-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
[...]
Ντροπή να είσαι καρακώλι, ακόμα μεγαλύτερη ντροπή να έχεις φύγει και από εκεί και να έχεις τέτοιο nickname. Φιλικά το λέω, αλλά δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
Ευχαριστώ.
Πάω τώρα αμέσως στη θάλασσα να βουτήξω για να με ξεπλύνει από την ντροπή
Οχι στην Μεσογειο ομως γιατι ειναι μικρη,Προτιμησε τον Ατλαντικο .
-
Με βλέπω στο http://en.wikipedia.org/wiki/Mariana_Trench για να τα καταφέρω
-
Σταμάτη καλημέρα,
Οποιοσδήποτε ένστολος που βιαιοπραγεί δεν αξίζει τα (όποια) γαλόνια του, με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο και δεν υποννόησα το αντίθετο. Μάλιστα δεν μπορώ καν να φανταστώ Ανώτατο Αξ/κο να πράττει κάτι τέτοιο εκτός και αν βρίσκεται σε νόμιμη αυτοάμυνα.
ΥΓ: Ο πάπιας συνελήφθη για εξίβρυση, δεν ξέρω τελικά αν είχε συνέχεια το περιστατικό ή αν αφέθηκε ελευθερος.
-
Σήμερα το πρωί ήταν κάτι μπάτσοι στο σταθμό συγγρού-φιξ, στην άνοδο της συγγρού. Αυτό που έκαναν, ήταν να κάνουν νόημα 'περάστε, περάστε', στα ΙΧ που ήταν ήδη στη λεωφορειολωρίδα.
Τι σημαίνει αυτό; Κατάργησαν τη λεωφορειολωρίδα;
Αν μπω και είναι άλλος αστυνομικός μετά μπορεί να με γράψει;
Εγώ είμαι το κορόδιο που τελικά περιμένω με τα άλλα αυτοκίνητα στο μποτιλιάρισμα και δε μπαίνω κι εγώ να τους προσπεράσω όλους τους άλλους από δεξιά;
Τι #%&#@&$ συμβαίνει τελικά σε αυτήν την πόλη;
-
Περνάω προχθές το μεσημεράκι κατά τη 1:00 την Τσιμισκή ως συνοδηγός σε φίλο Αυστριακό, άρτι αφιχθέντα από την Αυστρία.
Δεν είχε τρομερή κίνηση, υπήρχε ροή, αλλά ΟΚ για την Τσιμισκή μιλάμε. Ο φίλος να έχει φρικάρει με τα χωσίματα και τις απροειδοποίητες αλλαγές λωρίδας. Να δίνει αναγκαστικά (στην αρχή λόγω ευγένειας και στη συνέχεια κυρίως από φόβο) προτεραιότητα σε όσους ήθελαν να χωθούν μπροστά του. Εγώ να έχω λυθεί στα γέλια και αυτός να με κοιτάει έντρομος και απορημένος.
Το highlight ήταν που φτάνοντας στα φανάρια Τσιμισκή-Αγίας Σοφίας κάποιοι περάσανε με βαθύ πορτοκαλί. 2 μπάτσοι κάθονται αριστερά του δρόμου στο φανάρι, με γυρισμένη την πλάτη προς την κυκλοφορία και έχουν πιάσει ψιλή κουβέντα με 2 γκόμενες
Με κοιτάει ο φίλος, τον κοιτάω, μου δείχνει τους μπάτσους με ύφος απόγνωσης και απορίας... Του λέω 'this is sparta!' και σκάει ένα μεγαλοπρεπές facepalm! -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Του λέω 'this is sparta!' και σκάει ένα μεγαλοπρεπές facepalm!Το facepalm ήταν γιατί νόμιζε ότι έκανε λάθος και πήγε στην Λακωνία ο άνθρωπος με αυτό που του είπες...
-
Πριν 3 μερες, στο φαναρι της Ελαΐδος στην Πειραιως, κυρατσα σφαζει το κοκκινο απο τον δρομο που ερχεται απο το Καραισκακη για να μπει αριστερα στην Πειραιως-ρευμα προς Πειραια. Ηταν το τουλαχιστον 3ο αυτοκινητο που περασε αφου ειχε γινει πρασινο το δικο μας φαναρι, επι της Πειραιως ερχομενοι απο Αθηνα.
Πρωτοι στην διασταυρωση κ μπροστα μου ηταν 2 μηχανες ΔΙ.ΑΣ οι οποιοι επειδη ξεκινησαν κ φουριοζοι, παραλιγο να τους μαζεψει κ να τους παει βολτα. Τι εκαναν? Φωναξαν κατι του τυπου 'που πας κυρα μου, δεν βλεπεις το φαναρι?' κ συνεχισαν ακαθεκτοι.
Στο φαναρι που στριβεις για Καμινια, σταματησαν εμενα (παπι, με μπουφαν+κρανος+γαντια) 'επειδη τους προσπερασα'. Περιττο να σας πω τι εγινε... Σταματησαμε την κουβεντα οταν μου ειπαν 'αν θες μπορουμε να συνεχισουμε στο τμημα, οπου σηκωθηκα κ εφυγα κ πηγα μονος μου 300μ πιο κατω που ειναι η Τροχαια Πειραια φωναζοντας 'ανεβαινω στον 5ο που ειναι ο διοικητης για να γινει της πουτανας'. ΔΕΝ σταματησαν στην Τροχαια...
-
Τώρα όντως ταιριάζει το whatever gif. Ποτέ δεν θα αλλάξουν τα πράγματα όσο οι φύλακες αποδέχονται τον λύκο ως φυσιολογικό κομμάτι του κοπαδιού.
-
Αυξήσεις - φωτιά που θα αγγίξουν ακόμα το 50% στα πρόστιμα για παραβάσεις του νέου αναθεωρημένου ΚΟΚ που συνδέονται άμεσα με την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων προωθεί το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του 'Ελεύθερου Τύπου', ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, αναμένεται πολύ πιο αυστηρός από τον υφιστάμενο αφού μέχρι και 2.000 ευρώ θα πληρώνουν όσοι οδηγούν σε κατάσταση μέθης ενώ από 700 που είναι σήμερα το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν φωτεινό σηματοδότη θα ανέβει στα 1.000 ευρώ.
Την ανιούσα θα πάρει και το πρόστιμο για παραβίαση STOP το οποίο από 700 θα φτάσει στα 900.
Μεταξύ άλλων, η παράβαση για στάθμευση σε ράμπα εισόδου-εξόδου θα στοιχίζει 325 ευρώ (από 150 σήμερα), για στάθμευση σε πεζοδρόμιο σε 120 ευρώ (από 80) και για διπλοπαρκάρισμα σε 60 ευρώ (από 40 ευρώ).
Ανάλογες αυξήσεις προβλέπονται για την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας του τραμ, από 150 ευρώ στα 225.
Αλλάζουν και τα δεδομένα στις κόντρες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών αφού στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 1.050 ευρώ από 700 που ισχύει σήμερα.
Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.
http://news247.gr/oikonomia/aykshsh_twn ... 16019.html
αυτα ειναι, αντι να αυξήσουμε λιγο την αστυνόμευση θα πάμε τα λιγα προστιματα στον θεό! Σύντομα αν σε πιάνουν θα σε κατασχεουν το σπιτι π.χ
κ η ζουγκλα θα συνεχίζει!
-
Σε λάθος θέμα είναι όμως, η Αστυνομία δεν έχει καμία σχέση. Στα περί ΚΟΚ πρέπει να πάει.
-
Πρέπει να είναι κανείς ηλίθιος για να πιστεύει πως φταίει το πρόστιμο των €700 που κάθε φορά που ανάβει κόκκινο περνάνε και 4-5 αμάξια, και άμα γίνει €1000 θα βελτιωθεί η κατάσταση.
-
Το θέμα δεν είναι να κοστίζει η παράβαση κόκκινου μια περιουσία όπως στην Αγγλία άλλα αυτά τα πρόστιμα να τα τρώει κανείς ώστε να μπει λίγο μυαλό σε μερικά ζώα. Μερικές παραβάσεις δεν δικαιολογούνται με τίποτα. πχ. (Οδήγηση χωρίς ζώνη, Οδήγηση ύπο την επείρια αλκοόλ και άλλα τέτοια ωραία). Και σόρυυ αν είμαι OFF TOPIC.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πρέπει να είναι κανείς ηλίθιος για να πιστεύει πως φταίει το πρόστιμο των €700 που κάθε φορά που ανάβει κόκκινο περνάνε και 4-5 αμάξια, και άμα γίνει €1000 θα βελτιωθεί η κατάσταση.συμφωνω. για μενα θα επρεπε να μην υπαρχουν χρηματικα προστιμα περα απο το παρανομο παρκαρισμα. σε ολες τις αλλες περιπτωσεις να παιρνουν το διπλωμα.
πχ αλκοολ πανω απο το οριο: 12 μηνες αφαιρεση διπλωμα και σε περιπτωση υποτροπης αφαιρεση δια παντως
και αν ειναι νεος οδηγος αφαιρεση επιτοπου και σε σχολη για καινουριο μετα απο 5 χρονια. (αλλα σε χωρα που να εφαρμοζονται οι νομοι)
μπορει καποιος να πει ακραια αυτα που λεω αλλα ειναι πιο ακραιο να σκοτωνεται τοσος κοσμος στο δρομο και ιδιαιτερα κοσμος που δεν φταει τιποτα και ο καθε μ@λ@κ@ς αποφασιζει για την τυχη του.... -
Κ πως θα μαζέψουν λεφτά μετα?? Που εδω στην ελλαντα ειναι ο μόνος λόγος που γράφουν που κ που!
-
καλα ενταξει , βρωμιαρηδες μπατσοι 'αξιωματικοι' με λειτουργημα , που καθονται και κοβουν κλησεις για παρκαρισμα ενω διπλα τους γινονται ολες οι παραβασεις, ειδικα το φαναρι , το κριμα στο λαιμο τους και οι νεκροι επισης.
να ιδιωτικοποιηθεί η εισπραξη κλησεων , να βαλουμε τους ανειδικευτους και τους πακιστανους να κοβουν , ολοκληροι 'αξιωματικοι' πανε χαμενοι.
νταξ ο πολιτικος που σκεφτεται (αν και δε το βλεπω να γινει) τα προστιμα ειναι μεταξυ σπιτιου, γραφειου και king george οποτε λογικο να μην 'ξερει'. ο μπατσος που ειναι καθε μερα στο δρομο και εχει καθηκον μονος του μετατραπηκε σε φοροεισπραχτικη μηχανη , γιαυτο εχει το σεβασμο που του αναλογει.
disclaimer: εχω καιρο να φαω κληση.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν εχει τυχει να με σταματήσουν για ελεγχο αλλα αυτές οι ερωτησεις τους είναι εκπληκτική ευκαιρία για χαβαλέ.πχ
Έχετε όπλα στο αμάξι ή κάτι παράνομο;τρεις πυρηνικές κεφαλες και 5 πυραύλους
Εσείς που πηγαίνετε;
να ρίζω ενα λουτσο
κλπ
θα σε μαζέψουν σίγουρα
εσυ το γελας αλλα σε ελεγχο στο Χιθροου, ενας εξυπνακιας ειχε μια θηκη κιθαρας, ρωταει η μαυρουλα στο γκισε τι εχετε εκει μεσα, λεει ο τυπας...αντιαρματικη ρουκετα!!!
συμπληρωνει η τυπισσα στο δελτιο την απαντηση και καλει την αντιτρομοκρατικη....τελικα πληρωσε προστιμο για ψευδη δηλωση!!!
-
http://sapila.gr/istories/na_akous_2_fo ... _milas_mia
Στο Heathrow:
Ένα missille safety pin περασμένο στα κλειδιά (και ξεχασμένο εντελώς) λάβαρο από μια dynamic mix με τους us marines κάπου στη Λάρισσα.
'What's that sir?'
'Thats just a safety pin'
'What kind of safety pin sir?'
'The kind that missiles use'
'Please take your handbag and follow me sir.. we'll bring everything else thats yours' -
Ωπ, τωρα το πηρα πρεφα αυτο.
Χθες ειδα 2 μηχανες την ομαδας Διας να εχουν σταματησε BMW χωρις πινακιδες και να την ψαχνουν (απο οσο καταλαβα), στην Λ.Πεντελης. Σωστο. -
Αποριες κ επισημανσεις ενος αφελους (κ πολυ τσαντισμενου) πολιτη:
Προς τον κ. Αλεξιο Δροσο, Δημοτομπατσο Αθηνων:
α) πολυ καλα κανατε κ με γραψατε για παρανομη σταθμευση αφου ειχα παρκαρει σε θεση μονιμου κατοικου. Βεβαια μιλαμε για μια το βραδυ κ σε μια περιοχη που οχι μονιμοι κατοικοι δεν υπαρχουν, αλλα ουτε κ αδεσποτα (πλατεια Καρυτση). Αλλα ειπαμε, αφου ημουν παρανομος, ημουν παρανομος.
Αν βεβαια δεν ειχα κατσει ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ επειδη αυτα τα @@ με ποδηλατα κανουν ποδηλαταδα καθε Παρασκευη βραδυ, με το ετσι θελω, στο κεντρο της Αθηνας, κοντρα σε καθε εννοια νομιμοτητας, ισως να ειχα την υπομονη να ψαξω για σωστη θεση...Αλλα αυτοι θα την παθουν απο κανα τρελλαμενο φορτηγατζη, οπως εγινε στην Βραζιλια (Αργεντινη;) που τους απλωσε στην ασφαλτο πριν μερικες εβδομαδες.
β) Το ιδιο παρανομο ομως ειναι κ το μπλε Suzuki Swift που ηταν παρκαρισμενο 3 αυτοκινητα πισω μου, επισης στην ιδια ζωνη μονιμων κατοικων (κ το μισο πανω στο πεζοδρομιο). Αυτο γιατι δεν το γραψατε? Μηπως γιατι αντι για σημα μονιμου κατοικου εχει πανω στο παρμπριζ του ενα χειρογραφο σημειωμα που γραφει 'Δουλευω στο Blink' (το Blink ειναι το μπαρακι εκει διπλα) κ ειναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εκει παρκαρισμενο παρανομα?
γ) Γιατι δεν πηγατε κ ακριβως απεναντι απο το αυτοκινητο μου, οπου ειναι θεση επι πληρωμη για ολους κ θα μπορουσα να παρκαρω νομιμα, οπου το Paeri Daeza εχει κατεβασει τραπεζακια στο ΔΡΟΜΟ κ τρωει κομματι αυτου κ τις νομιμες θεσεις σταθμευσης, να του σκισετε τον κωλο στα προστιμα?
Δεν περιμενω να παρω απαντησεις κ. Δροσε, απλα να ξερετε οτι οι λεξεις 'Δροσος', 'οικογενεια σου' κ 'καρκινος' εχουν συνδυαστει πολλες φορες στις καταρες που σου ριχνω εδω κ 3 μερες...
ΥΓ Κ φυσικα μεσα στην εβδομαδα θα εχω κ εγω το σηματακι του 'μονιμου κατοικου Αθηνων', ωστε να κανω κ εγω ελευθερα οτι γουσταρω, οπως καθε εξυπνος πολιτης αυτης της χωρας. Γιατι βαρεθηκα να νιωθω μαλακας.
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
δεν εχει τυχει να με σταματήσουν για ελεγχο αλλα αυτές οι ερωτησεις τους είναι εκπληκτική ευκαιρία για χαβαλέ.
πχ
Έχετε όπλα στο αμάξι ή κάτι παράνομο;τρεις πυρηνικές κεφαλες και 5 πυραύλους
Εσείς που πηγαίνετε;
να ρίζω ενα λουτσο
κλπ
θα σε μαζέψουν σίγουρα
εσυ το γελας αλλα σε ελεγχο στο Χιθροου, ενας εξυπνακιας ειχε μια θηκη κιθαρας, ρωταει η μαυρουλα στο γκισε τι εχετε εκει μεσα, λεει ο τυπας...αντιαρματικη ρουκετα!!!
συμπληρωνει η τυπισσα στο δελτιο την απαντηση και καλει την αντιτρομοκρατικη....τελικα πληρωσε προστιμο για ψευδη δηλωση!!!
Αυτα ειναι παπαριες με κεφαλαιο Π. Πληρωσε προστιμο για δηλωση που εγραψε καποια αλλη, με τα δικα της γραμματα, κ που δεν ειχε υπογραψει? Αυτο μας λες?
'hmmm, δεν μου αρεσει η φατσα αυτου, ας γραψω οτι δηλωσε οτι κουβαλαει ναρκωτικα κ τον μαζευουμε μετα'.
ΥΓ Κ για να προλαβω τους εξυπνους, 5 χρονια εχω ζησει στην Αγγλια.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4