-
Καλά, τραγικό παιχνίδι έκανε ο ΠΑΟ, σιγά μην έκανε το καλυτερό του
Ευτυχώς, και πάλι με τα 1000 ζόρια και με γκρίζους λύκους το πήρε το γάβρος το ματσάκι, οπότε τα καλύτερα έρχονται
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
και με γκρίζους λύκουςEισαι λιιιιγο υπερβολικο νομιζω..
-
Δεν πειράζει!Μπράβο στο γάβρο και σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια...Ο ΠΑΟ έχει πολλά προβλήματα στην επίθεση, ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες (που για φέτος δεν τις βλέπω)!
Πάντως η εικόνα με τις ουσιαστικά άδειες εξέδρες, όσο και αν εξασφαλίζουν ένα κάποιο επίπεδο, είναι λυπηρή για έναν τελικό!Ας προσέχαμε...(όλοι) -
Ξέσπασε σε λυγμούς ο Θ. Γιαννακόπουλος
Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα και την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΕ ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΕ
-
Πολυ αναπτυγμενοι οι μαθητες που ηταν στις κερκιδες
Ασε που ακομα και στον εθνικο υμνο δεν σταματησαν να αλαλαζουν -
μα δεν ηταν μαθητες...τελικα δεν εγινε αυτο που λεγανε...
παντως σημερα νομιζω δεν χορτασαμε μπασκετ...πολυ αμυνα και γενικα κακες επιθεσεις... -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
μα δεν ηταν μαθητες...τελικα δεν εγινε αυτο που λεγανε...
παντως σημερα νομιζω δεν χορτασαμε μπασκετ...πολυ αμυνα και γενικα κακες επιθεσεις...- το ότι το πήρε ο ΟΣΦΠ, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα είχαμε διαφήμιση του μπάσκετ
-
Με τσαμπουκα το πηρε ο γαυρος σημερα παρα με καλυτερο μπασκετ!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
μα δεν ηταν μαθητες...τελικα δεν εγινε αυτο που λεγανε...Για αυτο το εγραψα
Ευτυχως εκτος απο ενα καθισμα στο τελος δεν εγινε κατι αλλο ασχημο -
Επιτέλους τίτλος στο Γαύρο!!
Νομίζω οτι με εξαίρεση το τελευταίο 2λεπτο, το ματς το ελέγχαμε άνετα. Ο παο είναι πολύ πεσμένος φέτος και φαινόταν στο γήπεδο. Το ίδιο παιχνίδι παίζει τα τελευταία 4-5 χρόνια, ε κάπου θα ερχόταν η πτώση.Ο Θρύλος απ την άλλη έπαιξε καλά, ψύχραιμα, εκμεταλλεύτηκε τα ριμπάουντ, όπως θα κάνει και την Κυριακή...
Ντροπή στους σχολιαστές για μια ακόμη φορά, οι οποίοι περιέγραφαν την κάθε φάση μέσα από πράσινα μάτια...Πώς θα αντιδράσει ο παο, τι θα κάνουν οι παίκτες, τι επιλογές έχει ο Ζοτς...έλεος!! Λες κι έβλεπα τον παο να παίζει Ευρωλίγκα με κάποια ξένη ομάδα...
-
Φαντασου οταν ακουει αναμεταδοση οποιοσδηποτε αλλος οπαδος εναντιων των ομαδων σας
-
Nομιζω οτι εδω και παρα πολυ καιρο εχω πει οτι ο παναθηναικος φετος δεν παιζει,και οτι εγω προσωπικα ακομα και με 1 τιτλο απο τους 3 θα ειμαι ευχαριστημενος
Φετος η ομαδα δεν.....απλα πραγματα....απο του χρονου παλι βλεπουμε -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
:ysterical:Φαντασου οταν ακουει αναμεταδοση οποιοσδηποτε αλλος οπαδος εναντιων των ομαδων σας
+12
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και με γκρίζους λύκους
Eισαι λιιιιγο υπερβολικο νομιζω..
Μ@λακα οι βαζελοι ειναι αρρωστοι τωρα θα τους μαθεις?
70-30 μας επαιζαν και παλι αλλα ειναι τοσο πτωματα φετος οι ζελεδες που ουτε με 100-0 δεν το επαιρναν.
Το ξυλο που αφησαν και τα αντιαθλητικα που επνιξαν ηταν απιστευτα..
20+ ποντους θα τελειωνε σημερα με νορμαλ διαιτησια. -
Mε 70-30 δεν υπηρχε περιπτωση να κερδισει ο ΟΣΦΠ.
Το ματς ηταν 50-50 πιστευω,αντε το πολυ να πουμε οτι ηταν 60-40. -
Έχει καταντήσει βαρετή η γκρίνια για τη διαιτησία.
Ας χαρεί κάποιος για τη δίκαιη νίκη του χωρίς να μειώνει τον αντίπαλο (μειώνοντας και την αξία της νίκης του).....
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
:ysterical:Φαντασου οταν ακουει αναμεταδοση οποιοσδηποτε αλλος οπαδος εναντιων των ομαδων σας
Τα πες όλα.
Το τελικό τον μετάδιδαν 2 κόπανοι, ενας οπαδός του ΠΑΟ και ένας του ΟΣΦΠ/Τρικάλων/Σακαφλιάδων/Γκασόλ (αντί Nowitzkness ).
Ρε παιδιά, ειλικρινά, χθες είδατε τη διαιτησία 70-30 υπέρ ΠΑΟ ή απλώς λέτε τις γνωστές τρέλες. Ρε μπας και είναι διαδικτυακό αστειάκι μεταξύ μελών.Τέσπα, ας είναι. Ο ΠΑΟ ,για μένα, απέδωσε χθες παραπάνω από το αναμενόμενο. Θα το θεωρούσα υπέρβαση να κερδίσουμε χθες. Σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις των ομάδων, φαβορί ήταν ο ΟΣΦΠ. Απλώς μου άρεσε που σε κάποιους τομείς είμασταν άκρως ανταγωνιστικοί (και μη προλάβουν οι γνωστοι κακεντρεχείς να μιλήσουν για τη διαιτησία, έλεος !!!), παρά τη κακή μας κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε τα πατήματά μας. Θεωρώ πολύ δύσκολο να προλάβει ο ΠΑΟ την Ευρωλίγκα. Η μλκ δεν είναι ότι κυνηγά απλώς νίκες, αλλά και διαφορές και μάλιστα έναντι καλών και πιο φορμαρισμένων ομάδων. Ελπίζω μόνο παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται και άλλο και στο τέλος να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
Στα του παιχνιδιού, είδα αρκετά βελτιωμένο τον άφαντο μέχρι τώρα Περπέρογλου. Άντε μπας και ανέβει και αποτελέσει για του χρόνου ένα καλό μπακ-απ του καλού 3αριού που θέλω να πιστεύω ότι θα πάρουμε. Μου την έδωσε που ο Ζοτς πάρκαρε άτσαλα τον Σάρας στο πάγκο. Έκανε μια μλκ στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά στο λίγο που αγωνίστηκε πρόλαβε και πήρε 3-4 φάουλ και προκάλεσε μια κάποια αναμπουμπούλα. Δλδ ο Νίκολας ή ο Σπανούλης χθες ήταν καλύτεροι; Ειδικά ο πρώτος 'χατζηβρετοποιείται' πιο γρήγορα και απ' τον πραγματικό Χατζηβρέττα. Δε θα μπορούσε δλδ να χρησιμοποιηθεί στη τελευταία περίοδο που θέλαμε σκορ και δε βρίσκαμε από κανένα πέρα από Χάισλιπ.
Το χειρότερο απ' όλα ήταν η απόδοση του Πέκοβιτς στα ριμπάουντ. Μου κάνει εντύπωση η απάθειά του για τα ριμπάουντ. Παίδες το Μπατίστ και τα μάτια μας λέω εγώ. Ο άνθρωπος φέτος πρέπει να 'χει βγάλει πολλά νταμπλ νταμπλ. Έχει γίνει πιο αργός λόγω τραυματισμών, ίσως και λόγω ηλικίας αλλά θα ναι αξιόπιστη λύση για κανά 2 χρόνια ακόμα.
Για τον ΟΣΦΠ από την άλλη, όλα τα λεφτά ήταν η παιχτούρα που ακούει στο όνομα Τεόντοσιτς, άντε και λίγο Λίνας. Καλούτσικοι οι αφάνας, Μπουρούσαρος, σε λογικά πλάισια οι υπόλοιποι. Και ο Γιαννάκης είχε καλό κοουτσάρισμα. Πήρε πραγματάκια και από τους δευτερότριτούς του. 2 τριποντάκια ο Πενν, πρόσθεσαν και οι Μαυροκεφαλίδης, Βούισιτς. Απ' τον ΟΣΦΠ αυτοί που ήταν κακοί ήταν ο Χαλπερίν και ο Σόφο.
Τέσπα αυτά τα ... ολίγα -
Καλά μερικοί έχετε ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ...
Η διαιτησία ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ήταν υπέρ του γάβρου. Δεν σφύριξαν άπειρα φάουλ σε διάφορες επιθέσεις και έφθειραν τους ψηλούς.
Φυσικά όχι γκρίζοι λύκοι (το έβαλα για να θυμούνται μερικοί τι λέγανε τόσα χρόνια), αλλά έσπρωξε λιγάκι.
Και πάλι όμως συμφωνώ ότι δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα και δίκαια κέρδισε ο γάβρος!
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι ο γάβρος για μια ακόμα φορά δυσκολεύτηκε (και παραλίγο να χάσει) από τον χειρότερο ΠΑΟ των τελευταίων ετών....
Τώρα για το πρωτάθλημα, με δεδομένη το λογικά ντεφορμάρισμα του γάβρου και την άνοδο του ΠΑΟ, το βλέπω ένα ωραιότατο, παραδοσιακό 3-0!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
**Καλά μερικοί έχετε ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ...
**Η διαιτησία ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ήταν υπέρ του γάβρου. Δεν σφύριξαν άπειρα φάουλ σε διάφορες επιθέσεις και έφθειραν τους ψηλούς.
Φυσικά όχι γκρίζοι λύκοι (το έβαλα για να θυμούνται μερικοί τι λέγανε τόσα χρόνια), αλλά έσπρωξε λιγάκι.
Και πάλι όμως συμφωνώ ότι δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα και δίκαια κέρδισε ο γάβρος!
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι ο γάβρος για μια ακόμα φορά δυσκολεύτηκε (και παραλίγο να χάσει) από τον χειρότερο ΠΑΟ των τελευταίων ετών....
Τώρα για το πρωτάθλημα, με δεδομένη το λογικά ντεφορμάρισμα του γάβρου και την άνοδο του ΠΑΟ, το βλέπω ένα ωραιότατο, παραδοσιακό 3-0!
To ΠΡΟΦΑΝΩΣ μου αρεσε!
Καλα λεω η βαζελιαση ειναι αρρωστια και μαλιστα ανιατη!
Αν ειδες το ματς εισαι απλως ασχετος με το αθλημα...
δεν εχω περαιτερω σχολια... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
**Καλά μερικοί έχετε ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ...
**Η διαιτησία ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ήταν υπέρ του γάβρου. Δεν σφύριξαν άπειρα φάουλ σε διάφορες επιθέσεις και έφθειραν τους ψηλούς.
To ΠΡΟΦΑΝΩΣ μου αρεσε!
Καλα λεω η βαζελιαση ειναι αρρωστια και μαλιστα ανιατη!
Αν ειδες το ματς εισαι απλως ασχετος με το αθλημα...
δεν εχω περαιτερω σχολια...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)