-
Ο χρήστης Παστός έγραψε:
Εγώ: -Τι? δεν θα μου κάνετε αλκοτεστ? Δεν έχω ξανακάνει και θα ήθελα να δω πως είναι. -
Παστός
Κατ' αρχάς καλώς ήρθες.- να αποκαλύψεις στο forum τι μαντζούνια κουβαλάς στο αυτοκίνητό σου (μέγεθος λαγοπόδαρου, χρώμα κοκαλάκι νυχτερίδας
- να αναρτήσεις φωτογραφία σου για να μεταμφιεζόμαστε 'Παστός' κάθε που κάνουμε μαλακία, (υποχρεωτικά ανφάς και προφίλ για την οσο το δυνατό πιο σωστή κατασκευή της μάσκας).
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγώ: -Τι? δεν θα μου κάνετε αλκοτεστ? Δεν έχω ξανακάνει και θα ήθελα να δω πως είναι.
Κι όμως ακριβώς αυτό του είπα γιατί ήταν η αλήθεια. Ήθελα να δω πως γίνεται το αλκοτεστ! Έτσι και αλλιώς δεν είχα τίποτα να φοβηθώ καθ'ότι δεν είχα πιει.
Παστός
Κατ' αρχάς καλώς ήρθες.- να αποκαλύψεις στο forum τι μαντζούνια κουβαλάς στο αυτοκίνητό σου (μέγεθος λαγοπόδαρου, χρώμα κοκαλάκι νυχτερίδας)
- να αναρτήσεις φωτογραφία σου για να μεταμφιεζόμαστε 'Παστός' κάθε που κάνουμε μαλακία, (υποχρεωτικά ανφάς και προφίλ για την οσο το δυνατό πιο σωστή κατασκευή της μάσκας).
Καλώς σε βρήκα φίλε μου!
Κοίτα πιστεύω ότι στον καθένα μπορεί να τύχουν 2-3 περιστατικά που να, μην θέλωντας να το παίξουμε έξυπνοι, και να μην είναι μ@λάκας ο άλλος, να μας την χαρήσει ή να δείξει απιήκεια. Η αλήθεια είναι ότι κάπως ξεπερνάει τα όρια της τύχης αλλά κι όμως συμβαίνουν. -
Εκπληκτικό όμως είναι και το πως μετράει αν αυτός που θα σταματήσουν είναι στρατιωτικός-πυροσβέστης-λιμενικός...
Πρώτη φορά που με σταματάνε ενώ οδηγούσα εγώ....δόκιμος στην Αλέξ\πολη πηγαίνω βράδυ με συνάδελφο Κομοτηνή για στην Εγνατία το ψιλοπατάω (160-180) και να σου το μπλόκο....έρχεται στο παράθυρο και μου λέει τα γνωστά ενώπαράλληλα φωτίζει μέσα στο αυτοκίνητο με φακό...πριν προλάβω να πω κουβέντα μου λέει απλά να μην επαναληφθεί και καλυνύχτα. Συνεχίζω την πορεία με ένα μεγάλο ερωτηματικό για αυτό που μόλις έγινε. Όταν φτάσαμε παρατηρήσαμε ότι είχα τον μπερέ πεταμένο στο πίσω κάθισμα και μας άφησε μόλις τον είδε.
Την μέρα της άδειας απολύσεως όμως γυρίζω σπίτι από Λάρισα μέσω Σερβίων, μετά από ένα χωριό της Κοζάνης έχει μεγάλη κατηφόρα με απεριόριστη ορατότητα αλλά διπλή γραμμή, ακριβώς έξω από το χωριό ξανθιά με κινητό στο χέρι πηγαίνει με 30...δεν κρατιέμαι και προσπερνάω, πριν προλάβω να μπώ δεξιά πετάγεται θεόχοντρος ανθυπαστυνόμος από τους θάμνους με σταματάει και αρχίζει τον εξάψαλμο ....700€ ήταν...και με στέλνει με τα χαρτιά μου απέναντι στο περιπολικό να με γράψει ο πιτσιρικάς αστυνομικός...ευτυχώς μόλις είδε ταυτότητα ΣΝ μου έκανε τα 700€ - 40€ και πλήρωσα 20€ σε 3 μέρες για πρώτη και τελευταία μου φορά....τα τελευταία 3 χρόνια δεν με έχουν σταματήσει ποτέ.
Και μια ιστορία με άμπαλους μπάτσους στα νιάτα μου...
Στα 18 ο κολλητός οδηγάει την ηρωική Alfa Sud και επιστρέφουμε σπίτι κατά τις 3 το βράδυ...έξω από το γκαράζ του, το οποίο βρισκόταν σε νεόχτιστη οικογενειακή οικοδομή 300-400μ από τα σπίτια μας σταματάμε για κουβεντούλα μετά τσιγάρου και ροκιάς στο παλιό κασετόφωνο...ο τρίτος της παρέας κατεβαίνει για κατούρημα στον πλαινό τοίχο της οικοδομής. Εκείνη την στιγμή παρατηρούμε στον κάθετο μπροστά μας να κατεβαίνει περιπολικό με αναμένους φάρους και πριν προλάβουμε να πούμε οτιδήποτε έχει σταματήσει μπροστά μας με τα διπλά φώτα αναμένα να μας τυφλώνει και έχουν ανοίξει οι πόρτες της Alfa περικυκλωμένης από αστυνομικούς με τα όπλα έξω ζητώντας να βγούμε με τα χέρια ψηλα
Η επόμενη ερώτηση ήταν που είναι ο τρίτος της παρέας , απαντάμε και κατευθείαν φεύγει αστυνομικός με φακό φωνάζωντας 'έλα εδώ κατουρλή'.
Μετά τις κλασσικές ερωτήσεις τι κάνετε εδώ που μένετε κλπ κλπ έρχεται η ώρα να δώσουμε στοιχεία στον ασφαλίτη που βγήκε από το λευκό Xsara που μας είχε κλείσει από πίσω....σημειωτέον ότι ήταν γνωστή φάτσα από το γυμναστήριο και μας αναγνώρισε, την ώρα που γράφει τα στοιχεία μας πέφτει μια πιστολιά στο έδαφος 5 μέτρα μακριά μας και ο γιωτάς μπάτσος έρχεται και λέει στον ασφαλίτη...'είδες είχε κολήσει στην θαλάμη'...τι λες ρε γιωτόμπαλο που αν δεν πηγαίναμε από καρδιακό στι 4 το πρωί από τον φόβο μας θα πηγαίναμε από εξοστρακισμο
Για την ιστορία...η ιστορική Alfa αναπάυθηκε ανάποδα σε χωράφι ένα χρόνο μετά όταν η αδερφή του κολητού πήγε να στρίψει αλλα Colin σε ορεινή στροφοδιαδρομή R.I.P
-
Το περίεργο στις παραπάνω ιστορίες είναι ότι σε έγραψαν έστω και μία φορά όντας ένστολος...
ΥΓ: Μπορόυσες άνετα να το αποφύγεις αν είχες κάνει χρήση ιδιότητας από την πρώτη στιγμή.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγώ: -Τι? δεν θα μου κάνετε αλκοτεστ? Δεν έχω ξανακάνει και θα ήθελα να δω πως είναι.
Φαντάσου να πετύχει κανά τραβέλι Συγγρού...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το περίεργο στις παραπάνω ιστορίες είναι ότι σε έγραψαν έστω και μία φορά όντας ένστολος...ΥΓ: Μπορόυσες άνετα να το αποφύγεις αν είχες κάνει χρήση ιδιότητας από την πρώτη στιγμή.
H ιδιότητα σε συνοδεύει εφ' όρου ζωής;
Εννοώ δηλαδή αν,λέω αν,κάποιος δεν είναι πια ένστολος (σύνταξη-παραίτηση κ.λ.π.),τι γίνεται; -
Η ιδιότητα ναι, σε συνοδεύει ισόβια εκτός αν εκπέσεις του σώματος των Αξ/κων. Ταυτότητα αποστράτου Άρη.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Πριν κανα τριωρο στη Γλυφαδα, τροχαιος γραφει παρκαρισμενα (παρανομα μεν, δεν εμποδιζουν δε, επι της Γρ. Λαμπρακη στο υψος του δημοτικου παρκινγ). Το περιπολικο ομως ειναι παρκαρισμενο παρανομα, σε σημειο που οχι απλα εμποδιζει, αλλα εχει δημιουργησει και το σχετικο μπαχαλο. Ολα αυτα σε αποσταση μικροτερη των 500μ απο το τμημα.
Στα 500 μετρα ειναι κανονικη αστυνομια , η τροχαια ειναι ελληνικο
Sent from my LG-P500
ΟΚ, αλλα σιγουρα εχει μερος να αφησει το αυτοκινητο, και παααααααααααααααααρα πολλους παρανομους να αδειασει το μπλοκακι του σε αυτα τα 500 μετρα. Ειναι αναγκη να ενοχλησει;
Δε διαφωνω , απλα τονιζω οτι αυτοι που ηρθαν να γραψουν δεν ηρθαν απο τα 500 μετρα , αλλα το ελληνικο, δεν εχουν σχεση με τους αλλους που δεν ειναι τροχαια
Και μιας και εθιξες το θεμα, να δω ποτε θα αρχισουν να γραφουν τα διαφορα διπλοπαρκαρισματα που γινονται εξω απο καποια μαγαζια.. γιατι ενω παιζει αυστηροτητα στη γλυφαδα (και καλα κανουν) σε καποιες περιπτωσεις κανουν τους μαλακες..
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η ιδιότητα ναι, σε συνοδεύει ισόβια εκτός αν εκπαίσεις του σώματος των Αξ/κων. Ταυτότητα αποστράτου Άρη.Δηλαδη δεν μπορει να τον γραψει ποτε η τροχαια???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η ιδιότητα ναι, σε συνοδεύει ισόβια εκτός αν εκπαίσεις του σώματος των Αξ/κων. Ταυτότητα αποστράτου Άρη.
Δηλαδη δεν μπορει να τον γραψει ποτε η τροχαια???
Xαλαρά τους γράφουν. Εχω πολλά παραδείγματα από γνωστούς και συγγενείς.
-
Η ιδιότητα ναι, σε συνοδεύει ισόβια εκτός αν εκπαίσεις του σώματος των Αξ/κων. Ταυτότητα αποστράτου Άρη.
Δεν υπάρχει 'δεν μπορώ', υπάρχει 'δε θέλω'
-
Μπορεί, αλλά αντί για το κλασσικό 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ;' λένε είμαι/ήμουν ένστολος* και λόγω καλής θέλησης, καθαρίζουν.
*αστυνομικός, στρατιωτικός, κτλ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα ο πατέρας μου έχει γλιτώσει κάνα 3-4 κλήσεις (για ταχύτητα πάντα. βασικά ποτέ δεν τον γράψαν. χαιρετούρα μόλις βλέπαν την ταυτότητα και αντίο) λόγω επίδειξης της στρατιωτικής ταυτότητας.
-
Αυτό με την ταυτότητα το παθαίνω και εγω.
Και χωρίς να ήµουν ποτέ ενστολος. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εμένα ο πατέρας μου έχει γλιτώσει κάνα 3-4 κλήσεις (για ταχύτητα πάντα. βασικά ποτέ δεν τον γράψαν. χαιρετούρα μόλις βλέπαν την ταυτότητα και αντίο) λόγω επίδειξης της στρατιωτικής ταυτότητας.
Αυτό ακριβώς γίνεται. Συναδέλφους δεν γράφουν...
-
Αλλά ακόμα και να τον γράψουν,σίγουρα γλυτώνει τα χειρότερα την μέγιστη ποινή δηλαδή
-
Εκτός και αν στο μπλόκο έχει και Στρατονομία όπως συνηθίζεται εις τον εξωτικό Νομό Εβρου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκτός και αν στο μπλόκο έχει και Στρατονομία όπως συνηθίζεται εις τον εξωτικό Νομό Εβρου.Εκεί όντως ζορίζουν τα πράγματα. Αλλά πάλι Αξ/κους πολύ δύσκολα γράφουν. Οι οπλίτες (μέχρι και Αλχίας) την πληρώνουν συνήθως. Βέβαια επειδή είναι ΣΝ, η βεβαίωση αποστέλεται στην Μονάδα και έχεις κακά ξεμπερδέματα...
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Αλλά ακόμα και να τον γράψουν,σίγουρα γλυτώνει τα χειρότερα την μέγιστη ποινή δηλαδήΕλεεινά πράγματα.
Sent from my Tab using a pigeon.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4