-
Δεν εληξε ακομα αλλα με τον ελαχιστο χρονο που εμεινε δεν ...............
-
-
ΣΦΑΞΙΜΟ με το γάντι. Καλάθι και ανύπαρκτο φάουλ για τους τούρκους, καθαρό φάουλ που δε δόθηκε στην αμέσως επόμενη φάση. Και τρομερό ξυλίκι στην άμυνα...
Βέβαια μόνο οι τούρκοι μπορούν να σταματήσουν τις ηπα;, λόγω έδρας
-
γιατί δεν το βαλε αυτό στο τέλος ρε γμτ
-
Ε οχι και να περασουν οι αμπαλοι. Σε οποιοδηποτε αλλο μερος του κοσμου θα ειχαν φυγει απο τους 16, ημαρτον. Ειδικα το φαουλ στον Ερντεν και το μη φαουλ στον Βελιτσκοβιτς ουτε ο Βορεαδης.
Το παιχνιδι παντως κριθηκε στο 75-69. Αντι να παρουν το ευκολο αμυντικο, φαγαν καλαθι και αντιαθλητικο και ηρθε το παιχνιδι στα ισια του. Δεν αφηνεις ετσι τα ρημπαουντ κυριε Σοφε οταν εισαι μπροστα στο σκορ
-
Δεν λέω ότι ως Ελλάδα είμαστε τα αγγελούδια στα ζητήματα διαιτησίας και γενικά στα εξωαγωνιστικά, ιδιαίτερα όταν ο Βασιλακόπουλος ήταν μέσα στην ΦΙΜΠΑ, αλλά δεν νομίζω ότι πχ τις επιτυχίες το 87, το 2005 και το 2007 μπορεί κάποιος να το αποδώσει σε ευνοικά ζευγαρώματα/χιαστί η σε προκλητική διαιτησία. Νομίζω ότι ότι κάναμε ως επιτυχίες, σε γενικές γραμμές το δικαιούμασταν.
Αυτό όμως που βλέπω σήμερα στο Τουρκία-Σερβία είναι απλά καραγκιοζηλίκι. Το ξύλο που έχουν φάει οι Σέρβοι είναι άνευ προηγουμένου. Παίκτες των Τούρκων να μιλάνε με τους διαιτητές λές και είναι κολλητάρια, διαμαρτυρίες/χειρονομίες απο όποιες κατά αυτούς λάθος αποφάσεις των διαιτητών για ψύλλου πήδημα κλπ. Μου θυμίζει ότι έγινε στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ φέτος στα πλέι-όφ στο τρίτο παιχνίδι, αλλά εδώ μιλάμε για ακόμα πιο αισχρή κατάσταση.
Εντάξει μπορώ να αντιληφθώ το οικονομικό/εμπορικό σκέλος της διοργάνωσης αλλά πρέπει η Τουρκία 'σώνει και καλά' να φτάσει στον τελικό; Για να αποδείξει η ΦΙΜΠΑ, τι ακριβώς;
Τέλος πάντων, εντάξει απο αρχή θέλανε Τουρκία-ΗΠΑ στον τελικό. Αυτό διαπιστώνω.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:sorry:O Aλλαχ ειναι μεγαλος! Ελεος τι αμυνα επαιξαν οι σερβοι 4'' πριν το τελος, πηγε να μαρκαρει το τριποντο να μου πεις...τεσπα κριμα και περιμενα ενα ψυχροπολεμικο ματσακι ΗΠΑ-γιουγκοσλαβια για αυριο.
ΥΓ το καραγκιοζιλικι με τον Ασικ παντως που ματωσε και δεν πηγε στις βολες..
-
άντε ρε μη με τρολάρεις
έχω ξενερώσει εντελώς ρε πστ, έχω να πάω και σ ένα πάρτυ τούρκων
-
Πες τους οτι σταμάτησες Σερβία ανεβαίνοντας...
Γιουσουφάκι θα σε κάνουν
-
μήπως πρέπει να πεταχτώ σερβία να παρηγορίσω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μήπως πρέπει να πεταχτώ σερβία να παρηγορίσωΈρχομαι για παρέα αν θες ...
-
ωραιο ματς των σερβων με τους συμμαχους μας τουρκους... οι τουρρρρκοι με τη βοηθεια της διαιτησιας (που ποτε οι σερβοι δεν ειχαν μαζι τους να σημειωθει) και με τη φοβερη ενεργεια του τουρκογλου να βαρεσει 3 ποντο απο του διαολου τη μανα στο 1,5 λεπτο πριν τη ληξη καταφεραν να καρδιοχτυπησουν..
ασχημη αμυνα στην επαναφορα της μπαλας στα 6 δευτερα απο τους σερβους, καλη εμπνευση το σουτ στο 0,5 των σερβων...και αρκετες οπτικες αμυνες παιξανε οι σερβοι στα γκαρντ των τουρκων
ο ιλιασοβα με μας υπο πιεση 4-5 τριποντα, με σερβια η μπαλα δεν εφτανε το στεφανι καλα καλα
-
Μόνο εγώ χάρηκα για τους Τούρκοι;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μόνο εγώ χάρηκα για τους Τούρκοι;όλα τα άλλα στα συγχωρώ, αλλά αυτό друже едиц πάει πολύ
-
Δε τα μπορώ τα σέρβα ρε γμτ με τίποτα.
(το '95 ήμουνα στο ΟΑΚΑ που τους έβριζε όλο το γήπεδο )
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δε τα μπορώ τα σέρβα ρε γμτ με τίποτα.(το '95 ήμουνα στο ΟΑΚΑ που τους έβριζε όλο το γήπεδο )
Καλά κάνεις !
Που να παρακολουθήσεις και Σερβία-Ελλάδα μέσα στο Pionir (κάποτε)... -
Χτες επιβεβαιώθηκε ότι μεγάλος παίκτης είναι αυτός που όχι μόνο παίρνει την μπάλα όταν αυτή καίει, αλλά ξέρει κιόλας να την βάλει στο καλάθι...
Ο παντελονάτος καραγκιοζάκος χτές πάλι πήγε να παίξει τον μάγκα με ΤΡΑΓΙΚΑ τρίποντα... Απορώ πώς αφήνουν έναν παίκτη που στα τρίποντα έχει ευστοχία ίδια με τον Γιόργκι Μουρεσάν να παίρνει πάνω τους τις πιο κρίσιμες επιθέσεις....
Δεν είναι κάθε μέρα του Αγίου JChillin....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ωραιο ματς των σερβων με τους συμμαχους μας τουρκους... οι τουρρρρκοι με τη βοηθεια της διαιτησιας (που ποτε οι σερβοι δεν ειχαν μαζι τους να σημειωθει) και με τη φοβερη ενεργεια του τουρκογλου να βαρεσει 3 ποντο απο του διαολου τη μανα στο 1,5 λεπτο πριν τη ληξη καταφεραν να καρδιοχτυπησουν..ασχημη αμυνα στην επαναφορα της μπαλας στα 6 δευτερα απο τους σερβους, καλη εμπνευση το σουτ στο 0,5 των σερβων...και αρκετες οπτικες αμυνες παιξανε οι σερβοι στα γκαρντ των τουρκων
ο ιλιασοβα με μας υπο πιεση 4-5 τριποντα, με σερβια η μπαλα δεν εφτανε το στεφανι καλα καλα
+Μιλος
Πολυ καλη η Σερβια, πολυ ταλεντο και μελλον. Τραγικη η τελευταια αμυνα, χασαν μεγαλη ευκαιρια. Ηταν η μονη ομαδα που 'ειχαν' τους Τουρκους, απ οσες τους επαιξαν.
Για Τεοντοσιτς-Κεσελι, τα χαμε γραψει αρκετοι προχθες. Δεν ειναι επιλογες αυτες, 1/10 θα γινεις ηρωας, 9/10 θα καις την ομαδα σου... Οταν εμπαινε η μπαλιτσα μεσα, στον καρεκλοριχτη και τον σαβανωμενο, μια χαρα επιθεσεις κανανε.
Οι Τουρκοι ειναι εντυπωσιακη ομαδα, με το υψος και τις μοναδες που εχει. Χθες βεβαια επρεπε να χασουν. Χτυπησαν 33 βολες (οι αλλοι 24), ενω επαιζαν αμυνα που θα ζηλευε και ο Μπρους Λυ-πηριδης.
Και τους εδωσαν οι Σερβοι το δικαιωμα να παρουν το ματς.Δεν ηξερα ποιον να υποστηριξω ρε γμτ, απο τη μια τα αδελφια μας , απο την αλλη οι φιλοι και συμμαχοι , ποιον να προτιμησεις....
-
Αυτος ο Ιωαννου δεν αντεχεται ρε γμτ.
Του 'χει πει κανεις οτι η 'μπασκετοσυνη' (το ειπε για τον Ποτσιους) κανει ριμα με την ασχετοσυνη;
Τα λιθουανα, αν ηταν λιγο πιο προσεκτικοι στις επιθεσεις (σχημα οξυμωρο, το ξερω) και δερναν λιγο τον Ντουραντ, μπορουσαν να περασουν.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Χτες επιβεβαιώθηκε ότι μεγάλος παίκτης είναι αυτός που όχι μόνο παίρνει την μπάλα όταν αυτή καίει, αλλά ξέρει κιόλας να την βάλει στο καλάθι...Ο παντελονάτος καραγκιοζάκος χτές πάλι πήγε να παίξει τον μάγκα με ΤΡΑΓΙΚΑ τρίποντα... Απορώ πώς αφήνουν έναν παίκτη που στα τρίποντα έχει ευστοχία ίδια με τον Γιόργκι Μουρεσάν να παίρνει πάνω τους τις πιο κρίσιμες επιθέσεις....
Δεν είναι κάθε μέρα του Αγίου JChillin....
Ε ναι, άχρηστος ο Μίλος. 13 πόντους, 11 ασσιστς (!!!!) και 6 ριμπάουντ και μόλις 2 (νομίζω) λάθη. Της πλάκας μωρέ. Αρε παπάρα Ντούντα πως δεν έδωσες εντολή να πάρει τις κρίσιμες φάσεις ο Τέπιτς που μάγεψε και χθες.
Χαρακτηριστική η φάση με τον Μάρκοβιτς που έχει αμαρκάριστο τρίποντο σε μια από τις τελευταίες επιθέσεις και την δίνει στον ασφυκτικά κλεισμένο Τεόντοσιτς για να σουτάρει με άμυνα από τα 8 μέτρα.
Είναι ο καλύτερος πλειμεικερ στην Ευρώπη , ο καλύτερος πλειμεικερ του τουρνουά και ο τέταρτος καλύτερος πλειμεικερ στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τους τρεις του παναθηναϊκού . Ότι πείτε ναι θα σας λέμε. Εσείς ξεφτιλίζεστε .
Ξέρετε ποιοι εσείς ..... Εσείς στην καρέκλα με τα άσπρα μαλλιά και τη μασέλα και οι αγαπητικοί σας.
Τσαρτσαρη πάρε ψωμί από τον φούρνο τη δευτέρα , μη στο φάει ο Τεοντοσιτς με τον Κέσελι !!!!!
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)