-
Δεν την παλευεις καστανο γιωργοφοκους...
χωρις παρεξηγηση... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ο κιουσης ειναι πιο πιθανο...
το ξερουμε οτι το φορουμ ειναι ιταλοφιλο
ασχετα με το αν εμεις οι γερμανοι κανουμε πιο αισθητη τη παρουσια μας
Κωλοτουμπα το λενε στην παρμα..
Ναι την κανετε πιο αισθητη με τα προβληματα που προκυπτουν καθε βδομαδα.. Αυριο ειναι δευτερα,εκλεισες ραντεβου στην καρεντα η παλι ακαλεστος θα πας;
-
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Δεν την παλευεις καστανο γιωργοφοκους...
χωρις παρεξηγηση...Εδω παλι καλα πεταει λιγες μαλακιες=ποστ,στον αντιλογο να δεις τι μαργαριταρια διαβαζουμε.. Τα λεγα εγω,κατω των 18 να απαγορευεται το ιντερνετ στο σπιτι. Θα μου πεις μικρος ειναι ακομα δεν εχει δει κατι αλλο περα απ την τυροπιτα του κυλικειου στο γυμνασιο οποτε εχει καιρο να αλλαξει γνωμες. Ο κιουσης και οι λοιποι ομως που εχουν μυαλο 10+ χρονων παραπανω απ τον γιωργακη και ακομα πιστευουν αυτα που πιστευει κι ο μικρος; Οποτε μην κατηγορουμε μονο το γιωργακη..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο κιουσης και οι λοιποι ομως που εχουν μυαλο 10+ χρονων παραπανω απ τον γιωργακη και ακομα πιστευουν αυτα που πιστευει κι ο μικρος; Οποτε μην κατηγορουμε μονο το γιωργακη..Μην εισαι τοσο αυστηρος...
Θα πιστεψουν καποια στιγμη οσα πιστευεις κι εσυ...του χρονου που θα γινουν 11
-
Μπα καθολου αυστηρος. Εγκαθετος θα ελεγα και θα συμφωνησουν οσοι με διαβαζουν καιρο.Οχι στα σοβαρα ομως παντα.
κατα τα αλλα με πιστευουν δε με πιστευουν,στα τσιλιμπιθρονια μου που λεει και μια ψυχη που ειναι κεφαλλονια πλεον.. Ας πιστευουν το power , το MAX power (πιο μεγαλο ) και το οτο τιουνινγκ by vw group ,τα περιοδικα δλδ που διαβαζει ανελιπως ο κιουσης και που πλεον εχει ασπαστει ακομα τον τροπο γραφης τους.. να κοιταει δλδ 0-100 αν 1978 και ουχι 1983 κιλα κλπ.. Μετα πως να πιασεις κουβεντα με τον κιουση; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
που λεει και μια ψυχη που ειναι κεφαλλονια πλεον..ποιος ειναι συμπατριωτης μου??
ρε φιλε ποιος σου ειπε οτι διαβαζω περιοδικα?εχω να παρω χρονια και το τελευταιο μου το πηρε η κοπελα μου με το ζορι για να εχω κατι στη παραλια και τσαντιστηκα τοσο με τις ανακριβιες που ελεγε για καποιο audi που μετα το διαβαζα μονο στη τουαλετα
(φυσικα για την αλφα το φτυαρι ηταν χειροτερο, τουλαχιστον ευχαριστηθηκα αυτο )
-
ρε μηπως ειστε ερωτευμενοι μεταξυ σας κ δεν το εχετε παρει ακομα αποφαση?
love is in the air.. -
Μα τι κάνετε; Τρελαθήκατε εντελώς; Πάτε να αλλάξετε γνώμη στο Πάσχο;
Μια χαρά είναι με τα ιταλικά του. Ας παραμείνει εκεί να καγκουρεύει αυτά.
ΠασΚάλη αγόρι μου ότι χρειαστείς και σηματάκι GTA να σου βρω και ιταλική σημαία και τετράφυλλο τριφύλι, ότι θες εγώ είμαι εδώ...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ρε μηπως ειστε ερωτευμενοι μεταξυ σας κ δεν το εχετε παρει ακομα αποφαση?
love is in the air..την alba ειπαμε γουσταρω και θελει να μου τη φαει ο busso
ο πασχος ειναι για να λεμε καμια μακακια να περναει η ωρα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μα τι κάνετε; Τρελαθήκατε εντελώς; Πάτε να αλλάξετε γνώμη στο Πάσχο;
εισαι τρελος ???? πώς θα περναει μετα η ωρα????
-
Εγω άλλη απορία έχω: πως διαολο ξυπνάτε το πρωί? Βρες λες να χω γεράσει τόσο??
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγω άλλη απορία έχω: πως διαολο ξυπνάτε το πρωί? Βρες λες να χω γεράσει τόσο??οταν θα πεθανουμε στα 50 θα καταλαβεις πώς
-
Ο κιουσης εχει βαρεθει τοσο πολυ να οδηγαει ενα στειρο αυτοκινητιστικα κουτι με 4 ροδες που τη βρισκει να γραφει συνεχεια..
Ο vasgti απο την αλλη ειναι ο vasgti..ουδεν σχολιο..
Υγ:vas θελω ενα τετραφυλακι προς το παρον..
-
Εγω άλλη απορία έχω: πως διαολο ξυπνάτε το πρωί? Βρες λες να χω γεράσει τόσο??
οταν θα πεθανουμε στα 50 θα καταλαβεις πώς
Δηλ μου λες ρε μαυρόγατε ότι είμαι στα μισά της ζωής μου?? Όπα όπα! Παραλίγο να φάω τσολιά (όπου τ=ψ) από Golf GT, έχασα στη μπάλα απτους ανεκδιήγητους και μου λες ότι μου μένουν άλλα 25 χρόνια ζωής?? Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος πια...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο κιουσης εχει βαρεθει τοσο πολυ να οδηγαει ενα στειρο αυτοκινητιστικα κουτι με 4 ροδες που τη βρισκει να γραφει συνεχεια..Ο vasgti απο την αλλη ειναι ο vasgti..ουδεν σχολιο..
Υγ:vas θελω ενα τετραφυλακι προς το παρον..
Περίμενε να βγει η QV να παραγείλεις original σαν ανταλλακτικό! Δεν βάζουμε ότι κι ότι στις κούκλες!
-
@στεφ
οχι ρε για μενα λεω που κοιμαμαι σπαστα 2ωρα μες στη μερα...εσυ μια χαρα θα ζησεις εκτος κι αν τρακαρεις με αλφα -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο κιουσης εχει βαρεθει τοσο πολυ να οδηγαει ενα στειρο αυτοκινητιστικα κουτι με 4 ροδες που τη βρισκει να γραφει συνεχεια..εχω βαρεθει τοσο που εχω γραψει 40 χιλιαρικα
-
16 σελιδες σε 2 μερες.. Βρειτε γκομενα..μαζι με σας κι εγω...
-
οχι ρε για μενα λεω που κοιμαμαι σπαστα 2ωρα μες στη μερα...εσυ μια χαρα θα ζησεις εκτος κι αν τρακαρεις με αλφαΚάτι μας είπες τώρα!! Been there done that!
http://www.imageshack.gr/view.php?file=ssfbntspi0tu7rypcjjc.jpgΒγες απτο alfisti αμέσως σάτηρε ματάκια!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
16 σελιδες σε 2 μερες.. Βρειτε γκομενα..μαζι με σας κι εγω...εχω , παω για 4 χρονια..
δεν κοιμαμαι για να το πρλαβω ολα, δεν καταλαβαινεις?
1.75 TB vs 2.0 tfsi