-
Έλα ντε!
Εν τω μεταξύ, χτες είμαι στο πάρκινγκ του παλιού Le Palmier και διαβάζω ποίηση όταν ξαφνικά έρχεται τυπάκι και αρχίζει τα μπαντιλίκια.
-
συγνώμη Χρήστο, είπες ήσουν στο παλιό Palmier και διάβαζες ποίηση ??
-
Ναι, είμαι πολύ ιντελεκτουέλ τύπος.
-
χαχαχα σωστός
είμαστε κ γείτονες -
Οι κόντρες τιμωρούνται με 700 ευρώ, κράτηση του διπλώματος και των πινακίδων για ένα μήνα. Βέβαια, το τι θεωρεί ο μπάτσος ως κόντρα είναι κάτι πολύ αφηρημένο. Στη δική μου περίπτωση, έτρεχα μόνος μου στα Λιμανάκια, χωρίς να υπάρχει άλλος να με κοντράρει.
Από εκεί και πέρα, αν θες να τσουβαλιάζεις όλες τις κόντρες σε μια κατηγορία που πρέπει να τιμωρείται με κατάσχεση οχήματος (άκρως χουντικό μέτρο και προφανώς διαφωνώ όσο δεν πάει, πάρε μου το δίπλωμα, αλλά με ποιο δικαίωμα μου αγγίζεις την περιουσία?) και ένα χρόνο φυλάκιση, κακώς ασχολήθηκα εξαρχής.
Θα μου πεις ότι έπρεπε να το έχω καταλάβει από αυτά που έγραφες. Στη συνέχεια έδωσες δύο ακόμα ρεσιτάλ:- πώς συμπέρανες ότι πηγαίνω στη Βουλιαγμένης; Ή ότι το επικροτώ; Επειδή σου έγραψα για κόντρα από φανάρι μέχρι μια λογική ταχύτητα σε άδειο δρόμο; Μπράβο κριτική σκέψη...
- πώς συμπέρανες ότι δεν είμαι πρόθυμος να δεχτώ τις συνέπειες του νόμου; Του νόμου, που είναι συγκεκριμένος (και ήδη με έχει τσιμπήσει), όχι τις δικές σου γελοιότητες περί κατάσχεσης και ετήσιας φυλάκισης.
Κάτσε γράφε μόνος μου, με τέτοια μυαλά δεν μπορώ να χάνω το χρόνο μου.
Pro-cossaro, το Miata κάνει ζόρικα κοντρίδια. Αν το κατάσχεις, είσαι έτοιμος να φας τα χρονάκια σου στη στενή;
-
αγαπητε συμφορουμιτη , σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο '' τετοια μυαλα..'
επιτελους ορισμενοι ας δεχεστε κ την αντιθετη αποψη.. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
...Pro-cossaro, το Miata κάνει ζόρικα κοντρίδια. Αν το κατάσχεις, είσαι έτοιμος να φας τα χρονάκια σου στη στενή;
Yeap!!!
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
πρωτού ειρωνευτείς , μάθε ότι η τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων ,σε συνδυασμό με την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας είναι πλημμέλημα.
Ως πλημμέλημα χαρακτηρίζεται το έγκλημα εκείνο που τιμωρείται από το νόμο με φυλάκιση έως πέντε ετών.
Εδώ δεν κάνουμε δικαστήριο για να επιβάλλουμε ποινές , την γνώμη μας γράφουμε ο καθένας.Ίσως είναι υπερβολική η φυλάκιση έστω και για 1 ημέρα , όμως το να σου κατασχεθεί το όχημα διαφωνείς?Για την ιστορία πάντως πολύ πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που δεν ξέρουν τι εστί κόκκινο και τι Stop, αυτοί που ενοχλούν τη κυκλοφορία και οι πιωμένοι, από δύο πιτσιρίκια και τον Βλάχο που ανοίγουν σε ένα φανάρι.
-
φαντασου να ειναι βλαχος, πιωμενος, που απο το μεθυσι δεν βλεπει κοκκινο ή stop...Disaster...!!!!
-
εχει διαφορα το ανοιγμα μεταξυ δυο φιλων βραδυ σε αδειο δρομο χωρις θεατες (αυτο δεν το θεωρο επικινδυνο),
με τις καγκουριες που γινεται στη μαυρη, βουτα, λιμανακια και αλλα. οσοι πανε εκει εχουν μυαλο 10 χρονου παιδιου.
αυτοι ειναι πραγματικα επικινδυνοι. αν θυμαμε σωστα καποιος ειχε ποσταρει στο φορουμ ενα βιντεο
με δυο rallye που 'ανοιγουν' και ο αριστερος παει παω στον δεξιο και τρακαρουν. -
Υπάρχει βίντεο με τα ΑΣΤΕΡΙΑ?
-
-
δε νομιζω οτι ηταν κοντρα αυτο.
-
τι ήταν?
-
τι ήταν?αρχαια ιστορια!Κατι πιο προσφατο;
-
η κοντρα προυποθετει τουλαχιστον 2 αυτοκινητα στο ιδιο ρευμα...
αυτος απλα ηταν αλβανοκαγκουρας που ηθελε να κανει μπασιμο στη στροφη. -
-
τι ήταν?
αρχαια ιστορια!Κατι πιο προσφατο;
πάρε φετινό
Youtube VideoΞενέρωτα πραγματα
-
νομίζω στην Λ.Λαυρίου είναι πιο σκληροπηρυνικές...
-
Ευθειακηδες!
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4