-
Kαλά εσείς νομίζετε ότι έτσι απλά γίνονται τα ντου?? Αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέσα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κάποια επιχείρηση. Πρέπει να γίνει εκτίμηση της κατάστασης, πρέπει να διασφαλιστεί ότι δεν θα κινδυνέψουν αθώοι, πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος αριθμός ανδρών, πρέπει χίλια δυό.
-
Ωραία λοιπόν παίδες, οπότε αν είναι οι 4 παραπάνω λεβέντες με τα ΑΚ-δενξέρωτι και έχουν αρπάξει κάποια κοπελίτσα να της πετάξουν τα μάτια έξω, οι δικοί μας οι λεβέντες πρέπει να επικοινωνήσουν με το κέντρο, αυτοί με τους πιο μέσα, να κάνουνε meeting, να κάνουνε σχέδιο δράσης και σε κανένα 20' να αντιδράσουν (ή ακόμα και να κάνουν την πάπια εφόσων κριθεί ότι έχει μεγάλο δείκτη ).
Σε 20' λοιπόν καλύτερα να μην αντιδράσουν καθόλου...
Λυπάμαι, άλλα αν η αστυνομία λειτουργεί με αυτούς τους ρυθμούς, και οι αστυνομικοί είναι ικανοί για να τα βάζουν με μικροκακοποιούς και πρεζόνια μόνο, θα πρέπει να αρχήσουμε να σκεφτόμαστε ότι θα πρέπει να προστατευόμαστε μόνοι μας at any cost...
... και κάπου εκεί φεύγουμε από πολιτισμένη κοινωνία και το κάνουμε American bar. -
Α σε παρακαλω, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αυτο-προστατευτεις, ποιος εισαι που μου θες να εχεις τετοιο δικαιωμα πανω στη ζωη σου κ στη περιουσια σου?
Μονο δικαιωμα που εχεις ειναι να περιμενεις την Ελληνικη Δημοσια Αστυνομια να σε προστατεψει (με τους πιο πανω ορους βεβαια, που σε γενικες γραμμες ειναι 'επεμβαινουμε μονο οταν τους 'εχουμε', αλλιως κο-κο-κο κ 'χρειαζεται εγκριση' ' . )
-
-
Γι αυτό η εγκληματικότητα είναι εκεί που είναι. Δεν υπάρχει προσωπικό, δεν υπάρχει εξοπλισμός και φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει οργάνωση.
Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
με τους πιο πανω ορους βεβαια, που σε γενικες γραμμες ειναι 'επεμβαινουμε μονο οταν τους 'εχουμε', αλλιως κο-κο-κο κ 'χρειαζεται εγκριση' ' .Δεν υπάρχει παγκοσμίως αστυνομία που όταν η τακτική κατάσταση είναι δυσμενής να διακυνδυνέυουν τις ζωές τους ή τις ζωές των πολιτών κι αυτό είναι και το σωστό.
-
Κατ'αρχας, η 'δυσμενης κατασταση' ηταν 3-4 γυφτοι που εκοβαν ενα αυτοκινητο με οξυγονο. Δεν ηταν ενας στρατος. Το να υποθετεις οτι μπορει να εχουν οπλα κ αυτο να σε σταματαει απο το να κανεις οτιδηποτε, σημαινει οτι εισαι αχρηστος. Επισης θυμιζω, αυτοι οι μπατσοι που θεωρησαν 'δυσμενη κατασταση' τους 4 γυφτους, ειναι οι ιδιοι που περιμενεις να σε προστατεψουν κ να σταματησουν/προλαβουν τους εισβολεις σπιτιων που κυκλοφορουν με καλασνικοφ...
Οπως κ να εχει, μπορει να ισχυει αυτο που λες αλλα δεν νομιζω οτι πουθενα παγκοσμιως η αστυνομια θα ελεγε 'εγω εκει δεν μπαινω' κ θα εμενε σε αυτο, χωρις να κανει καμμια αλλη ενεργεια, με μια νοοτροπια 'ε τι να κανουμε φιλαρακι, αυτα συμβαινουν'...
-
Προφανώς κ δεν υπάρχει εξοπλισμός,δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό,πολλοί αστυνομικοί βολεύονται με την άθλια οργάνωση κ πολλά άλλα-βάλτε τα σε όποια σειρά θέλετε αναλόγως των πιστευω σας- αλλά καλό είναι να σταματήσει η καραμέλα με το ''το ξέρουν ότι είναι επικίνδυνο,ας σκοτωθούν,στο πρόγραμμα είναι'' !Οχι ρε παίδες, δεν είναι σε κανένα πρόγραμμα,κ ο ηλεκτρολόγος μπορεί να πάθει ηλεκτροπληξία,ο οικοδόμος να πέσει, κ πολλοί άλλοι να να να!Ας πρόσεχαν όλοι τους είναι οι απάντησή σας?
-
Ο χρήστης kwstis! έγραψε:
Ας πρόσεχαν όλοι τους είναι οι απάντησή σας?Πολύ χειρότερη. 'Εγω σε πληρώνω και θα θυσιαστείς για μένα' ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κατ'αρχας, η 'δυσμενης κατασταση' ηταν 3-4 γυφτοι που εκοβαν ενα αυτοκινητο με οξυγονο. Δεν ηταν ενας στρατος. Το να υποθετεις οτι μπορει να εχουν οπλα κ αυτο να σε σταματαει απο το να κανεις οτιδηποτε, σημαινει οτι εισαι αχρηστος. Επισης θυμιζω, αυτοι οι μπατσοι που θεωρησαν 'δυσμενη κατασταση' τους 4 γυφτους, ειναι οι ιδιοι που περιμενεις να σε προστατεψουν κ να σταματησουν/προλαβουν τους εισβολεις σπιτιων που κυκλοφορουν με καλασνικοφ...Οπως κ να εχει, μπορει να ισχυει αυτο που λες αλλα δεν νομιζω οτι πουθενα παγκοσμιως η αστυνομια θα ελεγε 'εγω εκει δεν μπαινω' κ θα εμενε σε αυτο, χωρις να κανει καμμια αλλη ενεργεια, με μια νοοτροπια 'ε τι να κανουμε φιλαρακι, αυτα συμβαινουν'...
Το θέμα θα ήταν αποκλειστικά αστυνομικό αν δεν υπήρχε υπουργός (πολιτικός) στην αστυνομία. Πολλοί ανθίγγανοι είναι ψηφοφόροι βουλευτών και δημάρχων. Γιατί λοιπόν να τους κυνηγήσουν τους ψηφοφόρους τους;
Όσο για τα νυχτερνικά κέντρα και την αστυνομία, και εκεί υπάρχουν επιχειρηματίες της νύχτας που τα χώνουν σε βουλευτές κατά τον προεκλογικό τους αγώνα.
Όσο για τον εισαγγελέα που δεν κάνει τίποτα. Όταν και εκεί ο προιστάμενός του είναι πολιτικός τι θα κάνει; -
Προφανώς κ δεν υπάρχει εξοπλισμός,δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό,πολλοί αστυνομικοί βολεύονται με την άθλια οργάνωση κ πολλά άλλα-βάλτε τα σε όποια σειρά θέλετε αναλόγως των πιστευω σας- αλλά καλό είναι να σταματήσει η καραμέλα με το ''το ξέρουν ότι είναι επικίνδυνο,ας σκοτωθούν,στο πρόγραμμα είναι'' !Οχι ρε παίδες, δεν είναι σε κανένα πρόγραμμα,κ ο ηλεκτρολόγος μπορεί να πάθει ηλεκτροπληξία,ο οικοδόμος να πέσει, κ πολλοί άλλοι να να να!Ας πρόσεχαν όλοι τους είναι οι απάντησή σας?παμε στοιχημα οτι αν ο ηλεκτρολογος ηταν ΔΥ θα σου λεγε οτι δεν σου κανει την εγκατασταση γιατι ειναι σε μεγαλο υψος και εχει διπλα καλωδια της δεη με επικινδυνη ταση?
-
Μερικοι εχετε πολυ πλακα. Μπορειτε να καταλαβαιτε οτι ο θανατος κατα την εκτελεση του καθηκοντος ειναι μεσα στο job description? Αυτο δεν σημαινει 'ας το παθουν', αλλα 'μπορει κ να το παθουν, αυτη ειναι η δουλεια, αλλα πρεπει να την κανουν'.
Επισης, για πειτε μου ρε μαγκες, καταλαβαινετε οτι αυτοι που δεν μπηκαν στη μαντρα επειδη 'ειναι γυφτοι = θα ειναι επικινδυνοι = εγω δεν μπαινω εκει μεσα', ειναι οι ιδιοι που υποτιθεται οτι θα σας προστατευσουν/σωσουν απο αυτους που μπαινουν στο σπιτι σας κρατωντας καλασνικοφ?
-
Προφανώς κ δεν υπάρχει εξοπλισμός,δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό,πολλοί αστυνομικοί βολεύονται με την άθλια οργάνωση κ πολλά άλλα-βάλτε τα σε όποια σειρά θέλετε αναλόγως των πιστευω σας- αλλά καλό είναι να σταματήσει η καραμέλα με το ''το ξέρουν ότι είναι επικίνδυνο,ας σκοτωθούν,στο πρόγραμμα είναι'' !Οχι ρε παίδες, δεν είναι σε κανένα πρόγραμμα,κ ο ηλεκτρολόγος μπορεί να πάθει ηλεκτροπληξία,ο οικοδόμος να πέσει, κ πολλοί άλλοι να να να!Ας πρόσεχαν όλοι τους είναι οι απάντησή σας?Και όχι μόνο οι δικοί μας.
- Ο πατέρας μου ήταν για δεκαετίες ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων. Είχε δουλέψει από σπιτάκια μέχρι εργοστάσια. Όταν έπρεπε να ανέβει σε χ μέτρα ύψος τι θα τους έλεγε? Όχι γιατί φοβάμαι μην πέσω?
Όταν πληρώνεις κάποιον για να σου κάνει μία δουλειά, έχεις την απάιτησει να την κάνει σωστά. Όταν λοιπόν πληρώνουν για να περάσω μία γραμμή για παράδειγμα, ο πελάτης έχει την απάιτησει η γραμμή να δουλεύει και να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει. Αν εγώ κάνω λάθος υπολογισμό και τελικά χρειαστούν παραπάνω χρήμματα από όσα είχαμε συμφωνήσει μου φταίει ο πελάτης? Όχι.
Όταν λοιπόν πληρώνουμε τους αστυνομικούς για να μας προστατεύουν, έχουμε την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να το κάνουν. Αλλιώς αν δεν μπορούν, να πάνε σπίτια τους και τα λεφτά που δίνουμε αυτούς να τα δίνουμε σε boduguard και σε οπλισμό. Τόσο απλό.
Και στην προκειμένη δεν μιλάμε για περίπτωση που μου επιτέθηκε κάποιος και δεν βρισκόντουσταν εκεί, και μέχρι να ρθουν...
Μιλάμε για περίπτωση που πήγαν στο σημείο μαζί με τον μυνητή, και αντί να πράξουν αυτά που όφειλαν αποφάσισαν να κάνουν τις κότες.Όλοι όσοι τους δικαιολογείτε, να το κάνετε και όταν πράττουν ανάλογα σε δικές σας περιπτώσεις.
Α, και πέραν της πλάκας, εγώ ειλικρινά στη θέση του τύπου θα έβαζα τις φωνές. Το ξύλο από τους αθίγγανους δεν θα το γλιτώνανε με τίποτα.
-
ας αποφασισουμε ολοι τι αστυνομια θελουμε κ μετα συζηταμε..ενα μεγαλο ποσοστο πιστευω απο εσας που κατηγορειτε κ λετε διαφορα , οταν σας σταματησει η τροχαια για παραβαση θα πειτε χιλια μυρια του στυλ ξερεις ποιος ειμαι εγω , δεν ηταν κοκκινο ηταν κιτρινο, μολις την ειχα βγαλει την ζωνη κλπ.
θελουμε μηπως αστυνομια ΗΠΑ η μηπως Καραμπινιερι ;;
λαθη γινονται , υπαρχει ο ανθρωπινος παραγων και πλεον ο αλλος για 800 ευρω που παιρνει το σκεφτεται 2 φορες ειτε το θελουμε ειτε οχι.. -
Συμφωνώ με τον Kacey...απλά βλέπω εδώ μέσα ότι μερικοί καυλώνουν με ειδικές δυνάμεις,εκάμ,δίας,ζήτα κλπ...τί θέλετε δηάδή?Ακ'ομα και η ΟΠΚΕ αποτελείται από ένα τζιπάκι με 4 άνδρες με στολές αγγαρείας ή επιχειρήσεων να το πω καλύτερα ,που εκτός από το ατομικό τους πιστόλι έχουν και ένα-δύο MP5...
Μέσα στα σχεδια της αναδιάρθρωσης της αστυνομίας ακούγεται ότι είναι και η κατάργηση της Τροχάιας και η ενασωματωσή της στα Αστυνομικά Τμήματα..Δηλαδή ένας ρυθμιστής τροχονόμος ή ένας τροχονόμος που κάνει υπηρεσία μόνο να γράφει παρκαρισμένα οχήματα θα πει μετά κύριε διοικητά δεν μπορώ να βγω περιπολία γιατί φοβάμαι...? -
Και για να χρησιμοποιηθεί το όπλο υπάρχουν προυποθέσεις
-
Φυσικά και υπάρχουν προυποθέσεις και υπάρχει σχετικός Νόμος που τις ρυθμίζει και καλώς..Φυσικά πολλόι αθώοι και μη πολίτες έχουν τραυματιστεί ή ακόμα δολοφονηθεί από πυρά Ελλήνων καουμπόηδων ..
Να σημειώσω ότι σε περσυνό επεισόδιο στη γειτονική Π.Γ.Δ.Μ.,στη πόλη Στρούγκα όπου είναι έντονο το Αλβανικό εθνικό στοιχείο ένας Σλάβος Αστυνομικός εκτέλεσε 2 Αλβανόφωνους για μια διαφωνία για μια θέση πάρκινγκ...Βλέπε...περιστατικό στο Ωραιόκαστρο...
Το δικαστήριο που έγινε πρόσφατα τον καταδίκασε σε ισόβια.... -
Και στην Αμερική έχω δει να εκτελούν εν ψυχρώ.
Και για αυτούς που νομίζουν ότι τα πράγματα είναι απλά και το κάνω ντου είναι παιχνιδάκι ας ψάξουν να βρουν τι είχε γίνει πριν λίγα χρόνια όταν μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ σκότωσε τσιγγανάκι. Βγήκαν οι αριστεριστές και κράζαν τη βία της αστυνομίας και ότι έγινε σκόπιμα.
Σκεφτείτε απλά να μπαίνανε οι αστυνομικοί στη μάντρα και να καθάριζαν κάποιον τι είχε να γίνει. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ας αποφασισουμε ολοι τι αστυνομια θελουμε κ μετα συζηταμε..ενα μεγαλο ποσοστο πιστευω απο εσας που κατηγορειτε κ λετε διαφορα , οταν σας σταματησει η τροχαια για παραβαση θα πειτε χιλια μυρια του στυλ ξερεις ποιος ειμαι εγω , δεν ηταν κοκκινο ηταν κιτρινο, μολις την ειχα βγαλει την ζωνη κλπ.
θελουμε μηπως αστυνομια ΗΠΑ η μηπως Καραμπινιερι ;;
λαθη γινονται , υπαρχει ο ανθρωπινος παραγων και πλεον ο αλλος για 800 ευρω που παιρνει το σκεφτεται 2 φορες ειτε το θελουμε ειτε οχι..1ον μη μου συγκρινεις τη τροχαια κ την εφαρμογη του ΚΟΚ με την αστυνομια κ τη συλληψη κλεφτων αυτοκινητων.
2ον, αμα πιασουμε αυτες τις συγκρισεις, να σου θυμισω οτι ο μπατσος που δεν μπηκε στη μαντρα (ή εστω να κανει κατι αλλο, να φωναξει ενισχυσεις, να κανει ΚΑΤΙ αλλο εκτος απο τη κοτα) μπορει καλλιστα να ειναι αυτος που ερχεται κ μου πουλαει υφακι μουρη κ τσαμπουκα επειδη πχ δεν του αρεσε που κυκλοφορω με το αμαξι ανοιχτο Φεβρουαριο μηνα...
3ον, αυτος που το σκεφτεται 2 φορες για το αν θα κανει τη δουλεια του, ειτε γιατι παιρνει 800ε ειτε γιατι φοβαται για τη ζωη του, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Η δουλεια ειναι 'εφαρμοζω κ επιβαλλω το νομο, με κινδυνο της ζωης μου, προστατευοντας ζωες ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ των πολιτων', κ αυτη η δουλεια πληρωνει 800ε. Αυτα τα ξερει απο πριν φτασει στη μαντρα με τους επικινδυνους γυφτους. Αν δεν θελει να τη κανει, υπαρχει κ ο ΟΑΕΔ.
-
+10000000000000000000000000000000000000
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4