-
Σόρρυ,αλλά πρώτα το παρήγγειλες και μετά το ψάχνεις?
-
Ο χρήστης martha έγραψε:
μια ερωτηση βρε παιδια!! την δευτερα περιμενω το fiat punto evo το αγορασα με πετρελαιο γιατι μενω σε νησι αλλα μου ειπαν οτι δεν επιτρεπεται αθηνα.
το χειμωνα θελω να ανεβω θεσσαλονικη εκει απαγορευεται? αφου θα εχω πινακιδες κυκλαδων μπορει να πληρωσω προστημο?φίλε μπορείς να πας όπου γουστάρεις. μην τους ακούς. θα πεις : 'είμαι διερχόμενος' κ εκεί τελείωσε το θέμα.
-
Ο χρήστης martha έγραψε:
μια ερωτηση βρε παιδια!! την δευτερα περιμενω το fiat punto evo το αγορασα με πετρελαιο γιατι μενω σε νησι αλλα μου ειπαν οτι δεν επιτρεπεται αθηνα.
το χειμωνα θελω να ανεβω θεσσαλονικη εκει απαγορευεται? αφου θα εχω πινακιδες κυκλαδων μπορει να πληρωσω προστημο?Παίρνεις το ρίσκο σου και συνεχίζεις. Για δύο χρόνια κυκλοφορούσα καθημερινά στη θεσσαλονίκη με punto diesel, έχω κυκλοφορήσει και στην Αθήνα. Οι πιθανότητες να σε σταμτήσουν για έλεγχο επί τούτου είναι απειροελάχιστες, οπότε μόνο εάν γίνει κάποιο ατύχημα και πρέπει να ελέγξει η τροχαία, αλλά και πάλι παίζεται να σε γράψουν. Πάντως το πρόστιμο δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβό.
-
Ας 'πιάσουν' όλα τα diesel με πινακίδες Θεσ/νίκης που κυκλοφορούν στη Τσιμισκή και μετά ... 'πιάνουν' και τους ξένους, επισκέπτες κλπ!
Φυσικά υπάρχει και η νόμιμη διαδικασία να παρκάρεις στα ειδικά παρκινγκ επισκεπτών που υπάρχουν στις εισόδους της πόλης και να εξυπηρετηθείς άνετα και γρήγορα απο το μετρό, την θαλάσσια συγκοινωνία (για τις παραθαλάσσιες συνοικίες), τα τελεφερικ (για τις βορειότερες περιοχές), τα ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά οχήματα και τα λοιπά ΜΜΜ που υπάρχουν σε αφθονία!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ας 'πιάσουν' όλα τα diesel με πινακίδες Θεσ/νίκης που κυκλοφορούν στη Τσιμισκή και μετά ... 'πιάνουν' και τους ξένους, επισκέπτες κλπ!Φυσικά υπάρχει και η νόμιμη διαδικασία να παρκάρεις στα ειδικά παρκινγκ επισκεπτών που υπάρχουν στις εισόδους της πόλης και να εξυπηρετηθείς άνετα και γρήγορα απο το μετρό, την θαλάσσια συγκοινωνία (για τις παραθαλάσσιες συνοικίες), τα τελεφερικ (για τις βορειότερες περιοχές), τα ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά οχήματα και τα λοιπά ΜΜΜ που υπάρχουν σε αφθονία!
Σε μια στιγμη ψαρωσα και ειπα ποτε τα εκαναν ολα αυτα τα εργα πανω στη Θεσ/νικη?
-
κι εγω με το που το ειδα μου πεσανε τα μουτρα λεω ποσο πισω ειμαστε εμεις εδω περα???!!!
Την επομενη στιγμη επεσα κατω απο τα γελια!!!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Σόρρυ,αλλά πρώτα το παρήγγειλες και μετά το ψάχνεις?οχι εννοειται πως ειχα ρωτησει απλα μου ειπαν αυτο που λεει και ο PeterPan κ ρωτησα κ εδω για να ειμαι σιγουρη αλλα μου φαινεται βλακεια βρε παιδια γινεται να παω καπου πετωντας αν δεν περασω απο την αθηνα ή θεσσαλονικη πχ. δηλαδη ελεοσ τι νομοι ειναι αυτοι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ας 'πιάσουν' όλα τα diesel με πινακίδες Θεσ/νίκης που κυκλοφορούν στη Τσιμισκή και μετά ... 'πιάνουν' και τους ξένους, επισκέπτες κλπ!
Φυσικά υπάρχει και η νόμιμη διαδικασία να παρκάρεις στα ειδικά παρκινγκ επισκεπτών που υπάρχουν στις εισόδους της πόλης και να εξυπηρετηθείς άνετα και γρήγορα απο το μετρό, την θαλάσσια συγκοινωνία (για τις παραθαλάσσιες συνοικίες), τα τελεφερικ (για τις βορειότερες περιοχές), τα ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά οχήματα και τα λοιπά ΜΜΜ που υπάρχουν σε αφθονία!
Σε μια στιγμη ψαρωσα και ειπα ποτε τα εκαναν ολα αυτα τα εργα πανω στη Θεσ/νικη?
και εγω το ιδιο λεω τι γινεται σε αλλη χωρα ζω
-
Ο χρήστης martha έγραψε:
Σόρρυ,αλλά πρώτα το παρήγγειλες και μετά το ψάχνεις?
οχι εννοειται πως ειχα ρωτησει απλα μου ειπαν αυτο που λεει και ο PeterPan κ ρωτησα κ εδω για να ειμαι σιγουρη αλλα μου φαινεται βλακεια βρε παιδια γινεται να παω καπου πετωντας αν δεν περασω απο την αθηνα ή θεσσαλονικη πχ. δηλαδη ελεοσ τι νομοι ειναι αυτοι
Μάρθα συγγνώμη για το 'φίλε'
Τώρα πρόσεξα το nickname σου . Έγραψα 'φίλε' γιατί μέχρι τώρα το 99% των χρηστών είναι άνδρες.
Ζητώ συγγνώμη που σε προσέβαλα
Γενικώς είμαι πιο ευγενικός με τις γυναίκες -
Την Παρασκευη στην Αττικη Οδο ειχα πετυχει μια GL 320 CDI με πινακιδες ΥΡΥ 5***, ρωτησα τον focusman για να δω οτι δεν με γελουσαν τα ματια μου μιας και οι πινακιδες που εφερε ηταν Αθηναικες. Η Ελευσινα ειναι στην ελευθερη ζωνη της πετρελαιοκινησης στην Αττικη?
-
Η Ελευσινα ειναι οντως στη ζωνη που επιτρεπεται η κυκλοφορια πετρελαιοκινητων ΙΧΕ...οπως και ολη η Αττικη Οδος....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Η Ελευσινα ειναι οντως στη ζωνη που επιτρεπεται η κυκλοφορια πετρελαιοκινητων ΙΧΕ...οπως και ολη η Αττικη Οδος....Ευχαριστω λυθηκε η απορια
-
Αρθρο 1
- Οι περιοχές των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης στις οποίες δεν
επιτρέπεται η έκδοση αδειών κυκλοφορίας και η κυκλοφορία των
πετρελαιοκινήτων επιβατικών Ι.Χ. και φορτηγών Ι.Χ. αυτοκινήτων κάτω των
4.000 KGR καθώς και η αντικατάσταση των πετρελαιοκινητήρων με άλλους
πετρελαιοκινητήρες καθορίζονται περιμετρικώς από τα διοικητικά όρια των
παρακάτω Δήμων και Κοινοτήτων:
α. Νομός Αττικής: Ελευσίνας, Μαγούλας, Φυλής Μενιδίου (Αχαρνές),
Θρακομακεδόνων, Βαρυμπόμπης, Κρυονερίου, Αγίου Στεφάνου Ανοιξης,
Σταμάτας, Μπάλας (Ροδόπολης), Διονύσου, Πικερμίου, Σπάτων, Κορωπίου,
Βάρης και Βάρκιζας.'β. Νομός Θεσσαλονίκης: Ν. Ιωνίας (Διαβατών), Καλοχωρίου, Ευκαρπίας,
Ασβεστοχωρίου, Πανοράματος και Πυλαίας'.'γ. Επιτρέπεται τα πετρελαιοκίνητα επιβατικά Ι.Χ. αυτοκίνητα και
φορτηγά Ι.Χ. αυτοκίνητα κάτω των 4000 KGR, που κινούνται στον οδικό
άξονα από Χαλκιδική και Ανατολική Μακεδονία - Θράκη προς την υπόλοιπη
Ελλάδα και αντιστρόφως, να χρησιμοποιούν την Περιφερειακή Οδό
Θεσσαλονίκης'.***Στην παραπάνω παράγραφο 1 το εδάφιο β αντικαταστάθηκε και το
εδάφιο γ προστέθηκε με την Υ.Α.(ΦΕΚ Β229/6.3.2001) Αριθ.Α- Οικ 74759/5179/00, 'Τροποποίηση και συμπλήρωση της Β-27660 /712/1992 (Β
519) απόφασης των Υπουργών Περιβάλλοντος,
Χωροταξίας και Δημοσίων Εργων και Μεταφορών και Επικοινωνιών'.- Τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο πετρελαιοκίνητα Ι.Χ.
αυτοκίνητα, προς διάκρισή τους από τα βενζινοκίνητα και προκειμένου να
γίνεται ευχερέστερος ο έλεγχός τους από τα αστυνομικά όργανα ελέγχου
για ενδεχόμενη παράβαση της πιο πάνω απαγόρευσης, φέρουν υποχρεωτικά
ειδικό σήμα.
Το σήμα αυτό επικολλάται στην πάνω δεξιά άκρη και εσωτερικά του
ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου. Είναι γράμμα της Ελληνικής αλφαβήτου του Π
(αρχικό γράμμα της λέξης πετρελαιοκινήτου) χρώματος μαύρου και ύψους 15
εκ. - Οι περιοχές των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης στις οποίες δεν
-
- Τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο πετρελαιοκίνητα Ι.Χ.
ειδικό σήμα.
εκ.
Η διάταξη αυτή , με ευθύνη της πολιτείας, έμεινε κενό γράμμα και ουδέποτε εφαρμόστηκε.
- Τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο πετρελαιοκίνητα Ι.Χ.
-
Ο χρήστης matgior έγραψε:
Αρθρο 1- Οι περιοχές των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης στις οποίες δεν
επιτρέπεται η έκδοση αδειών κυκλοφορίας και η κυκλοφορία των
πετρελαιοκινήτων επιβατικών Ι.Χ. και φορτηγών Ι.Χ. αυτοκινήτων κάτω των
4.000 KGR καθώς και η αντικατάσταση των πετρελαιοκινητήρων με άλλους
πετρελαιοκινητήρες καθορίζονται περιμετρικώς από τα διοικητικά όρια των
παρακάτω Δήμων και Κοινοτήτων:
α. Νομός Αττικής: Ελευσίνας, Μαγούλας, Φυλής Μενιδίου (Αχαρνές),
Θρακομακεδόνων, Βαρυμπόμπης, Κρυονερίου, Αγίου Στεφάνου Ανοιξης,
Σταμάτας, Μπάλας (Ροδόπολης), Διονύσου, Πικερμίου, Σπάτων, Κορωπίου,
Βάρης και Βάρκιζας.'β. Νομός Θεσσαλονίκης: Ν. Ιωνίας (Διαβατών), Καλοχωρίου, Ευκαρπίας,
Ασβεστοχωρίου, Πανοράματος και Πυλαίας'.'γ. Επιτρέπεται τα πετρελαιοκίνητα επιβατικά Ι.Χ. αυτοκίνητα και
φορτηγά Ι.Χ. αυτοκίνητα κάτω των 4000 KGR, που κινούνται στον οδικό
άξονα από Χαλκιδική και Ανατολική Μακεδονία - Θράκη προς την υπόλοιπη
Ελλάδα και αντιστρόφως, να χρησιμοποιούν την Περιφερειακή Οδό
Θεσσαλονίκης'.***Στην παραπάνω παράγραφο 1 το εδάφιο β αντικαταστάθηκε και το
εδάφιο γ προστέθηκε με την Υ.Α.(ΦΕΚ Β229/6.3.2001) Αριθ.Α- Οικ 74759/5179/00, 'Τροποποίηση και συμπλήρωση της Β-27660 /712/1992 (Β
519) απόφασης των Υπουργών Περιβάλλοντος,
Χωροταξίας και Δημοσίων Εργων και Μεταφορών και Επικοινωνιών'.- Τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο πετρελαιοκίνητα Ι.Χ.
ειδικό σήμα.
εκ.μπερδευτηκα τωρα στην πρωτη παραγραφο...κορωπι και βαρη- βαρκιζα βγαζει πινακιδα το πετραιλεοκινητο η οχι?
- Οι περιοχές των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης στις οποίες δεν
-
Όχι, η ζώνη απαγόρευσης περιλαμβάνει και αυτές τις περιοχές. Πιο έξω από αυτές, ναι.
-
πως μπορεί και κυκλοφορεί smart diesel (cdi) πρωτης γενιας στην γλυφαδα σε ώρα αιχμής 6 το απόγευμα??οεο? νομός κ ταξη?
-
Να σου πω, δεν θα με χάλαγε και εμένα ένα τετοιο για την δουλεια τι να κάψει το κακόμοιρο!
-
εγω επιδη κατεβενω συχνα γλυφαδα εχω δει ΤΑ ντιζελοκινιτα ιχ! μου φενετε οτι το επομενο αμαξι μ ντιζελ θα ειναι! οπος λες κ εσυ για την 'δουλεια'
-
Κοινο μυστικό ειναι ρε παιδια τι να λεμε τωρα....
ειδικά με leasing καταστασεις απο τραπεζες......
Diesel πρόστιμο Αθήνας Θεσσαλονίκης??