-
τελικά πιο είναι καλύτερο μοτέρ???
-
Ο λαός μίλησε...
case closed. -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ο λαός μίλησε...
case closed.Το ποσοστό του TFSI θυμίζει ΠΑΣΟΚ του 2008 επί Βενιζελικής αμφισβήτισης
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ο λαός μίλησε...
case closed.Το ποσοστό του TFSI θυμίζει ΠΑΣΟΚ του 2008 επί Βενιζελικής αμφισβήτισης
Εσυ να τα βλέπεις... ο κόσμος ξύπνησε...
-
Ο λαός μίλησε...
στο 40 πηγαμε στο τελος της καταμετρησης οι βενιζελικοι, αλλα περασε στο ντουκου
-
Ο λαός μίλησε...
Να ξερετε κατι ο λαος οτι τον συμφερει λεει.Θα δειξει ο χρονος ισως ειναι νωρις ακομα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Busso συμφωνώ ότι το παν δεν είναι τα άλλογα και οι ιταλοί το ξέρουν καλά αυτό!
Απο την άλλη όμως θα έλεγα ότι στα μεγαλύτερα κυβικά την καλύτερη διαχείρηση την έχουν οι γερμαναραδες.
Ολα αυτά βεβαια συμπερασματικά είναι.Αποψή μου ότι ο γερμανός δεν προτιμά αν θέλετε τα λίγα κυβικά και είμαι υπέρ αυτού.
Ομως στην χρήση τούρμπο για αυτό και μόνο τον λόγο την πρωτιά την έχει ο ιταλός.
Φυσικο και επόμενο!Και τα 1.2Τ 105 , 1.4Τ 122-125 και 1.4(ΤC) 160-180 τι είναι;
Είναι η μετεξέλιξη των ιταλικων εφαρμογων!
-
Σοφές κουβέντες...
-
από την άλλη βεβαια ότι ψηφίζει ο λαός δεν σημαίνει ότι είναι πάντα το καλύτερο
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κιούση άσχετο...αλλά σχετικό με κάτι που λέγαμε παλιότερα. Αφού προσπεράσεις τον καλλιτεχνικό μου οίστρο δες τι είναι η τουρμπίνα στο Vageli μου!ναι θυμαμαι οτι ειναι ΙΗΙ και μου εκανε εντυπωση , νομιζα οτι ειχαν μονο borg warner στο vag.η δικη μου ειναι η borg warner που ειδες πριν..φανταζομαι οτι και στο 200αρι ειναι η ιδια μαρκα, αλλα 3αρα.δεν ξερω τι αλλαξε στο Α4
υποψιν οτι και στη μιτο του φιλου μου στα 2000 χλμ στραβωσαν τα πτερυγια της ΙΗΙ του και εκανε σαν ηλεκτρικη σκουπα..
τι να σου πω? προφανως και οι 2 εταιρειες απο τα ιδια μαγαζια ψωνιζουν και σε πολλα ειναι το ιδιο αξιοπιστες..αρα πασχο τωρα δε θα χρειαστει να σου δινουμε εμεις τασακια
-
Σοφές κουβέντες...Ο coupeas πάντως όντως είπε σοφή κουβέντα για τα κυβικά....
Από την δεκαετία του 1920-30-40 δες τι κυβισμό είχαν τα αυτοκίνητα της AR.
8c2300, 8c2900, 6c1750, 6c2500 etc....
Το 1939 μια 8c2900 κέρδισε κάτι θηριώδη Auto Union & Mercedes στο Ring....
Άρα σήμερα η AR τηρεί την παράδοση που την θέλει να έχει καταπληκτικούς state-of-the-art κινητήρες αλλά με όχι μεγάλο κυβισμό, αλλά υπερτροφοδοτούμενα... -
Σοφές κουβέντες...
Ο coupeas πάντως όντως είπε σοφή κουβέντα για τα κυβικά....
Από την δεκαετία του 1920-30-40 δες τι κυβισμό είχαν τα αυτοκίνητα της AR.
8c2300, 8c2900, 6c1750, 6c2500 etc....
Το 1939 μια 8c2900 κέρδισε κάτι θηριώδη Auto Union & Mercedes στο Ring....
Άρα σήμερα η AR τηρεί την παράδοση που την θέλει να έχει καταπληκτικούς state-of-the-art κινητήρες αλλά με όχι μεγάλο κυβισμό, αλλά υπερτροφοδοτούμενα...αν και θελω να σου πω οτι εχω διαβασει αναλυτικα για αυτον τον αγωνα που λες..
με κατι τετοια καταλαβαινω γιατι παθιαζεστε οι αλφιστι
-
Άρα σήμερα η AR τηρεί την παράδοση που την θέλει να έχει καταπληκτικούς state-of-the-art κινητήρες αλλά με όχι μεγάλο κυβισμό, αλλά υπερτροφοδοτούμενα...Σεμνός και ταπεινός όπως πάντα...
-
Άρα σήμερα η AR τηρεί την παράδοση που την θέλει να έχει καταπληκτικούς state-of-the-art κινητήρες αλλά με όχι μεγάλο κυβισμό, αλλά υπερτροφοδοτούμενα...
Σεμνός και ταπεινός όπως πάντα...
μια καλή παρέα είμαστε μωρέ, σας αγαπώ και με αγαπάτε
-
busso το ξερεις οτι σε αγαπαμε
και την alba , με τον μπακαλιαρο τον πασχο εχουμε καποιες επιφυλαξεις
-
Άρα σήμερα η AR τηρεί την παράδοση που την θέλει να έχει καταπληκτικούς state-of-the-art κινητήρες αλλά με όχι μεγάλο κυβισμό, αλλά υπερτροφοδοτούμενα...
Σεμνός και ταπεινός όπως πάντα...
μια καλή παρέα είμαστε μωρέ, σας αγαπώ και με αγαπάτε
Εμείς σε αγαπάμε περισσότερο... εσείς οι μακαρονάδες είτε άπιστοι...
-
Εντάξη αν μου έλεγε κάποιος για ΄τους Γάλλους και τα τουρμπο τους θα πήγαινα πάσο γιατί έχουν ιστορία στην υπερτροφοδότηση .Ε όχι όμως για τα σεατ = και αουντι!
Οχι ότι επειδη πήραν τα ιταλικα αυτοκινητα αμπάριζα με τα τουρμπο τους τα τελευταία χρόνια εκλεισαν απο τουρμπο!
Εχουν να δουν ακόμα ,ουυυυυυυυυ! Πολλα καρβέλια!
Οσον αφορά τις αγάπες .Ολα είναι θέμα αντιληψης και εμπειριών σε αυτό το πράγμα που κρατάμε πολλές ωρες στην ζωή μας ,το βολαν! -
εε εχουν και στην audi μια ιστορια με τα τουρμπο, την οποια δε διεκοψαν ποτε σε αντιθεση με αλλους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εε εχουν και στην audi μια ιστορια με τα τουρμπο, την οποια δε διεκοψαν ποτε σε αντιθεση με αλλουςΕτσι, ετσι! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! να λεμε εδω μεσα.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εντάξη αν μου έλεγε κάποιος για ΄τους Γάλλους και τα τουρμπο τους θα πήγαινα πάσο γιατί έχουν ιστορία στην υπερτροφοδότηση .Ε όχι όμως για τα σεατ = και αουντι!δεν ταυτίζομαι με τίποτα αλλά να βουτάμε την γλώσσα μας στο δοχείο με τις κόκκινες πιπεριές πρώτα
1.75 TB vs 2.0 tfsi