-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΟΚ! Πάω πάσο! Ποτέ δεν ήμουν καλός στα μαθηματικά!
Τελικά 345cm μας κάνουν 17 ίντσες?? Για να ξέρω βρε αδερφέ!οχι , απλα δεν ειναι 345
εγω παρολο που υποτιθεται οτι ειμαι χρησιμοποιω αυτο
Ο δίσκος σου τελικά πόσο είναι?? 355 ή 360 (βαριέμαι να ψάχνω)? Μάλλον τα φρένα σου είναι από RS4 και όχι το χρέπι το R32!
17' δεν μας κάνουν 432 mm ?
πάντως το Λεον Κουπρα 240 φορά 345 mm.
-
παιδια απλα γραφουν σε διαφορα sites 345 και εχω δει και tecnical sheets που λενε 345 και διπλα σου πετανε και ενα 17' εχει γινει καποιο λαθος ειναι 17 ιντσων και αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο το κενο που μενει στη 18αρα ζαντα
το 345 ειναι 13' το κενο θα ηταν πολυ μεγαλυτερο..αμα ξαναδειτε s3 παρατηρηστε το
τα φρενα μου ειναι 1000% απο το R32 και παρα το μεγεθος τους ειναι διπιστονα αλλα κανουν μια χαρα τη δουλεια τους (παραπανω απο καλα θα ελεγα)
το εχω ψαξει ενδελεχως το θεμα , τα εχω δει και ανοιγμενα
στην ουσια παρα το μεγεθος τους , το τακακι ειναι σχετικα μικρο.παρολα αυτα και φρεναρουν καλα και μαλλον λογω της πολυ μεγαλης επιφανειας τους δε ζεσταινονται(υπερθερμαινονται μαλλον) με τιποτα
-
καλα ρε συ διπιστονα σ s3.... τσπ
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
καλα ρε συ διπιστονα σ s3.... τσπε απο καπου επρεπε να κοψουν εξοδα και αυτοι πώς θα ζησουν?
παντως ειναι πολυ καλα στη πραξη και ακουραστα και μη μου πειτε για τα 4πιστονα brembo παλι..τα εχω δει κι αυτα...
πολυ καλα ειναι αλλα δεν ειναι και τοσο τρομερα
-
Σας βλέπω να έχετε χαθεί λίγο
Τα φρένα είναι όντως 345mm και η διάσταση της δισκόπλακας 13.5 inches. Το ότι κάποιοι τα ονομάζουν 17' δισκόφρενα, αναφέρεται στο ότι η ελάχιστη διάσταση ζάντας που μπορεί να χωρέσει αυτή η δισκόπλακα αν συνδυαστεί με δαγκάνα που το επιτρέπει, ειναι 17 ιντσών ζάντα -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Τα φρένα είναι όντως 345mm και η διάσταση της δισκόπλακας 13.5 inches. Το ότι κάποιοι τα ονομάζουν 17' δισκόφρενα, αναφέρεται στο ότι η ελάχιστη διάσταση ζάντας που μπορεί να χωρέσει αυτή η δισκόπλακα αν συνδυαστεί με δαγκάνα που το επιτρέπει, ειναι 17 ιντσών ζάνταμε προβληματισες τωρα.. παω να μετρησω ρε κερατα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τα φρένα είναι όντως 345mm και η διάσταση της δισκόπλακας 13.5 inches. Το ότι κάποιοι τα ονομάζουν 17' δισκόφρενα, αναφέρεται στο ότι η ελάχιστη διάσταση ζάντας που μπορεί να χωρέσει αυτή η δισκόπλακα αν συνδυαστεί με δαγκάνα που το επιτρέπει, ειναι 17 ιντσών ζάνταμε προβληματισες τωρα.. παω να μετρησω ρε κερατα
Δεν χρειάζεται να μετρήσεις τπτ ρε Κοίτα και την εικόνα που έχεις ποστάρει στην προηγούμενη σελίδα και τσέκαρε ότι το δισκόφρενο σε σύγκριση με την ακτίνα της ζάντας καλύπτει κάπου τα 3/4 αυτής
3*18/4 = 13.5 ίντσες
-
Το cooper ειναι καλο αλλα δεν ειναι ομορφο.Το ibiza λεει πολλα πανεμορφο και γενικα απιαστο πιστευω σαν συνολο.Το punto abarth ακομα πιο εντυποσιακο απο το ibiza.Το corsa πιστευω το πιο γρηγορο στην ευθεια(διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα αμα πλακωσει στροφιλικι εχει μεινει πισω).Το mito πιστευω ειναι το πιο καλο συνολο και το πιο ομορφο.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν χρειάζεται να μετρήσεις τπτ ρε Κοίτα και την εικόνα που έχεις ποστάρει στην προηγούμενη σελίδα και τσέκαρε ότι το δισκόφρενο σε σύγκριση με την ακτίνα της ζάντας καλύπτει κάπου τα 3/4 αυτής
3*18/4 = 13.5 ίντσες
λοιπον αφου εγινα καταμαυρος και με ενημερωσαν αργα τελικα εχεις απολυτο δικιο .
μου βγηκε 34 περιπου εκατοστα και ναι μπορω να βαλω 17αρα (το ελαχιστο πιο κατω δε μπορω ) και ναι μαλλον ειμαι ηλιθιος
το 17αρια δισκοφρενα σημαινει οτι η ελαχιστη ζαντα που μπορω να βαλω ειναι 17αρα..αυτο δεν ηξερα
καποιος πρεπει να βαλει υποσημειωση στο site
και παλι τα φρενα μου γ@μανε
-
το 17αρια δισκοφρενα σημαινει οτι η ελαχιστη ζαντα που μπορω να βαλω ειναι 17αρα..αυτο δεν ηξερα
Δεν τους συμφέρει να το γράψουν αυτό Βολεύει να ακούγεται βαρύγδουπο '17άρι δισκόφρενο'
Στην Bentley όταν λένε δισκόφρενο 17ιντσών εννοούν όντως 17ιντσών το οποίο θέλει 21 ίντσες ζάντα
και παλι τα φρενα μου γ@μανε
Kαι πάλι είναι πολύ μεγάλης διάστασης οπότε σαφώς
-
ρε φιλε πού θες να το καταλαβω εγω αυτο? σα προβατο διαβασα το site ειχα δει βεβαια και το 345 ,αλλα το αγνοησα γιατι δε με συνεφερε , και θεωρησα οτι ετσι ειναι
τεσπα εμαθα κατι καινουριο σημερα και τουλαχιστον χαιρομαι για αυτο
απλα νομιζα οτι η ζαντα μου τελειωνε στις 18 ιντσες και το ενδιαμεσο κενο ηταν μια ιντσα..τελικα επρεπε να μαυρισω τα χερια μου με τακακι για να μαθω την αληθεια
17' σημαινει οτι το ελαχιστο που μπορει να μπει ειναι 17αρα και ειναι εκφραση που χρησιμοποιουν πολυ εξω απ'οτι μου λενε οι πηγες μου
και επειδη θελω να βγαινω στο τελος απο πανω , ειχα δικιο στο αρχικο μου επιχειρημα οτι μεγαλωνουν μεν οι ζαντες αλλα σου βαζουν και πιο μεγαλα φρενα αρα κερδιζουμε σημαντικα απο αυτο και αυτο ειναι που πρεπει να μας μεινει ως ηθικο διδαγμα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για δες κι εδω Στεφανακο
http://www.audi.gr/site/cars.asp?catid=452ΟΚ! Πάω πάσο! Ποτέ δεν ήμουν καλός στα μαθηματικά!
Τελικά 345cm μας κάνουν 17 ίντσες?? Για να ξέρω βρε αδερφέ!345cm=135,83in ουτε διαστημοπλοια δεν εχουν τοσο μεγαλα
345mm=13,58in -
παιδια απλα γραφουν σε διαφορα sites 345 και εχω δει και tecnical sheets που λενε 345 και διπλα σου πετανε και ενα 17' εχει γινει καποιο λαθος ειναι 17 ιντσων και αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο το κενο που μενει στη 18αρα ζαντατο 345 ειναι 13' το κενο θα ηταν πολυ μεγαλυτερο..αμα ξαναδειτε s3 παρατηρηστε το
τα φρενα μου ειναι 1000% απο το R32 και παρα το μεγεθος τους ειναι διπιστονα αλλα κανουν μια χαρα τη δουλεια τους (παραπανω απο καλα θα ελεγα)
το εχω ψαξει ενδελεχως το θεμα , τα εχω δει και ανοιγμενα
στην ουσια παρα το μεγεθος τους , το τακακι ειναι σχετικα μικρο.παρολα αυτα και φρεναρουν καλα και μαλλον λογω της πολυ μεγαλης επιφανειας τους δε ζεσταινονται(υπερθερμαινονται μαλλον) με τιποτα
Χα!! Καλά τα λεγα εγώ κι ας έγραψα κάτω απτη βάση μαθηματικά κατεύθυνσης στις πανελλήνιες! Ιδού το γερμανικό παραμύθι σε όλο του το μεγαλείο! Στο site να γράφει 17' δίσκος!
-
πρότεινα type r και mps γιατί τα μοντέλα που συγκρίνονται είναι ότι να 'ναι έτσι και αλλιώς
τελοσπάντων καλύτερα να μην μπούνε και αυτά στη σύγκριση, αρκετό μακελειό θα γίνει και με τα υπάρχοντα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
define κάγκουρας γιατί έχουμε χάσει το μέτρο με αυτή την λέξη.Καγκουρας = αυτος που μαρσαρει σαν τον ηλιθιο οπου σταθει και οπου βρεθει και περισσοτερο μεσα στην πολη και σε ξεκινημα απο το φαναρι για να προκαλεσει. Κοινως ο ψευτικος γκαζιαρης που δεν το πηρε το αμαξι για να το γουσταρει αλλα για να σπαει τα νευρα αυτων μεσα στην πολη και οχι μονο με τις καγκουριες του (η μουσικη στο μεγιστο ειναι στανταρ οποτε περναει απο την παραλιακη).
Καποια αμαξια εχουν και την αναλογη εμφανιση που 'μαρτυρανε' τη φυση του οδηγου τους. Ενα αμαξι οπως το Corsa OPC σιγουρα δεν βγαζει τα ιδια συναισθηματα οταν το βλεπεις απο, παραδειγμα, μια MITO.
-
Ο χρήστης ikaruga έγραψε:
define κάγκουρας γιατί έχουμε χάσει το μέτρο με αυτή την λέξη.
Καγκουρας = αυτος που μαρσαρει σαν τον ηλιθιο οπου σταθει και οπου βρεθει και περισσοτερο μεσα στην πολη και σε ξεκινημα απο το φαναρι για να προκαλεσει. Κοινως ο ψευτικος γκαζιαρης που δεν το πηρε το αμαξι για να το γουσταρει αλλα για να σπαει τα νευρα αυτων μεσα στην πολη και οχι μονο με τις καγκουριες του (η μουσικη στο μεγιστο ειναι στανταρ οποτε περναει απο την παραλιακη).
Καποια αμαξια εχουν και την αναλογη εμφανιση που 'μαρτυρανε' τη φυση του οδηγου τους. Ενα αμαξι οπως το Corsa OPC σιγουρα δεν βγαζει τα ιδια συναισθηματα οταν το βλεπεις απο, παραδειγμα, μια MITO.
δεν εχεις δει πολλες καγκουρεμενες αλφα για αυτο μιλας
το opc ναι ειναι εργοστασιακο καγουρο
-
Ο χρήστης ikaruga έγραψε:
define κάγκουρας γιατί έχουμε χάσει το μέτρο με αυτή την λέξη.
Καγκουρας = αυτος που μαρσαρει σαν τον ηλιθιο οπου σταθει και οπου βρεθει και περισσοτερο μεσα στην πολη και σε ξεκινημα απο το φαναρι για να προκαλεσει. Κοινως ο ψευτικος γκαζιαρης που δεν το πηρε το αμαξι για να το γουσταρει αλλα για να σπαει τα νευρα αυτων μεσα στην πολη και οχι μονο με τις καγκουριες του (η μουσικη στο μεγιστο ειναι στανταρ οποτε περναει απο την παραλιακη).
Kάγκουρα στο προηγούμενο ποστ σου είπες το OPC. Τι φταίει το αμαξάκι; Δηλ η ΜΙΤΟ με τις 18αρες τι είναι με την λογική σου; Εχουμε χάσει το μέτρο. Μια χαρά το βρίσκω το Corsa OPC.
-
Καγκουρια δεν ειναι οτιδηποτε εργοστασιακο,καγκουρια ειναι τα λαμπιονια στα πιτσιλιστηρια,οι απλωστρες,το χαμηλωμα στο πατωμα χωρις λογο...κλπ......οπως μου ειπε και ενας φοβερος τυπος σημερα.....να ξυνει τα γατοτομαρα
-
Καγκουρια δεν ειναι οτιδηποτε εργοστασιακο,καγκουρια ειναι τα λαμπιονια στα πιτσιλιστηρια,οι απλωστρες,το χαμηλωμα στο πατωμα χωρις λογο...κλπ......οπως μου ειπε και ενας φοβερος τυπος σημερα.....να ξυνει τα γατοτομαρα
ναι αλλα και πολλά εργοστασιακά έχουν αποκτήσει καγkουροφημη λόγω του κοινού που τα αγοράζει η τα θεοποιεί
-
Για εμένα καγκουριά σε εργοστασιακό αμάξι είναι οτιδήποτε προσπαθεί να φωνάξει πως είναι 'σπορ' και δήθεν 'ακριβό' με τρόπο κραυγαλέο σχετικά με τις δυνατότητές του.
Σε after market καγκουριές βέβαια δεν έχουν σημασία οι δυνατότητες του αυτοκινήτου παρά μόνο η καθυστέρηση στον εγκέφαλο του ιδιοκτήτη.
VS:Ibiza Cupra,Punto Abarth,mito,Corsa OPC,CooperS...