-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ποιος μου δινει το δικαιωμα να βριζω οποιον 'θελω εγω'? 'Δημοκρατη μου εγω'?Ας παρουμε ως δεδομενο οτι καποιοι ανθρωποι τους αξιζει ενα μπινελικι. Δεν νομιζω να διαφωνεις με αυτο, στατιστικα κ μονο να το παρουμε τοτε 'καποιοι' αξιζουν το μπινελικι, σωστα μεχρι εδω?
Για πες μου λοιπον, ποιος ειναι ο δημοκρατικος τροπος να επιλεξεις ποιον θα βρισεις? Ποια τα κριτηρια? Περνας κ απο ΑΣΕΠ? Μηπως να του κανω κ interview?
Να δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα. Απο αυτα που λεει κ τον τροπο που τα λεει, ΕΓΩ εκρινα οτι ΕΓΩ πρεπει να τον βρισω.
Όπου βλέπω να πέφτει πολύ 'ΕΓΩ' κόβω τη συζήτηση γιατί δεν έχει αξία. Να είσαι καλά.
-
θα ήθελα να δω την φάτσα του αστυνόμου όταν είδε αυτό.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ποιος μου δινει το δικαιωμα να βριζω οποιον 'θελω εγω'? 'Δημοκρατη μου εγω'?
Ας παρουμε ως δεδομενο οτι καποιοι ανθρωποι τους αξιζει ενα μπινελικι. Δεν νομιζω να διαφωνεις με αυτο, στατιστικα κ μονο να το παρουμε τοτε 'καποιοι' αξιζουν το μπινελικι, σωστα μεχρι εδω?
Για πες μου λοιπον, ποιος ειναι ο δημοκρατικος τροπος να επιλεξεις ποιον θα βρισεις? Ποια τα κριτηρια? Περνας κ απο ΑΣΕΠ? Μηπως να του κανω κ interview?
Να δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα. Απο αυτα που λεει κ τον τροπο που τα λεει, ΕΓΩ εκρινα οτι ΕΓΩ πρεπει να τον βρισω.
Όπου βλέπω να πέφτει πολύ 'ΕΓΩ' κόβω τη συζήτηση γιατί δεν έχει αξία. Να είσαι καλά.
Τοσο βαθυστοχαστο που ανατριχιασα...Εχεις να μου πεις ποιος ειναι ο αντικειμενικος τροπος επιλογης του αξιου των μπινελικιων? Ή θεωρεις οτι σε αυτο το κοσμο κανεις δεν αξιζει να ακουσει μπινελικι?
-
-
-
ασχετο.. αχτι το χω να το κανω μια φορα ολο αυτο.. εχω σκεφτει να βαλω τη κορνα ,τη κεραια και το μπλε φαρο με μαγνητη στο μπατσοξαρα της μανας μου που ειναι καρμπον ασφαλιτικο αλλα ετσι και με πιασει κανεις δε θελω να το φανταστω...
-
πάντως φάρους πουλάνε ακόμα και στα jumbo
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ασχετο.. αχτι το χω να το κανω μια φορα ολο αυτο.. εχω σκεφτει να βαλω τη κορνα ,τη κεραια και το μπλε φαρο με μαγνητη στο μπατσοξαρα της μανας μου που ειναι καρμπον ασφαλιτικο αλλα ετσι και με πιασει κανεις δε θελω να το φανταστω... -
-
Λυσσαξατε..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ασχετο.. αχτι το χω να το κανω μια φορα ολο αυτο.. εχω σκεφτει να βαλω τη κορνα ,τη κεραια και το μπλε φαρο με μαγνητη στο μπατσοξαρα της μανας μου που ειναι καρμπον ασφαλιτικο αλλα ετσι και με πιασει κανεις δε θελω να το φανταστω...αφου ειναι κλειστη,που θα τον πανε?
-
Καλος παπαρας αλλα το αυτοκινητο γιατι κατασχεθηκε?
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=267351 -
ως μεσο τελεσης κατασχεθηκε..
-
5η φορά που με σταματάνε μέσα σε 1,5 περίπου μήνα, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα. Ζήτησαν και πάλι δίπλωμα, άδεια ασφάλεια, και την ταυτότητα της συνοδηγού μου (δεν την είχε. Καμιά μέρα θα την αφήσω να την τραβάνε στο τμήμα ).
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ως μεσο τελεσης κατασχεθηκε..Και παλι δε το καταλαβαινω και θα θελα μια αναφορα στη νομοθεσια γιατι προφανως δε εχω αποψη και μου κανει εντυπωση.. Αν εγω βγω απο ενα στοπ και πεσω σε περιπολικο θα μου παρουν το αμαξι?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ως μεσο τελεσης κατασχεθηκε..
Και παλι δε το καταλαβαινω και θα θελα μια αναφορα στη νομοθεσια γιατι προφανως δε εχω αποψη και μου κανει εντυπωση.. Αν εγω βγω απο ενα στοπ και πεσω σε περιπολικο θα μου παρουν το αμαξι?
Υποθέτω ότι - επειδή ήταν εκούσιο το χτύπημα της μηχανής - η κίνηση θεωρήθηκε 'επίθεση' και το αυτοκίνητο 'όπλο' (μέσο τέλεσης της επίθεσης).
-
Με ένα γρήγορο googling:
[...]
Σκοπός της κατάσχεσης, ως ανακριτικής πράξης και μέτρου δικονομικού καταναγκασμού,είναι η εξασφάλιση της φυσικής εξουσίας των κρατικών οργάνων επί των αντικειμένων, τα οποία πρόκειται να δημευθούν από το δικαστήριο, κατά τις διατάξεις του άρθρου 76 Π.Κ. Όμως από τα αυτοκίνητα και τα άλλα συναφή μεταφορικά μέσα. δεν προκύπτει κίνδυνος για τη δημόσια Τάξη (άρθρο 76 παρ. 2 Π..Κ-).** Επομένως η δήμευση τους είναι νοητή μόνον ως δυνητική παρεπόμενη ποινή, υπό τις προϋποθέσεις της παρ. 1 του ίδιου άρθρου, δηλαδή εφόσον θεωρηθούν ως μέσα τέλεσης κακουργήματος ή πλημμελήματος, το οποίο πηγάζει από δόλο.** Οι προϋποθέσεις αυτές δεν συντρέχουν και συνεπώς δεν επιτρέπεται η δήμευση οχήματος στην περίπτωση της οδήγησής του για επίδειξη ικανότητας, εντυπωσιασμό, ανταγωνισμό ή τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, η οποία απαγορεύεται από την παρ. 8 του άρθρου 12 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ν 2696/1999), διότι η πράξη αυτή τιμωρείται, σύμφωνα με την παρ. 11 του ιδίου άρθρου, με πρόστιμο, δηλαδή σε βαθμό πταίσματος άρθρο 18 εδ. γ Π.Κ.),
[...]
Ο χρήστης Ποινικός κώδικας Άρθρο 76 έγραψε:
Δήμευση1.Αντικείμενα που είναι προϊόντα κακουργήματος ή πλημμελήματος το οποίο πηγάζει από δόλο, καθώς και το
τίμημά τους, και όσα αποκτήθηκαν με αυτά, επίσης και αντικείμενα που χρησίμευσαν ή προορίζονταν για την
εκτέλεση τέτοιας πράξης μπορούν να δημευθούν αν αυτά ανήκουν στον αυτουργό ή σε κάποιον από τους
συμμετόχους. Για άλλες αξιόποινες πράξεις, το μέτρο αυτό μπορεί να ληφθεί μόνο στις περιπτώσεις που ορίζει
ειδικά ο νόμος.
2.Αν από τα ανωτέρω αντικείμενα προκύπτει κίνδυνος της δημόσιας τάξης, η δήμευσή τους επιβάλλεται
υποχρεωτικά σε όποιον τα κατέχει, έστω και χωρίς την καταδίκη ορισμένου προσώπου για την πράξη που
τελέστηκε. Η δήμευση εκτελείται και κατά των κληρονόμων, αν η απόφαση έγινε αμετάκλητη ενόσω ζούσε
εκείνος κατά του οποίου
απαγγέλθηκε η δήμευση. Αν δεν προηγήθηκε καταδίκη ορισμένου προσώπου ή δεν μπορούσε να γίνει δίωξη, τη
δήμευση διατάσσει είτε το δικαστήριο που δίκασε την υπόθεση είτε το δικαστήριο πλημμελειοδικών, με πρόταση
του εισαγγελέα.
3.Σε κάθε περίπτωση δήμευσης, το δικαστήριο αποφασίζει αν αυτά που δημεύθηκαν πρέπει να καταστραφούν. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://4.bp.blogspot.com/_F4j9so7B-qI/S9rJIfuS2PI/AAAAAAAAJeg/kHGdRPfEmeY/s1600/πατρα.jpgΔεν είναι και τόσο άσχημα στη φυλακή για τους Νονούς.
Υποθέτω ότι - επειδή ήταν εκούσιο το χτύπημα της μηχανής - η κίνηση θεωρήθηκε 'επίθεση' και το αυτοκίνητο 'όπλο' (μέσο τέλεσης της επίθεσης).
Αυτό ακριβώς, και +1 για τη παράθεση.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
5η φορά που με σταματάνε μέσα σε 1,5 περίπου μήνα, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα. Ζήτησαν και πάλι δίπλωμα, άδεια ασφάλεια, και την ταυτότητα της συνοδηγού μου (δεν την είχε. Καμιά μέρα θα την αφήσω να την τραβάνε στο τμήμα ).κοίτα, το θέμα είναι να έχει βγάλει τουλάχιστον ταυτότητα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
5η φορά που με σταματάνε μέσα σε 1,5 περίπου μήνα, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα. Ζήτησαν και πάλι δίπλωμα, άδεια ασφάλεια, και την ταυτότητα της συνοδηγού μου (δεν την είχε. Καμιά μέρα θα την αφήσω να την τραβάνε στο τμήμα ).
κοίτα, το θέμα είναι να έχει βγάλει τουλάχιστον ταυτότητα...
so... so true!
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4