-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να σε πειράζει άμα σε κοιτάει κάποιος Την δε έκφραση 'τι κοιτάς ρε μλκισμένο' την βάζω στις τοπ 3 γελοιοδέστατων ερωτήσεων... Ναι ξέρω, καμία ερώτηση δεν είναι χαζή κλπ, αυτή όμως, είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα
Υπαρχουν διαφορα ειδη κοιταγματος . Το περιεργο, το επιμονο, το ειρωνικο κ.τ.λ
εμενα συνηθως με κοιτανε με το περιεργο, ειδικα οταν στριβω τσιγαρα ερχονται απο πανω μου (κοβουν με τις μηχανες και κοιταζουν τι παιζει ) μαλλον για να δουν αν ειναι ναρκωτικα
συνηθως αυτο το κανουν οταν ειμαι με το shitroen , με το αλλο ανεβαινω καπως κοινωνικα και δεν αποτελω απειλη για την κοινωνια
τωρα που κουρευτικα και δεν εχω το look-πρεζονι , ειμαι κυριλλε
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Αν την επομενη φορα που περασω απο μπροστα τους, κατεβω και τους πω ''τι κοιτατε ρε μαλακισμενα?'' τι θα γινει?Θα συλληφθείς για εξύβριση και περιύβριση αρχής πολύ σωστά που θα συμβεί!
-
μπορει απλα να τους κοιταει κι αυτος με το ιδιο υφος
-
Ναι μπορεί. Μετά βέβαια μπορεί να θεωρηθεί ύποπτος και να τον ελέγχουν κανένα μισάωρο... αν δεν βαριέται την διαδικασία ας το κάνει!
-
και τους βγαζει στο τελος την ταυτοτητα και βλεπουν τι?
η θα ελεγε κανεις οχι να σας ψαξει αυτη εδω?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σήμερα το πρωί ανέβαινα τον Κηφισό όταν άκουσα ήχους από σειρήνες περιπολικών. Κοίταξα από τον καθρέφτη και παρατήρησα ένα κομβόι από φάρους στα 200-300μέτρα. Από την αριστερή λωρίδα, λοιπόν, απ' όπου ετοιμαζόμουν να προσπεράσω μετακινήθηκα στην αμέσως πιο δεξιά. Ύστερα από λίγο έφτασε αριστερά μου το κομβόι: 1ο περιπολικό, ασφαλίτικο, μεγάλο βαν, SUV με φιμέ (υποθέτω της ΕΚΑΜ) και 2ο περιπολικό. Τη στιγμή που με έφταναν πέφτει το μάτι μου και σε 3ο περιπολικό στη δεξιά από εμένα λωρίδα. Ύστερα από λίγο το 3ο περιπολικό βρίσκεται πίσω μου. Δε δίνω ιδιαίτερη σημασία. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα συνειδητοποιώ ότι το πλήρωμα του περιπολικού κάνει επίμονα νοήματα, χωρίς να καταλάβω τι. Τελικά, αντιλαμβάνομαι ότι θέλουν να με 'διώξουν' και από αυτήν τη λωρίδα και στιγμές αργότερα μετακινούμαι ακόμα πιο δεξιά με 'υποψία' σφήνας. Με προσπερνούν, με κοιτούν στραβωμένοι έντονα και κολλούν στο επόμενο αυτοκίνητο. Τελικά βλέπουν ότι δεν μπορούν να μετακινούν όλους κι από αυτή τη λωρίδα και ξεκινούν σφήνα μεταξύ 2ης και 3ης από αριστερά λωρίδας ώστε να παραμείνουν στο ίδιο ύψος με το κομβόι. Κι ερωτώ: πίστευαν πραγματικά ότι πρωί καθημερινής με πυκνή ροή θα μπορούσαν να δεσμεύσουν δύο λωρίδες στον Κηφισό για να κάνουν με ασφάλεια τη σούπερ-ντούπερ επικίνδυνη μεταγωγή που ήθελαν;ρε οι άνθρωποι ειναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!
Πριν καμιά εβδομάδα+ στις 8 που έχει έτσι κ αλλιώς κίνηση είδα φάση όπως τα λες +1 μηχανή. Είχαν πιάσει κ τις δυο λωρίδες της αττικής οδού (σε σημείο που δεν είχε άλλη) κ μας πηγαίναν καροτσάκι με 70-80max. στην δεξιά πάταγε ένα από τα τζιπάκια στη μισή κ ο ένας με τη μηχανή.
Τους προσπέρασα ξυστά ενώ πατούσαν τη σειρήνα για να μη περάσω εγώ κ κανά δυο άλλοι. Τους έγραψα κανονικά στα παπάρια μου βεβαια. ενώ όταν τους πέρασα έβλεπα από το μεσαίο καθρέφτη για αρκετή ώρα την αττική οδό άδεια, αφού οι πιο πολλοί οδηγοί φοβόντουσαν να περάσουν κ απλά παταγαν καμιά κόρνα.
Ζώα εσείς πάτε τη βόλτα σας κ θα πίνετε καφέ μέχρι να σχολάσετε, αλλά εμείς που σας πληρώνουμε ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε νομίζω να έχει κανείς (σωστός) λειτουργός του κράτους, την απαίτηση να σκοτωθείς βρε kacey... Όταν μπορείς, κάνεις στην άκρη. Αν δεν υπάρχει χώρος, επιταχύνεις/επιβραδύνεις για να βοηθήσεις, απλό είναι.ελα ρε αλεξανδρε, τα περιπολικα βιαζουν κανονικα τον κοκ και δεν ειναι ενας και 2 , αλλα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τους
οταν βαριουνται αναβουν φαρο και σφαζουν κοκκινα περνουν στοπ, μεχρι και παντες/χειροφρενα τους εχω δει κανουν
και για το κατα ποσο θετουν τους πολιτες σε κινδυνο , εχω αναφερει παραδειγμα οπου περιπολικο με εξαναγκασε (επειδη μαλλον βαριοταν ο παπαρας) να βγω στην αριστερη της βουλιαγμενης για να του κανω χωρο ωστε να περασει το κοκκινο το οποιο εγω περιμενα κανονικα (για να στριψουμε αριστερα)
δε βγηκε καν να με περασει απο δεξια, απαιτουσε να παω εγω δεξια και να του κανω χωρο ο σκατοβλαχος
και δε μου αναψε απλα το φαρο (απο κει που τον ειχε σβηστο ) αλλα αρχισε να μου φωναζει
δυστυχως υπαρχει σε πολλους ενστολους η νοοτροπια κατεβηκα απο το χωριο μου , μου εδωσαν σημα και οπλο , αρα γαμαω και δερνω..
το βλεπω και σε στρατιωτικους αυτο το πραγμα, πολυ υφακι για το τιποτα (ευτυχως δεν ισχυει αυτο το πραγμα για ολους , αλλα ενας παπαρας εδω στη πολυκατοικια που νομιζει οτι ακομα διαταζει φανταρους θα μαζεψει πολλες μαπες καποια μερα )εγω παντως οποτε πηδουν τον κοκ χωρις λογο φροντιζω να τους δειξω οτι κανουν μαλακια φτανοντας μεχρι τη πορτα τους ειδικα οταν δεν εχουν καν αναψει φαρο (γιατι πλεον εχουν αποθρασυνθει τοσο που βαριουνται να κανουν και αυτο )
ακομα θυμαμαι εναν που καθοταν στο πισω καθισμα ενος περιπολικου του οποιου ο οδηγος ειχε σφαξει κοκκινο..
αναβει το πρασινο για μενα , κανω εκκινηση τους 'σημαδευω' και κοβω λιγο πριν τη πορτα
ο πισω πηρε θεση τρακαρισματος, πηγε στην αλλη μερια του καθισματος , πιαστηκε απο τις χειρολαβες και ετοιμαστηκε για συγκρουσηpriceless
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ρε οι άνθρωποι ειναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!
Πριν καμιά εβδομάδα+ στις 8 που έχει έτσι κ αλλιώς κίνηση είδα φάση όπως τα λες +1 μηχανή. Είχαν πιάσει κ τις δυο λωρίδες της αττικής οδού (σε σημείο που δεν είχε άλλη) κ μας πηγαίναν καροτσάκι με 70-80max. στην δεξιά πάταγε ένα από τα τζιπάκια στη μισή κ ο ένας με τη μηχανή.
Τους προσπέρασα ξυστά ενώ πατούσαν τη σειρήνα για να μη περάσω εγώ κ κανά δυο άλλοι. Τους έγραψα κανονικά στα παπάρια μου βεβαια. ενώ όταν τους πέρασα έβλεπα από το μεσαίο καθρέφτη για αρκετή ώρα την αττική οδό άδεια, αφού οι πιο πολλοί οδηγοί φοβόντουσαν να περάσουν κ απλά παταγαν καμιά κόρνα.
Ζώα εσείς πάτε τη βόλτα σας κ θα πίνετε καφέ μέχρι να σχολάσετε, αλλά εμείς που σας πληρώνουμε ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕΚλασική : viewtopic.php?p=1472537#p1472537
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τρια γουρουνακια?Τον ψεύτη βοσκό εννοεί, μπερδεύτηκε από το θέμα μπάτσοι-γουρούνια κλπ
-
Ε μα λεω κ εγω...
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση όσο έιμουν στην Αγγλία ήταν 1) πόσο μαλιοκούβαρα πηγαίνανε τα περιπολικά όταν είχαν αναμένο φάρο/σειρήνα 2) το τί κάνανε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα για να ανοίξουν χώρο. Μέχρι διαζώματα και πεζοδρόμια καβαλούσανεΛογικο, αφου εκει ο φαρος κ η σειρηνα δεν χρησιμοποιειται για ψυλλου πηδημα (ωστε να χαθει καθε σεβασμος σε αυτα, οπως πχ οι πινακιδες με τα ορια ή οι πινακιδες που προειδοποιουν για επικινδυνη στροφη), ή επειδη βαριουνται να περιμενουν στην κινηση ή επειδη θελουν να δειξουν ποσο μαγκες κ παροντες ειναι.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και για το κατα ποσο θετουν τους πολιτες σε κινδυνο , εχω αναφερει παραδειγμα οπου περιπολικο με εξαναγκασε (επειδη μαλλον βαριοταν ο παπαρας) να βγω στην αριστερη της βουλιαγμενης για να του κανω χωρο ωστε να περασει το κοκκινο το οποιο εγω περιμενα κανονικα (για να στριψουμε αριστερα)
:Σε αντίστοιχη περίπτωση σε στενό δρόμο δίπλα από το Village στο Ρέντη που είχαν την απαίτηση να κάνουν όλοι άκρη για να περασουν τους έκλεισα 3-4 φορές.
Βεβαια τότε ήμουν ακόμα με το Rav4 του πατέρα μου οπότε ήταν και πιο εύκολο.
Οταν τελικά κατάφεραν να φτάσουν δίπλα μου και είδαν ότι τους κλεινει ένας 18αρης θέλησαν να με τρομαξουν. Στην ερώτηση μου όμως γιατί αναβοσβηνουν τη σειρηνα χωρίς λόγο σταμάτησαν να μου μιλάνε. -
Απλα ρε φιλε υπαρχουν μερικα γιδια που νιωθουν οτι εγιναν καποιοι επειδη φορεσαν μια στολη και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι απλα κανουν μια δουλεια που υποτιθεται οτι ειναι στην υπηρεσια του πολιτη.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηλιθιοτητα απο το να τη βλεπει καποιος εξουσια (και αυτο γινεται σε πολλες περιπτωσεις στη ζωη ) .
Το θεμα ειναι οτι οσοι το κανουν αυτο σε ενα τοσο ευαισθητο επαγγελμα (που δεν ειναι αγαπητο απο αρκετο κοσμο) θα πρεπε να το σκεφτονται διπλα, γιατι ετσι παιρνει η μπαλα και τους συναδελφους τους ειναι σωστοι.
Και οι σωστοι φυσικα θα πρεπει να τους βαζουν χεριSent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...Δεν μιλούσαμε για το τι κάνουν τα περιπολικά αλλά για το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες. Υποχρεούνται λοιπόν να διευκολύνουν τα οχήματα άμεσης επέμβασης, στο μέτρο του εφικτού πάντα και με την ασφάλεια ως πρώτο μέλημα!
Οι ατυχείς περιπτώσεις που ανέφερες φυσικά δεν εμπίπτους στους σωστούς ένστολους!
-
Σήμερα ήταν ένα ζώον γουρούνι που ήθελε να κάνει αριστερή στροφή στην άνοδο της Συγγρού. Το όχημα ήταν άσπρο σκέτο χωρίς διακριτικά και φάρους. Σταμάτησε χωρίς καν φλας και πήγε να στρίψει. Φυσικά καμμία ελπίδα με την κίνηση που είχε από την κάθοδο...
Πόση ηλιθιότητα πια! Μπορούσαν κάλλιστα αν βιάζονται να πάνε παρακάτω και να κόψουν δεξιά, ώστε να περάσουν απέναντι με το φανάρι.
-
Δεν μιλούσαμε για το τι κάνουν τα περιπολικά αλλά για το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες.Και επετρεψε μου να προσθέσω Αλέξανδρε ότι στην περίπτωση 'ζώου' με φάρους και σειρήνες απέναντι δεν σημαίνει ότι και εγώ από την άλλη πλευρά πρέπει να φερθώ αναλογα!
Τεσπα! Αν ποτε δείτε κανένα Qashqai επάνω σε ένα δέντρο ... εγώ θα είμαι (και τα έξοδα του γερανού για να με κατεβάσει, δικά μου) και σίγουρα θα έχω αφήσει χώρο να περάσει ή όποια σοβαρή ή αστεία, αληθινή ή ψεύτικη ... 'έκτακτη αναγκη'!
-
Οι ατυχείς περιπτώσεις που ανέφερες φυσικά δεν εμπίπτους στους σωστούς ένστολους!
Ναι αλλα που ειναι αυτοι οι σωστοι ειναι το θεμα?
Γιατι η επαφη που εχει ο μεσος πολιτης με την αστυνομια ειναι σε κατι τετοια σκηνικα ή οταν τον γραφουνΟποτε τη χρειαζεται (να ρυθμισει τη κυκλοφορια, να ερθει σε ανα τροχαιο ή ακομα και σε σοβαρες περιπτωσεις) ερχεται μετα απο παρα πολλη ωρα και μεχρι τοτε μπορει να εχουν γινει διαφορα
Με λιγα λογια ειναι που ειναι ψιλοανυπαρκτοι (ακομα κι αν δε φταινε οι ιδιοι για αυτο ) , καλο ειναι οταν τους βλεπουμε να μην κανουν και μαλακιες
Sent from my LG-P500
-
ΕΚΤΑΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ: Λ. ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ, ΑΡΔΗΤΤΟΥ ΚΑΙ Λ. ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Λ. ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΕΩΣ ΤΟΧΙΛΤΟΝ, ΑΔ. ΔΙΑΚΟΥ, Λ. ΒΑΣ. ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΩ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS. ΔΕΞΙΑΛΩΡΙΔΑ ΣΤΗ Λ. ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΗ.Χμμμ, μάλιστα.
Είδε κανένας κάποια αντίστοιχη ανακοίνωση από τα ΜΜΕ ή από τους μπάτσους - γουρούνια ?
Ή απλά κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, όποτε γουστάρουμε;
Ρητορική ερώτηση.
Edit:
OK, OK, είχαν βγάλει δελτίο τύπου στις 20/6.
Αλλη φορά θα ξέρω να διαβάζω τα προγράμματα όλων των αθλητικών διοργανώσεων για να ξέρω...
-
Εξω απο την ΓΑΔΑ, περιπολικο Xsara με μαυρα πλαστικα ντιζαινατα τασια...
Εκτος απο το οτι ηταν εμετικα ασχημα, ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ρε μουλε να βαζεις χερι σε κρατικο οχημα? Δικο σου ειναι? -
Εδώ βάζουν εξατμίσεις κλπ στις οκταβιες, τα τάσια σε μαραναν.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εξω απο την ΓΑΔΑ, περιπολικο Xsara με μαυρα πλαστικα ντιζαινατα τασια...
Εκτος απο το οτι ηταν εμετικα ασχημα, ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ρε μουλε να βαζεις χερι σε κρατικο οχημα? Δικο σου ειναι?αυτό σε πείραξε; και που ξέρεις ότι δεν τοποθετήθηκαν από την υπηρεσία τους;
εδώ τους κάνουν μειώσεις, σιγά μην σκάσει ο αστυφύλακας ευρά για τάσια περιπολικού...
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4