-
Ε μα λεω κ εγω...
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση όσο έιμουν στην Αγγλία ήταν 1) πόσο μαλιοκούβαρα πηγαίνανε τα περιπολικά όταν είχαν αναμένο φάρο/σειρήνα 2) το τί κάνανε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα για να ανοίξουν χώρο. Μέχρι διαζώματα και πεζοδρόμια καβαλούσανεΛογικο, αφου εκει ο φαρος κ η σειρηνα δεν χρησιμοποιειται για ψυλλου πηδημα (ωστε να χαθει καθε σεβασμος σε αυτα, οπως πχ οι πινακιδες με τα ορια ή οι πινακιδες που προειδοποιουν για επικινδυνη στροφη), ή επειδη βαριουνται να περιμενουν στην κινηση ή επειδη θελουν να δειξουν ποσο μαγκες κ παροντες ειναι.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και για το κατα ποσο θετουν τους πολιτες σε κινδυνο , εχω αναφερει παραδειγμα οπου περιπολικο με εξαναγκασε (επειδη μαλλον βαριοταν ο παπαρας) να βγω στην αριστερη της βουλιαγμενης για να του κανω χωρο ωστε να περασει το κοκκινο το οποιο εγω περιμενα κανονικα (για να στριψουμε αριστερα)
:Σε αντίστοιχη περίπτωση σε στενό δρόμο δίπλα από το Village στο Ρέντη που είχαν την απαίτηση να κάνουν όλοι άκρη για να περασουν τους έκλεισα 3-4 φορές.
Βεβαια τότε ήμουν ακόμα με το Rav4 του πατέρα μου οπότε ήταν και πιο εύκολο.
Οταν τελικά κατάφεραν να φτάσουν δίπλα μου και είδαν ότι τους κλεινει ένας 18αρης θέλησαν να με τρομαξουν. Στην ερώτηση μου όμως γιατί αναβοσβηνουν τη σειρηνα χωρίς λόγο σταμάτησαν να μου μιλάνε. -
Απλα ρε φιλε υπαρχουν μερικα γιδια που νιωθουν οτι εγιναν καποιοι επειδη φορεσαν μια στολη και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι απλα κανουν μια δουλεια που υποτιθεται οτι ειναι στην υπηρεσια του πολιτη.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηλιθιοτητα απο το να τη βλεπει καποιος εξουσια (και αυτο γινεται σε πολλες περιπτωσεις στη ζωη ) .
Το θεμα ειναι οτι οσοι το κανουν αυτο σε ενα τοσο ευαισθητο επαγγελμα (που δεν ειναι αγαπητο απο αρκετο κοσμο) θα πρεπε να το σκεφτονται διπλα, γιατι ετσι παιρνει η μπαλα και τους συναδελφους τους ειναι σωστοι.
Και οι σωστοι φυσικα θα πρεπει να τους βαζουν χεριSent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...Δεν μιλούσαμε για το τι κάνουν τα περιπολικά αλλά για το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες. Υποχρεούνται λοιπόν να διευκολύνουν τα οχήματα άμεσης επέμβασης, στο μέτρο του εφικτού πάντα και με την ασφάλεια ως πρώτο μέλημα!
Οι ατυχείς περιπτώσεις που ανέφερες φυσικά δεν εμπίπτους στους σωστούς ένστολους!
-
Σήμερα ήταν ένα ζώον γουρούνι που ήθελε να κάνει αριστερή στροφή στην άνοδο της Συγγρού. Το όχημα ήταν άσπρο σκέτο χωρίς διακριτικά και φάρους. Σταμάτησε χωρίς καν φλας και πήγε να στρίψει. Φυσικά καμμία ελπίδα με την κίνηση που είχε από την κάθοδο...
Πόση ηλιθιότητα πια! Μπορούσαν κάλλιστα αν βιάζονται να πάνε παρακάτω και να κόψουν δεξιά, ώστε να περάσουν απέναντι με το φανάρι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν μιλούσαμε για το τι κάνουν τα περιπολικά αλλά για το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες.Και επετρεψε μου να προσθέσω Αλέξανδρε ότι στην περίπτωση 'ζώου' με φάρους και σειρήνες απέναντι δεν σημαίνει ότι και εγώ από την άλλη πλευρά πρέπει να φερθώ αναλογα!
Τεσπα! Αν ποτε δείτε κανένα Qashqai επάνω σε ένα δέντρο ... εγώ θα είμαι (και τα έξοδα του γερανού για να με κατεβάσει, δικά μου) και σίγουρα θα έχω αφήσει χώρο να περάσει ή όποια σοβαρή ή αστεία, αληθινή ή ψεύτικη ... 'έκτακτη αναγκη'!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι ατυχείς περιπτώσεις που ανέφερες φυσικά δεν εμπίπτους στους σωστούς ένστολους!
Ναι αλλα που ειναι αυτοι οι σωστοι ειναι το θεμα?
Γιατι η επαφη που εχει ο μεσος πολιτης με την αστυνομια ειναι σε κατι τετοια σκηνικα ή οταν τον γραφουνΟποτε τη χρειαζεται (να ρυθμισει τη κυκλοφορια, να ερθει σε ανα τροχαιο ή ακομα και σε σοβαρες περιπτωσεις) ερχεται μετα απο παρα πολλη ωρα και μεχρι τοτε μπορει να εχουν γινει διαφορα
Με λιγα λογια ειναι που ειναι ψιλοανυπαρκτοι (ακομα κι αν δε φταινε οι ιδιοι για αυτο ) , καλο ειναι οταν τους βλεπουμε να μην κανουν και μαλακιες
Sent from my LG-P500
-
ΕΚΤΑΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ: Λ. ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ, ΑΡΔΗΤΤΟΥ ΚΑΙ Λ. ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Λ. ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΕΩΣ ΤΟΧΙΛΤΟΝ, ΑΔ. ΔΙΑΚΟΥ, Λ. ΒΑΣ. ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΩ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS. ΔΕΞΙΑΛΩΡΙΔΑ ΣΤΗ Λ. ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΗ.Χμμμ, μάλιστα.
Είδε κανένας κάποια αντίστοιχη ανακοίνωση από τα ΜΜΕ ή από τους μπάτσους - γουρούνια ?
Ή απλά κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, όποτε γουστάρουμε;
Ρητορική ερώτηση.
Edit:
OK, OK, είχαν βγάλει δελτίο τύπου στις 20/6.
Αλλη φορά θα ξέρω να διαβάζω τα προγράμματα όλων των αθλητικών διοργανώσεων για να ξέρω...
-
Εξω απο την ΓΑΔΑ, περιπολικο Xsara με μαυρα πλαστικα ντιζαινατα τασια...
Εκτος απο το οτι ηταν εμετικα ασχημα, ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ρε μουλε να βαζεις χερι σε κρατικο οχημα? Δικο σου ειναι? -
Εδώ βάζουν εξατμίσεις κλπ στις οκταβιες, τα τάσια σε μαραναν.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εξω απο την ΓΑΔΑ, περιπολικο Xsara με μαυρα πλαστικα ντιζαινατα τασια...
Εκτος απο το οτι ηταν εμετικα ασχημα, ποιος σου εδωσε το δικαιωμα ρε μουλε να βαζεις χερι σε κρατικο οχημα? Δικο σου ειναι?αυτό σε πείραξε; και που ξέρεις ότι δεν τοποθετήθηκαν από την υπηρεσία τους;
εδώ τους κάνουν μειώσεις, σιγά μην σκάσει ο αστυφύλακας ευρά για τάσια περιπολικού... -
Προς τι το ?
Φυσικα κ με πειραξε. Ποιος του εδωσε το δικαιωμα να βαζει χερι σε κρατικη περιουσια, κ απο που κ ως που θεωρει οτι το οχημα του ανηκει, ωστε να του βαζει διακοσμητικες πινελιες?Κ φυσικα δεν τα εβαλε η υπηρεσια του, αλλιως θα τα εβαζε σε ΟΛΑ. Κρατικο οχημα ειναι, εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα κ προδιαγραφες. Δεν μπορει το καθενα να ειναι διαφορετικο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Προς τι το ?Δεν ισχυρίζεται κανείς ότι είναι καλό, απλώς είναι πραγματικά πταίσμα μπροστά σε άλλα που κάνουν. Έχω δει πράγματα, που μακάρι να μπορούσα να στα δείξω τώρα. Εκεί θα ήθελα να δω τι θα έλεγες...
-
Ναι, οκ, εγω να δεις τι εχω δει. Απλα προχτες αυτο ειδα, αυτο εγραψα. Κ πραγματικα τσαντιστηκα ΠΑΡΑ πολυ, γιατι σκεφτηκα κ τις εξατμισεις κλπ που εχω δει σε μπατσικα, ΚΑΙ το τι συμπεριφορα καταδεικνυει αυτο το πραγμα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Προς τι το ?
Φυσικα κ με πειραξε. Ποιος του εδωσε το δικαιωμα να βαζει χερι σε κρατικη περιουσια, κ απο που κ ως που θεωρει οτι το οχημα του ανηκει, ωστε να του βαζει διακοσμητικες πινελιες?Κ φυσικα δεν τα εβαλε η υπηρεσια του, αλλιως θα τα εβαζε σε ΟΛΑ. Κρατικο οχημα ειναι, εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα κ προδιαγραφες. Δεν μπορει το καθενα να ειναι διαφορετικο.
ρε kacey πραγματικά πιστεύεις ότι ο αστυφύλακας του χιλιάρικου και με τις αλλεπάληλες μειώσεις θα σκάσει λεφτά για το περιπολικό; εδώ λάδια και σέρβις δεν κάνουν, τάσια θα βάλουν; 9 στα 10 Ξαρά με τις σιδερένιες τα βλέπω.
τριμπούρδελα όλα είναι και σε σένα σε πήρε ο πόνος για την 'κρατική edit: περιουσία'; -
Mπορει να του τα δωρισαν και να τα κοτσαρε στο περιπολικο η να αλλαξε ζαντες στο ιδιωτικο του και να τα περασε εκει.
-
Δεν παραποιησε κανένας και τίποτα απο τα χαρακτηριστικά του περιπολικού με τα τασια και αδιάφορο πως προέκυψαν ... εκτός αν έγινε καμιά δαπάνη για την συγκεκριμένη αγορά (πολύ απίθανο βέβαια) ... δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό!
Και εγώ πριν 20 χρόνια έδωσα τα τασια του Sunny μου και τα έβαλε γνωστός μου σε περιπολικό.
Τα τασια στα περιπολικά είναι οι πρώτες συνήθως απώλειες κατα την κυκλοφορία τους. Σε κάποιες περιπτώσεις δε και για καλύτερο αερισμό των φρένων. Οπως τα περισσότερα Avensis taxi που κυκλοφορούν αλλά και τα Xsara της ΕΛΑΣ. -
Νομίζω οτι το πλήρωμα του περιπολικού έχει χρεωμένο το όχημα, οπότε μπορεί εάν κάποιος θέλει να προσθέσει (υπό προϋποθέσεις φαντάζομαι και με δική του δαπάνη) κάποια πράγματα
-
@διαφορους
Προφανως κ του τα δωρισαν (1ο προβλημα, γιατι ο μπατσος λαμβανει δωρα απο πολιτες?)
Επισης, τα περιπολικα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ τασια (καθολου), οχι γιατι 'φευγουν' αλλα γιατι δεν εχουν απο την αρχη της ζωης τους, οποτε δεν παιζει το 'εφυγαν τα κανονικα κ εβαλε ενα προχειρο', γιατι πολυ απλα δεν ειχε.Κ αφου δεν καταλαβαινετε τι λεω:
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Νομίζω οτι το πλήρωμα του περιπολικού έχει χρεωμένο το όχημα, οπότε μπορεί εάν κάποιος θέλει να προσθέσει (υπό προϋποθέσεις φαντάζομαι και με δική του δαπάνη) κάποια πράγματαΚ ακριβως αυτο ειναι το προβλημα που εχω με το συγκεκριμενο σκηνικο,
α) η νοοτροπια οτι το ταδε οχημα το χρεωνομαι εγω, οποτε ειναι 'δικο μου' κ του βαζω πραγματα πανω (κ μετα γκρινιαζω κ αν το δωσουν σε αλλον?).
β) το οτι θεωρει οτι εχει το δικαιωμα να βαλει χερι κ να αλλαξει κατα το δοκουν πραγματα πανω σε κρατικη περιουσια, που του εχει παραχωρηθει για να κανει μια δουλεια, κ οχι για να πουλαει μουρη. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επισης, τα περιπολικα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ τασια (καθολου), οχι γιατι 'φευγουν' αλλα γιατι δεν εχουν απο την αρχη της ζωης τους, οποτε δεν παιζει το 'εφυγαν τα κανονικα κ εβαλε ενα προχειρο', γιατι πολυ απλα δεν ειχε.Δεν ισχύει αυτό που λες.
Sent from my MB860 using smoke signals.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4