-
Εαν δεν απαντουσε πιστευω οτι δεν θα γινοτανε απολυτως τιποτα... Απλα θα ειχε ξενερωσει απο τη διαδικασια.. να σταματησει... Εμενα με σταματησαν στους Αγ. Θεοδωρους παλια,και τελικα ηταν για να ελενξουν αν ειχα αποδειξη διοδιων... Τις καλες εποχες που ανηκανε στα ΤΕΟ.. και οι υπαλληλοι εκαναν λαμογιες με τις πληρωμες...
-
Σημερα πηρα για - αλλη μια φορα - τηλεφωνο στο 100 κ ζητησα την Τροχαια για να επιληφθει του θεματος του μαλακα με το πλυντηριο αυτοκινητων που κραταει 1+ θεσεις για την παρτη του στον δρομο.
Ως σωστος πολιτης κ οπως με συμβουλευετε αρκετοι εδω μεσα, πηρα τηλ. τους αρμοδιους κ ζητησα να λυσουν το θεμα.
Ενδεικτικο ειναι οτι αφου η οπερειτορ με ρωτησα τα στοιχεια μου κ το τι συμβαινει, μου ειπε οτι θα προωθησει το αιτημα κ πηγε να το κλεισει. Χωρις να με εχει ρωτησει/της εχω πει σε ποια περιοχη της Ελλαδας συμβαινει το καταγγελομενο περιστατικο...
Οποτε οταν γυρισα κ ηταν ακομα εκει το εμποδιο, βγηκα εξω, το πεταξα μεσα στο μαγαζι του, του γρυλισα να μην συνηθιζει την καβατζα, κ παρκαρα. Απλα πραγματα.
-
Και πολύ καλά έκανες και του γρύλισες. Οι μαλάκες βασίζονται στην ανοχή των άλλων.
-
Κ πριν μιση ωρα τους ξαναπηρα για το ιδιο θεμα, για να δουμε αν θα γινει κατι. Εχει χαρη που ειμαι ηδη παρκαρισμενος.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σημερα πηρα για - αλλη μια φορα - τηλεφωνο στο 100 κ ζητησα την Τροχαια για να επιληφθει του θεματος του μαλακα με το πλυντηριο αυτοκινητων που κραταει 1+ θεσεις για την παρτη του στον δρομο.Ως σωστος πολιτης κ οπως με συμβουλευετε αρκετοι εδω μεσα, πηρα τηλ. τους αρμοδιους κ ζητησα να λυσουν το θεμα.
Ενδεικτικο ειναι οτι αφου η οπερειτορ με ρωτησα τα στοιχεια μου κ το τι συμβαινει, μου ειπε οτι θα προωθησει το αιτημα κ πηγε να το κλεισει. Χωρις να με εχει ρωτησει/της εχω πει σε ποια περιοχη της Ελλαδας συμβαινει το καταγγελομενο περιστατικο...
Οποτε οταν γυρισα κ ηταν ακομα εκει το εμποδιο, βγηκα εξω, το πεταξα μεσα στο μαγαζι του, του γρυλισα να μην συνηθιζει την καβατζα, κ παρκαρα. Απλα πραγματα.
Φιλε μου σε καθε στενο υπαρχουν τουλαχιστον 5-6 λαλακες οπου βαζουν κουβα-κωνο-τενεκε για να μην παρκαρει κανενας εκει. Δυστυχως οταν πηρα και εγω το τενεκεδακι και το εστειλα στο διαολο, διαπιστωσα οτι το αμαξι μου ειχε μια γρατζουνια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ την επομενη μερα.
Αυτη η χωρα ειναι μια τεραστια μπανανια και εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν ,αφου ο μεσος Ελληνας δεν εχει παιδεια. ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενδεικτικο ειναι οτι αφου η οπερειτορ με ρωτησα τα στοιχεια μου κ το τι συμβαινει, μου ειπε οτι θα προωθησει το αιτημα κ πηγε να το κλεισει. Χωρις να με εχει ρωτησει/της εχω πει σε ποια περιοχη της Ελλαδας συμβαινει το καταγγελομενο περιστατικο...Έκαναν triangulation βρε την τοποθεσία σου από το κινητό! Δε χρειάζεται να ρωτήσουν! Δεν έχεις ξαναδεί '24'?
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Σημερα πηρα για - αλλη μια φορα - τηλεφωνο στο 100 κ ζητησα την Τροχαια για να επιληφθει του θεματος του μαλακα με το πλυντηριο αυτοκινητων που κραταει 1+ θεσεις για την παρτη του στον δρομο.
Ως σωστος πολιτης κ οπως με συμβουλευετε αρκετοι εδω μεσα, πηρα τηλ. τους αρμοδιους κ ζητησα να λυσουν το θεμα.
Φιλε μου σε καθε στενο υπαρχουν τουλαχιστον 5-6 λαλακες οπου βαζουν κουβα-κωνο-τενεκε για να μην παρκαρει κανενας εκει. Δυστυχως οταν πηρα και εγω το τενεκεδακι και το εστειλα στο διαολο, διαπιστωσα οτι το αμαξι μου ειχε μια γρατζουνια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ την επομενη μερα.
Αυτη η χωρα ειναι μια τεραστια μπανανια και εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν ,αφου ο μεσος Ελληνας δεν εχει παιδεια. ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
Γιατι κ εσυ δεν χαρακωνεις ΟΛΑ τα αυτοκινητα αυτων που χρησιμοποιουν αυτους τους κουβαδες? Σιγουρα ξερεις ποιοι ειναι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι κ εσυ δεν χαρακωνεις ΟΛΑ τα αυτοκινητα αυτων που χρησιμοποιουν αυτους τους κουβαδες? Σιγουρα ξερεις ποιοι ειναι.
Ναι ξερω ποιοι ειναι ,αλλα δεν θα κανω αυτα που κατηγορω. Απλα το μονο που μπορω να κανω ειναι να κατασκοπευσω το βραδυ και να τον πιασω την ωρα που το γρατζουναει. Εκει θα γινει χαμος
-
Μπορειτε να μου πειτε πως γινεται να πεφτω σε ολους τους βλακες μπατσους, κ παντα σε αποστασεις της ταξεως των 300-400 μετρων?
Παω σε πελατη, 300 μετρα μακρυα. Παω με το μηχανακι γιατι κουβαλαγα μια κουτα με παραγγελια, κ φυσικα κρανος για 300μ ΔΕΝ φοραω (κ αμα παθω κατι ας προσεχα).
Οπως παω, βλεπω μπατσικο καινουριο Octavia,100μ πριν το φαναρι στην αντιθετη κατευθυνση, με οδηγο τυπακι ~25 με γυαλι ηλιου μασκα τεραστια (Bournazay Ban), να εχει πιασει φιλικη κουβεντουλα με παππου ακρανωτο πανω σε βεσπα. Αφηνω την κουτα στον πελατη, κανω αναστροφη κ φτανω στο φαναρι (στο οποιο εχει φτασει κ το Octavia μετα απο το 'Αντε γεια κυρ-Αντωνη) κ καθομαι μπροστα τους. Οποτε απο πισω ακουγεται
Μπατσονι: Φιλαρακι (τι λεεεε ρε μεγαλε ) γιατι δεν φορας κρανος (απο μεσα απο το μπατσικο δια του παραθυρου)?
Kacey: Για τον ιδιο λογο που δεν φοραγε κ ο κυρ-Αντωνης που μολις χαιρετησεις μετα απο φιλικη κουβεντουλα κ δεν του ειπες τιποτα για το κρανος
Μπατσονι:...Αι στα διαλα ρε ζωντανα.
-
Καταρχήν φίλε , γράφεις σε ένα δημόσιο φόρουμ , οποτε λέξεις στυλ μπάτσος , μπατσόνι , μπατσικό καλό θα ήταν να αποφεύγονται... Πες μας και εσύ τι δουλειά κάνεις , αν είναι να σε χαρακτηρίζουμε αναλόγως...
Τωρα για την δικαιολογία που του είπες τι να πω... Κλασσικός Έλληνας...
'' Εμένα βρήκες κυρ Αστυνόμε? 'Ολοι οι άλλοι ???....'
Όπως επίσης για το ότι για 300 μέτρα δεν φοράς κράνος.... Σκέψου τα λίγο καλύτερα τα πράγματα...Φιλικά , Γιάννης
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πες μας και εσύ τι δουλειά κάνεις , αν είναι να σε χαρακτηρίζουμε αναλόγως...Παω με το μηχανακι γιατι κουβαλαγα μια κουτα με παραγγελια,
Κουτο-κουβαλητής παπάκουλας.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Πες μας και εσύ τι δουλειά κάνεις , αν είναι να σε χαρακτηρίζουμε αναλόγως...
Παω με το μηχανακι γιατι κουβαλαγα μια κουτα με παραγγελια,
Κουτο-κουβαλητής παπάκουλας.
Και το πολιτικά ορθόν: κυτιοφόρος εις δίκυκλον αναβαίνων.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπορειτε να μου πειτε πως γινεται να πεφτω σε ολους τους βλακες μπατσους, κ παντα σε αποστασεις της ταξεως των 300-400 μετρων?Παω σε πελατη, 300 μετρα μακρυα. Παω με το μηχανακι γιατι κουβαλαγα μια κουτα με παραγγελια, κ φυσικα κρανος για 300μ ΔΕΝ φοραω (κ αμα παθω κατι ας προσεχα).
Οπως παω, βλεπω μπατσικο καινουριο Octavia,100μ πριν το φαναρι στην αντιθετη κατευθυνση, με οδηγο τυπακι ~25 με γυαλι ηλιου μασκα τεραστια (Bournazay Ban), να εχει πιασει φιλικη κουβεντουλα με παππου ακρανωτο πανω σε βεσπα. Αφηνω την κουτα στον πελατη, κανω αναστροφη κ φτανω στο φαναρι (στο οποιο εχει φτασει κ το Octavia μετα απο το 'Αντε γεια κυρ-Αντωνη) κ καθομαι μπροστα τους. Οποτε απο πισω ακουγεται
Μπατσονι: Φιλαρακι (τι λεεεε ρε μεγαλε ) γιατι δεν φορας κρανος (απο μεσα απο το μπατσικο δια του παραθυρου)?
Kacey: Για τον ιδιο λογο που δεν φοραγε κ ο κυρ-Αντωνης που μολις χαιρετησεις μετα απο φιλικη κουβεντουλα κ δεν του ειπες τιποτα για το κρανος
Ειναι αστειο πως οταν σε συμφερει βρισκεις τον καταλληλο νομο, και στον πιο απλο (χρηση κρανους) '¨κολλας'
Ο ΚΟΚ δεν αναφερει πουθενα οτι για αποστασεις κατω των 300μ δεν απαιτειται η χρηση κρανους.
Το λες και μονος σου: 'αν παθω κατι, ας προσεχα'. Ε δεν επαθες ατυχημα (χτυπα ξυλο) αλλα επεσες στο 'οργανο'. Ας προσεχες.Ουτε βεβαια παιζει ρολο ο 'κυρ-Αντωνης', την παραβαση την εκανες (Αδικο μεν αλλα...)
Για το υφακι του 'οργανου'...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μπορειτε να μου πειτε πως γινεται να πεφτω σε ολους τους βλακες μπατσους, κ παντα σε αποστασεις της ταξεως των 300-400 μετρων?
Παω σε πελατη, 300 μετρα μακρυα. Παω με το μηχανακι γιατι κουβαλαγα μια κουτα με παραγγελια, κ φυσικα κρανος για 300μ ΔΕΝ φοραω (κ αμα παθω κατι ας προσεχα).
Ειναι αστειο πως οταν σε συμφερει βρισκεις τον καταλληλο νομο, και στον πιο απλο (χρηση κρανους) '¨κολλας'
Ο ΚΟΚ δεν αναφερει πουθενα οτι για αποστασεις κατω των 300μ δεν απαιτειται η χρηση κρανους.
Το λες και μονος σου: 'αν παθω κατι, ας προσεχα'. Ε δεν επαθες ατυχημα (χτυπα ξυλο) αλλα επεσες στο 'οργανο'. Ας προσεχες.Ουτε βεβαια παιζει ρολο ο 'κυρ-Αντωνης', την παραβαση την εκανες (Αδικο μεν αλλα...)
Αν βαλω κατω ποσες παραβασεις γινονται απο τους μπατσους θα γελασει ο κοσμος! To συστημα εχει δωσει το δικαιωμα στον Ελληνα να εχει τετοια νοοτροπια! Δεν εχεις καταλαβει οτι η Ελλαδα ειναι μια μπανανια με τετραποδα. Ολοι μας κανουμε την παρανομια. Απο τον απλο εργαζομενο στην δημοσια υπηρεσια μεχρι τον Jeffry.
Στο εξωτερικο οταν παω θα ειμαι πολυ ευγενικος και προσεκτικος με τους αστυνομικους ,γιατι η πλειοψηφια των αστυνομικων στο εξωτερικο λειτουργουν συμφωνα με τον νομο. Στην μπανανια μας η πλειοψηφια των αστυνομικων παρανομει και αυτο ειναι η πραγματικοτητα και οχι λογια του αερα. Ενα 50% των αστυνομικων στην βραδυνη βαρδια ειναι μεθυσμενοι μεχρι αηδιας και προκαλω καποιον αστυνομικο να με διαψευσει!
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Αν βαλω κατω ποσες παραβασεις γινονται απο τους μπατσους θα γελασει ο κοσμος! To συστημα εχει δωσει το δικαιωμα στον Ελληνα να εχει τετοια νοοτροπια! Δεν εχεις καταλαβει οτι η Ελλαδα ειναι μια μπανανια με τετραποδα. Ολοι μας κανουμε την παρανομια. Απο τον απλο εργαζομενο στην δημοσια υπηρεσια μεχρι τον Jeffry.
Στο εξωτερικο οταν παω θα ειμαι πολυ ευγενικος και προσεκτικος με τους αστυνομικους ,γιατι η πλειοψηφια των αστυνομικων στο εξωτερικο λειτουργουν συμφωνα με τον νομο. Στην μπανανια μας η πλειοψηφια των αστυνομικων παρανομει και αυτο ειναι η πραγματικοτητα και οχι λογια του αερα. Ενα 50% των αστυνομικων στην βραδυνη βαρδια ειναι μεθυσμενοι μεχρι αηδιας και προκαλω καποιον αστυνομικο να με διαψευσει!
Δε διαφωνω αλλα αυτο τι ακριβως σημαινει? Οτι 'νομιμοποιει' τη μη χρηση κρανους?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δε διαφωνω αλλα αυτο τι ακριβως σημαινει? Οτι 'νομιμοποιει' τη μη χρηση κρανους?
Προσπαθησα να σου δωσω να καταλαβεις οτι στην Ελλαδα δεν οριζουν οι νομοι τι ειναι νομιμο και τι οχι ,αφου ελαχιστοι τους τηρουν! Τυπικα ειναι παρανομος ,αλλα ουσιαστικα ΟΧΙ!
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Καταρχήν φίλε , γράφεις σε ένα δημόσιο φόρουμ , οποτε λέξεις στυλ μπάτσος , μπατσόνι , μπατσικό καλό θα ήταν να αποφεύγονται... Πες μας και εσύ τι δουλειά κάνεις , αν είναι να σε χαρακτηρίζουμε αναλόγως...
Τωρα για την δικαιολογία που του είπες τι να πω... Κλασσικός Έλληνας...
'' Εμένα βρήκες κυρ Αστυνόμε? 'Ολοι οι άλλοι ???....'
Όπως επίσης για το ότι για 300 μέτρα δεν φοράς κράνος.... Σκέψου τα λίγο καλύτερα τα πράγματα...Φιλικά , Γιάννης
α) Γραφω σε ενα δημοσιο φορουμ κ θα γραφω οτι θελω. Η λογοκρισια (κ η διακριτικοτητα οπως κ η ευγενεια) εχουν πεθανει προ πολλου. Το τι γραφω ειναι απ'ευθειας αναλογο με το υφακι του περιγραφομενου προσωπου κ την καταχρηση της ιδιοτητας του. Ας προσεχε τι κ πως το λεει, να μην τον χαρακτηριζα 'μπατσονι'.
β) Στα χαρτια μηχανολογος μηχανικος, στην πραγματικοτητα κ προσωρινα χονδρεμπορος τσιγαρων. Το οτι τρεχω σε ενα πελατη με μια κουτα παραγγελια πανω στο παπι δεν σημαινει οτι ειμαι κ ντελιβερας (με οτι συνεπαγεται το επαγγελμα αυτο).
γ) Ουδεποτε εγραψα οτι καλως κυκλοφορω χωρις κρανος ή οτι δικαιολογουμαι λογω της αποστασης, κ ουδεποτε θα γκρινιαζα για το οτι με εγραψαν αν με εγραφαν. Ολο το ποστ μου (οπως κ η συμπεριφορα κ η απαντηση μου) ηταν αναλογη κ αρμοζουσα του υφους 'Σεριφη' που ειχε ο ΒΛΑΚΑΣ που φοραει στολη. Απο την αλλη ομως:
δ) ΦΥΣΙΚΑ Κ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, οταν αυτη μαλιστα συνοδευεται απο υφακι γαμικουλα ή υφακι 'το κανω για το καλο σου'.
ε) Οπως εγραψα, αν παθω κατι στις διαδρομες αυτες των 300-400-500μ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ. Απολυτα συνειδητοποιημενα.
Βλεπε το γ). Κοινως, συμφωνουμε, το θεμα μου ηταν το υφακι κ η επιλεκτικη εφαρμογη του νομου.
...
Οχι, οτι εγραψα απο πανω.
ΥΓ Γιατι ρε πστ μου δεν καταλαβαινετε τα απλα ελληνικα που γραφω?
-
Φασκεις και αντιφασκεις.Σε μια συζητηση για τις ζωνες ασφαλειας οταν εγω ειχα πει οτι παρολο που η χρηση της ειναι υποχρεωτικη και οποιος δεν την φοραει προβλημα του αυτος θα φαει το κεφαλι του μου ειχες πει πως απαιτεις να φοραει ο αλλος την ζωνη γιατι αν πεσεις πανω του (και φταις) θα πληρωσεις απλα υλικες ζημιες ενω στην αντιθετη περιπτωση θα τον σκοτωσεις κατι το οποιο θα ειχε αποφευχθει (αν φορουσε ζωνη).Τωρα εσυ δεν φορας κρανος,αν λοιπον σε χτυπησω και σε σκοτωσω(ναι σ αυτη την αποσταση των 300μ)ενω με κρανος θα σωζοσουν θα μπορεις να πεις τιποτα???
Τα λεω σωστα η οχι??? -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Προσπαθησα να σου δωσω να καταλαβεις οτι στην Ελλαδα δεν οριζουν οι νομοι τι ειναι νομιμο και τι οχι ,αφου ελαχιστοι τους τηρουν! Τυπικα ειναι παρανομος ,αλλα ουσιαστικα ΟΧΙ!
και επειδη ειναι παρανομος ο αλλος πρεπει να ειμαστε και εμεις?
-
Κλασική Ελληνική δικαιολογία....
Εγώ ένα έχω να πω , βρίσκουμε (όλοι μας) και τα κάνουμε.. Από το πως οδηγούμε στον δρόμο , από το πως φροντίζουμε το περιβάλλον πετώντας κάτω οτιδήποτε , από το πως κρύβουμε εισοδήματα από το Κράτος , από από από... Φαύλος κύκλος...Όσον αφορά για το Μπάτσος-Μπατσόνι και τα απλά Ελληνικά που μιλάει ο φίλος ,άραγε αν κάποιος τον έλεγε κλέφτη ή απατεώνα ή ότι πουλάει τσιγάρα χωρίς δασμούς δεν θα αντιδρούσε?
Γιατί πάντα στην Ελλάδα τσουβαλιάζουμε όλο τον κόσμο?
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4