-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Τελευταία φορά που πήγα...Πότε δηλαδή; Εγώ δεν πήγα ακόμα μέσα στο 2010.
-
Καλά και εγώ για μέσα στο 2009 μιλάω είμαι και ηλικιακά σαν το άλλο το ζώο που χτύπησε το παιδί (35 δηλαδή) .... οπότε καταλαβαίνεις ....
-
35; Η φωτογραφία σε αδικεί - άσε που μου θυμίζεις μια παλιά πρωθυπουργό...
Με το άλλο ζώο προσωπικά μοιάζω στα κιλά, παρότι μου λείπουν κάπου 20 εκ. ύψους. Αν βάλεις και την ηλικία αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μιλάμε για επίπεδο Α1. Never mind, μακάρι να πήγαινα συχνά κι ας κακοποιώ το μπάσκετ.
Την επόμενη φορά που θα το αποφασίσεις πάντως για Ποσειδώνιο στείλε pm! Μόνο μην κάνει πολύ κρύο, ούτε πολύ ζέστη. Επίσης δεν μπορώ την πολλή υγρασία, ούτε την ξηρασία, με ενοχλεί ο πολύς αέρας, αλλά μην έχει άπνοια... -
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
35; Η φωτογραφία σε αδικεί - άσε που μου θυμίζεις μια παλιά πρωθυπουργό...Με το άλλο ζώο προσωπικά μοιάζω στα κιλά, παρότι μου λείπουν κάπου 20 εκ. ύψους. Αν βάλεις και την ηλικία αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μιλάμε για επίπεδο Α1. Never mind, μακάρι να πήγαινα συχνά κι ας κακοποιώ το μπάσκετ.
Την επόμενη φορά που θα το αποφασίσεις πάντως για Ποσειδώνιο στείλε pm! Μόνο μην κάνει πολύ κρύο, ούτε πολύ ζέστη. Επίσης δεν μπορώ την πολλή υγρασία, ούτε την ξηρασία, με ενοχλεί ο πολύς αέρας, αλλά μην έχει άπνοια...εμένα μου θυμίζεις , οπότε πάμε κατευθείαν για μπίρες
-
Επειδη βλεπω πολλους που ασχολουνται με το μπασκετ απο Θεσσαλονικη επαιζει κανεις σας οργανωμενα σε καποιο σωματειο ειτε σε τοπικη κατηγορια ειτε σε εθνικη??
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Επειδη βλεπω πολλους που ασχολουνται με το μπασκετ απο Θεσσαλονικη επαιζει κανεις σας οργανωμενα σε καποιο σωματειο ειτε σε τοπικη κατηγορια ειτε σε εθνικη??Μπααα κάποιες προσπάθειες μόνο στον Γαλαξία αλλά μια ζωή φλωράκι που διάβαζε όλη την ώρα δεν συνέχιζα αν και από ότι έλεγαν κάτι έκανα ....
-
τραγικη εμφανιση μας στο σεφ σημερα.. αυτη η ομαδα εχει θεμα ψυχολογιας και υπνηλιας φετος..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τραγικη εμφανιση μας στο σεφ σημερα.. αυτη η ομαδα εχει θεμα ψυχολογιας και υπνηλιας φετος..Θεμα του οτι ας πουμε για παραδειγμα ο ενας εβγαζε τεοντοσιτς και εβαζε παπαλουκα και ο αλλος εβγαζε καλαιτζιδη και εβαζε καυκη δν υπαρχει?
Απλα οσο κανει ο αναπληρωματικος τους play maker κανει ολη η ομαδα μας...
Υπαρχει τεραστια διαφορα παικτικα...αν ειχε ο ΠΑΟΚ 30μυρια μπατζετ το συζητουσαμε για ψυχολογικα...τωρα απλα δν ειναι δυνατη ομαδα οπως ολοι πλην των 2
-
το οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα μπατζετ και παικτων το γνωριζουν ολοι...το να μη παιζει ο παοκ οπως μπορει σε καθε ματς εκτος εδρας (σημερα το σεφ βεβαια δεν ηταν εδρα) δεν δικαιολογειται...το μονο ελαφρυντικο που δινω ειναι οτι πολυ νωρις βρεθηκαν με 2 φαουλ 3 παικτες μας...περαν τουτου δεν υπηρχε αμυνα, περισσοτερο φιλικο θυμιζε!
τα ιδια εχουν γινει και με πολυ πιο αδυναμες ομαδες απο εμας γιαυτο και το χρεωνω στη ψυχολογια-υπνηλια που εχει η ομαδα φετος...ξεκιναμε παντα χαλαρα και χαντακωνομαστε ανευ λογου!
υγ. εννοειται οτι νικη σημερα ηταν ονειρο θερινης νυκτος, η διαφορα στους ποντους ομως ειναι πολυ μεγαλη
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Πάντως αν δε γίνει κάτι συνταρακτικό, δε βλέπω ομάδα ικανή, πλην Μπάρτσα, να μπορεί να χτυπήσει τον ΟΣΦΠ.
Αλήθεια Κοβάθε, με ποιον θα σαι σε ενδεχόμενο τελικό; Χάλια ο Ναβάρο;Mακαρι να γινει κι ας ειμαι μετα σε διλημμα.
Σε αυτη την περιπτωση παντως, απλά θα το έβλεπα ουδέτερα, όποιος και να κερδιζε δε θα με πειραζε.
Αργησα λίγο να απαντησω και δε θυμαμαι ποτε το έλεγες (για το Ναβαρο λεω), είναι ψιλοχαλια παντως φετος. Ελπιζω να ανεβει. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πάντως αν δε γίνει κάτι συνταρακτικό, δε βλέπω ομάδα ικανή, πλην Μπάρτσα, να μπορεί να χτυπήσει τον ΟΣΦΠ.
Αλήθεια Κοβάθε, με ποιον θα σαι σε ενδεχόμενο τελικό; Χάλια ο Ναβάρο;Mακαρι να γινει κι ας ειμαι μετα σε διλημμα.
Σε αυτη την περιπτωση παντως, απλά θα το έβλεπα ουδέτερα, όποιος και να κερδιζε δε θα με πειραζε.
Αργησα λίγο να απαντησω και δε θυμαμαι ποτε το έλεγες (για το Ναβαρο λεω), είναι ψιλοχαλια παντως φετος. Ελπιζω να ανεβει.Εγώ πάλι ελπίζω να πέσει κι άλλο...και άμα γίνεται να πέσει κάτω από τα παπούτσια του Σόφο (ούτε ζωγραφιστό τον Λα Τρόμπα...)
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Αργησα λίγο να απαντησω και δε θυμαμαι ποτε το έλεγες (για το Ναβαρο λεω), είναι ψιλοχαλια παντως φετος. Ελπιζω να ανεβει.Εγώ πάλι ελπίζω να πέσει κι άλλο...και άμα γίνεται να πέσει κάτω από τα παπούτσια του Σόφο (ούτε ζωγραφιστό τον Λα Τρόμπα...)
Ετσι , ετσι, , για τον τελικο αυριο μαλλον ο γαυρος δειχνει αποφασισμενος να κερδισει κατι.Αν ξεκινησει καλα τοτε εχει πιθανοτητες , εγω φοβαμαι μην κανει κανα ξεκαρφωτο παιχνιδι ο Γιασκεβιτσιους και μας θαψει...
-
Μεχρι σήμερα το απόγευμα πάντως είχε περιθώριο ο Ζοτς να κάνει αλλαγή στο ρόστερ και να χρησιμοποιήσει το Σαρας στο τελικό. Ακούσατε κάτι;
Δεν είδα καθόλου ΠΑΟ στα 2 τελευταία παιχνίδια (το μισό με Άρη είδα μόνο) αλλά από ότι μου πε το αδέρφι, ήταν αισθητός βελτιωμένος, ειδικά στο σουτ. Τέσπα, ελπίζω να δούμε τελικό θρίλερ (και φυσικά στο τέλος να το σηκώνει ο ΔΔ ). -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Μεχρι σήμερα το απόγευμα πάντως είχε περιθώριο ο Ζοτς να κάνει αλλαγή στο ρόστερ και να χρησιμοποιήσει το Σαρας στο τελικό. Ακούσατε κάτι;
Δεν είδα καθόλου ΠΑΟ στα 2 τελευταία παιχνίδια (το μισό με Άρη είδα μόνο) αλλά από ότι μου πε το αδέρφι, ήταν αισθητός βελτιωμένος, ειδικά στο σουτ. Τέσπα, ελπίζω να δούμε τελικό θρίλερ (και φυσικά στο τέλος να το σηκώνει ο ΔΔ ).http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 64070.html
Gto δεν ξεχνώ το Λα Τρόμπα στον ημιτελικό του 2007 στην Ισπανία!Να προσγειωθεί πάνω του ο Σόφο μετά από κάρφωμα!
-
Bελτιωμένος ο βαζελος στα τελευταία παιχνίδια δε λέω...
Youtube Video -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Bελτιωμένος ο βαζελος στα τελευταία παιχνίδια δε λέω...
Youtube VideoΜέχρι και ο Συρίγος κράζει... Φαντάσου...
-
Εντάξει, έχει περιθώρια βελτίωσης για να φτάσει το
17-9 που υπάρχει αυτή την στιγμή.....
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:yesiibb:+1
-
Ο ΠΑΟ εκανε το καλυτερο φετινο παιχνιδι του αλλα ο ΟΣΦΠ πηρε πααααρα πολλα επιθετικα rebounds.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)