-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παλιο, εγινε πριν μια εβδομαδα. Κληση δεν του εδωσαν γιατι παει τσαμπα το χαρτι, λεγε με βουλευτικη ασυλια.Νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο η ασυλία (μόνο για ποινικά ζητήματα). Η κλήση (διοικητικό πρόστιμο) πάει εφορία. Αν δεν πληρώσει εφορία, δεν παίρνει (θεωρητικά πάντα) ενημερότητα.
-
Νομιζω λαθος. Ασυλια = σε ολα. Ειδικα σε τροχαια θεματα, ειχε γινει αντιστοιχη ιστορια οταν ειχε τρακαρει καποιος γνωστος βουλευτης με υπαιτιοτητα δικια του κ το επαιζε κ βαρυ πεπονι κ επρεπε να περασει απο την βουλη το θεμα αρσης της.
-
oπως και να χει ποιος θα γραψει το πολιτικο του προισταμενο , ειδικα στην ελλαδα..
και να τον γραψει δε μπορει απλα να την εξαφανισει.. ?
αν θελει να δει την ετοιμοτητα τους , μπορει να δει τις απειρες κλησεις που χωνουν χωρις λογο..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Νομιζω λαθος. Ασυλια = σε ολα. Ειδικα σε τροχαια θεματα, ειχε γινει αντιστοιχη ιστορια οταν ειχε τρακαρει καποιος γνωστος βουλευτης με υπαιτιοτητα δικια του κ το επαιζε κ βαρυ πεπονι κ επρεπε να περασει απο την βουλη το θεμα αρσης της.Αν μιλάμε για το ίδιο περιστατικό, στο τροχαίο υπήρχε νεκρός κι έπρεπε να διερευνηθεί ποινικά η υπόθεση, γι' αυτό και η συζήτηση περί άρσης της ασυλίας του βουλευτή. Επιμένω στην άποψή μου, χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος
EDIT: Από το άρθρο 62 του Συντάγματος:
Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. [...]
Ένα διοικητικό πρόστιμο νομίζω ότι δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες.
-
Το καλό θα ήταν να του κόψουν κλήση , αφαίρεση πινακίδων και ότι άλλο προβλέπει το σύστημα.
Τότε μάλιστα.
Τώρα είναι μια καλή υπερπαραγωγή. -
Ακριβώς, γελοία δικαιολογία και φυσικά τα κανάλια το κάνανε κο κο κο..
Στην Αγγλία πριν μερικά χρόνια, μπήκε η γυναίκα του πρωθυπουργού Μπλερ στο τρένο χωρίς εισητήριο. Όταν της ζήτησε εισητήριο ο εισπράκτορας, του είπε ότι είναι η γυναίκα του πρωθυπουργού. Αυτός της είπε 'και γώ είμαι ο εισπράκτορας τάδε' και της έκοψε κανονικότατα το πρόστιμο της και την άλλη μέρα την έκραζαν όλα τα ΜΜΕ.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ακριβώς, γελοία δικαιολογία και φυσικά τα κανάλια το κάνανε κο κο κο..Στην Αγγλία πριν μερικά χρόνια, μπήκε η γυναίκα του πρωθυπουργού Μπλερ στο τρένο χωρίς εισητήριο. Όταν της ζήτησε εισητήριο ο εισπράκτορας, του είπε ότι είναι η γυναίκα του πρωθυπουργού. Αυτός της είπε 'και γώ είμαι ο εισπράκτορας τάδε' και της έκοψε κανονικότατα το πρόστιμο της και την άλλη μέρα την έκραζαν όλα τα ΜΜΕ.
Πέρα από το ότι ο εισπράκτορας βεβαίωσε την παράβαση, στην Ελλάδα νομίζω ότι αποτελεί επιστημονική φαντασία το υπογραμμισμένο.
-
Στο περιστατικο με τον βουλευτη ο νεκρος ηταν κοπελλα (παρανομος δεσμος) ειχε γινει νομιζω πισω απο το γυμναστηριο του Εθνικου κοντα στο καλλημαρμαρο. Στην αρχη δε ελεγε αλλα νταλλων για δικαιολογειες. δεν θυμαμαι αν ξανα εξελεγει. ηταν απο Θεσσαλονικη νομιζω.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Στο περιστατικο με τον βουλευτη ο νεκρος ηταν κοπελλα (παρανομος δεσμος) ειχε γινει νομιζω πισω απο το γυμναστηριο του Εθνικου κοντα στο καλλημαρμαρο. Στην αρχη δε ελεγε αλλα νταλλων για δικαιολογειες. δεν θυμαμαι αν ξανα εξελεγει. ηταν απο Θεσσαλονικη νομιζω.αν θυμαμαι καλα ηταν ακριβως στην 'πλατη' του 1ου νεκροταφειου (προκειται για την προεκταση ουσιαστικα της Υμμητου λίγο πριν αυτη συναντησει την ανοδο της βουλιαγμενης
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Στο περιστατικο με τον βουλευτη ο νεκρος ηταν κοπελλα (παρανομος δεσμος) ειχε γινει νομιζω πισω απο το γυμναστηριο του Εθνικου κοντα στο καλλημαρμαρο. Στην αρχη δε ελεγε αλλα νταλλων για δικαιολογειες. δεν θυμαμαι αν ξανα εξελεγει. ηταν απο Θεσσαλονικη νομιζω.Πρώην βουλευτής (της Ν.Δ.) του νομού Σάμου ήταν... Αρνήθηκε μάλιστα να υποβληθεί σε αλκοτέστ, επικαλούμενος τη βουλευτική του ιδιότητα, όπως και να του πάρουν αίμα στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
-
Οχι, εγω μιλαω για αλλο περιστατικο με υλικες ζημιες κ ελαφρυ τραυματισμο, οπου ο φταιχτης βουλευτης ειναι καποιο απο τα γνωστα ονοματα που μου διαφευγει τωρα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι, εγω μιλαω για αλλο περιστατικο με υλικες ζημιες κ ελαφρυ τραυματισμο, οπου ο φταιχτης βουλευτης ειναι καποιο απο τα γνωστα ονοματα που μου διαφευγει τωρα.Από τη στιγμή που υπήρξε τραυματισμός (ακόμα κι ελαφρύς) το τροχαίο έχρηζε διερεύνησης για ποινικές ευθύνες των εμπλεκομένων. Προφανώς, εκεί υπήρξε η εμπλοκή λόγω της ασυλίας του βουλευτή. Επιμένω ( ) ότι η δυνατότητα επιβολής προστίμου ΔΕ σχετίζεται με τη βουλευτική ή μη ιδιότητα.
-
-
Η μεσαία δεν βλέπεται και φοράει το κράνος;
Η κοπέλα αριστερά φαίνεται αστεράκι.
Μαλλί κομμωτηρίου με κράνος, πώς το κάνει αυτο; -
εγω την εβαλα επειδη κυκλοφορει χωρις ασφαλεια στο οπλο κυριε
(λεμε τωρα ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η κοπέλα αριστερά φαίνεται αστεράκι.Αν σε πιάσει η δεξιά και σε αρχίσει στις γκλομπιές(ΤΜ), εκεί να δεις αστεράκια.
-
Δεν τις ξερω τις κοπελες οποτε μπορει να κανω κ λαθος, αλλα φανταστειτε τι υφακι πιθανοτατα θα κουβαλανε πανω τους...
Κρινοντας ομως απο το γυαλι του Ραμπο κ την σταση λες κ εχουν συγκαει τα @@ τους, μαλλον δεν κανω.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Η κοπέλα αριστερά φαίνεται αστεράκι.
Αν σε πιάσει η δεξιά και σε αρχίσει στις γκλομπιές(ΤΜ), εκεί να δεις αστεράκια.
Η κοπέλα δεξιά παίζει και να φοράει φουτσόβρακο, σαν κάτι να φουσκώνει
Το ύφος τους (δεδομένο) δικαιολογείται εν μέρη από τις επικές καφρίλες που θα 'χουν ακούσει κατά καιρούς.
-
Στημένη φωτό ρε παιδιά, τι περιμένατε; Να δείτε πως κάνουν οι στρατιωτικοί όταν ποζάρουν για το Άμυνα και Διπλωματία με τα Μ16 στα χέρια και τα MG3 πάνω στα Leo...
-
Προχθες ειδα μια αστυνομικινα με παρομοια στολη(οχι την απλη δηλαδη με το πουκαμισο) και παρομοιο γυαλακι μ αυτες.....μου ρθε να παω να της πω να με κανει ταυτοποιηση στοιχειων
νταξει η αληθεια ειναι πως εκανα ποιο πονηρες σκεψεις
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4