοι.. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπορεί να σου υποδείξει (ευγενικά πάντα) να απομακρυνθείς όμως.
Α μπραβο, τωρα συμφωνουμε. Αλλα το απο πανω απεχει πολυ απο το να 'σου ριξει καντηλια επειδη επελεξες να σταματησεις μαζι με τον φιλο σου'.
Ρε άνθρωπε (όπως λες κι εσύ), τα έγραψες μεν, δεν καταλαβαίνεις δε ότι, ακριβώς λόγω αυτών που έγραψες, ΔΕΝ πρέπει να σταματήσεις κοντά και ο αστυνομικός θα έχει κάθε λόγο να σου την πει.-
Επρεπε δεν επρεπε (λογω συνθηκων) δεν εχει να κανει μια με το 'επιτρεπεται ή οχι', το οποιο ειναι το μοναδικο πραγμα το οποιο δεχομαι.
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Ρε παιδι μου και εσυ .........τα ξενοδοχεια ημιπαραμονης .... δεν τα εχεις ακουσει ποτε?στα 19 μου δεν ηξερα τι παει να πει κρεβατι
και τωρα που το λες σε τετοιο ξενοδοχειο δεν εχω παει ποτε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ρε παιδι μου και εσυ .........τα ξενοδοχεια ημιπαραμονης .... δεν τα εχεις ακουσει ποτε?
στα 19 μου δεν ηξερα τι παει να πει κρεβατι
και τωρα που το λες σε τετοιο ξενοδοχειο δεν εχω παει ποτε
Μηπως εκτος των τζαμιων εβλεπαν το αμαξι να κουνιεται περιεργα? Εγω γιατι τα ξερω αυτα τα ξενοδοχεια στα 20 μου?
-
ηταν και βαρκα η ρεναρα , κουνιοταν με το παραμικρο
εγω δε τα ξερω τα ξενοδοχεια γιατι ειμαι τσιπης σιγα μην πληρωσω για να σεξ
αλλα με αυτους που κυκλοφορουν τα τελευταια χρονια εξω, το εγκατελειψα το σπορ..
στη παραλια της Γλυφαδας ειχαν παει να την πεσουν σε φιλο μου και μια γκομενα του..
και εχουν γινει αρκετα περιστατικα εδω τριγυρω..τα παλιοτερα χρονια ηταν πολυ ηρεμα τα πραγματα
μονο εναν ματακια γερο ειχαμε ολο κι ολο που κολλαγε τη φατσα του στο τζαμι και σου εφευγε το σκατο
αλλα ηταν ακινδυνοςμετα εσκασαν μεταξυ αλλων και τα αλλοδαπα βιαστρονια
απο αυτη την αποψη καλυτερα που εχουμε γεμισει αστυνομια
-
...
εγω επειδη ημουν ξεβρακωτος εκανα καποια ωρα να ντυθω και δε βγηκα αμεσως εξωμου λεει αυτος: καλα αφου βλεπεις φαρο γιατι δε βγαινεις εξω?
(ηταν στη τσιτα, αλλα ψυχραιμος)του απανταω οτι με εκοψε πανω στο καλυτερο και οτι δε μπορουσα να βγω εξω ξεβρακωτος
και αφου καταλαβε οτι ειχε να κανει με ζευγαρι εφυγε αμεσα..επειδη ομως βλεπω οτι και αυτος και ο συνεργατης του ειχαν κυκλωσει το renault 19 και ειχαν τα χερια στο οπλο (οχι ομως τραβηγμενα , αλλα ετοιμα να τα τραβηξουν)
του λεω: χαλαρα με τα οπλα! αφου φαινοταν οτι το κανουμε! μη μας πυροβολησετε κιολας
μου λεει: και ξερω γω ποιος ειναι εκει μεσα μπορει να ηταν και ο Πασαρης (τον εψαχναν τοτε)
και φευγει..
φυσικα χεστηκα πανω μου, αλλα μπορω να πω οτι ηταν πολυ ψυχραιμοι και προσεκτικοι , δε μας ενοχλησαν επιπλεον , απλα μας ξενερωσαν
ετσι οπως δεν εβλεπαν τι γινεται μες στο αυτοκινητο, μπορει να γινοταν καμια παρεξηγηση και να χαμε αλλα, αμα ηταν κανας στοκος που φοβαται τη σκια του
ειμαι σιγουρος οτι τους καλεσαν οι μ@λακες οι σεκιουρηταδες που φυλανε εκει γυρω για να μας κανουν καζουρα , γιατι πολλες φορες ερχονταν προς το μερος μας, αλλα τα τζαμια ηταν παντα θολα , αλλα οπως και να χει δε μπορουν να επεμβουν
το αυτοκινητο ομως το σιγουρα το ηξεραν και ειχαν δει τις φατσες μας
Πουθενά δεν βλέπω να αναφέρεις γυναίκα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
...
εγω επειδη ημουν ξεβρακωτος εκανα καποια ωρα να ντυθω και δε βγηκα αμεσως εξωμου λεει αυτος: καλα αφου βλεπεις φαρο γιατι δε βγαινεις εξω?
(ηταν στη τσιτα, αλλα ψυχραιμος)του απανταω οτι με εκοψε πανω στο καλυτερο και οτι δε μπορουσα να βγω εξω ξεβρακωτος
και αφου καταλαβε οτι ειχε να κανει με ζευγαρι εφυγε αμεσα..επειδη ομως βλεπω οτι και αυτος και ο συνεργατης του ειχαν κυκλωσει το renault 19 και ειχαν τα χερια στο οπλο (οχι ομως τραβηγμενα , αλλα ετοιμα να τα τραβηξουν)
του λεω: χαλαρα με τα οπλα! αφου φαινοταν οτι το κανουμε! μη μας πυροβολησετε κιολας
μου λεει: και ξερω γω ποιος ειναι εκει μεσα μπορει να ηταν και ο Πασαρης (τον εψαχναν τοτε)
και φευγει..
φυσικα χεστηκα πανω μου, αλλα μπορω να πω οτι ηταν πολυ ψυχραιμοι και προσεκτικοι , δε μας ενοχλησαν επιπλεον , απλα μας ξενερωσαν
ετσι οπως δεν εβλεπαν τι γινεται μες στο αυτοκινητο, μπορει να γινοταν καμια παρεξηγηση και να χαμε αλλα, αμα ηταν κανας στοκος που φοβαται τη σκια του
ειμαι σιγουρος οτι τους καλεσαν οι μ@λακες οι σεκιουρηταδες που φυλανε εκει γυρω για να μας κανουν καζουρα , γιατι πολλες φορες ερχονταν προς το μερος μας, αλλα τα τζαμια ηταν παντα θολα , αλλα οπως και να χει δε μπορουν να επεμβουν
το αυτοκινητο ομως το σιγουρα το ηξεραν και ειχαν δει τις φατσες μας
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Καλύτερα άοπλοι; Ποιος θα πήγαινε να καταταγεί στην αστυνομία τότε; Τι επίπεδο υπηρεσιών θα περίμενες τότε;
Παντως στην Αγγλια αοπλους τους εβλεπα 5 χρονια .
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
εσυ δε μπορεις να το υποθεσεις δηλαδη? πρεπει να στο εξηγησω αναλυτικα?
-
Καλα ρε οργιο, διπλα στο ζεπελιν ησουν, 200 μετρα απο το ζεπελιν εχει μια καβατζα για φουτσομα, με πολλα αμαξια, και δεν εχεις και φοβο μην στην πεσει κανας ανωμαλος. Εκει πηγαινα για μπαλαμουτι (μιας και ειμαι λιγο χεστης) σεξ στο αμαξι δεν παιζει λογω υψους και διαμετρου....σωματος εννοω
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα ρε οργιο, διπλα στο ζεπελιν ησουν, 200 μετρα απο το ζεπελιν εχει μια καβατζα για φουτσομα, με πολλα αμαξια, και δεν εχεις και φοβο μην στην πεσει κανας ανωμαλος. Εκει πηγαινα για μπαλαμουτι (μιας και ειμαι λιγο χεστης) σεξ στο αμαξι δεν παιζει λογω υψους και διαμετρου....σωματος εννοωκαι λογω χωρου εγω μονο στο 19 τα εκανα αυτα, μετα στα κλιο και c2 ξεχαστηκαν
ειπαμε τα παλια καλα χρονια
γενικα ειχα πολλες καβατζες και υπαρχουν ακομα πολυ ησυχα μερη , αλλα γερασαμε
-
-
Αυτο το Zeppelin και γενικά το Άλσος τι έχει δει με τα μάτια του τόσα χρόνια...
Σόρρυ, το κόβω το offtopic εδώ.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Αυτο το Zeppelin και γενικά το Άλσος τι έχει δει με τα μάτια του τόσα χρόνια...Σόρρυ, το κόβω το offtopic εδώ.
Εμενα μου το ειχε συστησει και ο δασκαλος οδηγησης Τελος
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Καλύτερα άοπλοι; Ποιος θα πήγαινε να καταταγεί στην αστυνομία τότε; Τι επίπεδο υπηρεσιών θα περίμενες τότε;
Παντως στην Αγγλια αοπλους τους εβλεπα 5 χρονια .
Άλλο επίπεδο στην Αγγλία, όντως. Μη ξεχνάς όμως, πως οι Άγγλοι δεν έχουν πρόβλημα με λαθρομετανάστες και σύνορα, όπως έχουμε εμείς στο 'σταυροδρόμι' 3ων ηπείρων.
-
εχουν ομως αρκετους μεταναστες που ειναι φτωχοι και αρκετη εγκληματικοτητα
-
εχουν ομως αρκετους μεταναστες που ειναι φτωχοι και αρκετη εγκληματικοτηταΓια αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει η Armed Unit. Στην Αγγλία η χρήση όπλων είναι περιορισμένη γενικά (μόνο οι μαφιόζοι έχουν...) και έτσι η αστυνόμευση γίνεται εν πολλοίς άοπλα αν και όλοι οι ένστολοι φέρουν αλεξίσφαιρα γιλέκα.
-
Πειτε μου σε ποσα δευτερολεπτα θα ειχε συλληφθει αντιστοιχος Ελληνας φωτογραφος στην Ελλαδα http://www.youtube.com/watch?v=hAUan2DX ... _embedded# και αν θα επεφτε σε καμια ζαρτινιερα .
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4